Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Ačiū, mergaitės, už pagyras mano katinui 4u.gif Man tai jisai, aišku, kad pats pačiausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 10 16, 15:28)
Ačiū, mergaitės, už pagyras mano katinui  4u.gif Man tai jisai, aišku, kad pats pačiausias biggrin.gif

Neužmirštuole, jūsų katinukas labai gražus. Man labai graži šį ugninė spalvą. Anksčiau man ryži nepatikdavo. Veislinis katinas gali būti tik pilkas lotuliukas.gif . Bet kai pradėjau veisti prieš mano akis atsivėre didesne spalvų palete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 10 16, 20:42)
Neužmirštuole, jūsų katinukas labai gražus. Man labai graži šį ugninė spalvą. Anksčiau man ryži nepatikdavo. Veislinis katinas gali būti tik pilkas  lotuliukas.gif . Bet kai pradėjau veisti prieš mano akis atsivėre didesne spalvų palete  4u.gif

smile.gif Nu jau tikrai ne tik pilkas smile.gif Va guli dabar grazuolis salia, pilva isvertes biggrin.gif paciu savo buvimu patvirtina, kad veislinis katinas gali buti ir ryzas (raudonas) smile.gif O jusu Gelu, Atila Bonicka kokie grazuoliai. Mes su vyru juokemes, jog mes patys nezinom tiek info apie savo protevius, kiek yra Chiko kilmes dokumentuose surasyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 10 15, 10:46)

Kur mano dešrelės  lotuliukas.gif

user posted image

Labas vakaras,

Prisiminkite, kad kiekvienas katinas yra ŽVĖRIS, o tiksliau TIIIIIGRAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 10 16, 21:37)
Mes su vyru juokemes, jog mes patys nezinom tiek info apie savo protevius, kiek yra Chiko kilmes dokumentuose surasyta biggrin.gif

Apie protėvius - Niurkutė ir kitos, kurios lankosi senokai, tikriausia, prisimena, kaip aš Bugio protėvius suradau bigsmile.gif
Jeigu nesupyksite - pasikartosiu.Taigi vieną vakarą pasiėmiau tą kilmės dokumentą ir per google atradau šių katinų nuotraukas, veislynus, kartais kaip parodų nugalėtojus ir pan., apie kai kuriuos suradau informaciją tiesiog internete, bet ne apie visus schmoll.gif

Taigi - pasikartosiu:
1. Bugio Mama - Baroness Wait

user posted image

2. Bugio tėvas - Atamanas ( ta gražioji nuotrauka- darbiniam kompiuteryje )

user posted image

3. Ansis Vitty - Mamos tėvas - Bugio senelis

user posted image

4. Blossom Ceceron - Bugio prosenelis iš motinos pusės

user posted image

5. Tėvo Atamano senelis- Bugio prosenelis - Atos Kalisto

user posted image

6. Atos Kalisto tėvas ( Atamano prosenelis, Bugio proprosenelis) - Lalac Pinky Tone Du chene Landry

user posted image

Užteks - daugiau ir neturiu biggrin.gif
Atsakyti
O kur tatuko giminės meddžio atšaka? lotuliukas.gif Bugio diedukas labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 10 16, 23:00)
O kur tatuko giminės meddžio atšaka? lotuliukas.gif  Bugio diedukas labai gražus smile.gif

Neradau Atamano ( Bugio tėvo) Mamos nuotraukų - Barbara Pliušinis rojus, tai iš Mamos pusės nežinau, t.y neturiu nuotraukų, apie Atamano mamą, jos tėvus ir t.t.
O Atamano senelis ir prosenelis yra, jo tėvo nuotraukos neturiu , tėvas Star Flower"s Daniel biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau tikrai, Sidabre, pasidarbavot. Aš kažkaip tų protėvių neieškojau g.gif Žinau tik Čiko mamą ir tetę biggrin.gif Tėtis mūsų Lion, o mama Selenija.
Atsakyti
Smagu pamatyti tuos protėvius. Gražus katinukai thumbup.gif. Jūs Sidabrė iš širdies pasidarbavo smile.gif. O Atamano mamos nuotrauka aš kažkur lyg turėjau. Bet joje ji su vaikais savo. Tarp jų buvo ir Atamanas. Tai jos mažai ten ir matyti buvo. Jeigu rasių, įdėsiu mirksiukas.gif

O Alina kiek pamenu buvo sudariusi savo Liono ir Petunijos giminės medį su visom nuotraukom. Idomu buvo pamatyti. Gal kas ir pamena, ji dėjo tą medį ir į forumą.
Gal ir man reiktų tokį medį padaryti g.gif. Bet įdomu ar man gautųsi.

Šiandiena Top miau klubas rengia Vilniuje Senukuose "Banginis" Nedidukė kačių paroda. Paroda kiek žinau vyks nuo 16:00 iki 20:00. Ten labiau bus tokia parodomoji, reklaminė. Tai šiandiena važiuosiu pasižiūrėti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 16, 22:24)
Labas vakaras,

Prisiminkite, kad kiekvienas katinas yra ŽVĖRIS, o tiksliau TIIIIIGRAS  thumbup.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 10 16, 21:37)
smile.gif Nu jau tikrai ne tik pilkas smile.gif Va guli dabar grazuolis salia, pilva isvertes biggrin.gif paciu savo buvimu patvirtina, kad veislinis katinas gali buti ir ryzas (raudonas) smile.gif O jusu Gelu, Atila Bonicka kokie grazuoliai. Mes su vyru juokemes, jog mes patys nezinom tiek info apie savo protevius, kiek yra Chiko kilmes dokumentuose surasyta biggrin.gif

Dėkoju už pagyrą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir kodėl nieks su manim šiandien nežaidža? g.gif g.gif

user posted image

O ką jūsų televizorius rodo? Mano - tai mane biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 18 spalio 2014 - 15:29
Labas rytas,

Niurkute, kaip parodėlė Banginyje?

Aš planuoju šeštadienį Gariūnuose praleisti laiką ir žvilgtert į gražuolius katinėlius ax.gif

Kažkaip lyn27 pradingo ir Nimfos nepriregistruoja naujuose namučiuose g.gif g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

O aš tai, tikriausiai, nedavažiuosiu iki Gariūnų g.gif Bent jau šiandien aš taip galvoju. Labai aktyviai praleidau šį savaitgalį, tai jau apie sekantį svajoju, kai sėdėsiu namie ir niekur neisiu smile.gif
Atsakyti