Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Sveiki.
Aš irgi Sidabrė, panašiai baudžiu lotuliukas.gif. Tai tada nebeknykia lotuliukas.gif.
Koks gražus guolis thumbup.gif. Aš tai pradėjau tartis dėl draskikles. Tai žiūrėsim. Nes bus katuku, reiks geros draskikles 4u.gif
Atsakyti
Niurkute, kokie įspūdžiai iš parodos? g.gif

Šitas guoliukas, aišku, iš parodos, iš "Superkatės", nuolaidos išsiprašiau blush2.gif
Aš labai mažai laiko skyriau parodai, tai nesidairiau ir pažįstamų neieškojau, net kavos neišgėriau, nes grįžusi turėjau dar kitur nuvažiuoti.

Bet katinėlius ten visus įsimylėjau, na, gal ne visai visus, bet norėjosi man kaip nors "paimti" vieną meino meškėniukę - pilka su sidabru, labai graži, bet ji auginama veisimui, somalio katinėlį bais žiūrėjau, orientalą tik vieną mačiau, gal tuo metu daug kas buvo ir ringe, tose dėžutėse, vieną britą mačiau gal kokių 9 kg, įspūdingas jisai ten milžinas. Bet šiaip visi katinėliai nuostabūs, gražuoliai, buvo kur akis paganyti, gal valandėlę prasivaikščiojau su šypsena bigsmile.gif
Prie įėjimo buvo plakatas ir toooks gailus katinėlio miaukimas, vos nepradėjau ieškoti prie tų eskalatorių, sakiau gal išbėgęs iš parodos blink.gif Ir sugalvok tu man - taip reklamuotis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 25, 17:08)
KU KŪ  ax.gif  ax.gif  ax.gif

user posted image

Oooo! Ir Bugis beretę nesipirkęs! Nu patinka ji man. Parodžiau vyrui, sako, brangi. Na, brangi tai brangi. Nesiginčysiu... Kol kas...O pats tai krevečių katinams nupirko. Čia tai nebrangu smile.gif Sidabre, paskui papasakosit, ar katukai noriai lenda į ją.
Vakar nupirkau gobeleno ir sintifono iš atraižų. Siųsiu gultuką. Jei normaliai pavyks, pademonstruosiu smile.gif
Atsakyti
Sidabrė - paroda visai neblogai praėjo. Buvau beveik iki pabaigos. Kadangi esu dar nevairuojanti, tai vieni geri pažįstami mane po parodos parvežė namo. Tai todėl turėjau progos pasižaisti toje parodoje smile.gif. Paroda neblogai praėjo, bent kiek aš mačiau. Mano gultukai patiko daugumai, tai paprašė manęs net pasiūti dar. Tai šiandiena sesių prie siuvimo mašinos biggrin.gif.

Mačiau tą vilnoni gultą. Fainas. Bet aš įsitikinusi, kad maniškiai negulės jame. Ūla amžinai šaldosi, ieško šaltu plytelių, tai man tokio neapsimoka pirkti. Draskikles labai norėčiau.

Dar mes su angeliukas ir kitos merginos, pabuvome modeliais biggrin.gif. Teko pademonstruoti rūbus, liemenės, šalikai. Tai dar teko padirbėti lotuliukas.gif
Papildyta:
Rolita - būtinai parodykite savo darbą 4u.gif
Atsakyti
Nu va...Pasiuvau. Atnešu parodyti savo darbą
user posted image

Šelmis jau ir išbandė. Tikiuosi, bus naudojamas
user posted image
Atsakyti
Riolita, guoliukas thumbup.gif Auksarankės jūs visos čia thumbup.gif biggrin.gif

O Niurkutė su angeliuku dar ir modeliai thumbup.gif

Nors sprog iš pavydo verysad.gif Jaunos, gražios ir viską moka ax.gif

Tiesa, parodoj mačiau tą foto kampelį, ten ir katinėliai fotografavosi iš eilės bigsmile.gif

Mano guolis nelabai naudojamas, pradžioje apuostė, apžiūrėjo, paskui kiekvienas prisimatavo, ir po antrą kartą nelenda schmoll.gif Be to, Bugis demonstratyviai įsitaisė savo ankstesniame guolyje, kurį buvo primiršęs biggrin.gif
Gal kai bus tikrai šalta g.gif
Atsakyti
Visai gavosi gražus gultukas thumbup.gif. Su kampais gera idėja pamatėjot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 26, 20:09)
Riolita, guoliukas  thumbup.gif Auksarankės jūs visos čia thumbup.gif  biggrin.gif

O Niurkutė su angeliuku dar ir modeliai thumbup.gif

Nors sprog iš pavydo verysad.gif  Jaunos, gražios ir viską moka ax.gif

Tiesa, parodoj mačiau tą foto kampelį, ten ir katinėliai fotografavosi iš eilės bigsmile.gif

Mano guolis nelabai naudojamas, pradžioje apuostė, apžiūrėjo, paskui kiekvienas prisimatavo, ir po antrą kartą nelenda schmoll.gif  Be to, Bugis demonstratyviai įsitaisė savo ankstesniame guolyje, kurį buvo primiršęs biggrin.gif
Gal kai bus tikrai šalta g.gif

Man atrodo Sidabrė, kad ir jūs į modelius įtaisytu. Mes su angeliuku nesupratome ko iš mūsų norėjo. Pamanėme, kad čia atrakcija bus trumpą o gavosi gan juokinga ir porimtė lotuliukas.gif. Taip ir įklimpome lotuliukas.gif
O su guoliuku aš taip ir pagalvojau, kad čia ne mūsų puikiams 4u.gif. Tikėkimės, kad per šalčius bus naudojamas mirksiukas.gif. Svarbiausia ji padėti jiems į jų mėgstamą vieta.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 26, 19:09)
  Jaunos, gražios ir viską moka ax.gif

Aš ne tokia biggrin.gif Vieną laaabai didelį jubiliejų atšvenčiau pernai. Kito tokio nebesulauksiu, o jei ir sulauksiu, nebesuprasiu, ką švenčiu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Niurkute @ 2014 10 26, 19:16)
  Su kampais gera idėja pamatėjot  thumbup.gif

Idėja ne mano, nuplagijuota, kažkur buvau mačiusi panašiai. Bet man smagu, kad jums patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 10 26, 20:44)
Aš ne tokia  biggrin.gif Vieną laaabai didelį jubiliejų atšvenčiau pernai. Kito tokio nebesulauksiu, o jei ir sulauksiu, nebesuprasiu, ką švenčiu  doh.gif  biggrin.gif
Idėja ne mano, nuplagijuota, kažkur buvau mačiusi panašiai. Bet man smagu, kad jums patiko  smile.gif

Tikrai, labai gražiai gavosi thumbup.gif. Reiks ir man taip pabandyti kitam sykiui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 10 26, 20:44)
Aš ne tokia  biggrin.gif Vieną laaabai didelį jubiliejų atšvenčiau pernai. Kito tokio nebesulauksiu, o jei ir sulauksiu, nebesuprasiu, ką švenčiu  doh.gif  biggrin.gif

Oi, Riolita, vos nenugriuvau nuo kėdės, reik įsidėmėt, nes šiais metais mano superrimtas jubiliejus, šiaip tai švęsti neketinu, nors irgi sekančio gal ir nebesulauksiu, bet nepagalvojau, kad sekantį švęsdama ( jei sulauksiu ) galiu nesuprasti ką švenčiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Niurkute @ 2014 10 26, 20:16)
Man atrodo Sidabrė, kad ir jūs į modelius įtaisytu.

Ir Niurkutė pralinksmino, labai smagu tokį dalyką perskaityti, nes aš čia darbe dar trūniju, tai prisijuokiau ir jau drožiu namo - pas pūkučius, mažučius,minkštučius ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaimynėlės 4u.gif
Matau ir Bugutis su Katyte įsigijo vilnonę trobą thumbup.gif Gal būt iš tiesų dabar dar nėra taip šalta, kad katinėliai šilumos ieškotų, gal po kelių dienų Bugutis su katyte apgyvendins ir savo "beretę" smile.gif
Štai mano rainoji princesė Kruopa galutinai įsikraustė į vilnonę trobą biggrin.gif o Grikis liko laukti savo eilės unsure.gif
Laukia unsure.gif
user posted image
Vis dar laukia g.gif
user posted image
Dar laukia unsure.gif
user posted image
Supratęs, kad eilė taip ir neateis įlindo į savo oranžinę skylę
user posted image
Riolita - labai dailiai pasiūtas gultas thumbup.gif o jau kacainio grožis wub.gif
Atsakyti
Labas visoms,

na ir prikalbėjot:)) bet už tai kavytę smagiai gėriau visų nuotykius ir foto žiūrėdma bei skaitydama:)

Jau guzytė rimtuolėsmile.gif, o Bugis naują gultuką matau gavo iš parodos:) smagu kam išėjo joje apsilankyt, man deje ne:( remontai vis dar kamuoja, bet jau į pabaigą pagaliau:)

Niurkute - kaip smagu net dvi šeimynos vis tik pagausės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai džiaugiuosi:)

o kaiminkų kokie nuotykiai guoliuko, nepasidalina varge varge:))) naujas daiktas namuose reikia abiems:)
Papildyta:
Niurkute reikes vyrą į svečius pas tave atsivest, gal persigalvos dėl meinuko ir koks senis šaltis kalėdoms man jį atnešsmile.gif)))
Atsakyti