NiurkuteČiko šiuo metu 1,6 metų. lapkričio 24 d. sueis, jeigu jau labai tiksliai. O sveria jis kažkur apie 6 kg. - 5,6 - 5,7 kg. Aš jam duodu sausą maistą ir savaitgaliais paštetą. Bandžiau ir varškės duoti, ir kiaušinio trynio, ir jogurtą - nieko nevalgo

Tik tuos skanukus mėgsta, aišku. Duodu jam vištieną vytintą, ten kažkokia būna 100 proc. natūrali. Na ir Hill's paštetą mėgsta. irgi ne guliašą o tik paštetą. Tai ar galėčiau jam duoti tą paštetą dažniau, kąžin ? O jeigu paskui man sauso maisato nevalgys ? Sakys ponas, davaj šeiminkė skanaus man maistelio, o šitą š... sausą pati graužk

.
Dėl ausų - aš nevalau, pas mane stačiaausis ir ten jam nėra ko valyti. Vis pasižiūriu, bet ausytės švarios būna, tai ir nelendu. Užtenka, kad pas mus su nosim problemos. ta nosis pas mus beveik visą laiką juoda, jeigu aš neišvalau

, o turi būti gi rozžinė, gražutė

O dėl konservų firmos, tai aš tik Hill's duodu. Kažkaip ar pribijau eksperementuoti

Permoku tikriausiai už firmos vardą, bet dėl kokybės užtat esu tikra. Žinau, kad valgo Čiko ir viskas gerai jam.
Niurkute ir aš luakiu kačiukų nuotraukyčių

Vyras kažką užmetė, kad reikia ir mums antro. aga sakau, jo. Man ant galvos. Mažame 2 kambarių bute vos n evos vietą radom vienam tulikui. Plius dar prižiūrėti nėra kam,, kai išvažiuojam. Mama mano alergiška, tai dabar, kai viską, viską, išvalau ji dar gali trumpam ateiti. O jei būtų 2 katinai, tikrai jau negalėtų ne kojos įkelti. O gal jo tokia priemonė, kad uošvienė pas mus nesilankytų

? Jeigu rimtai, tai gerai jei sutaria. Kiekvieną kartą pagalvoju, kad mano mama tobula uošvienė. Norėčiau ir aš kada nors tokia anyta tapti - niekada niekur nelenda, nieko nekritikuoja, nieko nereguliuoja. Sako, kad čia mano gyvenimas ir svarbu, kad man būtų gerai

Nu čia jau lyrinis nukrypimas
Visom gero savaitgalio