Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

Nebijau as jusu tu koziriu
Nereikia cia gasdinti
Ir nereikia cia grasinti...

Jeigu dar ir magijom del visokiu nieku uzsiimat
nebera zodziu

kokie troliai?
skuskit...
kas cia tokio blogo buvo? kortos pasigamintos?

ex
neturiu noro su jumis aiskintis

Aisq koks jus zmogus, man jau uztenka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 21 sausio 2015 - 23:53
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 21, 23:49)
Nebijau as jusu tu koziriu
Nereikia cia gasdinti
Ir nereikia cia grasinti...

Jeigu dar ir magijom del visokiu nieku uzsiimat
nebera zodziu

kokie troliai?

be abejo. kaipgi ragana be magijos? kokios prireikia, tokia ir panaudoju, cia greit pasireiks, tuoj tuoj jau... o troliai tai tupi po tavo virtuves spintele, tokia mazyciai paukuoti su 8 irgi plaukuotom juodom kojytem, tai vat nakti, kai tik uzmigsi (jei pavyks po juodos magijos sesanso, nes begiot daug reiks iki wc ir atgal), tai jie ateis ir ropos ropos ropos po lova, isipainios i plaukus, uzlys uz triusiku... nū?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 21 sausio 2015 - 23:54
nesuprantama cia tokie juokai?
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 01 22, 00:02)
nesuprantama cia tokie juokai?

nu realiai paleidau tau trolius aprasytus (yra ir daugiau ju rusiu, bet manau, sitie geriausiai atspindi situacija, o as megstu, kad viskas deretu tarpusavy, na, estetiskai kad gautusi, kaip pas koki Rericha), tryda irgi pasiunciau. viskas be galo rimta. net neisivaizduoji ka reiskia sitokia magija. melskis dabar i ta Dieva, kuri tik tiki, jei netiki, tai mazu maziausiai sudegink savo pasigamintas kortas, o pelenus nuryk su svestu vandeniu, taip neutralizuosis prakeiksmas.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 22, 00:09)

smile.gif oho
gal jus ir nebloga, bet jau kai supykstat
tai tik bekt kuo toliau

na tiekto,
Viso geriausio!
Atsakyti
Pratesiam apie Taro? Siandien man Imperatore, velnias, likimo ratas, 3 taures, pentakliu tuzas apv. smagios kortikes.

Kadangi labai noriu dar miego, tai issitraukiau dar du variantus: копать или некопать, вот вопрос...

Pirmu atveju gavau tauriu tuza, 4 taures apv ir 7 kardus apv.
Antram variantui - tauriu karaliene, kardu tuza ir 7 taures.

Mano isvada - некопать. Pamiegot dar. Paskui rasis kardu tuzai ir karaliene geroji ims reikstis. I vakara paaiskes. Savo atzvilgiu prastai interpretuoju turbut, nezinau.
Atsakyti
Ar MĖNULIS ir ŽVAIGŽDĖ santykiuose yra daugiau teigiamos, ar neigiamos kortos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GILDIJA32 @ 2015 01 24, 14:07)
Ar MĖNULIS ir ŽVAIGŽDĖ santykiuose yra daugiau teigiamos, ar neigiamos kortos? smile.gif

O kurioje santykiu vietoje? Ar dejai delione, ar tiesiog kortas ir koks klausimas buvo? Menulis tai nilabai, nilabai, nebent kaip patarimas pasamone samoningai pasinaudot.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 24, 14:12)
O kurioje santykiu vietoje? Ar dejai delione, ar tiesiog kortas ir koks klausimas buvo? Menulis tai nilabai, nilabai, nebent kaip patarimas pasamone samoningai pasinaudot.

Elementariai, kaip žmogus Y jaučiasi santykiuos ir traukiau tris kortas. O žvaigždė išvis man mistinė korta, lyg iliuzija, lyg viltis, nesuprantu aš jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GILDIJA32 @ 2015 01 24, 14:15)
Elementariai, kaip žmogus Y jaučiasi santykiuos ir traukiau tris kortas. O žvaigždė išvis man mistinė korta, lyg iliuzija, lyg viltis, nesuprantu aš jos biggrin.gif

tai prastai jis jauciasi. Zvaigzde siuo atveju daugiau negatyvu atspalvi duoda, abu geri arkanai cia , tikrai pagerinti. Tikiuosi nededi "ant" savo santykiu kokiu nors? o trecia kokia korta?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 24, 15:40)
tai prastai jis jauciasi. Zvaigzde siuo atveju daugiau negatyvu atspalvi duoda, abu geri arkanai cia , tikrai pagerinti. Tikiuosi nededi "ant" savo santykiu kokiu nors? o trecia kokia korta?

Nepamenu žinok, tik kažkaip dažnai mėnulis krenta tam žmogui, tai susimąsčiau :-)

ne, ne ant savo. O realiai negalima dėti sau santykių dėlionių (Pvz. kokie jo jausmai man?) ar tiesiog dėl objektyvumo geriau to nedaryt?
Atsakyti
QUOTE(GILDIJA32 @ 2015 01 24, 15:49)
Nepamenu žinok, tik kažkaip dažnai mėnulis krenta tam žmogui, tai susimąsčiau :-)

ne, ne ant savo. O realiai negalima dėti sau santykių dėlionių (Pvz. kokie jo jausmai man?) ar tiesiog dėl objektyvumo geriau to nedaryt?

Galima, bet as pvz negaliu interpretuoti savo, kas liecia svarbius skaudzius dalykus, o tai pas mane yra meile ir mano artimieji. dabar dar pasidare pinigai itin skaudi tema. Sh. Prisipazinkit, kas norejo euro? ir svis eurosajuzo?
Atsakyti