Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Malena @ 2014 11 17, 14:26)
O kur jūs tas beretes perkate?

Laba diena,
Malena, gal jau turite nulėpausiuką? g.gif biggrin.gif

Perkame mes tas beretes "Superkatė" - internetinė parduotuvė, arba Vilniuje galima užvažiuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 11 17, 11:34)
smile.gif bugis kaip visada rimtuolis:)

as sekmadieni buvau grozius apziurejau:) seile pavarvinau:) neuzmirstuole kur tokius vyrus dalina, kad antro katino nori:DDD atsiusciau saviski konsultacijai:DDD

aš šį kartą nenuėjau seilės varvinti ax.gif tik nuotraukas pasižiūrėjau bigsmile.gif

Bugis ne toks ir rimtuolis, vakar išleisdinėjome vandenį iš radiatorių- "nuorinom", nu ir pagalbininką turėjau biggrin.gif Ir gaudė jis tą vandens čiurkšlę, ir kandžiojo ir urzgė, kol visas šlapias pasidarė biggrin.gif

O naktį miegojo spintoje ir per sapnus pradėjo miauksėti, švilpauti per noselę, nu ir ką, pusė nakties nemiegota blink.gif Aišku, Bugis tai išsimiegojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 17, 14:19)
Laba diena,
Malena, gal jau turite nulėpausiuką? g.gif  biggrin.gif

Perkame mes tas beretes "Superkatė" - internetinė parduotuvė, arba Vilniuje galima užvažiuoti smile.gif
Papildyta:

aš šį kartą nenuėjau seilės varvinti ax.gif  tik nuotraukas pasižiūrėjau bigsmile.gif

Bugis ne toks ir rimtuolis, vakar išleisdinėjome vandenį iš radiatorių- "nuorinom", nu ir pagalbininką turėjau biggrin.gif  Ir gaudė jis tą vandens čiurkšlę, ir kandžiojo ir urzgė, kol visas šlapias pasidarė biggrin.gif

O naktį miegojo spintoje ir per sapnus pradėjo miauksėti, švilpauti per noselę, nu ir ką, pusė nakties nemiegota blink.gif  Aišku, Bugis tai išsimiegojo biggrin.gif

Labas, o ačiū kad užrodėt, tiek gėrių radau, ne vien beretę.

Neturiu.

Iš nuotraukų tai rimtas bičas Bugis thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Kai pagauni momenta tai dauguma musu katuku labai rimtai atrodo. Bet paskui kazkaip pasisuka, ir jau sedi toks visas mielas, grazutis wub.gif Akim savo didelem ziuri i tave wub.gif
Oi, vienzo, myliu as ta kaciuka, ka cia ir pasakysi daugiau smile.gif

Idomu kaip ten Niurkutei sekasi savo gauja auginti smile.gif g.gif ?
Atsakyti
va va vis prasilenkiam kai jus kas einat aš nebūnu:))) urzgia:))) bugis neisivaizduoju jo urzgiancio:D

as dazna karta prasibundu nakti Nimfa kai siaucia arba pati ateina bemiauksedama pas mane:)
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 11 18, 12:52)
va va vis prasilenkiam kai jus kas einat aš nebūnu:))) urzgia:))) bugis neisivaizduoju jo urzgiancio:D

as dazna karta prasibundu nakti Nimfa kai siaucia arba pati ateina bemiauksedama pas mane:)

Laba diena,
Ai, visko būna su tuo Bugiu, bet svarbu, kad jis yra nuotaikingas, vis ką nors sugalvoja, bando pakibinti ir kviečia žaisti bigsmile.gif
Mano Katytė taip nesielgia, ji kartais pažaidžia ir net pasiautėja, bet po to visą laiką kur nors ramiai ilsisi, o Bugučiui - jam visą laiką reikia, kad draugautum su juo biggrin.gif
Kartais net pabosta, bet kaip jo nemylėti, kai jau įkyri - imu ant rankų ir užsiimu jo išglostymu, kol seilytė nuvarvės biggrin.gif

Įdomu, kada Niurkutė jau savo meškiukus parodys, man atrodo, mūsųš tema tiesiog gyvena laukimu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
manau tikrai parodys, kai laiko turės:) visos laukiam su nekantrumu:)
Atsakyti
Mergaitės su Nimfa dalyvauju konkurse:) kas turit facebooka pabalsuokit kam nesunku:) paspaudę ant nuotraukos patinka:)

https://www.facebook...1...e=1
Atsakyti
Paspaudžiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif friends.gif
pasiilgau bendravimo su jūsų būreliu..... unsure.gif
Dingau, nes per paskutines savaites tiek pasikeitimų gyvenime, kad vos spėju paskui juos: pakeičiau darbelį, vaikui darželį, gyvenamąją vietą....
Pagal visą seką, tik vyras "senas" liko..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano Shadow - laimingfas , sveikas ir pats nuostabiausias katinukas.... wub.gif wub.gif wub.gif
Ligos neatsikartoja clap.gif
Papasakokite ir man kur būna tokių vyru, kur nori antro kačiuko... doh.gif doh.gif doh.gif Aš va jau 3 mėnuo kaip kiekviena dieną primenu apie antrą kačiuką.... Nepasiduoda...... frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2014 11 19, 23:42)
Sveikutės,  4u.gif  friends.gif

Mano Shadow - laimingfas , sveikas ir pats nuostabiausias katinukas....  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Prašom parooodyt doh.gif

xxsxx - tikrai, kiek daug įvykių thumbup.gif

Nežinau, kaip reiktų vyrus įkalbėt g.gif Bet kitiem aš sakau, kad antras katinėlis tiesiog būtinas - dėl pačių katinėlių bigsmile.gif Juk jie kaip ir vaikai - taigi liūdna vienam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 19, 23:02)
Prašom parooodyt doh.gif

Įkelsiu nuotraukyčių kurią dieną, namuose nelabai su internetu susitariam, o darbe, dar nežinau kur čia pasijungti, kad įsimesti foto.... doh.gif blush2.gif
Bandžiau vyrą protinti, kad jam liūdna vienam......
Atsakė, už tai jam tik dėl vieno galvą skauda..... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2014 11 19, 23:42)
Sveikutės,  4u.gif  friends.gif
pasiilgau bendravimo su jūsų būreliu.....  unsure.gif
Dingau, nes per paskutines savaites tiek pasikeitimų gyvenime, kad vos spėju paskui juos: pakeičiau darbelį, vaikui darželį, gyvenamąją vietą....
Pagal visą seką, tik vyras "senas" liko.....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mano Shadow - laimingfas , sveikas ir pats nuostabiausias katinukas....  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ligos neatsikartoja  clap.gif
Papasakokite ir man kur būna tokių vyru, kur nori antro kačiuko...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Aš va jau 3 mėnuo kaip kiekviena dieną primenu apie antrą kačiuką.... Nepasiduoda......  frusty.gif

aš jau gerą pusmetį bandau ir vis niekaip. nepasiduoda:)

aciū Sidabre:)
Atsakyti