Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

Aha, delione buvo viena tinkamesniu pradziai. biggrin.gif Nu tikrai ta Michelson maciau anglu kalba. Kazkur.
Atsakyti
Sveikos gal galit padeti suprasti iskritusiu kortu atsakyma?Klausymas buvo ka man jaucia vienas asmuo. iskrito zvaigzde apv.,lazdu 2 ir disku 4. Aciu uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(myja @ 2015 03 02, 14:46)
Sveikos gal galit padeti suprasti iskritusiu kortu atsakyma?Klausymas buvo ka man jaucia vienas asmuo. iskrito zvaigzde apv.,lazdu 2 ir disku 4. Aciu uz pagalba.

Man paskutiniu laiku apv zvaigzde teisinasi labai negraziai, kai visos viltys ilgalaikej perspektyvoj tiesiog duzta i sipulius, bet jums gal ne taip ziauriai reiskiasi. Manyciau, kad zmogus kazkiek jumis nusivyle, kazko lauke, tikejos, bet viskas pasirode ne taip, kaip norejo. Ar gal kokius planus jam pagadinot, stojat skersai kelio nebutinai tiesiogine prasme. Nenori jis savo gyvenime nieko keisti, jam gerai taip, kaip yra dabar, ir kaip tas asmuo susiplanaves.

As dar mokausi, bet istraukiau ir pati jums kortas siuo klausimu apv 8P / 10K / XII. Sakyciau tarp jusu kazkas turejo ivykti nelabai grazaus ir dabar yra sastingis, kol kas tikrai tas zmogus nenori niekur skubeti ir ka nors keisti, apmasto viska.

Gal patyrusios dar pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2015 03 02, 14:31)
Man paskutiniu laiku apv zvaigzde teisinasi labai negraziai, kai visos viltys ilgalaikej perspektyvoj tiesiog duzta i sipulius, bet jums gal ne taip ziauriai reiskiasi. Manyciau, kad zmogus kazkiek jumis nusivyle, kazko lauke, tikejos, bet viskas pasirode ne taip, kaip norejo. Ar gal kokius planus jam pagadinot, stojat skersai kelio nebutinai tiesiogine prasme. Nenori jis savo gyvenime nieko keisti, jam gerai taip, kaip yra dabar, ir kaip tas asmuo susiplanaves.

As dar mokausi, bet istraukiau ir pati jums kortas siuo klausimu apv 8P / 10K / XII. Sakyciau tarp jusu kazkas turejo ivykti nelabai grazaus ir dabar yra sastingis, kol kas tikrai tas zmogus nenori niekur skubeti ir ka nors keisti, apmasto viska.

Gal patyrusios dar pakomentuos  4u.gif

Pataiket tiesiai i desimtuka.
Atsakyti
Matrica,

Kaip galvojat, verta šiuo puslapiu naudotis: http://www_psychic-r...ot/tarot_cards/? smile.gif
Atsakyti
PikciurnaGabi, mano nuomone - taip.
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 03 04, 00:43)
Matrica,

Kaip galvojat, verta šiuo puslapiu naudotis: http://www_psychic-r...ot/tarot_cards/? smile.gif

Manau, kad galima- bet jis siauras. Jeigu tau jo uztenka- naudokis. Tik siuo vieninteliu puslpapiu neapsiribok, niekada neisikibk i viena autoriu ar i viena puslapi. Beja, nenorek iskalti kazkieno parasytu reiksmiu- stenkis ieskoti savo asmeniniu smile.gif

Beja, as cia jau nekarta minejau- kad jei nori suvokti Taro- tikrai nepagailenk investuoti keliu Taleriu i knygas - kurias as Tau rekomendavau. Nes jas atsiversi ne karta , jos bus reikalingos. Taigi jos tau savotiskai atsipirks manau
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 03 04, 10:06)
Manau, kad galima- bet jis siauras. Jeigu tau jo uztenka- naudokis.  Tik siuo vieninteliu puslpapiu neapsiribok, niekada neisikibk i viena autoriu ar i viena puslapi.  Beja, nenorek iskalti kazkieno parasytu reiksmiu- stenkis ieskoti savo asmeniniu smile.gif

Beja, as  cia jau nekarta minejau- kad jei nori suvokti Taro-  tikrai nepagailenk investuoti keliu Taleriu i knygas - kurias as Tau rekomendavau. Nes jas atsiversi ne karta , jos bus reikalingos. Taigi jos tau savotiskai atsipirks manau

Tai taip taip, naudojuos biddytarot.com, dabar tada dar į šitą akį užmesiu, paskui knygoj, kur taro kortos buvo ir išsikarpiau, ten po 2-5 reikšmes parašyta, kai kur žiūriu gerai, tai minimaliai į tą knygą akį užmetu, o šiaip pirmiausia visada stengiuos pati kortas nužiūrėt, kur kos ženklas už akies užkliūs, emocijos ir būsenos kortose. Ir viską, ką dėlioju - rodau vienam žmogučiui, nežinau, ar galiu viešint vardą, tai mane pataiso, pakoreguoja, paaiškina, kur ne taip supratau smile.gif

Va, o dėl knygų, tai pirksiu, jau nusprendžiau, kai darbą vėl susirasiu smile.gif Kol kas turiu rusų kalba tą Michelsen, tai viena draugė irgi pradėjo su taro užsiimt, ji skaitys ir tuo pačiu man vers smile.gif

Ačiū dar kartą už patarimus smile.gif Taip pat ir Helllen, nepaminėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PikciurnaGabi: 04 kovo 2015 - 12:25
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2015 03 04, 12:21)
Tai taip taip, naudojuos biddytarot.com, dabar tada dar į šitą akį užmesiu, paskui knygoj, kur taro kortos buvo ir išsikarpiau, ten po 2-5 reikšmes parašyta, kai kur žiūriu gerai, tai minimaliai į tą knygą akį užmetu, o šiaip pirmiausia visada stengiuos pati kortas nužiūrėt, kur kos ženklas už akies užkliūs, emocijos ir būsenos kortose. Ir viską, ką dėlioju - rodau vienam žmogučiui, nežinau, ar galiu viešint vardą, tai mane pataiso, pakoreguoja, paaiškina, kur ne taip supratau smile.gif

Va, o dėl knygų, tai pirksiu, jau nusprendžiau, kai darbą vėl susirasiu smile.gif Kol kas turiu rusų kalba tą Michelsen, tai viena draugė irgi pradėjo su taro užsiimt, ji skaitys ir tuo pačiu man vers smile.gif

Ačiū dar kartą už patarimus smile.gif Taip pat ir Helllen, nepaminėjau smile.gif

Tau pradziai Michelson bus per akis- tik spek ten viska daryt pagal jos nurodymus ir jos patarimus. Beja, gi sakei, kad ir ta saita Angliska ziurinejais kur yra Taro pamokos. Jis tikrai neblogas- pradzioje uzsiimk juo smile.gif Kaip turesi galimybiu tuomet nusipirksi ir knygas
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 03 04, 16:05)
Tau pradziai Michelson bus per akis- tik spek ten viska daryt pagal jos nurodymus ir jos patarimus. Beja, gi sakei, kad ir ta saita Angliska ziurinejais kur yra Taro pamokos. Jis tikrai neblogas- pradzioje uzsiimk juo smile.gif  Kaip turesi galimybiu tuomet nusipirksi ir knygas

Gerai, ačiū smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors iš čia siuntėtės PDF formato Michelson knygą: http://megadown.co.uk/G4Sxi? Turiu failą, kuriam reik password'o, o jis iš šitos nuorodos. Bet, kad gaut - reik ten kažkokią užduotį iš duotų padaryt ir pan. Aš tais nelabai pasitikiu ir nesinori rizikuoti. Todėl ir klausiu, gal kažkuri darėt ir tikrai per ten išėjo atsisiųst?
Atsakyti
As tai jau isejusi is tu reiksmiu, kur pasiziuredavau, man per siaura jau ten visur. Ir labai noriu kitos kalades, nu jau sita mane irgi riboja. Ir i skutus baigia iseit biggrin.gif nagi, vistiek kiek jau cia, ne vieneri metai su ja. Vis galvodavau, nu kam man tie pirkimai, ko nebutina, dabar jau jauciu, kad bus gera investicija, kaip kad savo laiku pradejau investuot i tonini krema ir normalu tusa. Ir negaila biggrin.gif
Atsakyti