Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

labas:) as sventems kadangi keliauju pas mama tai savo letapede isvezu ps sese:) ten eglutes kiek pamenu neneike ji su seses katinu:)

man vakarelis imones ryt:) o po to trumpos atostogos savaiteles:) laukiu issiziojus:DD
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 12 18, 16:31)

man vakarelis imones ryt:) o po to trumpos atostogos savaiteles:) laukiu issiziojus:DD

Super thumbup.gif Smagu, kad prieš šventes tiek malonumų laukia ax.gif

Kadangi dauguma pasigyrė, kad jau vakarėliai, linksma bus, tai ir aš pasisakysiu, kas laukia kitą savaitę:
Ogi patikrinimas darbe, kuris prasidės nuo 22 d., ir iš pačių rimčiausių ir griežčiausių institucijų blink.gif blink.gif blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Duokit man vandens blink.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos kaimynkos 4u.gif

Su artėjančiomis šventėmis jus drinks_cheers.gif

Skubu pagirti ištroškusį Bugutį ir paguosti Sidabrę. Bugučiui aiškiai reikalingas nuosavas puodelis hihihi.gif

Sidabre, užjaučiu. Įtariu stresas nemažas, prieš šventes, neleis atsipalaiduoti unsure.gif Žinau kas tai yra. Todėl įkvėpk ir susikaupk. Juk viskas kažkada baigiasi, baigsis ir tas nelemtas patikrinimas 4u.gif
Atsakyti
Sveika, busycat
Tave irgi su artėjančiom šventėm drinks_cheers.gif

Smagu, kad apsilankei mūsų temoje ir ačiū už palaikymą ax.gif ax.gif

Nestresuoju - mano amžiuje jau niekas nebaisu biggrin.gif Kaip bus - taip bigsmile.gif

Prašom lankytis dažniau ir parodyti retkarčiais kaip gražuoliai gyvena naujuose namuose, tikiuos, kad šventės visiems bus linksmos naujoj vietoj ax.gif ax.gif

Manęs irgi laukia panaši afera, bet dar nejuda, tai dabar sukaupiau viso pasaulio kantrybę ir matysiu, kas gausis bigsmile.gif Arba nieko nesigaus unsure.gif biggrin.gif

Mano Bugis čia į karvytę panašus rolleyes.gif
Atsakyti
Tai liuks, o viso pasaulio kantrybė - geras dalykas, o jei dar geležinė, tai iš vis thumbup.gif

Įtariu afera, tai būsto ketimas?

Visai jis ne karvytė. Karvytės nebūna tokios pūkuotos. laugh.gif

Nuotraukų šiek tiek padarysiu savaitgalį, dabar dar smarkiai darbuojuos. 4u.gif Maniškiai jau pilnai apsipratę su namais, nebestresuoja, ufff sakykim sunkiausias laikotarpis jau praėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 12 18, 23:36)
Tai liuks, o viso pasaulio kantrybė - geras dalykas, o jei dar geležinė, tai iš vis  thumbup.gif

Įtariu afera, tai būsto ketimas?

Aha, vis dar svajoju apie namelį su nuosavu kiemeliu, ir tiek nedaug betrūksta iki to, jau viskas surikiuota, bet svarbiausias dalykas - nejuda unsure.gif

Lauksim nuotraukėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia vadinasi pūstelėti per Kalėdas, kad pajudėtų biggrin.gif O Kalėdos gi stebuklų metas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 10, 22:45)
Iškepti ?  g.gif  Ar išvirti ?  g.gif  Štai klausimas koksai  g.gif  g.gif

user posted image

bet tai kokio piktumo katinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 18, 16:38)
Super thumbup.gif Smagu, kad prieš šventes tiek malonumų laukia ax.gif

Kadangi dauguma pasigyrė, kad jau vakarėliai, linksma bus, tai ir aš pasisakysiu, kas laukia kitą savaitę:
Ogi patikrinimas darbe, kuris prasidės nuo 22 d., ir iš pačių rimčiausių ir griežčiausių institucijų blink.gif  blink.gif  blink.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

vajei kantrybes su tom institucijom:) as sia savaite apturejau malonuma su auditu.. galvojau isprotesiu belaukdama. Bugis nepiktas - jis rimtas katinas:) va va Nimfa irgi tik palieku kur puodeli ir iskart laka is jo, kas cia jiems per daiktas tir puodeliai:))))
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2014 12 19, 09:30)
bet tai kokio piktumo katinas biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
tai tikrai nėra piktas katinėlis, niekada niekam neįbrėžęs ir neįkandęs. Bugis yra švelnus, draugiškas ir eina susipažinti ir su svetimais žmonėmis, ir jam visi vadinasi "draugai" biggrin.gif

Tiesiog katinėlio jautrios akys ir tie fotografavimai jam nelabai patinka, todėl dažnai būna pasukta galva į šoną ir tarytum primerktas žvilgsnis, o tada dar kaktos raštas - ir atrodo, kad tai pikčiurnos snukutis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 12 19, 10:08)
vajei kantrybes su tom institucijom:) as sia savaite apturejau malonuma su auditu.. galvojau isprotesiu belaukdama. Bugis nepiktas - jis rimtas katinas:)  va va Nimfa irgi tik palieku kur puodeli ir iskart laka is jo, kas cia jiems per daiktas tir puodeliai:))))

Ai, bandau viską "suvirškinti" kantriai bigsmile.gif

Gal tikrai Bugučiui įtaisytį tokį PUODUKĄ su rankena, būna tokie dideli prekyboj biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Ir aš noriu paprieštarauti, kad Bugis piktas. Mes visos žinom, kad Bugutis geras. Jis tik atrodo susiraukęs smile.gif Kažkada Sidabrė vienoje nuotraukoje jį pavadino Bugiu Rūsčiuoju. Tas vardas jam labai tinka smile.gif

Mano katukai vandenuką geria tik iš akmeninės grūstuvės ant palangės. Dubenėlis ant grindų ar balkone (vasarą) jų visai nedomina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 19 gruodžio 2014 - 13:19