Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

QUOTE(Tanitė @ 2014 12 09, 08:20)
Man atrodo, gal dar ir klausima gal kitai pateiktu. sakykim jo mintyse penktakiu karaliene, sirdyje tauriu tuzas, o elgesys lazdu karaliene. jau visai kita interpretacija vyktu. kad masto apie disku karalieje, jaucia grazius jausmus, o elgesia- gundo

Kiekvienas sau atranda savo darbo metoda. kaip ir  DA, magas ir zyne. taip pat klausianciuosius atstovauja.... nu ne visada nevisada. man imperatore su imperatorium. maga ir zyne labiau meiluziais tampa pas mane.
ir taip, ne visada mostis gali nustatyti zmogaus asmenybe. sitai irgi pritariu. todel ir reikalinga intuicija blush2.gif  jetaus su kokia klaida parasiau. dar neatsibundu.  lotuliukas.gif einu kavos

Tai vat, labai tikslus klausimai turi but. kiekvienai kortai. uztat deliones gerai, nes ten kiekviena pozicija yra su klausimu konkreciu.
Tanite, as skaitau teksta, ka zmogus parase, isivaizduoju ta zmogu, ypatingai jei ne pirmasyk kontaktas. nius ir dedu konkreciai kortoms, pvz ka siuo momentu geriausia daryti Tulpytei su savimi arba su vyru, atskiri klausimai. arba kaip Tulpyte dabar jauciasi. O jeigu privaciai, prasau foto. O foto, pati zinai, veikia kaip informacijos saltinis tikrai neblogai. Taip, savo metodai.

Karingoji, megink interpretuoti pati. ne tik kad gerai ir blogai, bet tiesiog pasakok ka matai tokiame derinyje. jeigu nesusieji dar kortu, tai rasyk ka kiekvienoje ju matai, paskui Tau pades merginos susiet tai i visuma. Ir klausimus aiskius paprastus. Vat vakar perskaiciau Tavo metima ir klausima ir man is jo kilo klausimas ar Tu dalyvauji toj situacijoj, ar dedi svetimu zmoniu jausmus vienas kitam ir kiek ju yra. nu neaisku yra. Ir naudokit apverstas. Tas pats kardu karalius, kurio nemegstu ir nemyliu, tiesus jis vienoks, apverstas kitoks. Tauriu karaliene tiesi vienokia, apversta kitokia, cituoju Matrica - "sucka paskutine" kai apversta. O tiesi tai cia gi romantika, liubov... netgi empatija. Nagi dekit apverstas, ne tik tiesias, zymiai daugiau info gausit. Paprasciausiai isaiskintos apverstu kortu reiksmes yra 78kart.ru puslapy pas Mery Grig ir Larisa Mun. Mery Grig issiplecia daugiau, Larisa mun duoda koncentrata, pas Mery MA gerai pasiaiskint, Mun i MA mazai gilinasi, pas ja informatyviau DA paduota. Nu zodziu, cia lengviausias kelias, ne vienintelis, aisku. Pilna tos info, gilintis iki gyvenimo galo turbut, bet as su sitom pradejau. Ar dedat sau dienos kortas? Irgi puikus info saltinis.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 09, 11:59)
Tai vat, labai tikslus klausimai turi but. kiekvienai kortai. uztat deliones gerai, nes ten kiekviena pozicija yra su klausimu konkreciu.
Tanite, as skaitau teksta, ka zmogus parase, isivaizduoju ta zmogu, ypatingai jei ne pirmasyk kontaktas. nius ir dedu konkreciai kortoms, pvz ka siuo momentu geriausia daryti Tulpytei su savimi arba su vyru, atskiri klausimai. arba kaip Tulpyte dabar jauciasi. O jeigu privaciai, prasau foto. O foto, pati zinai, veikia kaip informacijos saltinis tikrai neblogai. Taip, savo metodai.

as siadiena kaip tik bandziau su foto... ohoho kokia tikslia info gavau, net pati nustebau. patiko net labai
amarilia o tu pas ka nors mokinaisi? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitė @ 2014 12 09, 12:18)
as siadiena kaip tik bandziau su foto... ohoho kokia tikslia info gavau, net pati nustebau. patiko net labai
amarilia o tu pas ka nors mokinaisi? blush2.gif  g.gif

Pas ta pati, pas ka ir Matrica. Nesakysiu smile.gif Tas zmogus privatuma brangina. Be to vis tiek, didiji darba reik nudirbt paciai. Mokytojas tik nukreipia ir pabuna kompasu jei pasiklystam.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 09, 12:20)
Pas ta pati, pas ka ir Matrica. Nesakysiu smile.gif Tas zmogus privatuma brangina. Be to vis tiek, didiji darba reik nudirbt paciai. Mokytojas tik nukreipia ir pabuna kompasu jei pasiklystam.

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Numire vel tema, bandau gyvybes ipusti pasidalindama Boksto, kaip dienos kortos asmenine reiksme - man ji reiskia protinio danties dygimo etapa ir didziuli skausma del to. Beje, dygt pradeda is tiesu netiketai ir be jokiu isankstiniu pozymiu. Jau kelis kartus man taip Bokstas pasireiske.
Atsakyti
apie boksto pasirodyma galiu papasakot. pries dvi ar tris dienas, issitraukusi sau boksta ir labai susinervavus del to, vaziuoju as mikriuku ir ilipa du tokie siltuteliai is po vakar vaikinai. Nu ir vienas eme klausinet kazkaip visu ar ji zmona i namus isileis ir pan. ir ka, as jam matyt pasirodziau geriausia psichologe mikriuke ir pasikalbejom. taigi, jis papasakojo, kad sedejo Vokietijoj uz kazka pusantru metu, antradieni is ten grizo, bet iskart numyne pas draugus "reikalu tvarkyt", namo neuzsukes, o jau sestadienis, jis labai nori namo ir labai nori valgyt. klausia ar jin reks, ar bus ka nors pagaminus, nes bais alkanas ir jau taip ziauriai nori namo, kad nebegali, nu zo, kazkaip kai man jau dzin tie isgere vyriskiai, sitas ne mano, tai galiu ir pakalbet. ir pokalbis toliau ejo apie jo gyvenimo griuvima, nes zmona jau ant ribos skyrybu. Ir viskas, bokstas man krito ant kito zmogaus, kuri sutikau ta diena. Daugiau jis nepasireiske. Vakar buvo bokstas su 10 kardu, as nedirbau ir kritau i lova. Siandien irgi bokstas buvo, as leisgyve. Nezinau kodel. Gal bacila kokia. Bet nieko daugiau, tik silpnumas nenusakomas. tai va bokstas.

dar apie Mirti norejau papasakot. temoj savo buvau uzsiminusi, bet ten man pries isvaziuojant is namu, kortas man trauke dukra. Buvo mirtis ir daug pentakliu abiejose jos pusese. Nei pinigu, nei darbo, uztat situacija: uz vairo ne as aisku, priesais mus fura, uz musu fura, debilas dar bando isitrint su vipine masina ir vipiniais numeriais, furos lenktyniauja, tas taranuoja mus. viskas vyksta ant tilto su aukstom tokiom kaip sienom is abieju pusiu, pries pat pavojinga posuki, kur daznos avarijos ir pastoviai laidotuviu vainiku prideta. Keliu sekundziu reikalas, mes atsidurem tarpe tarp tu furu, nieko nesimato nei prieky, nei nugaroj, nei sonuose, mes nezinom kur mes ir kas toliau bus. Aisku, nuvaziavom ne ten kur norejom, tik tam, kad likt gyviem. Nezinau kuo baigesi viskas tam durniui, kur mus taranavo, nes turejom sukt i ta posuki. Tai va. As tuo momentu pajutau pirmasyk uzdaros erdves baime. Kai tu vaziuoji ir nicnieko nematai kur, ir nezinai, ar tave tuoj sustums i armonika, ar ne. Tai buvo mirtis tarp dvieju kortu su daug pentakliu. Furos materija pakrautos, reali tikimybe avarijos ir baisios.

tfu, blogai jauciuosi. Kaip mano profesorius sako "pasiuskit man kokiu geru chakru" biggrin.gif kad galeciau dirbt. Spaudzia prie zemes.

Atsakyti
Mirtis ir kardu 10 dar nekrito i dienos kortas, bet kardu 9 man reiskiasi visisku jegu ir noro ka nors daryti ar veikti neturejimu. Panasiai ir apv kardu 4, bet siuo atveju per sukastus dantis ir vezlio zingsniu vistiek tenka kazka pasidaryti
Atsakyti
Na ne viena karta, paskutiniu metu man krenta daugiau ant zmoniu, kuriuos sutinku tadien.
Siandien paeiliui istraukiau. Rytas, pietus, vakaras ir dvi patarimo. Tai sukrito Atsiskyrelis, 10kardu, menulis. Patarime 9 lazdos ir 5 taures. Nu buvau as atsikelusi anksti 7 ryto, paskui luzau vel. Ziesiu ka cia reiks daryt. Reikia dirbt. Susiimt ir dirbt. Nes i vakara vel matau ne kokia busena. Ar gal kaip tik... kortoms nieko tas menulis siaip jau, neapverstas.
Parasysiu paskui i vakara, kas dedasi. Vis tiek viskas bus buitiniam lygmeny.
Atsakyti
As irgi taip paskutiniu laiku traukiu - rytas / pietus / vakaras. Siandien visos kortos sukrito, kurios dar gal tik po karta krite, ziuresim ka jos cia rodys 2 lazdos / 4 taures / VI
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 16, 11:22)
Na ne viena karta, paskutiniu metu man krenta daugiau ant zmoniu, kuriuos sutinku tadien.
Siandien paeiliui istraukiau. Rytas, pietus, vakaras ir dvi patarimo. Tai sukrito Atsiskyrelis, 10kardu, menulis. Patarime 9 lazdos ir 5 taures. Nu buvau as atsikelusi anksti 7 ryto, paskui luzau vel. Ziesiu ka cia reiks daryt. Reikia dirbt. Susiimt ir dirbt. Nes i vakara vel matau ne kokia busena. Ar gal kaip tik... kortoms nieko tas menulis siaip jau, neapverstas.
Parasysiu paskui i vakara, kas dedasi. Vis tiek viskas bus buitiniam lygmeny.

taip, atsiskyrelis buvo tame, kad dirbau private, ramiai viena namuose ir lyg neblogai sekesi. 10 kardu - vel as miegojau, nu negaliu, nakti man sunku uzmigt, diena tiesiog alpstu is nuovargio. Dabar menulis. Nervinga truputeli. 9 lazdas atidirbau, 5 tauriu dar ne, bet per tv eina romantinis filmas, tai turbut bus ten nelaiminga meile, va sita ziuret geriau, nors norisi mokytis ir skaityti.
Atsakyti
Forumietės, kaip interpretuotumėte tokį derinį: XII Pakabintas + XVI Bokštas (apv.)?

Buvo metamos 4 kortos trumpai apžvelgti ateinančių metų tendencijas ir pirmai metų pusei iškrito tokia kombinacija. XII aš suprantu kaip savo neapsisprendimą, dvejones, ką toliau daryt su savo gyvenimu, bet mane neramina apverstas Bokštas, nes man ši korta visad kelia labai neigiamas asociacijas.

Na, bent jau antroji metų pusė neatrodė tokia niūri. Jei gerai pamenu, iškrito IV Imperatorius + XIX Saulė, tai, kaip suprantu, pagaliau susigraibysiu gyvenimą tvirtai į rankas g.gif

Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 18, 00:41)
Forumietės, kaip interpretuotumėte tokį derinį: XII Pakabintas + XVI Bokštas (apv.)?

Buvo metamos 4 kortos trumpai apžvelgti ateinančių metų tendencijas ir pirmai metų pusei iškrito tokia kombinacija. XII aš suprantu kaip savo neapsisprendimą, dvejones, ką toliau daryt su savo gyvenimu, bet mane neramina apverstas Bokštas, nes man ši korta visad kelia labai neigiamas asociacijas.

Na, bent jau antroji metų pusė neatrodė tokia niūri. Jei gerai pamenu, iškrito IV Imperatorius + XIX Saulė, tai, kaip suprantu, pagaliau susigraibysiu gyvenimą tvirtai į rankas  g.gif

Pakabintas yra tokia idomi korta, as vis su juo vozojuosi, mano korta cia. Nezinau, yra tu reiksmiu milijonai, bet jis reiskiasi man pvz kaip mokymasis per visokius nemalonumus, didelius ir nelabai, tiesiog del tobulejimo. na, kur tais internete turetu klajoti pasakojimas apie dieva Odina, kuris tris paras taip iskabejo vardan dvasinio tobulejimo. Tai man cia visose srityse. Antra - tai mokinio korta. Mokymasis per sunkias gyvenimo uzduotis vel gi. Gali buti ir neapsisprendimas, bet siaip neapsisprendima daugiau rodo visokios taures aukstielninkos, lazdos aukstielninkos, kur kas labiau nei Pakabintas. Ir jeigu Jums kyla klausimas ka toliau daryt su savo gyvenimu, tai greiciausiai duos butinus, malonius ir nelabai apsisprendimus, kurie tam gyvenimui sutvarkyt reikalingi. Ir manau, Jus sprendimus atrasite, nes bokstas salia - jis duoda pokyti, jei nekalbam apie buitinius reikialus, o apie gyvenimo tvarkyma. jis apverstas, tai galit praslyst su maziau zalos, pries tai ivykdziusi pakabinto uzduotis. Paskaitykit ta istorija apie Odina, gal nusvies aiskiau.
Na, del Imperatoriaus ir Saules tai skamba is pirmo zvilgsnio neblogai, jei tas imperatorius nebus koks tai zmogus, kuris Jums taip sutvarkys, kad nebus kur ir pasidet nuo to "gyvenimo sutvarkymo", jei tai ne zmogus, o Jusu savybes, tai kur kas geriau. Saule gerai, viska svelnina, bet perdegimas kartais su ta Saule tiesiog ranka paduot. O gal sutiksite vyra saves verta. Man pirma mintis tokia sove kai perskaiciau. Pora. Imperatorius ir Saule.

Siaip labai mazai kortu metinei analizei biggrin.gif Tikrai mazoka svelniai tariant. Ne taip ji daroma yra. Na, bet krito tik DA ir gan informatyvus, gal kaip tik Jums sito ir uztenka.

Man siandien vel bokstas ir vel 10 kardu. Tai as tiesiog virusa pasigavau pasirodo ir jis tupejo many tas kelias dienas silpnumo pavidalu, na, dabar jau visa kita parejo, kaipvirusui priklauso. Buitines reiksmes, baime kelianciu kortu. Tiesiog guliu ir gydausi, planai nueina velniop biggrin.gif Nu ir gerai, ar negaliu as pasirgt ir pagulet biggrin.gif As glezna gelele, gi vardas va koks mano. Cvetochikas niakaltas ir gal lepus prie prastesniu salygu biggrin.gif o ne boba su kiausiniais. cool.gif
Atsakyti