Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Sveikos naujoj temoj smile.gif
Viską skaitau, grožiuosi visais škotukais ir jų draugais thumbup.gif
Boltas baigia atgauti po vasaros prarastas formas, o čia keletas vasaros foto:
user posted image

su drauge smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,

registruojamės ir mes naujoje temoje.

user posted image

Šiandien mano katai snaudžia visą dieną. Nežinau, ką naktį darys

Atsakyti
Sveika, Sigita83,
Smagu matyti Boltą thumbup.gif
Kaip jis su savo drauge šunyte, ar dažnai susipyksta? g.gif Ar tik draugauja? biggrin.gif

Dar man įdomu, kaip katinėliai, kurie vasarą vaikšto po savo kiemą, dabar rudenį ar irgi prašosi į lauką, ar jiems jau šalta? g.gif

Riolita, jaučiu kad katinėliai draskyklę pamėgo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 14 spalio 2014 - 21:42
Labas vakaras smile.gif

Prisiregistruojam ir mes smile.gif

Na, kam čia kilo abejones del mano raudonumo smile.gif

user posted image

Palik tu mane ramybeje, ko tu lendi su savo fotiku ...

user posted image

Ir nusiprausti net neleidi ...

user posted image

Vel atejai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 14 spalio 2014 - 21:45
Vai vai vai ax.gif ax.gif ax.gif

O Chiko grožis thumbup.gif O kaip išaugęs thumbup.gif biggrin.gif

Ir sėdi savo mėgstamoj pozoj, prisimenu, kai dar mažiukas taip sėdėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu mes tai nesirodom, nesirodom, bet jau kai pasirodom tai jau visame gražume smile.gif

O tą kadrą, kur ėdi mėgstamiausioje pozoje, vaikas mano pagavo smile.gif Jo, ir dabar mėgsta taip atsisėsti smile.gif
Ir paaugo tai tikrai smile.gif Gi sakiau, kad netoli 6 kg sveria, bet neatrodo storas, ar ne ? Pasakykit savo autoritetingą nuomonę smile.gif

O šiaip visi mūsų kačiukai ir katytės labai gražūs. Baliončikas visiems 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Na, mano nuomonė nesakyčiau kad autoritetinga, nes turiu tik kieminukę ir vienintelį škotuką bigsmile.gif
Bet manyčiau, kol katinėliai žvalūs ir linksmi, o ne kokie ten tiktai gulintys storiuliukai, tol dėmesio į svorį aš nekreipiu rolleyes.gif
O aplamai - gražaus katino turi būti daaaug bigsmile.gif
neuzmirstuole - nu Chiko tikrai ypatingo grožio katinėlis, geras buvo pasirinkimas thumbup.gif

Nuo tos kėdės norėčiau nusikelti ir pabėgti su juo / būčiau vagis / blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 15, 09:45)
Labas rytas,
Na, mano nuomonė nesakyčiau kad autoritetinga, nes turiu tik kieminukę ir vienintelį škotuką bigsmile.gif
Bet manyčiau, kol katinėliai žvalūs ir linksmi, o ne kokie ten tiktai gulintys storiuliukai, tol dėmesio į svorį aš nekreipiu rolleyes.gif
O aplamai - gražaus katino turi būti daaaug bigsmile.gif
neuzmirstuole - nu Chiko tikrai ypatingo grožio katinėlis, geras buvo pasirinkimas thumbup.gif

Nuo tos kėdės norėčiau nusikelti ir pabėgti su juo / būčiau vagis / blush2.gif  blush2.gif

biggrin.gif Ne, ne, jokiu būdu niekam neatiduodam smile.gif Jau kaip pripratau prie jo, tai ne tas žodis. O dėl pasirinkimo, tai jis buvo vadoje pats didžiausias, pats aktyviausias. Kažkaip norėjome iš pradžių tik nulėpausio, bet dabar ne kiek nesigailiu. Man jo tos stačios ausytės labai patinka biggrin.gif
Kol kas tai jis aktyvus, laksto visur. Teisiog nesinorėtų, kad to viršsvorio turėtų. Gi sveikatai blogai ...
Atsakyti
Merginos, kokiu jus čia grožybių pridėjote bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Reikia ir man tokiu atveju neatsilikti biggrin.gif

Na po kol turiu dar Cliopos foto, tai pasimaivysime biggrin.gif

user posted image

Kur mano dešrelės lotuliukas.gif

user posted image

Gal atspėsite, kieno čia lapcitės biggrin.gif mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
Neužmirštuole, tavo katinukas labai įspūdingas thumbup.gif

O dėl kastracijos, tai ne visiems tas svoris auga. Kaip pavyzdys, Bonifacijus ir Atila. Bonifacijui svoris tikrai gerokai auga, jeigu tik duodu kokį maistą kur daugiau kaloringesnis, tai jau viskas, neša į šonus. O Atilai nieko, svoris jeigu kinta, tai neženkliai. Čia kiek pastebėjau kiekvienam labai individualiai. Bet Bonifacijus kai turės greitu laiku iškeliauti pas savo šeimininke, tai jau ji jam darys dietas o aš negaliu niekaip pas save to daryti smile.gif
Atsakyti
Chicco gražus didelis katinas. Ir visai nestoras. Jis toks vyriškas, rimtas. Net jei nežinočiau lyties, sakyčiau, kad jis berniukas 4u.gif

Niurkute, nugi duok tų dešrelių Boničkai biggrin.gif Užsiverks vaikis biggrin.gif 4u.gif Nereik jam dietos tongue.gif
O lapcytės ir uodegytė tai Atilos. Nors, gerai pagalvojus, galėtų būti ir mergytės, berods Camėja buvo vardu. Kaip ji ir Coco Chanel auga?
Cleopatros uodega tai nai nai nai... Ir kalnierius geras išeitų 4u.gif

Mano katai tikrai labai pamėgo tą draskyklę. Turbūt, kad su meile daryta smile.gif Ten labai daug veiksmo vyksta. Ir pagulėjimai, ir kasikibinimai, ir dušas, ir akių padraskymai biggrin.gif
user posted image

[url=http://www.part.lt/perziura/f3651f02c501013d1160446f29aa6543318.JPG]user posted image
[/url]

Merginos, ar matėt tokį žaisliuką? Turėtų man greitai tokį atsiųsti. Jei ir su juo nežais, tai bus paskutinis pirktas žaislas jų gyvenime. Galės žaisti su tik su saldainių popieriukais biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=ZaeGT6KPtqE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 15 spalio 2014 - 12:17
Tokių žaisliukų mačiau labai daug Bulgarijoje smile.gif Manau, kad ir pas mus jų turėtų būti turguje kokiam g.gif Tik kažkaip nepagalvojau apie katiną savo tuomet ...
Atsakyti
Ačiū, Rolita 4u.gif
Dėl letenyčių jūs teisi, čia Atilos thumbup.gif.
Cliopos uodega išties labai puri. Ten tai, kalnierius kalnieriams būtų thumbup.gif
O jūsų laiptinė labai gera. Aš manau, kaip čia tokia gera laiptinė gali nepatikti. Aš ir pati tokioje sėdėčiau jeigu būčiau katinų thumbup.gif
Atsakyti