Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2014 12 02, 23:30)
Bandžiau nufotografuoti Pumos nosytę, tai va kas gavosi  smile.gif

Uij lotuliukas.gif thumbup.gif Išbandykim jogą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2014 12 02, 17:55)
Šeimininkės eglutę puošia o katukai padeda lotuliukas.gif  Labai gražiai Bugis savo gulte atrodo. Eglutės laukia? Kalėdų seniui laišką parašė? biggrin.gif

Ačiū, Malena,
Sunku laišką rašyti tam Kalėdų seniai doh.gif Net nežinau ko beprašyti g.gif
Būtiniausius dalykus turime, o visi žaidimai gana brangoki, gal vėl ieškoti turguje vėl kokių skraidančių drugelių g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 02 gruodžio 2014 - 22:46
O aš tikrai nieko jiems nepirksiu Kalėdoms biggrin.gif Nu nežaidžia su pirktiniais žaislais. Atsiuntė mums tą riedantį kamuoliuką su uodega. Nekreipia visai dėmesio į jį. Kai kamuoliukas ima į šoną bumpsėti, tai pasitraukia ir toliau drybso nusisukę smile.gif smile.gif
Atsakyti
Riolita tai gal perleisite tą kamuoliuką ? Gal maniškis žais ?

O žaislai iš tikrųjų labai brangūs. Norėčiau ką nors nupirkti katukui savo, bet kur garnatija, kad žais, o kaina tai kosminė doh.gif

XXSXX jūs nįisižeiskite dėl mano komentaro. Aš tiesiog pritaikiau jūsų situaciją sau ir supratau, kad geriau man taip nedaryti biggrin.gif Tik tiek smile.gif Bet kiekvienoje šeimoje savos taisyklės ir kitiems nėra ko ten kištis. Taip kad jei netyčia įsikišau, atsiprašau 4u.gif O dėl jūsų ketinimo imti katytę tikrai džiaugiuosi smile.gif Daug jie džiaugsmo gyvenimui suteikia.

O mūsų Čiko šiandien 5.30 ryte sukėlė tokį šumą, kaip pradėjo miaukti prie sūnaus kambario durų, nu nors tu ką. Mes tas duris uždarome, nes kitaip jis ateina paryčiais ir pradeda tą vaiąk laižyti doh.gif Aišku prikelia, tad uždarome duris nakčiai. Tai jis atsisėda ir pradeda miauksėt. Šiandien visą pusvalandį brangaus miego atėmė. Ot pikta buvau... Paėmiau jį pas save į lovą ir neišleidau smile.gif Dabar sakau su manim gulėsi smile.gif Nu ką vargšas, susitaikė. Gulėjo šalia manęs iki 6 val. biggrin.gif
Atsakyti
Riolita., o kame kompromisas, jei Jūs kažko norite - o vyras sako "NE"?.. doh.gif
Yra arba tavo, arba jo sprendimas.... Kompromiso nėra....
Tačiau, mano atveju, kai kur aš einu į susikalbėjimą, o kai kur jam reikėtų....
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kaip gerai, kad pasidalinot apie tą žaidimą "ratuką su bėgančia uodega", nes buvau beveik nužiūrėjus blush2.gif Nors reklamuoja, kad visos katės gaudo, bet tikiu, kad maniškiam irgi greitai atsibostų, nesivaiko jie visokių barškančių ratukų unsure.gif

O tie ankstyvi rytai - kažkoks užburtas laikas katinams g.gif Mano Bugis irgi atvyko 4 val. ir pranešė pusiau murkdamas-kniaukdamas-verkdamas, koks jis nelaimingas ir vienišas. Prisikėlė Katytę ir padarė supergaudynes-lakstynes. Po to nuėjo miegoti.Bet kadangi Bugis prisiminė, kad vilnonė beretė priklauso jam, pradėjo ją okupuoti. Katytė pozicijų neužleidžia, tai tas užgriuvo ant Katės ir užmigo. Pamiegoję jie pradėjo vienas kitą prausti, bet tokie vaizdeliai gal tik pirtyje būna....Kaip jie nenulaižo kartu ir viso kailio g.gif Bugis dar ir pasispjaudo prausdamas, tai Katytė liko šlapia po prausyklos biggrin.gif Kaip ir priklauso .... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

oi kaip aš noriu atostogųsmile.gif bet tikiuosi prieš šventes turėsiu gal kokią savaitėlę ir ašsmile.gif

jau skaičiau tas rytines gaudynes ir užmigimus ir juokiausi:DDD

kaip smagu, kad kažkam senis atneš katuką dovanųsmile.gif bet aš viliuosi susitart vis dar:) nes jei imčiau daryt tik tai ko aš noriu - tai koks tada gyvenimas dviese:)
Atsakyti
Papasakosiu jums apie savo naktinį nuotykį biggrin.gif
Naktį prabudau, nesupratau kas vyksta. Negaliu kojų pajudinti, nugarą skauda. Net išsigandau. Naktis, tamsu, nieko nesimato. O kai akys priprato, supratau, kad aš naktį tikriausiai kažkaip pusiau ant šono pasisukau, o Čiko man ties kojomis įsitaisė ir taip gavosi, kad jis man tas kojas užgulė biggrin.gif Kadangi mano "mažas" katukas sveria nemažai, aš jų net pajudinti negalėjau biggrin.gif Tai, kai pabandžiau tas kojas ištraukti, dar gi ponas katinas mano nepatenkintas miaukti pradėjo. Matai, aš jam miegoti sutrukdžiau biggrin.gif

XXSXX o kokios spalvos jūsų katytė bus ? Įdomu, kaip jie su Šešėliu jūsų sutars. Tikriausiai gerai, nes amžiaus skirtumas mažas bus.
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 12 03, 12:05)

XXSXX o kokios spalvos jūsų katytė bus ? Įdomu, kaip jie su Šešėliu jūsų sutars. Tikriausiai gerai, nes amžiaus skirtumas mažas bus.

Mano mergyte - juodas su rudu marmuras wub.gif
Turiu nuotraukyčių, tačiau parodysiu kruopyte tada, kai jau turėsiu namie..... ax.gif
Atsakyti
Gerai, lauksime bigsmile.gif O ir spalva tokia įdomi. Graži, tikriausiai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 12 02, 23:57)
Riolita tai gal perleisite tą kamuoliuką ?

Su kamuoliuku tokia istorija. Gavom siuntinuką su sulūžusiu kamuoliuku, buvo nulūžusi ta detalė, į kurią dedasi batareikos.Pareiškėm pretenzijas, grąžino pusę sumos. Paskui suklijavom, kol kas laiko. Bet tokį brokuotą man būtų negražu kitam perleisti. Nepyk, Neužmirštuole 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xxsxx @ 2014 12 03, 08:11)
Riolita., o kame kompromisas, jei Jūs kažko norite - o vyras sako "NE"?..  doh.gif
Yra arba tavo, arba jo sprendimas.... Kompromiso nėra....

Tebūnie tai retorinis klausimas... Nenoriu veltis į ginčus...
Atsakyti
Riolita tikrai nepykstu biggrin.gif Viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Neuzmirfstuole tas susirangymas nakti kur nors salia ar ant ir pastumimas netycia ar nutirpus kuriai kuno daliai, o nepasitenkinimas koks buna net girdziu ta miau:DDDD
Atsakyti