Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2014 10 22, 16:15)
Niekas nesirodo. Tada pasislėpsime ir mes smile.gif

Geruliai thumbup.gif
Atsakyti
Stok, žirgeli, stok !

user posted image

Netrukdyk - nagus karpausi !

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 10 21, 12:22)
Puikūs gultukai 4u.gif
O kas dėta į vidų kaip paminkštinimas?

Sveikos merginos 4u.gif

As dejau sintapona. kaip ir dauguma gultuku taip yra gaminami smile.gif
Smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
laba diena, praziopsojau temos pradzia smile.gif
Guze ateina su nauja fotografija biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 21, 13:29)
Gražūs guoliukai thumbup.gif

Jaučiu,kiek parodoje dar visokių grožybių bus, tikriausia ir "Superkatė" atvyks su visom savo grožybėm biggrin.gif  Sunku bus atsilaikyti ax.gif Po praeitos parodos buvo užsakyta superdraskyklė biggrin.gif
Šiais metais gal pasižiūrėčiau tuos veltinius guoliukus  smile.gif

O kiek daiktelių jau laikas išdovanoti ax.gif  blink.gif

O jeigu dar superkatinuką nusižiūrėti - tai visai būtų .... Bet prieš katinuką privalau atsilaikyti, nes reikia atsižvelgti į visas sąlygas unsure.gif

Šiais metais mano solidus jubiliejus, kolektyvas pasiryžęs padovanoti meinuką, bet į butą nerizikuosiu, tokiam katinėliui reiktų erdvės biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ooo, tai gal Sidabre ateisi namo su dar vienu katinuku ir veltinuku lotuliukas.gif

As tai labao noriu draskykle savo pukuotukams uzsakyti, bet teks dabar paluketi jiems. Mano drauge Bonifacijui uzsake, tai labai gera. Maciau gyvai, man labai patiko. Tikrai daiktas vertas demesio. Ir Bonifacijus lamingas, laipioja per ta draskykle thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 21, 14:07)
Riolita, mūsų mintys sutampa biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Aš irgi pamąstau, kad norėčiau vis nuolat turėti krūvą tų pūkuotukų biggrin.gif Čia tokie jausmai aplanko bigsmile.gif

Bet, aišku, protu apmąsčius, tai nesinorėtų būti atsakingai už tuos mažučius ir prisiimti visus tuos veislyno, parodų ir kt. rūpesčius. O kur dar būtų širdies skausmas, juos atiduodant, žodžiu, ne kiekvienam skirta ax.gif  ax.gif  ax.gif

Save buvau užkodavus taip: vaikai, žiūrėk, kur lauke jau pastebėdavo mažą šuniuką, ar kačiuką, tai aš prisižadėjau jų neliesti. Padėdavau, kad juos kažkaip išgelbėti, bet jeigu pati pradėdavau glostyti ir rūpintis - viskas, ateidavo atsakomybė ir meilė "Jis mano, privalau juo rūpintis, oi koks gražus, minkštas, oi kaip aš jį myliu....." biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Taip į namus buvo parneštas ne vienas šuniukas vaikų džiaugsmui, po to prasidėdavo kova su jų ligom, kirminais, daiktų graužimu ir dovanojimu į kaimą .... unsure.gif

Man taip buvo kai as su mama gyvenau. Pasidziaugdavau kokia pora savaiciu ir viskas doh.gif .

O del veisimo, tai darbas isties yra atsakingas ir sunkus. Jau kelinta syki sau sakau, kad turbut bus kau paskutinis kartas, bet vis lieku ikalbama savo vyro. Na ir vel dziaugsmas, rupestis doh.gif . Neuzkalnu turbut ir vel lauks manes rupesciai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2014 10 21, 17:44)
1.Sutinku, sutinku... Bet pasvajoti juk galima biggrin.gif

2.Visada, kai imame kažkuo rūpintis, atiduodame dalelę savęs. Turbūt dėl to ir prisirišame  smile.gif
Kačiukų temoje netyčia pamačiau tą veltininį guolį. Labai patiko. Ir aš tokio noriu biggrin.gif

Geriau et nepradeti svajoti doh.gif . Jeigu man kas butu pasakes atvyrai kiek kainuos man sis dalykas buciau 100% nepradejus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 22, 13:51)
Jetus Sidabre na ir kolektyvas saunus, as ir svaigstu apie meinuka jau senokai, tik va sutikimo niekaip negaunu:(((( jie butas nemazas nebijok, imk tokia divana ir megaukis:))))

o gultukai fantastiski niurkute:)

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2014 10 22, 22:42)
laba diena, praziopsojau temos pradzia smile.gif
Guze ateina su nauja fotografija biggrin.gif

Grazute Guzyte 4u.gif

Sidabre - fainuole tavo chebryte 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Guzytė kokia gražuolė smile.gif Sidabres chebrytė irgi įspūdinga. Matosi, kad katukai susibendravę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 10 22, 22:58)
Ooo, tai gal Sidabre ateisi namo su dar vienu katinuku ir veltinuku  lotuliukas.gif
Sidabre - fainuole  tavo chebryte  4u.gif

Laba diena,
oi, ne, Niurkute, aš čia tik susižavėjimo jausmus išlieju forume biggrin.gif
O apie veltinuką - tai jis buvo pardavinėjamas SM forume, todėl žiūrėjau, kaip sekasi jį "įsisavinti, katinėlių temoje buvo baisiai juokingos nuotraukos ir situacijos, kaip katinėlis į jį netelpa, vakar visą vakarą kikenau biggrin.gif biggrin.gif
Tai dabar susimąsčiau, ar tikrai man jo reikia g.gif

Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 10 23, 09:20)
Labas rytas smile.gif

Guzytė kokia gražuolė smile.gif Sidabres chebrytė irgi įspūdinga. Matosi, kad katukai susibendravę smile.gif

Taip, taip, tiktai susibendravę, ir prausia vienas kitą, ir pažaidžia, ir dūksta, vistik dviem smagiau,

O dabar dar ir miegoti abu pas mane ateina, tik iš skirtingų pusių glaudžiasi biggrin.gif
Bugutis sušalo, ir nugalėjo savo išdidumą, atėjo šilumos ieškoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 23, 14:55)

O dabar dar ir miegoti abu pas mane ateina, tik iš skirtingų pusių glaudžiasi biggrin.gif
Bugutis sušalo, ir nugalėjo savo išdidumą, atėjo šilumos ieškoti bigsmile.gif

Mano Čiko irgi vakare pas mane į lovą ateina smile.gif Vyro vietą užima biggrin.gif
O dėl to guolio, ką rimtai netelpa ? Nes aš jau buvau sumasčius įsigyti jį g.gif O mano gi katinas nemažas ...
Atsakyti
Sveikos kaimynėlės 4u.gif
matau kalbat apie vilnonį guolį, kurį garbanotų katinų temoje saviškiams sumedžiojau biggrin.gif Atnešu truputį parodyti kaip maniškiai bando guolį apgyvendinti, tiksliau vakar nauju daiktu labai džiaugėsi mano mažėlis biggrin.gif Katytė viską stebėjo iš tolo, nes žino kad pirmiausia reik leisti mažvaikiams atsidžiaugti biggrin.gif
Talpinimosi į guolį ypatumai smile.gif
Kur įėjimas?
user posted image
Įėjau biggrin.gif
user posted image
Pelės guolyje jau apgyvendintos o kaip su katinais bus - dar neaišku biggrin.gif
user posted image
bandom apgyvendinti guolį biggrin.gif http://youtu.be/mynesTYZr7Y
Šiaip tai guolis pakankamai didelis, net ir mano 7,8 kg mažėlis tilptų tik kol kas dar neapsisprendė kaip geriau guolį naudoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 23 spalio 2014 - 15:12
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 10 23, 15:41)
Mano Čiko irgi vakare pas mane į lovą ateina smile.gif Vyro vietą užima biggrin.gif
O dėl to guolio, ką rimtai netelpa ? Nes aš jau buvau sumasčius įsigyti jį  g.gif O mano gi katinas nemažas ...

Magnuna, nu prašome pademonstruoti ir mūsų temoje Grikį-guolio užkariautoją bigsmile.gif

Please smile.gif

Oi, ačiū, magnuna, dar viena juoko dozė man kliuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 23 spalio 2014 - 15:14
Sidabre - matot kaip gavosi, nespėjot pageidauti o jau išpildyta biggrin.gif Šiaip guoliukas tikrai smagus ir gražiai padarytas. Pirkau jį Kruopai, nes ji mėgsta kur įlindus ramiai pamiegoti, tik Grikis kol kas okupavo jį, kad irgi gerai, nes guolis vistik turi ankstesnių uodeguotų šeimininkų kvapo nors ir nebuvo pagal paskirtį naudojamas, tad tegul mano didelis mažylis linksminasi ir aiškinasi kas tai guolis ar beretė biggrin.gif
Atsakyti
Magnuna, ačiū už smagų reportažą apie guolio "įsisavinimą". biggrin.gif

Bet aš maniau, kad jis yra kietas ( kas prisimena senovinius veltinius, kur nuvelta ir gaunasi kietas batas biggrin.gif ), tuomet jisai nepersidarytų į beretę, ir galėtų katinėliai landžioti kaip į šiltą dėžutę, na, aš taip įsivaizdavau ir to namelio norėjau, o dabar nežinau..... g.gif
Atsakyti