]
QUOTE(Ganyta @ 2014 11 13, 13:17)
Taigi jau turime vardelį
Mūsų nulėpausiukas vardu Pipiras 
Na kol kas - tai tikras pipiriukas - toks mažas ir juodutis
Linkim, kad augtų sveikas ir dyyydelis
Labai sunkiai sekasi jį gražiai nufotografuoti
nesiduoda
nes vis bėgioja, bėgioja
sunku užgaudyti 
QUOTE(busycat @ 2014 11 12, 00:09)
Pažįstu, esu mačiusi
Mums irgi atiteko tokia garbė
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 12, 08:09)
Labas rytas
Jeigu neapsirinku - Eddy - Udeiman
Bet jau didumas, o gražumas, o rimtumas, o išdidumas

Jeigu neapsirinku - Eddy - Udeiman
Bet jau didumas, o gražumas, o rimtumas, o išdidumas
Taip, čia būtent iš šio veislyno
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 11 12, 09:29)
Ūlos kavalierius - tai tikras liūtas
Niurkute sėkmės ir stiprybės auginant tiek mažiukų, nors, sprendžiant pagal tėvus, tie mažiukai labai greit pavirs į visai nemažiukus
Niurkute sėkmės ir stiprybės auginant tiek mažiukų, nors, sprendžiant pagal tėvus, tie mažiukai labai greit pavirs į visai nemažiukus
Mane daug kas su tuo ir gazdina, kad užaugs nemaži ir labai padykę
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 11 12, 11:12)
o dievuliau, koks grožis:))))
Papildyta:
Atėjau papasakot, kad įdėjau Nimfai pagaliau durytes i vonios savo duris, kad atidarytų laikyt nereiktų
ir Ūlos kavalierių pamačius pamiršau, ką norėjau papasakot:DDDD
tai ji dabar taip įdomiai pro jas eina:)))) atsargiai:)
Papildyta:
Atėjau papasakot, kad įdėjau Nimfai pagaliau durytes i vonios savo duris, kad atidarytų laikyt nereiktų
tai ji dabar taip įdomiai pro jas eina:)))) atsargiai:)
Papildyta:
QUOTE(Ganyta @ 2014 11 12, 19:26)
Merginos, o kiek maždaug per dieną jūsų katinukai suvalgo? 
Nes prieš kelias dienas parsigabenome savo džiaugsmelį nulėpausiuką, jam šeštadienį bus 3 mėn. ir nežinau kiek jam tiksliai duoti maistelio ypač šlapio?
nes sauso visada yra jam priberta, bet nežinau kiek duoti per dieną šlapio maistelio 
Štai mūsų nuliepausiukas
My Webpage
P.S. kaip jūs įdedate foto, kad iškart rodo jums
Nes prieš kelias dienas parsigabenome savo džiaugsmelį nulėpausiuką, jam šeštadienį bus 3 mėn. ir nežinau kiek jam tiksliai duoti maistelio ypač šlapio?
Štai mūsų nuliepausiukas
My Webpage
P.S. kaip jūs įdedate foto, kad iškart rodo jums
Žiūrint kokio tūrio koncervas. Tarkim 170gr.Tai užtenka ketvirtį sočiai. Viena kart dienoje. Aš šiaip koncertus duodavau 4 kart į savaitę. Ir dar žalios mėsos.
Labas, Pipiriuk. Draugaukim

Buvo klausta apie ausyčių valymą. Sidabrė valo. O kitos ? Klausiu todėl, kad aš nevalau
Negi aš viena tokia netvarkinga
? Dažnai apžiūriu jas, bet nieko nešvaraus nematau. Vakar specialiai su ausų krapštuku bandžiau valyti. Nugi viskas švaru
Negaliu nepagirti Ūlos kavalieriaus. Gražuolis. Ir kailiniai tokie prabangūs.
O Nimfa kokia skaitytoja, nai nai nai
Buvo klausta apie ausyčių valymą. Sidabrė valo. O kitos ? Klausiu todėl, kad aš nevalau
QUOTE(lyn27 @ 2014 11 13, 09:32)
labas rytas, na berots antras juodukas temoje jei neklystu:) sveiki atvyke:)
as saviskei duodu slapio maisto tik ryte:) tai jau ji laukia pirmiau atsikelus manes:DDD ir mesytes duodu zalios, tik va tu is parduotuviu maximos maniske nevalgo, o tik is kaimuko naturalia:) tokiam mazuliukui zalia mesyte as nupilciau su verdanciu vandeniu, as taip darydavau kol Nimfa buvo maza.
o kam ji drausmint, jam mazuciui dabar viskas idomu:) tegul landzioja, pazindinasi su aplinka. o gal ir ramybes nori ar pasislept kur nors.
Papildyta:
Nirkute vakar savo vyrui pasakiau, kad pas tave yra maziuku meinuku:))))) butum macius zvilgsni:(((( - tu ka visai isprotejai:DDD
as saviskei duodu slapio maisto tik ryte:) tai jau ji laukia pirmiau atsikelus manes:DDD ir mesytes duodu zalios, tik va tu is parduotuviu maximos maniske nevalgo, o tik is kaimuko naturalia:) tokiam mazuliukui zalia mesyte as nupilciau su verdanciu vandeniu, as taip darydavau kol Nimfa buvo maza.
o kam ji drausmint, jam mazuciui dabar viskas idomu:) tegul landzioja, pazindinasi su aplinka. o gal ir ramybes nori ar pasislept kur nors.
Papildyta:
Nirkute vakar savo vyrui pasakiau, kad pas tave yra maziuku meinuku:))))) butum macius zvilgsni:(((( - tu ka visai isprotejai:DDD
Jam žiūriu tie meinukai yra kažkoks siaubas kai girdi iš tavo lūpų
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2014 11 13, 20:26)
Labas, Pipiriuk. Draugaukim

Negi aš viena tokia netvarkinga
? Dažnai apžiūriu jas, bet nieko nešvaraus nematau. Vakar specialiai su ausų krapštuku bandžiau valyti. Nugi viskas švaru
Ačiū Rolita.
As ausytes ne visiems valau. Pas GeLu dažniau atsineša pas kitus Švarų. Aš pagal poreikį valau
Koks grožis
Niurkuteeeeee,
kaip pas Jus gyvenimas ?
Riolitos Šelmis visas juodai švyti - kaip nuglaistytas
Jo, bus du juodukai
Jo, bus du juodukai
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 11 13, 11:37)
Tikrai gražus juodas kačiukas
O drausmint, amn atrodo, reikia kai yra už ką. O jeigu šiaip įlindo kažkur, tai čia gi ne nusikaltimas
Mano ir didelis būna taip įlenda, kad net surasti negaliu
Tiesa, ant to gulto naujo nebūna
Galvoju, dar palauksiu. Gal kai jam šalta bus žiemą atsiguls kada. Gal dar radiatoriai nėra tokie šilti, nejaučia kaifo
Bet faktas tas, kad nebūna jisai ten.
Žiūriu jūs dažnai konservus duodate
O mes duodame tik savaitgaliais, ir tai tik vieną dieną. Alina sakė, kad būna su kepenim problemos po to, jei labai dažnai duot, nes jie yra riebūs ir pan.
Niurkute, jeigu užsuksit, apšvieskit, kaip yra iš tikrųjų ? Ar nepavirs mano 6 kg. drambliukas į 8 kg. sveriantį dramblį bevalgydamas konservus dažniau
?
Tiesa, ant to gulto naujo nebūna
Žiūriu jūs dažnai konservus duodate
Niurkute, jeigu užsuksit, apšvieskit, kaip yra iš tikrųjų ? Ar nepavirs mano 6 kg. drambliukas į 8 kg. sveriantį dramblį bevalgydamas konservus dažniau
Visko gali būti
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 13, 20:32)
Niurkuteeeeee,
kaip pas Jus gyvenimas ?
Jo, bus du juodukai
Jo, bus du juodukai
Po kol kas valgom, cipiam
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 11 13, 13:12)
oi seniai apie tas duris galvojau, bet tik dabar prisiruosiau nusipirkt:) bet kaip gerai:)
neuzmirstuole man tai "drambliai" grazu:) nu nepalenkiamas kol kas tas vyras meinuko klausimu:(((( nors tu ka..
neuzmirstuole man tai "drambliai" grazu:) nu nepalenkiamas kol kas tas vyras meinuko klausimu:(((( nors tu ka..
Man tokia situacija būna tokia juokinga
Papildyta:
Ganyta, failas katinukas ir jo vardas
Lyn tavo Nimfa nuostabi
QUOTE(Niurkute @ 2014 11 13, 20:38)
Po kol kas valgom, cipiam
Norėčiau nors kartą gyvenime tokią meditaciją turėti
Lauksime, kada galėsim juos pamatyti...
Neeprarandu vilties perkalbet ji:-) noriu ir aas tokios nerealios meditacijos:-D riolita pagaliaiu islimdo juodukas i etery, valau ir as nimfai ausis, jai patinka, kaifuoja atsigulus tada.
Dabar be galo smagu, Sidabrė. Bet kai gimė, Vat tada man buvo šokas
. Bet dabar niekis
. Vat tik vis ties vienu kačiukų negaliu apsispręsti kokia jo lytis. Aš norėčiau, kad būtų mergytė, nes ryžas kaip ryški saulutė
. Taip apie tokį svajojau
. Ir vieną sykį lyg merga, dabar pažiūriu lyg bernas
. Pasiliksiu sau ir burną, bet bijau dėl Atilos. Jeigu nesutars
. Laikas parodys. Man jie visi tokie gražūs, niekam jų neatiduosiu
Lyn, na gal pavyks
Lyn, na gal pavyks