Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

Amariliai, nereali thumbup.gif Pagalvojau, kad būtų geras trolis vaikų teisių ir norvegijų temose, pašiurpintų sm mamytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 15, 11:42)
Amariliai, nereali thumbup.gif Pagalvojau, kad būtų geras trolis vaikų teisių ir norvegijų temose, pašiurpintų sm mamytes biggrin.gif

Nesu as tokia ten kieta kaip atrodo, rasymo stilius toks tik, pusiau zargonu, ipratau nuo visokiu forumu. ir taip, as nesu supermamyte (neseniai isgirdau, kaip vienas vyras SM pavadino hypermamytem biggrin.gif), vaiko iki trecios klases, kaip sakoma, is papo viesoj vetoj nemaitinau ir dabar vaikas gauna velniu namuose, bet as ja visada uzstoju jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 15, 11:34)
lazdu pazas, atsiskyrelis, trys lazdos apv. skaitau, viskas gerai bus. as vietoj sasiuvinio cia rasau.

viena karta merga gyniau nuo smurto smelio dezej. zo, isenu i balkona parukyt, o ziuriu, bernai smelio dezej ja stumdo. apsomoviau spotbacius, nuejau ilipau i ta smelio deze, nusukau visiems ausis ir pasakiau, dabar galit varyt tevam skustis ir i vaiku teises. paskui man merga pasake, kad tarpe ju buvo vienas, kuris gyne, tai vaiks musu ten kiemo sauniausio kaimyno, kuris padejo ir mano tevui, ir man po tevo mirties. as jam sakau, atsiprasau, Jusu vaika atlupau su visais neisskyrus. Tas sako labai gerai, profilaktiskai biggrin.gif
Tai nuo to laiko kiemas ja gerbe ir manes bijojo. bet cia seniai. jai buvo 4 ar 5 tada.
o sicia tai buvo reketuojantis bernas, kuris netgi isdriso ateit pas mane ir istart sakini "pinigus turit?" (cia man), nes tipo merga klausesi su jo ausinem kazka ir sugadino. tai as jam irgi ausi uzsukau ir sakau kai sekanti karta sugausiu, tai policijai priduosiu, mamyte neisgelbes. kitaip neina. dabar tai jin tebevadovauja.

Ereliui sparnus apkarpėt biggrin.gif Nu šaunuolė jūs, šaunuolė! thumbup.gif
Atsakyti
Dabar mastau. Lazdu pazas nebent per susirasinejima su drauge seniai matyta, atsiskyrelis norma, trys lazdos apv reiskia negalejima dirbt. Grynai per jega save verciu. Man labiau reikia dar pamiegot. Ir neapsisprendziu, ar ziuret savo seriala, ar skaityt, ar lukstent viena sudetinga darba, kuri jau pradejau, bet uztrumpino man. Nes dirbt slabo. O miego dar nenoriu, kokia valanda.
Atsakyti
Man kas nors gal gali padeti? Klausimas, kur as neobjektyvi, nes emocijos ima virsu.

Zodziu, vakar as vienam artimam zmogui isdejau viska, ka manau apie situacija sunkia, kurioje jis yra, teskiau tiesa nuoga veidan, parasiau siaubingai emocionalu laiska, baisesni, nei kad kur nors Sme esu kam parasius. Ir as dabar dideliame nerime, kas nuo to bus. Na ten ryte arasiau, kad niekas nesikeicia nuo to ir as toliau darysiu ka turiu daryti, nemetu jo, tiesiog pasakiau ka apie tai manau ir neaisant visko, as jo nemesiu. Nezinau ar jau perskaite.

Pati issitraukiau stai ka:

Kaip ji tas paveiks: tauriu karaliene, pent devynke, magas apv, 5 taures, tauriu pazas apv.
Tai pradzia lyg ir gera, bet trys paskutines kortos labai nedziugina.

Kai tas paveiks musu santykius konkreciai: 3 lazdos, 7 kardai, 2 lazdos apv, 8 pent apv, 7 lazdos.
Tai cia as manau, jog jis tiesiog ismes mane is savo gyvenimo, kas priestarauja pirmosioms kortos del poveikio jam.

Patarimo man krito 10 kardu apv ir likimo ratas apv, nu ir suprantu, kad tureciau nesukt galvos, bet negaliu.

Dienos kortas traukiau, ten buvo apverstu lazdu visokiu, nepamenu, bet patarimas dienai buvo 9 kardai. Kai man krenta tas kitam zmogui, as sakau neisijausk, nera taip blogai kai atrodo. Ar tikrai? As nezinau dabar.
Atsakyti
Amariliai,

Senokai cia besilankiau. Nesu profesionale, kazkada sutaro labai draugavau, dabar santykiai atsale.
Subjektyvi izvalga tavo situacijos.
Tauriu karaliene, tai sakyciau poziuris i tave, jei emocionaliai driokstelejai, na ta persona ir paziurejo, kaip i jautria moteri. Pentakliu devynake - nu kur tau, jei zmogelis nera glusas, jis supranta, kad gavo tai ko nusipelne, tiksliau gavo tiesa i akis ir sutinka su tavo kritika. Kas dazniausiai buna, kritika ir kai kitas garsiai ivardina, koki sh pasidarei ar kokiam giliam sedi, privercia tave jaustis bejegiu, nukeiauji i savo ola ir nieko nedarai, Tai va , jis pasedes, paliudes, koks gyvenimas nelmielas arba koks ji snevykelis. Man dar pazas lazdu labiau toki vaikiska nieko nedarysiu rodo.

Na, o apie perspektyvas is visu kortu iskyla tokia ginybine vel nieko nedarysiu pozicija. Trys lazdos - na, ka jau padarei , ta padarei, niekas nepasikeis, viskas, naujas etapas. Tavo tas zmogus, jei palaikys rysius su tavimi, bet bus jau atsargesnis, visko nebepasakos , nebepasitikes. Man trys vidurines kortos toki nekoki vaizda sukuria: zinjimo, kad nieko gero, bet nieko ir nedarymo. Del paskutines lazdu 7, man ji daznai budavo teigiama - daug zaizdu, nu skauda, bet vis tiek stengiesi islaikyti tai, ka turi. Tik po to 3 nieko nepiesianciu kortu, ji man nelabai teogiama atrodo. Ir labiau rodo, kad tas zmogus prades labiau nuo taves atsiriboti ir gyventi sau.

Tad nors ir per emocijas, vaizda matai teisingai (mano nuomone). Tik ta Tauriu dama as priskirciau ne prie teigiamu kortu.

Tikiuosi ne i lankas, tu daugiau patirties turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2015 01 18, 14:03)
Amariliai,

Senokai cia besilankiau. Nesu profesionale, kazkada sutaro labai draugavau, dabar santykiai atsale.
Subjektyvi izvalga tavo situacijos.
Tauriu karaliene, tai sakyciau poziuris i tave, jei emocionaliai driokstelejai, na ta persona ir paziurejo, kaip i jautria moteri. Pentakliu devynake - nu kur tau, jei zmogelis nera glusas, jis supranta, kad gavo tai ko nusipelne, tiksliau gavo tiesa i akis ir sutinka su tavo kritika. Kas dazniausiai buna, kritika ir kai kitas garsiai ivardina, koki sh pasidarei ar kokiam giliam sedi, privercia tave jaustis bejegiu, nukeiauji i savo ola ir nieko nedarai, Tai va , jis pasedes, paliudes, koks gyvenimas nelmielas arba koks ji snevykelis. Man dar pazas lazdu labiau toki vaikiska nieko nedarysiu rodo.

Na, o apie perspektyvas is visu kortu iskyla tokia ginybine vel nieko nedarysiu pozicija. Trys lazdos - na, ka jau padarei , ta padarei, niekas nepasikeis, viskas, naujas etapas. Tavo tas zmogus, jei palaikys rysius su tavimi, bet bus jau atsargesnis, visko nebepasakos , nebepasitikes. Man trys vidurines kortos toki nekoki vaizda sukuria: zinjimo, kad nieko gero, bet nieko ir nedarymo. Del paskutines lazdu 7, man ji daznai budavo teigiama - daug zaizdu, nu skauda, bet vis tiek stengiesi islaikyti tai, ka turi. Tik po to 3 nieko nepiesianciu kortu, ji man nelabai teogiama atrodo. Ir labiau rodo, kad tas zmogus prades labiau nuo taves atsiriboti ir gyventi sau.

Tad nors ir per emocijas, vaizda matai teisingai (mano nuomone). Tik ta Tauriu dama as priskirciau ne prie teigiamu kortu.

Tikiuosi ne i lankas, tu daugiau patirties turi  4u.gif

ne. ne i lankas. pasakei daug tiesos. aciu.
Atsakyti
Hmm, kur galima isigyti Taro kortas ir kokias patartumet imti? Nes kiek zinau - yra bent poros rusiu. Noriu pameginti pasimokinti.

Aciu smile.gif
Atsakyti
Praverciau interneta, pasiskaiciau....
pasiemiau storesni popieriu, issikirpau 78 kortas, susirasiau reiksmes biggrin.gif
uzdaviau klausima .. paprastesni... ismaisiau visaip kortytes biggrin.gif
pasiskaiciau apie lengviausia buda ...sudeliojau 3 kortas
ir ka jus manote?
pirmoji korta parode tiksliai tokia praeiti kokia ir buvo
antroji parode tiksliai tokia dabarti kokia yra ( ir be galo tiksliai.. tiesiog zodis i zodi tinka sios kortos atvirkscios .. aprasymas)
o trecioji... smile.gif pagyvensiu ir pamatysiu

man patiko:)

Jungiuosi prie Jusu jeigu galima:)

Atsakyti
Waito kalade tinkamiausia tiek mokymuisi, tiek buitiniams klausimams. Saltinia teisingos krypties yra temos pradzioje sudeti. Tam, kad nenuvaziuot i lankas. Deja, ten nera nieko lietuviskai. Isigyt galima ezoteriniam knygyne arba internetinese parduotuvese, kas jomis moka naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 18 sausio 2015 - 17:36
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 18, 12:35)
Man kas nors gal gali padeti? Klausimas, kur as neobjektyvi, nes emocijos ima virsu.

Zodziu, vakar as vienam artimam  zmogui isdejau viska, ka manau apie situacija sunkia, kurioje jis yra, teskiau tiesa nuoga veidan

Truputi ne i Taro tema, bet ...
Amariliai, o nepaprasciau yra atsiprasyti?
Juk tieso sakymas grubiu tonu, tiesiai i veida ir pan. isminciu yra laikoma kaip negera tiesa, nenesanti geru rezultatu tiesa, ir netgi tai nevadinama tiesa.

Linkiu Jums abiems Laimes:)
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 18, 17:34)
Waito kalade tinkamiausia tiek mokymuisi, tiek buitiniams klausimams. Saltinia teisingos krypties yra temos pradzioje sudeti. Tam, kad nenuvaziuot i lankas. Deja, ten nera nieko lietuviskai. Isigyt galima ezoteriniam knygyne arba internetinese parduotuvese, kas jomis moka naudotis biggrin.gif

Jei angliskai - nebus problemu. O su waito siulot pradet ir paskui pakeist ar ir likt su jom? Kad tiktu visiems gyvenimiskiems klausimams.
Ir dar pasiskaiciau, kad nepatartina su tom Taro zaist. Tai kaip cia suprast? Jei sau pasiburt ir kokiom draugem noriu, tik tokiu tikslu, tai cia ale blogai. Taip prirasyta.

Ir ar tiesa, kad kortos turi buti dovanotos arba savo pacios pasidarytos? Atseit paciai pirkt yra negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PikciurnaGabi: 18 sausio 2015 - 17:55