Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Taigi jau turime vardelį smile.gif Mūsų nulėpausiukas vardu Pipiras smile.gif
user posted image]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ganyta: 13 lapkričio 2014 - 12:19
QUOTE(Ganyta @ 2014 11 13, 13:17)
Taigi jau turime vardelį smile.gif Mūsų nulėpausiukas vardu Pipiras smile.gif

Na kol kas - tai tikras pipiriukas - toks mažas ir juodutis biggrin.gif

Linkim, kad augtų sveikas ir dyyydelis 4u.gif
Atsakyti
smile.gif) kažko nepatenkintas Pipiras ausytėm nulenktom:)
Papildyta:
user posted image[/IMG]

mano skaitytoja ir gi domisi kas čia per Pipiras:))) linkėjimai visoms:)
Atsakyti
Labai sunkiai sekasi jį gražiai nufotografuoti biggrin.gif nesiduoda biggrin.gif nes vis bėgioja, bėgioja biggrin.gif sunku užgaudyti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 11 12, 00:09)
Pažįstu, esu mačiusi

Mums irgi atiteko tokia garbė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 12, 08:09)
Labas rytas smile.gif
Jeigu neapsirinku - Eddy - Udeiman bigsmile.gif

Bet jau didumas, o gražumas, o rimtumas, o išdidumas thumbup.gif    biggrin.gif  biggrin.gif

Taip, čia būtent iš šio veislyno 4u.gif Gražūs berniukas, vertas dėmesio. Dėkui, Sidabrė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 11 12, 09:29)
Ūlos kavalierius - tai tikras liūtas biggrin.gif

Niurkute sėkmės ir stiprybės auginant tiek mažiukų, nors, sprendžiant pagal tėvus, tie mažiukai labai greit pavirs į visai nemažiukus biggrin.gif

Mane daug kas su tuo ir gazdina, kad užaugs nemaži ir labai padykę doh.gif. Na teks susipažinti su jų padukimu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 11 12, 11:12)
o dievuliau, koks grožis:))))
Papildyta:
Atėjau papasakot, kad įdėjau Nimfai pagaliau durytes i vonios savo duris, kad atidarytų laikyt nereiktųsmile.gif ir Ūlos kavalierių pamačius pamiršau, ką norėjau papasakot:DDDD

tai ji dabar taip įdomiai pro jas eina:)))) atsargiai:)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dėkui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ganyta @ 2014 11 12, 19:26)
Merginos, o kiek maždaug per dieną jūsų katinukai suvalgo? smile.gif

Nes prieš kelias dienas parsigabenome savo džiaugsmelį nulėpausiuką, jam šeštadienį bus 3 mėn. ir nežinau kiek jam tiksliai duoti maistelio ypač šlapio? smile.gif nes sauso visada yra jam priberta, bet nežinau kiek duoti per dieną šlapio maistelio smile.gif
Štai mūsų nuliepausiukas  4u.gif

My Webpage
P.S. kaip jūs įdedate foto, kad iškart rodo jums biggrin.gif

Žiūrint kokio tūrio koncervas. Tarkim 170gr.Tai užtenka ketvirtį sočiai. Viena kart dienoje. Aš šiaip koncertus duodavau 4 kart į savaitę. Ir dar žalios mėsos.
Atsakyti
Labas, Pipiriuk. Draugaukim 4u.gif

user posted image

Buvo klausta apie ausyčių valymą. Sidabrė valo. O kitos ? Klausiu todėl, kad aš nevalau schmoll.gif Negi aš viena tokia netvarkinga doh.gif biggrin.gif ? Dažnai apžiūriu jas, bet nieko nešvaraus nematau. Vakar specialiai su ausų krapštuku bandžiau valyti. Nugi viskas švaru smile.gif

Negaliu nepagirti Ūlos kavalieriaus. Gražuolis. Ir kailiniai tokie prabangūs.

O Nimfa kokia skaitytoja, nai nai nai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 11 13, 09:32)
labas rytas, na berots antras juodukas temoje jei neklystu:) sveiki atvyke:)

as saviskei duodu slapio maisto tik ryte:) tai jau ji laukia pirmiau atsikelus manes:DDD ir mesytes duodu zalios, tik va tu is parduotuviu maximos maniske nevalgo, o tik is kaimuko naturalia:) tokiam mazuliukui zalia mesyte as nupilciau su verdanciu vandeniu, as taip darydavau kol Nimfa buvo maza.
o kam ji drausmint, jam mazuciui dabar viskas idomu:) tegul landzioja, pazindinasi su aplinka. o gal ir ramybes nori ar pasislept kur nors.
Papildyta:
Nirkute vakar savo vyrui pasakiau, kad pas tave yra maziuku meinuku:))))) butum macius zvilgsni:(((( - tu ka visai isprotejai:DDD

Jam žiūriu tie meinukai yra kažkoks siaubas kai girdi iš tavo lūpų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2014 11 13, 20:26)
Labas, Pipiriuk. Draugaukim  4u.gif

user posted image

Buvo klausta apie ausyčių valymą. Sidabrė valo. O kitos ? Klausiu todėl, kad aš nevalau  schmoll.gif  Negi aš viena tokia netvarkinga  doh.gif  biggrin.gif ? Dažnai apžiūriu jas, bet nieko nešvaraus nematau. Vakar specialiai su ausų krapštuku bandžiau valyti. Nugi viskas švaru  smile.gif

Negaliu nepagirti Ūlos kavalieriaus. Gražuolis. Ir kailiniai tokie prabangūs.

O Nimfa kokia skaitytoja, nai nai nai  4u.gif

Ačiū Rolita.
As ausytes ne visiems valau. Pas GeLu dažniau atsineša pas kitus Švarų. Aš pagal poreikį valau smile.gif

Koks grožis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 13 lapkričio 2014 - 19:30
Niurkuteeeeee, g.gif kaip pas Jus gyvenimas ? g.gif

Riolitos Šelmis visas juodai švyti - kaip nuglaistytas biggrin.gif

Jo, bus du juodukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 11 13, 11:37)
Tikrai gražus juodas kačiukas  wub.gif O drausmint, amn atrodo, reikia kai yra už ką. O jeigu šiaip įlindo kažkur, tai čia gi ne nusikaltimas smile.gif Mano ir didelis būna taip įlenda, kad net surasti negaliu smile.gif
Tiesa, ant to gulto naujo nebūna  schmoll.gif Galvoju, dar palauksiu. Gal kai jam šalta bus žiemą atsiguls kada. Gal dar radiatoriai nėra tokie šilti, nejaučia kaifo biggrin.gif Bet faktas tas, kad nebūna jisai ten.

Žiūriu jūs dažnai konservus duodate  g.gif O mes duodame tik savaitgaliais, ir tai tik vieną dieną. Alina sakė, kad būna su kepenim problemos po to, jei labai dažnai duot, nes jie yra riebūs ir pan.
Niurkute
, jeigu užsuksit, apšvieskit, kaip yra iš tikrųjų ? Ar nepavirs mano 6 kg. drambliukas į 8 kg. sveriantį dramblį bevalgydamas konservus dažniau smile.gif ?

Visko gali būti biggrin.gif. O kiek jam laiko ir kiek jis dabar sveria?
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 13, 20:32)
Niurkuteeeeee, g.gif  kaip pas Jus gyvenimas ? g.gif

Riolitos Šelmis visas juodai švyti - kaip nuglaistytas biggrin.gif

Jo, bus du juodukai thumbup.gif

Po kol kas valgom, cipiam biggrin.gif. Ūla stengiasi būti rūpestinga, bet ir griežtą mama. Jeigu vaikai per daug cipiam, tai tada ji pradeda urgzti ant jų. Maždaug, kas čia per netvarka lotuliukas.gif. O šiaip jie tokie visi mieli wub.gif Sėdžiu prie jų ir medituoju wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 11 13, 13:12)
oi seniai apie tas duris galvojau, bet tik dabar prisiruosiau nusipirkt:) bet kaip gerai:)

neuzmirstuole man tai "drambliai" grazu:) nu nepalenkiamas kol kas tas vyras meinuko klausimu:(((( nors tu ka..

Man tokia situacija būna tokia juokinga lotuliukas.gif kai vienas taip bijo ir priešinasi o kitas taip nori lotuliukas.gif
Papildyta:
Ganyta, failas katinukas ir jo vardas thumbup.gif

Lyn tavo Nimfa nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 11 13, 20:38)

Po kol kas valgom, cipiam  biggrin.gif.  Ūla stengiasi būti rūpestinga, bet ir griežtą mama. Jeigu vaikai per daug cipiam, tai tada ji pradeda urgzti ant jų. Maždaug,  kas čia per netvarka  lotuliukas.gif. O šiaip jie tokie visi mieli  wub.gif  Sėdžiu prie jų ir medituoju  wub.gif

Norėčiau nors kartą gyvenime tokią meditaciją turėti ax.gif ax.gif ax.gif bigsmile.gif

Lauksime, kada galėsim juos pamatyti... ax.gif
Atsakyti
Neeprarandu vilties perkalbet ji:-) noriu ir aas tokios nerealios meditacijos:-D riolita pagaliaiu islimdo juodukas i etery, valau ir as nimfai ausis, jai patinka, kaifuoja atsigulus tada.
Atsakyti
Dabar be galo smagu, Sidabrė. Bet kai gimė, Vat tada man buvo šokas doh.gif. Bet dabar niekis rolleyes.gif. Vat tik vis ties vienu kačiukų negaliu apsispręsti kokia jo lytis. Aš norėčiau, kad būtų mergytė, nes ryžas kaip ryški saulutė smile.gif. Taip apie tokį svajojau wub.gif. Ir vieną sykį lyg merga, dabar pažiūriu lyg bernas unsure.gif. Pasiliksiu sau ir burną, bet bijau dėl Atilos. Jeigu nesutars unsure.gif. Laikas parodys. Man jie visi tokie gražūs, niekam jų neatiduosiu lotuliukas.gif

Lyn, na gal pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti