Man kas nors gal gali padeti? Klausimas, kur as neobjektyvi, nes emocijos ima virsu.
Zodziu, vakar as vienam artimam zmogui isdejau viska, ka manau apie situacija sunkia, kurioje jis yra, teskiau tiesa nuoga veidan, parasiau siaubingai emocionalu laiska, baisesni, nei kad kur nors Sme esu kam parasius. Ir as dabar dideliame nerime, kas nuo to bus. Na ten ryte arasiau, kad niekas nesikeicia nuo to ir as toliau darysiu ka turiu daryti, nemetu jo, tiesiog pasakiau ka apie tai manau ir neaisant visko, as jo nemesiu. Nezinau ar jau perskaite.
Pati issitraukiau stai ka:
Kaip ji tas paveiks: tauriu karaliene, pent devynke, magas apv, 5 taures, tauriu pazas apv.
Tai pradzia lyg ir gera, bet trys paskutines kortos labai nedziugina.
Kai tas paveiks musu santykius konkreciai: 3 lazdos, 7 kardai, 2 lazdos apv, 8 pent apv, 7 lazdos.
Tai cia as manau, jog jis tiesiog ismes mane is savo gyvenimo, kas priestarauja pirmosioms kortos del poveikio jam.
Patarimo man krito 10 kardu apv ir likimo ratas apv, nu ir suprantu, kad tureciau nesukt galvos, bet negaliu.
Dienos kortas traukiau, ten buvo apverstu lazdu visokiu, nepamenu, bet patarimas dienai buvo 9 kardai. Kai man krenta tas kitam zmogui, as sakau neisijausk, nera taip blogai kai atrodo. Ar tikrai? As nezinau dabar.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys