Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

Prasau isburkit mane! Jeigu kas galit...
Koks mano protingumo lygis? sad.gif
nes pradejau abejoti
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 21, 21:22)
Nesamone taip pykt del nieko

QUOTE(ironyoffate @ 2015 01 21, 21:36)
tikiu, kad minty turejai butent Taro temas, nes ezoterikos forumas pilnas panasaus plauko veikeju  lotuliukas.gif

Irony, butent ta ir turejau mintyje lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 01 21, 21:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ***** na tu duodi, siaip as jau irgi norejau pasakyti kazka rimciau, bet vis susilaikau, paskutiniu metu stengiuosi ugdyt savo pakantuma ir islikti rami kaip isgirstu kvaila klausima, stengiausi atsakyti solidziai, ir vis tikejau, kad  gal jau uzteks to cirko is jos puses, nes iki siol vis dar tikiu, kad ji cirkinasi cia laikinai biggrin.gif  Todel stebiu ir nieko nesakau, kiek ilgai cia tas cirkas vyks bigsmile.gif  Nes tokiu dar komentaru ir ideju senai nemaciau sitam ezoterikos forume is jokios nares lotuliukas.gif

Jeigu kur nors reikia pratrukti, tai padarau as. Cia yra mano gyvenimo misija. Turbut neskaitei mano motyvacinio laisko, kadaise sukurto, universalaus visiems darbdaviams kitoj temoj? Ten buvau aiskiai pasakiusi, kad siaip nesikist galiu visiskai, bet esant reikalui, galiu pasakyt viska, ka manau ir bet kam absoliuciai, ypatingai, ka manau nemalonaus ir tokio, kad vidurius paleistu tam, kuriam sitai pasakyta, ir kad eitu salin, taip nieko ir nesuprates, bet pajutes, kad cia kazkas labai ne taip.
Be to man geda, kad as jai daviau info kaip pradet mokytis Taro. Siutas dvigubas. Jau pamaciau kaip astrologijos mokesi... tfu kad ana kur... siūnciū miailes ant naktės wub.gif
Atsakyti
O gal man kreiptis i Teisesauga?
juk tai tiesioginis asmeninis izeidimas
g.gif
as nejuokauju
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 21, 22:51)
g.gif
as nejuokauju

davai, kreipkis. isdestyk viska apie Blavatskaja ir vaiduokli, kuri as zinau, o tu ne. ir tada teisesauga imsis priemoniu.
Atsakyti
Ir is kur tiek pykcio.... ir del ko?

kam destyti... juk viskas parasyta cia
manau butu del ko prisikabinti bigsmile.gif
paskutiniai keli komet. tiesiog "tviska"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 21 sausio 2015 - 23:05
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 21, 23:04)
Ir is kur tiek pykcio.... ir del ko?

kam destyti... juk viskas parasyta cia
manau butu del ko prisikabinti  bigsmile.gif

nu tai skambink 112. laukiu kada cia ateis pareigunai supermamose apie Blavatskaja ir Taro paskaityt ezoterikos skyrely
Papildyta:
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 21, 23:04)
ir del ko?

ka tik parasiau del ko. del to, kad man geda, jog patikejau, kad nori Taro mokytis ir davaiu daug info tau. ziauriai geda.
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 21, 22:51)
g.gif
as nejuokauju

skaitau temą ir žviegiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

stiprybės, Amariliai doh.gif
Atsakyti
geda del info?
o del apipilimo purvais negeda?
blink.gif

O sazine yra pas jus ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2015 01 21, 23:12)
skaitau temą ir žviegiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
stiprybės, Amariliai doh.gif

zinok kazkurioj is senu Taro temu as irgi zviegiau skaitydama biggrin.gif Beje, ten Chiromante buvo priduodama policijai uz juodos magijos panaudojimo grasinima.

o, gera mintis.

Aukso gysla, tau ne tik vidurius susuks, bet kris prakeiksmas ant visu tavo gramatiniu klaidu ir po savaites isvis nebegalesi nieko parasyti savo, nes viska diktuos tau tavo netiketai atsiradusios galios, inspiruotos situ kortu, kurias uzvakar ar vakar, kada cia pasidarei. Jose apsigyvena velnias siuo momentu ir nuo siol, kai tik jas paliesi arba apie jas pagalvosi, tau suks vidurius. nesiokis wc popieriaus. kaina ir kokybe dabar geriausiai atitinka IKI wc popierius. nepermokesi ir visai ne per plonas cool.gif
Atsakyti
Kaip man tai pažįstama.. Esu gegužės mėnesį susipliekusi su vienu fanatiku internete, tai jis mane iš tikrųjų įskundė policijai. Dar iki šiandien ikiteisminis tyrimas vyksta. Buvau apklausose net. Dabar gresia teistumas arba bauda, arba ir tas ir tas biggrin.gif Buvo gera pamoka pamačius lunatiką - net nesiginčyt, nes durniai visada turi daugiausiai iniciatyvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2015 01 21, 23:26)
Kaip man tai pažįstama.. Esu gegužės mėnesį susipliekusi su vienu fanatiku internete, tai jis mane iš tikrųjų įskundė policijai. Dar iki šiandien ikiteisminis tyrimas vyksta. Buvau apklausose net. Dabar gresia teistumas arba bauda, arba ir tas ir tas  biggrin.gif Buvo gera pamoka pamačius lunatiką - net nesiginčyt, nes durniai visada turi daugiausiai iniciatyvos  doh.gif

nu, as sitam krastutiniam atvejui turiu koziri, kurio aukso gysla nezino cool.gif bet jin tokia dvasinga taigi. apie dvasines ligu priezastis zino. o dabar... teisesauga... ot nusivaziavo mergina. uz trolinima ja forumo administracijai galiu paskelbt. nereiks ne pareigunu, nei Blavatskajos tikrojo gyvenimo aiskintis.
Atsakyti