labas:) as sventems kadangi keliauju pas mama tai savo letapede isvezu ps sese:) ten eglutes kiek pamenu neneike ji su seses katinu:)
man vakarelis imones ryt:) o po to trumpos atostogos savaiteles:) laukiu issiziojus:DD
QUOTE(lyn27 @ 2014 12 18, 16:31)
man vakarelis imones ryt:) o po to trumpos atostogos savaiteles:) laukiu issiziojus:DD
Super

Kadangi dauguma pasigyrė, kad jau vakarėliai, linksma bus, tai ir aš pasisakysiu, kas laukia kitą savaitę:
Ogi patikrinimas darbe, kuris prasidės nuo 22 d., ir iš pačių rimčiausių ir griežčiausių institucijų

Sveikos kaimynkos
Su artėjančiomis šventėmis jus
Skubu pagirti ištroškusį Bugutį ir paguosti Sidabrę. Bugučiui aiškiai reikalingas nuosavas puodelis
Sidabre, užjaučiu. Įtariu stresas nemažas, prieš šventes, neleis atsipalaiduoti
Žinau kas tai yra. Todėl įkvėpk ir susikaupk. Juk viskas kažkada baigiasi, baigsis ir tas nelemtas patikrinimas

Su artėjančiomis šventėmis jus

Skubu pagirti ištroškusį Bugutį ir paguosti Sidabrę. Bugučiui aiškiai reikalingas nuosavas puodelis

Sidabre, užjaučiu. Įtariu stresas nemažas, prieš šventes, neleis atsipalaiduoti

Sveika, busycat
Tave irgi su artėjančiom šventėm
Smagu, kad apsilankei mūsų temoje ir ačiū už palaikymą
Nestresuoju - mano amžiuje jau niekas nebaisu
Kaip bus - taip
Prašom lankytis dažniau ir parodyti retkarčiais kaip gražuoliai gyvena naujuose namuose, tikiuos, kad šventės visiems bus linksmos naujoj vietoj
Manęs irgi laukia panaši afera, bet dar nejuda, tai dabar sukaupiau viso pasaulio kantrybę ir matysiu, kas gausis
Arba nieko nesigaus
Mano Bugis čia į karvytę panašus
Tave irgi su artėjančiom šventėm

Smagu, kad apsilankei mūsų temoje ir ačiū už palaikymą

Nestresuoju - mano amžiuje jau niekas nebaisu

Prašom lankytis dažniau ir parodyti retkarčiais kaip gražuoliai gyvena naujuose namuose, tikiuos, kad šventės visiems bus linksmos naujoj vietoj

Manęs irgi laukia panaši afera, bet dar nejuda, tai dabar sukaupiau viso pasaulio kantrybę ir matysiu, kas gausis

Mano Bugis čia į karvytę panašus

Tai liuks, o viso pasaulio kantrybė - geras dalykas, o jei dar geležinė, tai iš vis
Įtariu afera, tai būsto ketimas?
Visai jis ne karvytė. Karvytės nebūna tokios pūkuotos.
Nuotraukų šiek tiek padarysiu savaitgalį, dabar dar smarkiai darbuojuos.
Maniškiai jau pilnai apsipratę su namais, nebestresuoja, ufff sakykim sunkiausias laikotarpis jau praėjo

Visai jis ne karvytė. Karvytės nebūna tokios pūkuotos.

Nuotraukų šiek tiek padarysiu savaitgalį, dabar dar smarkiai darbuojuos.

QUOTE(busycat @ 2014 12 18, 23:36)
Tai liuks, o viso pasaulio kantrybė - geras dalykas, o jei dar geležinė, tai iš vis

Aha, vis dar svajoju apie namelį su nuosavu kiemeliu, ir tiek nedaug betrūksta iki to, jau viskas surikiuota, bet svarbiausias dalykas - nejuda

Lauksim nuotraukėlių

Reikia vadinasi pūstelėti per Kalėdas, kad pajudėtų
O Kalėdos gi stebuklų metas

QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 10, 22:45)
bet tai kokio piktumo katinas

QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 18, 16:38)
Super
Smagu, kad prieš šventes tiek malonumų laukia
Kadangi dauguma pasigyrė, kad jau vakarėliai, linksma bus, tai ir aš pasisakysiu, kas laukia kitą savaitę:
Ogi patikrinimas darbe, kuris prasidės nuo 22 d., ir iš pačių rimčiausių ir griežčiausių institucijų

vajei kantrybes su tom institucijom:) as sia savaite apturejau malonuma su auditu.. galvojau isprotesiu belaukdama. Bugis nepiktas - jis rimtas katinas:) va va Nimfa irgi tik palieku kur puodeli ir iskart laka is jo, kas cia jiems per daiktas tir puodeliai:))))
QUOTE(super.toma @ 2014 12 19, 09:30)
bet tai kokio piktumo katinas 

Labas rytas

tai tikrai nėra piktas katinėlis, niekada niekam neįbrėžęs ir neįkandęs. Bugis yra švelnus, draugiškas ir eina susipažinti ir su svetimais žmonėmis, ir jam visi vadinasi "draugai"

Tiesiog katinėlio jautrios akys ir tie fotografavimai jam nelabai patinka, todėl dažnai būna pasukta galva į šoną ir tarytum primerktas žvilgsnis, o tada dar kaktos raštas - ir atrodo, kad tai pikčiurnos snukutis

Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 12 19, 10:08)
vajei kantrybes su tom institucijom:) as sia savaite apturejau malonuma su auditu.. galvojau isprotesiu belaukdama. Bugis nepiktas - jis rimtas katinas:) va va Nimfa irgi tik palieku kur puodeli ir iskart laka is jo, kas cia jiems per daiktas tir puodeliai:))))
Ai, bandau viską "suvirškinti" kantriai

Gal tikrai Bugučiui įtaisytį tokį PUODUKĄ su rankena, būna tokie dideli prekyboj

Laba diena
Ir aš noriu paprieštarauti, kad Bugis piktas. Mes visos žinom, kad Bugutis geras. Jis tik atrodo susiraukęs
Kažkada Sidabrė vienoje nuotraukoje jį pavadino Bugiu Rūsčiuoju. Tas vardas jam labai tinka 
Mano katukai vandenuką geria tik iš akmeninės grūstuvės ant palangės. Dubenėlis ant grindų ar balkone (vasarą) jų visai nedomina.

Ir aš noriu paprieštarauti, kad Bugis piktas. Mes visos žinom, kad Bugutis geras. Jis tik atrodo susiraukęs

Mano katukai vandenuką geria tik iš akmeninės grūstuvės ant palangės. Dubenėlis ant grindų ar balkone (vasarą) jų visai nedomina.