Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Pas mus tai praeitais metais pirmos Kalėdos buvo su Čiko kartu smile.gif Eglė liko sveika, bandė tik žaisti su apačioje kabėjusiais žaisliukais ir griaužti girliandos laidą. Ai, dar tiesa, nuo lango visus papuošimus "nukabino" biggrin.gif Nusprendė, kad per daug jau biggrin.gif O puošiau aš tik paltikiniais žaislais, Visus stiklinius suslėpiau, pabijojau...
Tikriausiai ir šiais metais dar susilaikysiu nuo puošimo stikliniais žaisliukais, nors ir gražesni jie man, bet kad jei kas įvyks, ir katinas susižeis, ir žaislų nebeliks.

Niurkute man jūsų kačiukai visi gražūs ir meilūs smile.gif O kada škotukus parodysite ? smile.gif Kaip Gelu jaučiasi ?
Atsakyti
nu Bugio nuotykiai tai nemirtingi:))))) labas rytas, pagaliau penktadienis:)
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pritariu - penktadienis pati geriausia savaitės diena drinks_cheers.gif thumbup.gif

O xxsxx katinėlio žvilgsnis - angeliškas ax.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 12 gruodžio 2014 - 10:07
Aciu Lyn 4u.gif

Man Atamanas irgi isliks paciu paciausiu wub.gif

Neuzmirstuole, butinai parodisiu, tik va reikes kuria diena bandyti fotografuoti wub.gif . Tik man baisu juos imti ir nesti fotogafuoti, nes cipia kaip isproteja ir nesinori Gelu gasdinti doh.gif . O Gelu siaip jauciasi puikiai. Labai saugo savo vaikus. jau per ta laika sugebejo pakeisti tris kart gyvenama kaciukams vieta lotuliukas.gif . Tai dabar jeigu nores vel kraustytis, tai turbut varisim pas kaiminus lotuliukas.gif
Atsakyti
XXSXX nu jau koks katinėlis mielas wub.gif

Niurkute matai kokia Gelu mama rūpestinga biggrin.gif Vis ieško kur katinukams geriau bus biggrin.gif

Pritariu dėl penktadienio. Valioooo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 12, 10:06)
O xxsxx katinėlio žvilgsnis  - angeliškas ax.gif  ax.gif  biggrin.gif

Čia prie to "angeliško" žvilgsnio:
user posted image
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2014 12 12, 13:05)
Čia prie to "angeliško" žvilgsnio:

Geras lotuliukas.gif thumbup.gif Tikras panteriukas biggrin.gif Gal kas nelaiku pakėlė? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba rytas:)

oi jau foto xxsxx :DDDD pirmoj toks angeliukas, o antroje:D išprotėjo katulis:))))

Man atrodo Niurkute su tokia šeimyna nori nenori teks sieną griaut ir su kaimynais butą jungt:DDDD
Atsakyti
Laba diena:)

Tai kur gi visos dingot ? Jau švenčiat ? smile.gif Pas mus šiandien darbe Kalėdinis vakarėlis. Darbų daug, visokių reikalų daug, lakstymo irgi, taip kad ir pati retokai užsuku.

Ruošiuosi eglę savaitgalį puošti, tai galvoju kaip tas mano katinas šiais metais su ja draugaus g.gif
O drauge man atsiuntė filmuko nuorodą kaip tik ta tema smile.gif Ir jums įmetu pasižiūrėt. Tikiuosi, kad man taip nenutiks biggrin.gif

http://www.5braskes....o.d?id=66686504
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Labai smagus filmukas apie griuvinėjančias eglutes lotuliukas.gif Bet jų šeimininkams tikriausia ne taip smagu unsure.gif

Reik tikėtis, kad lėtapėdžiai škotukai bent jau į eglės viršūnę nešokinės biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 18, 14:19)
Reik tikėtis, kad lėtapėdžiai škotukai bent jau į eglės viršūnę nešokinės  biggrin.gif  4u.gif

Sveikutės 4u.gif

Nežinau kaip kiti, tačiau įtariu, kad su savo "lėtapėdžių" sveikinsiuosi ties viršūne....... lotuliukas.gif
Atsakyti