Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 10 20, 08:37)
apie sekantį svajoju, kai sėdėsiu namie ir niekur neisiu smile.gif

Visa žiema prieš akis, dar prisisėdėsi. Yra proga, ir marš iš namų smile.gif smile.gif Mums įspūdžius papasakosit
4u.gif
Atsakyti
Labas, labas:)

nedingau, tik savaitgalį gastroliavau:) tai nebuvau prisėdusi prie kompo. Nimfa vis bando įsisukt kur šilčiau, nes jau nesmagu namuose, kai orai tokie. Šilumos ir man norisi. Grįžtu po darbo tai tik šmurkšt kur po dekučiu ir snaudžiam su Nimfūnu:) net prie kompo nėra noro eit:))))
Atsakyti
Kažkodėl mano katinai šilumos dar neieško, nors namuose tikrai šalta, net ne vėsu, o šalta. Aš pati bandau juos miegančius kuom nors apkloti, bet jie išlenda iš po tų apklotų smile.gif Puma dar ir į balkoną prašosi. Prieina prie balkono durų, krepšt krepšt letenėle, '' miau'' į akis žiūrėdama. Suprantu, ko nori. Išleidžiu, bet duris uždarau. Po kelių minučių krebždena iš balkono pusės. Įsileidžiu smile.gif Jei per ilgai užsibūna, einu patikrinti, paklausti, ar dar nesušalo biggrin.gif Taip keletą kartų per dieną biggrin.gif Čia vadinasi, dirbu durininke biggrin.gif

Klaipėdoje ieškojau pirkti švirkšto tabletėms sugirdyti. Nieks apie tokį net negirdėjęs. Gal galit priminti, kur jų būna pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 10 20, 13:02)

Klaipėdoje ieškojau pirkti švirkšto tabletėms sugirdyti. Nieks apie tokį net negirdėjęs. Gal galit priminti, kur jų būna pirkt.

Aš tai veterinarijos gydykloj pirkau. Kažkur anoj temoj gi ir nuotrauką buvau įdėjus.
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 10 20, 12:14)
Aš tai veterinarijos gydykloj pirkau. Kažkur anoj temoj gi ir nuotrauką buvau įdėjus.

Atsimenu aš tą nuotrauką. Užtat ir žinau, kad tokių švirkštų būna smile.gif Bet ant greitųjų neradau.
Atradau pagooglinus. Reiks siųstis.
http://www.vetvila.l...-tabletms-.html
Atsakyti
Jo, toks. Ir kaina panaši.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Gal aktualu kam smile.gif

http://beta.lt/visa-...p;category_id=1

Vis pigiau smile.gif
Šiandien iš ryto bajeris buvo - vyras man pradėjo masažą daryti, o Čiko atėjo ir atsigulė man ant nugaros biggrin.gif Užgulė visą nugarą smile.gif Na sugalvok tu man taip. Šiaip tai neprisiprašysiu jo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Gal Čiko nenori konkurentų ?g.gif Nusprendė, kad savo šeimininkę masažuos pats biggrin.gif

Aš tai bilietą pigiau gal paimsiu ten kur perku maistelį parduotuvėj, o TOP miau žurnalas man visai įdomu, turiu vieną seną, reiks įsigyti ir naujesnį, šiek tiek žinių apie veisles - visai naudinga, be to. ten ir nuotraukos gražios, veislynai paminėti rolleyes.gif

Kad tik nieks nesumaišytų mano planų, o tai vieni čia liepė atvažiuot tik šeštadienį, tai ir paroda nuplauktų blink.gif O sekmadienį man reikia dirbt, papildomai blink.gif

Kai tik ką nors susidėlioji - būtinai nesigauna schmoll.gif Bat gal taip nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 20, 09:31)
Labas rytas,

Niurkute, kaip parodėlė Banginyje?

Aš planuoju šeštadienį Gariūnuose praleisti laiką ir žvilgtert į gražuolius katinėlius ax.gif

Kažkaip lyn27 pradingo ir Nimfos nepriregistruoja naujuose namučiuose g.gif  g.gif

Sveikos merginos 4u.gif

Banginyje praėjo neblogai. Bet ten buvo minimali parodėlė. Tik šiaip susitikau su pažįstamais ir jų katinukais pasidžiaugiau smile.gif

O Gariūnų parodoje irgi žadu apsilankyti smile.gif . Nes į šią paroda aš pasiuvau kačiukams gultukus. Tai busiu kaip rėmėją 4u.gif . Papildžiau Top Miau prizinį fondą ax.gif . tai bus įdomu pasižiūrėti 4u.gif

Galėsiu vėliau įkelti nuotraukas gultų. Tiesiog pas mane buvo likė medžiagos neblogos ir buvau planavusi šioje parodoje dalyvauti, bet dėja mano katės nusprendė šią paroda praleisti o žmogui buvau pasižadėjusi jau, tai teko padaryti blush2.gif
Atsakyti
Niurkute, būtinai įkelk gultukų foto:)
Atsakyti
Čia merginos apie šilumą rašėte biggrin.gif . Na tai man šiaip gerai kai yra šiek tiek vėsiau biggrin.gif . Tai būna ir balkonus dar atidarau. Aišku ilgai nelaikau, bet šiaip man patinka kai gaivus oras eina. Bet vakar ne pastebėjau kaip uždariau Atila balkone doh.gif doh.gif . tai teko bochurui pora valnadų patupėti ten unsure.gif . Tikiuosi nesusirgs jis man unsure.gif Kaip aš jo nepastebėjau g.gif . Reiks kita syki būti atidesnei unsure.gif
Papildyta:
Čia nuotraukos fotografuotos iš mobilaus, bet vis viena maždaug matysis ax.gif . Paskiau kai bus laiko įkelsiu kur fotografuota normaliau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Čia yra gobelenas ir su kačiukais medžiaga linas 100% smile.gif Ir truputi dekoracijos blush2.gif
Atsakyti
Labai gražu, Niurkute wub.gif Šaunuolė jūs 4u.gif
Atsakyti