Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2014 12 03, 22:40)
Tebūnie tai retorinis klausimas... Nenoriu veltis į ginčus...

Ir aš nenoriu veltis į ginčus.... friends.gif 4u.gif
Pas mane tokia situacija, kad nėra taip, kad vyras sakytų griežtą "NE".... Jis pas mane labai besirūpinantis manimi, ir vis kalba, kad dar vienas katinėlis - man tik daugiau rūpesčio pridės... ax.gif
Aš žinau, kad jis nei pyks, nei labai šiaušis atsiradus katytei... Pasakius, kad atkeliaus su santa2.gif mano katytė, tai pajuokavo, kad pasitiks tą mano santa2.gif irgi su dovana - dvivamzdžių gun_rifle.gif ..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

skaičiau skaičiau čia kalbas apie antrą katiną.. Ir pati antro kačiuko įsinorėjau doh.gif biggrin.gif

Vis galvoju, galvoju, kaip čia būtų.. ar draugautų.. smile.gif eh.. nežinau..
Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif

Na ką jau apsiramtome su Pipiriuku ir Pipiriukas su mumis apsiprato smile.gif
Pirmadienį turėjome jau pirmuosius skiepus, tikras Pipiras buvo, net nesumiauksėjo biggrin.gif
Labai padykęs, bet tuo pačiu labai jau meilus blush2.gif
Kiekvieną rytą žadina mus, kad jau alkanas yra smile.gif murkia, lenda po kaldra biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ganyta: 04 gruodžio 2014 - 17:28
Sveikos, mergaitės smile.gif

Aš tai dabar norėčiau juodo nulėpausiuko, jie man tokie paslaptingi, įdomūs, na, kažkokie mistiški..... bigsmile.gif

Bet kas tada mano Bugutį mylės ? g.gif Nes ta meilė jam yra šiek tiek ypatinga, ir tiesiog nedalinama ax.gif
Na, su senąja Katytę mes jau ten susidėlioję, kada ją paglostysiu, kiek panešiosiu, o vat dėmesys dar vienam katinėliui būtų tarytum išdavystė blush2.gif Kaip su vaikais- kodėl tiek daug dėmesio mažiausiam g.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
O ar kas nors iš jūsų laiko katinėlį ir katytę, porytę? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai jau cia manes nebuvo blush2.gif . Tiek pastaruoju metu uzgriuvo darbu, kad jau pamirsau apie viska doh.gif . Bet paskiau kai laikas budavo miegoti, tada prisimindavau apie jus 4u.gif . Na dabar jau skyriau siek tiek laiko ir nusprendziau prisesti bent truputi pasiskaityti smile.gif .

Rasote apie keliu katinu laikyma. Idomi tema. Pas mane siuo metu susaugusiu katinu yra tris ir visi neblogai vienas su kitu sutaria. Jeigu laikyti porele, galiu pasakyti ir neblogai. Aisku buna isimciu ir nesutaria katinukai, bet visviena jeigu mokesite juos perprasti, tai galesite juos sutaikyti taip, kad paskiau jie bus neatsiejami draugai 4u.gif . As tik pritariu uz laikyma po kelis katinus, labai smagu buna ir jauciasi, kad turi katinus. Ir katinams siaip buna smagiau, kai jusu tarkime nera namuose.

Atnesiau cia savo chebra parodyti kaip paugejo. Nuotraukose jiems cia dvi savaites biggrin.gif

Musu Dacota wub.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Duncan wub.gif

Jau sis bicas pasiutes biggrin.gif . Toks drasuolis ir draugiskas berniukas. Pats pirmas visur nori eiti, su viskuom susipazinti. O valgyti kaip praso doh.gif . Pats pirmas atbega kai pienuka nesu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Svelnusis Dartanjanas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Davincis wub.gif . Rimtas, tvirtas irlabai stiprus bochuras ir vadoje pats didziausias biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Deimantukas tarp lietuvisku gintaru wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Mano Dziuljeta wub.gif wub.gif wub.gif Musu modeliukas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ar gi as nenuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Dzosua, toks pats padauza kaip ir Duncan biggrin.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Visi labai labai... Bet labiausiai man Da Vinči... Koks jo žvilgsnis
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 12 04, 23:38)
Visi labai labai... Bet labiausiai man Da Vinči... Koks jo žvilgsnis
4u.gif  4u.gif

Aciu Rolita wub.gif

As jus visus be proto myliu wub.gif . Bet sirdis linksta prie vezliukes wub.gif . Na turbut vezles yra mano silpnybe ax.gif

Dar noriu pranesti, kad Gelu atsivede 4 kaciukus. Viena mergyte ir tris berniukai wub.gif
Atsakyti
Sveika, Niurkute 4u.gif

Smagu matyti visus meškučius, tokie visi gražūs ax.gif ax.gif thumbup.gif ir jau ne nulėpausiukai bigsmile.gif

Man irgi labai įstrigo Davinčis - toks pasitikintis, toks smalsutis, ir dar miauksi kažko - ne viskas patinka jam biggrin.gif

Dar labai gražus Dacota - dėl to baisiai puošnaus balto kalnieriaus ir krūtinės, nu tikras gražuolis bus, aišku ir kiti gal tuos kalnierius turi, ne pas visus matosi bigsmile.gif

Ir mergytė ax.gif ax.gif Veiduką tai nusispalvino pusiau - iš tėvelio ir mamytės biggrin.gif

Žodžiu - visi užburiantys grožiai biggrin.gif thumbup.gif

Didžiausi sveikinimai Gelu su tiek vaikelių thumbup.gif

Nu vaikų darželis - dėkit skelbimus auklių paieškoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 04 gruodžio 2014 - 22:49
QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 02, 22:50)
Ačiū, Malena,
Sunku laišką rašyti tam Kalėdų seniai doh.gif  Net nežinau ko beprašyti g.gif
Būtiniausius dalykus turime, o visi žaidimai gana brangoki, gal vėl ieškoti turguje vėl kokių skraidančių drugelių g.gif  biggrin.gif

Pernai katukams dovanojau dvigubą indelį, šiemet siunčiuos skanukų iš iherb.

QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 04, 18:23)

Bet kas tada mano Bugutį mylės ?

Bugučio Fan klubas lotuliukas.gif

Kokios gražios foto ten kur su mama smile.gif Bus įdomu tokias pažiūrėt po kažkiek metų. Palygint mamą ir kas išaugo iš kačiuko.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 04, 23:48)
Sveika, Niurkute 4u.gif

Smagu matyti visus meškučius, tokie visi gražūs ax.gif  ax.gif  thumbup.gif  ir jau ne nulėpausiukai bigsmile.gif

Man irgi labai įstrigo Davinčis - toks pasitikintis, toks smalsutis, ir dar miauksi kažko - ne viskas patinka jam biggrin.gif

Dar labai gražus Dacota - dėl to baisiai puošnaus balto kalnieriaus ir krūtinės, nu tikras gražuolis bus, aišku ir kiti gal tuos kalnierius turi, ne pas visus matosi bigsmile.gif

Ir mergytė  ax.gif  ax.gif Veiduką tai nusispalvino pusiau - iš tėvelio ir mamytės biggrin.gif

Žodžiu - visi užburiantys grožiai biggrin.gif  thumbup.gif

Didžiausi sveikinimai Gelu su tiek vaikelių thumbup.gif

Nu vaikų darželis - dėkit skelbimus auklių paieškoms biggrin.gif

Ačiū Sidabrė thumbup.gif. Skelbimus jau dedu, kas be ko. Meinukams paprasčiau. O va su škotukais dar nededu, po kol neatsimerkia ir ausytės stačios. Lauksiu kada pradės linkti smile.gif.
O Dacota, tai yra mergaitė ax.gif Ji labai panaši su Davinčiu ir svoris jų net panašūs. Tai aš labai noriu sau pasilikti Džiulka o dukra cipia, kad Dacotos nori doh.gif. O aš jau visų noriu. Mano vyras irgi atsidžiaugti negali. Labai draugiška ir meili veislę. Kačiukai kaip magnetai prie žmonių limpa. Tokie įdomus. Tokiom protingom akutėm žiūri ir tik laukia kada tu juos paimsi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2014 12 05, 00:22)
Pernai katukams dovanojau dvigubą indelį, šiemet siunčiuos skanukų iš iherb.
Bugučio Fan klubas lotuliukas.gif

Kokios gražios foto ten kur  su mama smile.gif  Bus įdomu tokias pažiūrėt po kažkiek metų. Palygint mamą ir kas išaugo iš kačiuko.

Ačiū. Na gal ir bus tokia galimybė. Tik reikia apsispręsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 12 05, 00:44)

O Dacota, tai yra mergaitė  ax.gif 

Labas rytas,
Vardas Dacota man priminė skaitytas knygas apie indėnus ir įsivazdavau, kad čia didysis genties vadas Dacota biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet dėl šios klaidos Dacota-mergaitė vistiek išlieka mano favoritė, gražuolė ax.gif
Atsakyti