Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Sidabre nieko jus nepraleidot del draskykles. Neturim mes jos, tiksliau neturime didesnes, apie kuria kalbejau. Nes kokybiskesne labai jau daug kainuoja Tai kol kas susilaikem.

Tiesa, mano katinas siandien naujame gultuke miegojo, prie radiatoriaus smile.gif Tai jau dziaugmso man biggrin.gif

XXSXX jusu katukas man apskritai maniski labai primena. spalva labai panasi ir ant pilvuko irgi tokio ryzios demeles wub.gif Dabar nosi pradejau jam valyti ir isejo nuo manes. Nepatiko schmoll.gif Taip piktai i mane paziurejo, tipo ka cia darai - ir isvare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2014 11 27, 16:04)
Miaumar - kokį grožį turite!.....  thumbup.gif  Ir kaip malonu skaityti Jūsų žinutes, iš kurių sklinda didžiulė meilę šitam mažam padariukui.....  4u.gif 

O štai ir mūsų kūdikis.....  wub.gif
user posted image
O dėl antro - niekaip neįkalbu..... sad.gif Praradau viltis...

Tik va - aš nepriimu neigiamo atsakymo tam, ko aš laaaaabai noriu.....
Turiu tokį įtarimą, kad pas mane šiais metais apsilankys tikras Kalėdų senelis su dovanomis.....  lotuliukas.gif

nu jau fainuolis:) o pilvas margas kaip pas Nimfąsmile.gif))

man tai duoda ir ausis pavalyt ir nosi pakrapstyt, kazkaip tinka jai:) tik va nagus kai karpyt reikia tai susipykstam visada:(

Papildyta:
Neuzmirstuole linkiu tokio senio salcio ir sau:DDDD
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Ateinu pagirti xxsxx gražuolio katinėlio, toks tikras kūdikis, ir dar šypsosi thumbup.gif

Ach tie maži kačiukai, kokie jie man visi gražūs ax.gif ax.gif bigsmile.gif

Aš irgi savo Bugučiui nosį šiandien valiau, nes jau išgirdau, kad net orą kažkaip prapūsti turi.
Bet pas jį juoduliukai pačioj nosytėj, tai valau vidų, po to pačiaudėjam dar, ir visi nešvarumai išlekia biggrin.gif
Nagais ir man reiks užsiimti, nes jau kabinasi, bandysiu pati įveikti, kad pas vetus nevažiuoti rolleyes.gif
Tiesa, kitą savaitę privalau atostogauti, nes darbo nebėra verysad.gif
Galėsiu užsiimti katinais ir nagais rolleyes.gif

Mano guoliuką-beretę katinėliai pasikeisdami naudoja, irgi prie radiatoriaus gulėti, bet suplotą, ne kaip namuką bigsmile.gif Kas pirmesnis, tas ir užima gulėjimo vietą, bet Katytė visad apsukresnė biggrin.gif

Kad išsipildytų visom kalėdinės svajonės 4u.gif
Ką gali žinot - kai labai norisi, žiūrėk - ir turi thumbup.gif
Atsakyti
IU, ačiū už pagyras..... blush2.gif
Man pačiai jis pati tobulybė... wub.gif wub.gif wub.gif
Tiesa, nesakykite mano vyrui topsecret.gif , bet jau nusižiūrėjau sau katytę.... hihihi.gif
Šiandien važiuoju aplankyti ir susiderinti visko..... blush2.gif
Prieš pat Kalėdas galėsiu pasiimti savo grožį..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2014 11 28, 15:38)
IU, ačiū už pagyras.....  blush2.gif
Man pačiai jis pati tobulybė... wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tiesa, nesakykite mano vyrui  topsecret.gif , bet jau nusižiūrėjau sau katytę....  hihihi.gif 
Šiandien važiuoju aplankyti ir susiderinti visko.....  blush2.gif
Prieš pat Kalėdas galėsiu pasiimti savo grožį.....  wub.gif

Ot šaunuolė, užsispyrėlė thumbup.gif

Kas čia sakė, kad nemoka vyrų įkalbėti? g.gif

Imkit pavyzdį : Kai norisi - ir nusiperki thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2014 11 28, 14:38)
nesakykite mano vyrui  topsecret.gif , bet jau nusižiūrėjau sau katytę....  hihihi.gif 

Gerai... Vyrui nesakysime biggrin.gif Bet tada mums papasakokite, kokią katytę nusižiūrėjote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 11 28, 21:47)
Gerai... Vyrui nesakysime  biggrin.gif  Bet tada mums papasakokite, kokią katytę nusižiūrėjote ax.gif

Aš nieko neperku..... ax.gif Man Kalėdų Senelis dovanų atneš....
"Gali dėl dovanos man nesirūpinti - parašiau Kalėdų Seneliui laišką, gavau atsakymą, kad mano prašymą gavo ir įgyvendins, nes labai jau senai nieko neprašiau jo"...... lotuliukas.gif
Sakė, vyras, kad lauks ateinančio.... biggrin.gif Tai teks manau, ir Kalėdų Senelį nusamdyti.... lotuliukas.gif
Buvau pažiūrėti savo "kruopa".. Ji - PASAKIŠKA!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Škotukė, nulėpausė...... bigsmile.gif
Atsakyti
Tai bus dar viena temos gyventoja smile.gif
Lauksime pasirodant smile.gif

Drąsi Jūs esat. Aš tai bijau, kad atsidurčiau už durų kartu su savo "dovana" unsure.gif už tokius dalykus. Tiesą sakant, dabar galvoju, kad ir pati vyrą išstatyčiau, jei jis man šuniuką atvilktų, kurio jau ne pirmus metus nori ... Gal jūsų vyras labiau jus myli ir viską leidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 12 01, 13:22)
Tai bus dar viena temos gyventoja smile.gif
Lauksime pasirodant smile.gif

Drąsi Jūs esat. Aš tai bijau, kad atsidurčiau už durų kartu su savo "dovana"  unsure.gif už tokius dalykus. Tiesą sakant, dabar galvoju, kad ir pati vyrą išstatyčiau, jei jis man šuniuką atvilktų, kurio jau ne pirmus metus nori ... Gal jūsų vyras labiau jus myli ir viską leidžia smile.gif

Dėl manęs - vyras gali, kad ir pitoną atsivilkti į namus.... Tačiau su sąlyga - kad pats jį ir prižiūrės... lotuliukas.gif
Aš pati rūpinuosi savo gyvūnais, jam lieka tik jū meilumas, o rūpesčiai man.... Tai koks jam skirtumas??
Užaugau namuose, kuriuose tėvai leido turėti gyvūnus, turėjau pačių įvairiausiu... Ir savo vaikui leisiu turėti ir džiaugtis...
Tik dabar aš čia tas vaikas.... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Ko nutilo škotai mylimoj temutėj g.gif schmoll.gif

Negi visi miegate? g.gif unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šeimininkės eglutę puošia o katukai padeda lotuliukas.gif Labai gražiai Bugis savo gulte atrodo. Eglutės laukia? Kalėdų seniui laišką parašė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 12 01, 13:22)
Aš tai bijau, kad atsidurčiau už durų kartu su savo "dovana"  unsure.gif už tokius dalykus. Tiesą sakant, dabar galvoju, kad ir pati vyrą išstatyčiau, jei jis man šuniuką atvilktų,

Aš irgi tos nuomonės, kad šeimoje būtų kompromisas drinks_cheers.gif

Bandžiau nufotografuoti Pumos nosytę, tai va kas gavosi smile.gif
user posted image
Atsakyti