Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

Aš būriausi visai kitais klausimais, o tas 4 kortas ištraukė prieš man išeinant tiesiog daugiau bendram kitų metų fono nustatymui nei giliai analizei ir tam metime naudojo tik DA. Moteris, metusi man kortas, pažiūrėjusi į Pakabintąjį ir Bokštą bandė manęs labai negąsdint ir tiesiog išsireiškė, kad pirmoj metų pusėj reikalai neisis taip sklandžiai, kaip aš norėčiau, lyg vis nei iš šio nei iš to trankyčiaus į kokią durų staktą ar stalo kampą lotuliukas.gif
O dėl vyro, tai ji man irgi primygtinai sakė, kad maišysis kažkoks labai aktyvus gerbėjas man po nosim kitų metų antroj pusėj (turiu asmeninę astrologinę prognozę, tai ten irgi minėta, jog apie meiles seiles geriau pradėt galvot nuo 2015m. rudens, tik būsimo sutuoktinio horizonte teks bent iki 2017m. pabaigos palaukt doh.gif biggrin.gif ).

Aš čia klausinėjau dėl interpretacijos toms 4 kortoms, nes man labai nepatiko, kad ji per daug pozityviai man apie viską šnekėjo. Man patinka, kai su manim tiesiai šviesiai šneka, o ne bando išvartyt visas kortų kombinacijas per rožinius akinius, nes aš ne pozityvo pasisemt einu, o susižinot, kokiu būdu efektyviausia spręst iškilusias problemas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabasa90: 18 gruodžio 2014 - 01:52
Na, as jums parasiau viena galimu variantu, t.y. ne viena net. Tai nei gerai, nei blogai. Nuo Jusu priklauso, kaip Jus reaguojat i tas kortas ir ka su jomis darysit. Nu pvz as is siaubo cia turejau kazin ka isdarinet, visa savaite sau rytais bokstai, 10 kardu, mirtys ir t.t. Nu ir kas. isaiskejo kas tai. liga ir ne mirtina. ne viena korta neturi grynai teigiamos ir grynai neigiamos reiksmes. Netgi ta saule, kuri gali ir geri duotl ir iinfantiluma, ir perdegima ir taip toliau. Konteksta reik ziuret. O keturiose kortose konteksta pagaut sunkoka, tai as Jums parasiau is savo boksto (boksto, nu rasosi jis man pats) biggrin.gif

Be to yra bureju, kurios is principo viska pateikia tik is geros puses, bent jau stengiasi. esu gavusi velniu kaip reikiant uz tai, kad nesuvynioju popierelin, nu ir ka, nevynioju sau ir toliau. Jeigu zmogus silpnesniu nervu uz mane, tai ka as galiu padaryt, dalshe niekuda.
Atsakyti
man turbut nelemta su taro pradet doh.gif uzsakiau pagaliau kalade, po keliu dienu skambina, kad nebera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2014 12 18, 14:51)
man turbut nelemta su taro pradet  doh.gif uzsakiau pagaliau kalade, po keliu dienu skambina, kad nebera verysad.gif

man tai regis, kad man nelemta su kortom uzsiimti ir mano "karjera" labai greitai bus baigta, bet va kortos pas mane eina. turiu dvi waito kalades. viena issikirpau is knygos, kita padovanojo kliente, tik va viskas taip sukasi ir greit ne tik laiko tam nebus, bet ir kitos aplinkybes, aplinka, kurioje busiu nesiderins su kortom ir burimais. va cia tai turbut zenklas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 12 18, 18:54)
man tai regis, kad man nelemta su kortom uzsiimti ir mano "karjera" labai greitai bus baigta, bet va kortos pas mane eina. turiu dvi waito kalades. viena issikirpau is knygos, kita padovanojo kliente, tik va viskas taip sukasi ir greit ne tik laiko tam nebus, bet ir kitos aplinkybes, aplinka, kurioje busiu nesiderins su kortom ir burimais. va cia tai turbut zenklas.  g.gif

Na su Taro jau taip yra zinok daugumai, tai vienu metu i jas gilinsies daug ir skirsi joms laiko, ateis laikas kaip tam pomegiui skirsi maziau laiko- bet vistiek jis trauks ir potraukis isliks. Ir cia labai normalu yra, kaip esi uziimtas zmogus ir kitais reikalais, darbais, mokslais, kitais pomegiais. Taip ir svyruosi turbut visa laika , bet kortos tai turbut is gyvenimo nedings ir bus geras pagalbininkas tam tikrose situacijose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 12 19, 12:00)
Na su Taro jau taip yra zinok daugumai,  tai vienu metu i jas gilinsies daug ir skirsi joms laiko, ateis laikas kaip tam pomegiui skirsi maziau laiko- bet vistiek jis trauks ir potraukis isliks. Ir cia labai normalu yra, kaip esi uziimtas zmogus ir kitais reikalais, darbais, mokslais, kitais pomegiais. Taip ir svyruosi turbut visa laika , bet kortos tai turbut is gyvenimo nedings ir bus geras pagalbininkas tam tikrose situacijose smile.gif

as zinau, kad liks, bet teks ta slepti gerokai, nes mano darbas su religija bus susijes. jau dabar isvien su dvasininkais bendrauju. kazkaip ne taip cia man gaunasi. verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa sakant, aciu Dievui ir visiems sventiesiems, kad as nebesu tas uzimtas zmogus ir vieninteli dalyka, kuri mes is tirkuju turime cia zemej - tai mum duota laika, kurio trukmes nezinome - galiu leisti taip, kaip man norisi ir taip, kaip sirdis traukia. Esu be galo dekinga Dievui uz tai, kad man sitaip sutvarke. Prasiau Jo to, kol buvau tas uzimtas zmogus. Kadangi tai labai rimta, tai ir kaina to yra rimta, bet as nesigailiu. nesigailejau ne minuteles. Ir darsyk Jam dekoju uz tai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal turit kokia delione, kurios pagalba butu galima pasiziureti, kurioje srityje man geriau sektusi, kokios kliutys butu ir pan. Domintu tiek finansine sekme, tiek savirealizacija lygiaverciai. Mintyse turiu 2 variantus ir pati zinau, kad nei vienas nebus lengvas (is tiesu net labai sunkus abu), bet niekaip neapsisprendziu, kuri geriau rinktis...
o jei atsiras norinciu pasipraktikuoti, tai variantas A - gilinti zinias i srity, kurioje sukausi pries dekreta, nors oficialios pareigos buvo kitos, o ir visa patirtis is galvos isgaravus. Variantas B - kurti nuosava versla maitinimo srityje...
Atsakyti
Sveikos burejos, gal kuri galetu paziureti kaip man seksis naujame darbe? Dekui smile.gif
Atsakyti
sveikutes. paskubejau isigyti taro kortas su indeniska/samaniska simbolika (http://www.albideute...e_american.html). Kortu paveiksliuku simbolika skiriasi nuo Rider Waite simbolikos. net nezinau, kaip cia butu geriau elgtis toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neda-fla: 23 gruodžio 2014 - 22:44
QUOTE(neda-fla @ 2014 12 23, 23:42)
sveikutes. paskubejau isigyti taro kortas su indeniska/samaniska simbolika (http://www.albideute...e_american.html). Kortu paveiksliuku simbolika skiriasi nuo Rider Waite simbolikos. net nezinau, kaip cia butu geriau elgtis toliau

kortos labai grazios. wub.gif pasilik sitas veliasniam laikui ir waita nusipirk. nors man asmeniskai waitas pradzioje nepatiko, bet dabar turiu 2 kalades ir jokiu kitu nebenoriu. gilinsiu zinias ir visai nenoriu atidirbineti naujos kalades.
Atsakyti
O, sitoj kaladej nulinis arkanas ir vadinasi Der Narr, Yeah, pastebejai? Ir atrodo taip sakyc fainai biggrin.gif XIV arkano nematau ten, gal praleidziu kazka. Uztat Rasmai ir pribure prakeikimu, kai taip kortos atrodo, tai bet kuri gali sukelt gera efekta smile.gif

Bet siaip tiesa, pradziai sunkoka butu. Man dabar sunku butu su sita kalade. Pradziai Waitas.
Atsakyti