Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Niurkute @ 2014 11 13, 22:02)
ties vienu kačiukų negaliu apsispręsti kokia jo lytis.  Ir vieną sykį lyg merga, dabar pažiūriu lyg bernas  unsure.gif.

biggrin.gif biggrin.gif
Kaip ten iš vis įmanoma kažką įžiūrėti pas tokius kriupius smile.gif

Negaliu nepasidalinti naujai atrastais konservais, tiksliau paštetu. 50 proc. žuvies ir jos produktų 400gr - 4,20 Lt. Katinai valgė noriai.
http://catalog.kaiva...tems-400g-.html
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 11 13, 20:26)
Labas, Pipiriuk. Draugaukim  4u.gif

user posted image

Buvo klausta apie ausyčių valymą. Sidabrė valo. O kitos ? Klausiu todėl, kad aš nevalau  schmoll.gif  Negi aš viena tokia netvarkinga  doh.gif  biggrin.gif ? Dažnai apžiūriu jas, bet nieko nešvaraus nematau. Vakar specialiai su ausų krapštuku bandžiau valyti. Nugi viskas švaru  smile.gif

Negaliu nepagirti Ūlos kavalieriaus. Gražuolis. Ir kailiniai tokie prabangūs.

O Nimfa kokia skaitytoja, nai nai nai  4u.gif

Labas, labas ax.gif kuo vardu jūsų katinėlis, kiek jam laiko? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganyta @ 2014 11 13, 23:29)
Labas, labas   ax.gif  kuo vardu jūsų katinėlis, kiek jam laiko? smile.gif  4u.gif

Sveika, Ganyta 4u.gif

mano juodulis vardu Šelmis. Gruodžio 5d bus metukai. Tik nuotrauka čia vasarinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 13 lapkričio 2014 - 23:36
Oi Rolita, įmanoma smile.gif. Netgi dauguma veisėjų sako, kad tik gimusi reikia pažiūrėti, tada lengviau iškarto pamatyti lytį. Na dar ne sykio nebuvau apsirikus, bet su ryžiuku abejoju vis kas kartą.

Aš pažiūrėjau, kad būna prirašau nesąmonių. Na čia dėl to, kad dažniausiai atsakau iš telefono o jis būna man pakeičia žodžius doh.gif. Tai jeigu kas, nekreipkite dėmesio blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif oi as tai nusiemiau ta automatini redagavima, nes oi nesamoniu pripila budavo:DDD
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 11 14, 00:34)
Sveika, Ganyta  4u.gif

mano juodulis vardu Šelmis. Gruodžio 5d bus metukai. Tik nuotrauka čia vasarinė.

Fainuolis smile.gif malonu blush2.gif
Atsakyti
NiurkuteČiko šiuo metu 1,6 metų. lapkričio 24 d. sueis, jeigu jau labai tiksliai. O sveria jis kažkur apie 6 kg. - 5,6 - 5,7 kg. Aš jam duodu sausą maistą ir savaitgaliais paštetą. Bandžiau ir varškės duoti, ir kiaušinio trynio, ir jogurtą - nieko nevalgo schmoll.gif Tik tuos skanukus mėgsta, aišku. Duodu jam vištieną vytintą, ten kažkokia būna 100 proc. natūrali. Na ir Hill's paštetą mėgsta. irgi ne guliašą o tik paštetą. Tai ar galėčiau jam duoti tą paštetą dažniau, kąžin ? O jeigu paskui man sauso maisato nevalgys ? Sakys ponas, davaj šeiminkė skanaus man maistelio, o šitą š... sausą pati graužk biggrin.gif .

Dėl ausų - aš nevalau, pas mane stačiaausis ir ten jam nėra ko valyti. Vis pasižiūriu, bet ausytės švarios būna, tai ir nelendu. Užtenka, kad pas mus su nosim problemos. ta nosis pas mus beveik visą laiką juoda, jeigu aš neišvalau doh.gif , o turi būti gi rozžinė, gražutė smile.gif

O dėl konservų firmos, tai aš tik Hill's duodu. Kažkaip ar pribijau eksperementuoti unsure.gif Permoku tikriausiai už firmos vardą, bet dėl kokybės užtat esu tikra. Žinau, kad valgo Čiko ir viskas gerai jam.

Niurkute ir aš luakiu kačiukų nuotraukyčių smile.gif Vyras kažką užmetė, kad reikia ir mums antro. aga sakau, jo. Man ant galvos. Mažame 2 kambarių bute vos n evos vietą radom vienam tulikui. Plius dar prižiūrėti nėra kam,, kai išvažiuojam. Mama mano alergiška, tai dabar, kai viską, viską, išvalau ji dar gali trumpam ateiti. O jei būtų 2 katinai, tikrai jau negalėtų ne kojos įkelti. O gal jo tokia priemonė, kad uošvienė pas mus nesilankytų biggrin.gif ? Jeigu rimtai, tai gerai jei sutaria. Kiekvieną kartą pagalvoju, kad mano mama tobula uošvienė. Norėčiau ir aš kada nors tokia anyta tapti - niekada niekur nelenda, nieko nekritikuoja, nieko nereguliuoja. Sako, kad čia mano gyvenimas ir svarbu, kad man būtų gerai wub.gif Nu čia jau lyrinis nukrypimas smile.gif

Visom gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 11 15, 11:10)
NiurkuteČiko šiuo metu 1,6 metų. lapkričio 24 d. sueis, jeigu jau labai tiksliai. O sveria jis kažkur apie 6 kg. - 5,6 - 5,7 kg. Aš jam duodu sausą maistą ir savaitgaliais paštetą. Bandžiau ir varškės duoti, ir kiaušinio trynio, ir jogurtą  - nieko nevalgo  schmoll.gif Tik tuos skanukus mėgsta, aišku. Duodu jam vištieną vytintą, ten kažkokia būna 100 proc. natūrali. Na ir Hill's paštetą mėgsta. irgi ne guliašą o tik paštetą. Tai ar galėčiau jam duoti tą paštetą dažniau, kąžin ? O jeigu paskui man sauso maisato nevalgys ? Sakys ponas, davaj šeiminkė skanaus man maistelio, o šitą š... sausą pati graužk  biggrin.gif .

Dėl ausų  - aš nevalau, pas mane stačiaausis ir ten jam nėra ko valyti. Vis pasižiūriu, bet ausytės švarios būna, tai ir nelendu. Užtenka, kad pas mus su nosim problemos. ta nosis pas mus beveik visą laiką juoda, jeigu aš neišvalau  doh.gif , o turi būti gi rozžinė, gražutė smile.gif

O dėl konservų firmos, tai aš tik Hill's duodu. Kažkaip ar pribijau eksperementuoti  unsure.gif Permoku tikriausiai už firmos vardą, bet dėl kokybės užtat esu tikra. Žinau, kad valgo Čiko ir viskas gerai jam.

Niurkute ir aš luakiu kačiukų nuotraukyčių smile.gif Vyras kažką užmetė, kad reikia ir mums antro. aga sakau, jo. Man ant galvos. Mažame 2 kambarių bute vos n evos vietą radom vienam tulikui. Plius dar prižiūrėti nėra kam,, kai išvažiuojam. Mama mano alergiška, tai dabar, kai viską, viską, išvalau ji dar gali trumpam ateiti. O jei būtų 2 katinai, tikrai jau negalėtų ne kojos įkelti. O gal jo tokia priemonė, kad uošvienė pas mus nesilankytų biggrin.gif ? Jeigu rimtai, tai gerai jei sutaria. Kiekvieną kartą pagalvoju, kad mano mama tobula uošvienė. Norėčiau ir aš kada nors tokia anyta tapti - niekada niekur nelenda, nieko nekritikuoja, nieko nereguliuoja. Sako, kad čia mano gyvenimas ir svarbu, kad man būtų gerai  wub.gif Nu čia jau lyrinis nukrypimas smile.gif

Visom gero savaitgalio  4u.gif

Aš manau, kad jūsų katinukas yra stambūs, didelis berniukas. Jeigu matote, kad lašiniais neapkares o tiesiog kresnas berniukas, tai stambių kaulų ir raumenų tokių atvejų neverta bijoti. O paštetą galite duoti ir dažniau. Priklausomai kiek duodate. Jeigu visa iškarto dėžutė, tada užtektų 2-3 kart per savaitę. Na žiūrint kokio dydžio tą dėžutė. Jeigu ją daliname porcijos tada galite kasdien. Visgi jiems irgi reikia ir slapio ėdalo ne tik sauso. Čia aš supratau turėdama Cinamoną. Ir daug ką išsiaiškinau apie jų tą virškinimą.
Tai jam manau viskas gerai. Jis tik tobulėja ir gražėja 😄
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Nu ir kam man tą beretę nupirko ? g.gif

user posted image

Bet ne - kartais praverčia privati teritorija mirksiukas.gif

user posted image

Burmyčių temoje labai gražios nuotraukos iš parodos thumbup.gif
Atsakyti
Buguti, MA gi gražiai atrodai su šia berete thumbup.gif. Bet geras daiktas ir berete ir slėptuvė thumbup.gif

Vakar aš buvau parodoje aplankyti saviškių 4u.gif. Labai smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif bugis kaip visada rimtuolis:)

as sekmadieni buvau grozius apziurejau:) seile pavarvinau:) neuzmirstuole kur tokius vyrus dalina, kad antro katino nori:DDD atsiusciau saviski konsultacijai:DDD
Atsakyti
O kur jūs tas beretes perkate?
Atsakyti