Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2014 11 24, 00:18)
Labas vakaras, mergaitės  4u.gif

mažuliukai kokie fainuoliukai, viens už kitą gražesni. Niurkute, turi ir saulytę, ir rudenėlį, ir pilką debesėlį, o likę keturi gražuoliai tai identiški, neatskirčiau  biggrin.gif O tai kuris tas šnypštukas, kuris vyrą apšnypštė? Spėčiau, kad Da Vinči  rolleyes.gif Man jis toks stipruolis- drąsuolis atrodo.
Niurkute, apšviesk mane, neišmanėlę. Vardai iš D raidės. Maniau, kad bus iš A  blush2.gif Reiškia, ketvirta vada, ania? Ūlai ar veislyne? Nugi, bjauri boba esu, bet labai noriu suprasti tongue.gif

Sidabre, savaitgalį mažai rodėtės  smile.gif . Tai gal jau jubiliejų šventėt? A mes da spėsim pasveikinti?  ax.gif  smile.gif

Taip Rolita, čia vadą skaičiuojama veislyno smile.gif. Nieko tokio, kad klausinėjate. Viskas normalu. O apšnipe Davinči smile.gif. Ir ant manęs jau spėjo pašnipti smile.gif. Rimtas bohuras auga thumbup.gif.
Ačiū Rolita, smagu, kad jums patiko 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kadangi visi namų gyventojai veiklą pradėjo 5 val., tai ir man negražu miegoti bigsmile.gif
Ot Riolita, šnypštuką atspėjo thumbup.gif Glaz - almaz biggrin.gif

Mes nieko nešvenčiam, bet neturiu tos gerosios energijos, kuri net katinėlius priversdavo šypsotis biggrin.gif Tiesa, dar su Buginiu pažaidžiam: "Bėgu - gaudyk" biggrin.gif
Bet fotografuojamės mažai unsure.gif

Visoms geros darbo savaitės ax.gif
Atsakyti
Nesušalkit 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas:)

nu jau grožiai nerealus:)))) labai:) bus i mama drasumu -apsnyps ir namus pasaugos:))))

Atsakyti
Laba diena smile.gif

Oi, kiek čia grožių wub.gif Visi gražūs, bet man mieliausia Džuljetė wub.gif Tokia meili atrodo wub.gif
Balionukas, kad augtų sveiki 4u.gif O Niurkutei, kad turėtų jėgų užauginti ne tik Ūlos vaikučius, bet ir Gelu 4u.gif
Vardai irgi labai faini. O Dartanjanas dėl ūsų gal biggrin.gif ? Pastebėjau, kad tokie ūsiukai jo 0užriesti į viršų smile.gif Į tėvą žiūriu tik vienas atsigimė smile.gif
Gražūs tie kačiukai. Jei turėtumėme daugiau vietos, ir mes antrą paimtumėme, nes kažkaip man atrodo, kad liūdna mūsiškiui vienam.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 24, 05:27)
neturiu tos gerosios energijos

Saulės nėra, niekas nepakrauna mūsų batareikų smile.gif Man irgi trūksta energijos, bet žinau, kad dėl saulės trūkumo. Po Trijų Karalių atsigaunu, kai būna praėjęs šventinis šurmulys, gimtadienio rūpesčiai ir diena būna pastebimai pailgėjusi.

Bugutis guli ant beretės biggrin.gif biggrin.gif Nesupranta katukai, kokį gerą daiktą jie turi biggrin.gif

QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 11 24, 12:14)
Jei turėtumėme daugiau vietos, ir mes antrą paimtumėme, nes kažkaip man atrodo, kad liūdna mūsiškiui vienam.

Neužmirštuole, tai kad jiems nereikia specialiai kažkiek vietos mirksiukas.gif Jei telpa vienas, tilps ir kitas ax.gif Pas mus trys kambariai, bet viename gyvena uošvis (90 m). Mes jį globojame, jis visiškai aklas jau 15 metų. Taip kad realiai pas mus 2 kambariai. Ir nieko , telpame. Tik labai bijojau, kad nereikėtų statyti antro WC, nebūtų kur, nes ir dabartinis stovi koridoriuj, o koridorius mažas. Bet laimei, eina į vieną. Taip kad tikrai nebijokit antro katuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 11 23, 23:18)
Labas vakaras, mergaitės  4u.gif

mažuliukai kokie fainuoliukai, viens už kitą gražesni. Niurkute, turi ir saulytę, ir rudenėlį, ir pilką debesėlį, o likę keturi gražuoliai tai identiški, neatskirčiau  biggrin.gif O tai kuris tas šnypštukas, kuris vyrą apšnypštė? Spėčiau, kad Da Vinči  rolleyes.gif Man jis toks stipruolis- drąsuolis atrodo.
Niurkute, apšviesk mane, neišmanėlę. Vardai iš D raidės. Maniau, kad bus iš A  blush2.gif Reiškia, ketvirta vada, ania? Ūlai ar veislyne? Nugi, bjauri boba esu, bet labai noriu suprasti tongue.gif

Sidabre, savaitgalį mažai rodėtės  smile.gif . Tai gal jau jubiliejų šventėt? A mes da spėsim pasveikinti?  ax.gif  smile.gif

Vat ir man toks klausimas kilo-kaip visus atskiria ir nesupainioja lotuliukas.gif Šnypštukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 11 24, 17:59)
Vat ir man toks klausimas kilo-kaip visus atskiria ir nesupainioja lotuliukas.gif  Šnypštukas thumbup.gif

Aš manau, pagal kvapą smile.gif. Nes jie dar kaip kurmiai, blogai matantis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2014 11 24, 14:16)
Saulės nėra, niekas nepakrauna mūsų batareikų  smile.gif Man irgi trūksta energijos, bet žinau, kad dėl saulės trūkumo. Po Trijų Karalių atsigaunu, kai būna praėjęs šventinis šurmulys, gimtadienio rūpesčiai ir diena būna pastebimai pailgėjusi.

Bugutis guli ant beretės biggrin.gif  biggrin.gif Nesupranta katukai, kokį gerą daiktą jie turi  biggrin.gif
Neužmirštuole, tai kad jiems nereikia specialiai kažkiek vietos  mirksiukas.gif Jei telpa vienas, tilps ir kitas  ax.gif Pas mus trys kambariai, bet viename gyvena uošvis (90 m). Mes jį globojame, jis visiškai aklas jau 15 metų. Taip kad realiai pas mus 2 kambariai. Ir nieko , telpame. Tik labai bijojau, kad nereikėtų statyti antro WC, nebūtų kur, nes ir dabartinis stovi koridoriuj, o koridorius mažas. Bet laimei, eina į vieną. Taip kad tikrai nebijokit antro katuko  4u.gif

Na aš irgi pritariu, kad jie moka būti kompaktiški ir vienas kitam netrukdo smile.gif. Pas mane gyveno 4, galima buvo pajausti tik pagal kraiko naudojimą o visa kita net jų nesijuto smile.gif. Net draugai atėja klausdavo, kur visi dingo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 11 24, 13:14)
Laba diena smile.gif

Oi, kiek čia grožių  wub.gif Visi gražūs, bet man mieliausia Džuljetė  wub.gif Tokia meili atrodo  wub.gif
Balionukas, kad augtų sveiki  4u.gif O Niurkutei, kad turėtų jėgų užauginti ne tik Ūlos vaikučius, bet ir Gelu  4u.gif
Vardai irgi labai faini. O Dartanjanas dėl ūsų gal biggrin.gif ? Pastebėjau, kad tokie ūsiukai jo 0užriesti į viršų smile.gif Į tėvą žiūriu tik vienas atsigimė smile.gif
Gražūs tie kačiukai. Jei turėtumėme daugiau vietos, ir mes antrą paimtumėme, nes kažkaip man atrodo, kad liūdna mūsiškiui vienam.

Džiuljėta ir man begalo meili mergytė wub.gif. Is principo jie visi begalo meilus wub.gif.
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 11 24, 10:06)
Labas rytas:)

nu jau grožiai nerealus:)))) labai:) bus i mama drasumu -apsnyps ir namus pasaugos:))))

Ačiū Lyn 4u.gif. Na lauksime kada tamsta atvažiuosite mirksiukas.gif
Papildyta:
Sidabrė, Bugis kaip visad toks nuostabus, minkštutis, gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 11 24, 22:03)
Sidabrė, Bugis kaip visad toks nuostabus, minkštutis,  gražūs  wub.gif

Ačiū, Niukute, už pagyrimą to mano lepūnėlio biggrin.gif

Ar tikrai aš gražus? g.gif Va - nusiprausiu, būsiu dar gražesnis ax.gif ax.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Buguti, tavo kailiukas ir taip išpuoselėtas, kad nereikia ir praustis. Toks visas gražutis, minkštutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 11 24, 22:26)
Ačiū, Niukute, už pagyrimą to mano lepūnėlio biggrin.gif

Ar tikrai aš gražus? g.gif  Va - nusiprausiu, būsiu dar gražesnis ax.gif  ax.gif  biggrin.gif 

user posted image

Bugis nenori nusileist Niurkutės šeimynai:)))

oi tikiuosi atvažiuosiu iki kol neiškeliaus:DDD bus po to kaip su cinamono vada, nei vieno nemačiau gyvai:(

baisu jau ir tartis su mano galėjimo šokinėjimais:)))) bet gal kitą savaitėlę pavyks, labai labai tikiuosi:) tegul paauga pipiriukai:)
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 11 25, 13:15)
Bugis nenori nusileist Niurkutės šeimynai:)))

Nu neaa, mažų katinėlių grožio niekas negali aplenkti thumbup.gif Jie patys gražiausi ax.gif ax.gif

Čia mes norim paraginti, kad ir kiti škotukai vis save parodytų doh.gif
Atsakyti