Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 18, 22:24)
is pradziu pasakykit ar bent panasu i realia situacija?
kitaip tai nera prasmes net gilintis....

Na, jei taip mastote, tuomet sekmes jums
Atsakyti
Ar tinka spausdintis Taro kortas nespalvotai?
kolkas turiu tik tokia galimybe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 18 sausio 2015 - 22:58
man tai sitas "numeris" jau juoko nebekelia. greiciau siauba, sumisusi su nuosirdzia nuostaba.
Atsakyti
ir nejuokinu
rimtai klausiu
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 18, 23:06)
ir nejuokinu
rimtai klausiu

ok. pabandysiu. Visu pirma susirask internete rusu arba anglu kalba info apie tai, kas is esmes yra Taro. Lietuviskai apie tai nerasi nieko gero ir nieko teisingo, todel iskart turesi prasta baze ziniu, kas nuves tave i pievas laikui einant iki "Danutes prie stoties" telefono numerio ir adreso ir ar dar jin nenumire ir kiek pataike atspeti. Jeigu tavo tikslas yra dirbti sitaip, tai tavo pasirinktas metodas liuks. Jeigu nori tarologijos, turi issiaiskint kas tai visu pirma. Uzuominas duodu - Kabala, Jungas, Kolektyvine pasamone, archetipai, okultizmas. Cia Tau zodziai, kuriuos susivedi i google ir aiskiniesi kas tai, suzinoti galima daug. As skaitau rusu kalba, anglu kalba irgi yra geros medziagos. Jeigu kur nors rasi primityviai ir sabloniskai parasyta, rasyk cia ir bus kas pasakys, ar tai kelias, ar takelis. Taip pat perskaityk visas Taro temas is ezoterikos archyvo. Gausi kruva teisingu nuorodu, matysi, kaip su tuo dirbama, suzinosi, kokias knygas dera perskaityti, prisirinksi nuorodu, delioniu ir daug papildomos reikalingos info. Taipogi teks mazumele pasidometi astrologija, numerologija ir kitomis mantinemis sistemomis, nes jos visos susiveda i viena ir ta pati taska. Ir taip toliau. Nes senose temose tikrai buvo zmogus, kuris galejo mokyti kitus tu dalyku ir moke. Kas norejo - ismoko. Arba pramoko. Toliau nusiperki kortas, nerasineji ant baltu lapeliu pavadinimu, bet eini ir nusiperki kortas. Waito, ne kitas, nes nuo jo pradet reikia. Paskui galesi pirkt kaladziu kiek nori, kokiu nori, ju visokiu yra, vienas suprasi, kitu gal ne visai, ismoksi atsirinkti kuri kalade kam skirta ir pati juoksies is sitos savo pradzios su Taro. Dar kas: teks pasidometi ivairiu kulturu mitologijomis ir semiotika (simboliu skaitymo mokslas), su kiekviena kalade gausi vis daugiau ir daugiau info. Ir tam pabaigos nebus. Jeigu Tu sitam esi pasiruosusi, tai pirmyn. ismesk tuos lapelius ir pradek aiskintis ir gilintis. Jeigu tavo tikslas siaip pamakaluot lapeliais, tai neminek zodzio Taro, gerai?
Atrodo viska pasakiau. kaip pradziai.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 18, 23:22)

nezinau kodel bet mane tai labai vilioja:)
o Jus gera:)
Aciu wink.gif
Atsakyti
labai grazi istorija
o ypac kaip pati E.P.Blavatskaja pavadino Didziuosius Arkanus - Visatos Gyvybes Medzio grafiniu atvaizdavimas:)
Atsakyti
Čia galima nusipirkti kortas, Lietuvoje jie didžiausią pasiūlą turi.
Jei kuri tikrai apie Taro susimąstot, tai patarčiau nebesibaidyti, nebedvejoti, o imti ir nusipirkti kortas. Nepabandęs- nežinosi, tavo tai kelias, ar ne. Iš šalies sunku pasakyti, kuris pyragaitis gardžiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 18, 23:56)
labai grazi istorija
o ypac kaip pati E.P.Blavatskaja pavadino Didziuosius Arkanus - Visatos Gyvybes Medzio grafiniu atvaizdavimas:)

na stai, Madam Blavatskaja Tu zinai. Vadinas Tave ten traukia, i ta puse. Tik neturi sistemos ir nezinai nuo ko pradeti.
As tai truputeli is salies i Blavatskaja ziuriu, man ta josios istorija gyvenimo tokia... Ten ta meile savotiska svelniai tariant... biggrin.gif

Paziurejau AUM, ogi Klimtas man is esmes iperkamas, ir Wicca, liuks biggrin.gif Apsikuopsiu su mokesciais, pasiskaiciuosiu ir galesiu pagaliau nusipirkti kuria is tu. Iki Kroulio nepriejau, bet ziuriu visumoj kainos padorios.

Eikit vandens gyvo prisipilkit sianakt. pora valandu liko, kai jis gyvas biggrin.gif As tuo sventai tikiu po to, kai mane sitas vanduo gyvas senu senovej tuoj pat, staigiuoju budu isgyde nuo pagiriu biggrin.gif Jo tada merga pripyle, nes pati negalejau del labai intymiu ir kompromituojanciu priezasciu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Amariliai,2015 01 19, 02:04]
na stai, Madam Blavatskaja Tu zinai. Vadinas Tave ten traukia, i ta puse. Tik neturi sistemos ir nezinai nuo ko pradeti.
As tai truputeli is salies i Blavatskaja ziuriu, man ta josios istorija gyvenimo tokia... Ten ta meile savotiska svelniai tariant... biggrin.gif

Paziurejau AUM, ogi Klimtas man is esmes iperkamas, ir Wicca, liuks biggrin.gif Apsikuopsiu su mokesciais, pasiskaiciuosiu ir galesiu pagaliau nusipirkti kuria is tu. Iki Kroulio nepriejau, bet ziuriu visumoj kainos padorios.

Eikit vandens gyvo prisipilkit sianakt. pora valandu liko, kai jis gyvas biggrin.gif As tuo sventai tikiu po to, kai mane sitas vanduo gyvas senu senovej tuoj pat, staigiuoju budu isgyde nuo pagiriu biggrin.gif Jo tada merga pripyle, nes pati negalejau del labai intymiu ir kompromituojanciu priezasciu biggrin.gif
[/quo

Aš tą vandenį jau ne vieni metai naudoju.Super.Inde užrištame 3 varinės vielos mazgeliais jis negesdamas gali stovėti eilę metų.Turėjau parsinešusi indelyje švęsto vandens,tai po kelių mėnesių priaugo sluoksnis dumblių.O šitas gyvas vanduo išsilaiko ilgai,nežinau net kiek,nes per laiką suvartoju.Aš juo gydausi bet ką.Ypač padeda esant sumušimams,uždegimams.Vidinėms ligoms irgi padeda,bet čia jau reikia kantrybės,ilgesnio gydymo.Jo keli lašiukai gyvu paverčia visą vandenį esantį inde.O šį sykį pamiršau.Bet dar turiu nuo birželio nakties.Ir dar bus viena tokia naktis vasario mėn.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 19, 01:04)

E.P.Blavatskaja kaip ir zmogus, kaip ir visi mes - turim trukumu. Bet tai ka Ji nuveike, ka parase turi didele verte. Man tai Autoritetas.
Sistema nebeda;) Jau numanau nuo ko pradeti.
Nezinau kaip jums, bet tos Waito kortu mistiniu budu gimusios iliustracijos, jose tikrai yra kazkas Tokio.
Maloniai nustebino mane Taro gilumos

-----

O ta vandeni reikia prisipilti butinai nakti, o tiktu jei pas mane nuo vakaro buvo pripilto vandens atsitiktinai ir jis per nakti pabuvo, ar jis tinka gydymui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 19 sausio 2015 - 11:57
Radau pirkti sita knyga ir jos gale yra 22 didz.arkanu ir 56 mazuju arkanu kortos. Jos gan mazutes. Bet idomu ar tinkamos? Jos tokios, kaip ant knygos virselio.
Atsakyti