Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

aš negaliu į juos atsižiūrėt Niurkute:)))

eglutės dar nepuošiau pas mane trdiciškai ji puošiama kūčių dienąsmile.gif nemėgstu aš tų naujovių, kai prieš mėnesį eglė pastatoma:) bet čia tik mano asmeninė nuomonėsmile.gif

per šventes važiuosiu pas sesę tai ir Nimfa beveik savaitei keliaus su manim - turės drugiją, kuri kartis ją erzina, bet nieko nepadaryi tek susidrugit kažkaip per savaitęsmile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2014 12 10, 15:04)
KOKIE NEREALŪS!!! wub.gif  thumbup.gif  wub.gif
Itariu, kad Džuljeta jau turi savo namus....  mirksiukas.gif
Nors ir Dacota pasakiška....  bigsmile.gif

Šiuo metu nori viena šeima įsigyti Džiuljėta, bet aš galvoju ją pasilikti sau. Ir tiesiog nežinau ką daryti doh.gif. Man jau kelintą sykį taip būna su vadom. O paskiau parduodu, tikiuosi, kad vėl bus ir žiūrėk, nebebuna verysad.gif. Tai suku galvą, nes ir Dacota man patinka ir Džiuljėta labai labai unsure.gif

Ačiū už gražias pagyras 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 12 10, 16:02)
aš negaliu į juos atsižiūrėt Niurkute:)))

eglutės dar nepuošiau pas mane trdiciškai ji puošiama kūčių dienąsmile.gif nemėgstu aš tų naujovių, kai prieš mėnesį eglė pastatoma:) bet čia tik mano asmeninė nuomonėsmile.gif

per šventes važiuosiu pas sesę tai ir Nimfa beveik savaitei keliaus su manim - turės drugiją, kuri kartis ją erzina, bet nieko nepadaryi tek susidrugit kažkaip per savaitęsmile.gif)))

Ačiū Lyn 4u.gif Aš irgi neskubu eglės statyti biggrin.gif. Nors dabar ir vietos nebūtų kur ją ne tai, kad statyti bet įkišti lotuliukas.gif. Visi kampai užimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 10 gruodžio 2014 - 15:26
o mano meilė Dartanjanas ir Duncan si kartąsmile.gif)) negaliu išsirinkt, tai abu man jie jau tikie:))) noooooriuuu...smile.gif))))
Atsakyti
Oho-ho, kiek čia grožių pridėta thumbup.gif

Aš tai norėčiau Džiuljetos, Dakotos ir Davinči ax.gif ax.gif ax.gif

O kai nuotraukas peržiūrėjau dar kartą - tai norėč visų biggrin.gif

Kokie jie visi gražuoliai ax.gif thumbup.gif N O R I U... biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif. Nepatikėsite, bet aš irgi visų noriu doh.gif. Jie tokie faini wub.gif. O kaip jie myli žmonės wub.gif. Ateini o jie tik ir seka tave akimis o jai nepaemi, tada cipia, kad paimtum. Jeigu atsisėdi į jų gardėli tada visi aplimpa ir miega visi susilipe ant kelių bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Iškepti ? g.gif Ar išvirti ? g.gif Štai klausimas koksai g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 12 10, 15:02)

Mes prieš pat Kalėdas dieną ar dvi anksčiau puošiam.... ax.gif
Mano Shadow pirmos Kalėdos su egle bus... Net baisu pagalvoti..... O dar ir mergytė atkeliaus....
Ir eglė būtinai turi būti nuo grindų iki lubų.... wub.gif Tai įdomu, kad nekeliaus į trasą ir žaisliukai ir girliantos.... g.gif
O žaisliukai visi tai stikliniai...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2014 12 11, 10:00)
Mes prieš pat Kalėdas dieną ar dvi anksčiau puošiam....  ax.gif
Mano Shadow pirmos Kalėdos su egle bus... Net baisu pagalvoti..... O dar ir mergytė atkeliaus....
Ir eglė būtinai turi būti nuo grindų iki lubų....  wub.gif Tai įdomu, kad nekeliaus į trasą ir žaisliukai ir girliantos....  g.gif
O žaisliukai visi tai stikliniai...... doh.gif

Iškarto patariu, stiklinius kabinkite į viršų o plastikinius žaislus į apačią. Taip bus saugiau visiems.

O šiaip aš pamenu kaip man buvo su pirmuoju katinų Atamanu. Čia Bugio tėtis biggrin.gif. Jo pirmos Kalėdos. Pastatem eglutė ir jis tada kaip pamenu, taip išdidžiai priėjo, apžiūrėjo, bet nei vieno žaislo mums matant nepalietė. Taip išdidžiai ir nuėjo. Išėjome visi į darbą, Atamanas liko su eglė.... doh.gif. Grįžtam iš darbo.... doh.gif žiūrim, eglė guli per vidurį kambario, nors ji stovėjo kambario gale, žaislai nurinkti ir išmėtyti ir girlianda perpus perkasta. Na tikras Grinčas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurkute: 11 gruodžio 2014 - 09:23
oi net matau tą vaizdąsmile.gif aš net dabar kai manęs klausia kas yra katinų katinas visada prieš akis iškyla atamanas:)...
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 12 11, 09:22)
O šiaip aš pamenu kaip man buvo su pirmuoju katinų Atamanu. Čia Bugio tėtis  biggrin.gif. Jo pirmos Kalėdos. Pastatem eglutė ir jis tada kaip pamenu, taip išdidžiai priėjo, apžiūrėjo, bet nei vieno žaislo mums matant nepalietė. Taip išdidžiai ir nuėjo. Išėjome visi į darbą, Atamanas liko su eglė....  doh.gif. Grįžtam iš darbo....  doh.gif žiūrim, eglė guli per vidurį kambario, nors ji stovėjo kambario gale, žaislai nurinkti ir išmėtyti ir girlianda perpus perkasta. Na tikras Grinčas buvo  lotuliukas.gif

user posted image
lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o Bugis ką kepa Sidabre?smile.gif jau kokia vištaitė orkaitėj pakavota, kad taip stebi susidomėjęs:)
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 12 11, 13:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o Bugis ką kepa Sidabre?smile.gif jau kokia vištaitė orkaitėj pakavota, kad taip stebi susidomėjęs:)

Neee, jis čia ne dėl kepinių- pagulėti ir apvaikščioti viryklę ir lyginimo lentą - čia jo mėgstamiausias užsiėmimas, ypač jeigu aš ką nors veikiu toje vietoje blink.gif

Todėl kiekvienas lyginimas arba virimas vyksta su devizu : "Nepamiršk saugoti katiną" blink.gif

Šeštadienį neišsaugojau - užpyliau viryklės valiklį ir pražygiavo Bugis per viryklę, bėgau su katinu plauti kojų, oi koks buvo nelaimingas ir verkiantis ax.gif

O paskui taip meiliai glaustėsi ant kelių ir skundėsi, kad jis geras katinėlis ir labai mane myli biggrin.gif
Atsakyti