Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

Laba diena,

dovanoju rinkinį Ošo Dzen taro kortas su paaiškinimų knyga. Komplektas yra dėželėje. Buvo naudotas, bet nedaug. Praktiškai, naujas. Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 26, 21:56)
Labas, Maltiete. Gal kiek paveluotai atsakau, matau, niekas nieko nesako. As esu girdejusi, kad "Du pasauliai" yra verta demesio vieta, bet cia pletku lygmens zinios. Vilnietes gal pasakys daugiau, ar tos, kurios megsta kursus palankyt visokius. Mano pasiulymas - Mokytojo ieskoti, asmeninio. Aisku, cia toks procesas, kurio nei paskubinsi, nei ka, suklysti galima, bet jeigu domina Taro, vadinas turi intuicija, gebesi pasirinkti ir gebesi prisitraukti toki zmogu i gyvenima. Jei tikrai domina.  4u.gif

Ačiū 4u.gif ;intuityviai taip ir numaniau, kad man geriausia būtų asmeninis Mokytojas.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas dar karteli,

na, nepatikesit, bet perskaiciau visas Taro senas temas.. swoon.gif uztrukau visa menesi... bet kai uzeina 'taro psichoze" nieko nepadarysi.. radau tikrai labai daug vertingos informacijos, daug ko ismokau ir susigrioviau kelis mitus apie kortas. pasirodo tos zinios, kuriomis mokinausi kazkada buvo "babciu bureju" lygio.. is tikruju labai nemegstu to zodzio "bureja", "burti su kortom", nes taro tai nera kazkokie burtai ir pan.

zodziu, dabar po visu skaitymu nusiziurejau isigyti Druidu Taro kalade. 'The Druid craft tarot'. gal kas nors su ja praktikuojates? kaip su ja sekasi "susidraugauti"? nnes as turiu legendini Waita ir tokia prancuziska kalade- 'The golden tarot'. klaidingas pavadinimas, nes tu 'golden' yra kelios kalades. manoji, tai waito ir visconti sforzos 'mixas'. su ja dar nesipraktikavau.

beje, ar visos naudojat ir tiesias, ir apverstas kortas? nes as naudoju tik tiesias. blush2.gif kazkaip man tos apverstos nelabai, tik daugiau "makalynes".. ax.gif

gal kuri bandet parsisiusti el knyga Teresos Michelsen anglu k.? nes as turiu tik rusu k. ir ji man labai sunkiai skaitosi..

Sorry, jeigu kvaili klausimai, bet esu naujoke. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 06 11, 23:09)
Labas dar karteli,

na, nepatikesit, bet perskaiciau visas Taro senas temas..  swoon.gif uztrukau visa menesi... bet kai uzeina 'taro psichoze" nieko nepadarysi.. radau tikrai labai daug vertingos informacijos, daug ko ismokau ir susigrioviau kelis mitus apie kortas. pasirodo tos zinios, kuriomis mokinausi kazkada buvo "babciu bureju" lygio.. is tikruju labai nemegstu to zodzio "bureja", "burti su kortom", nes taro tai nera kazkokie burtai ir pan.

zodziu, dabar po visu skaitymu nusiziurejau isigyti Druidu Taro kalade. 'The Druid craft tarot'. gal kas nors su ja praktikuojates? kaip su ja sekasi "susidraugauti"? nnes as turiu legendini Waita ir tokia prancuziska kalade- 'The golden tarot'. klaidingas pavadinimas, nes tu 'golden' yra kelios kalades. manoji, tai waito ir visconti sforzos 'mixas'. su ja dar nesipraktikavau.

beje, ar visos naudojat ir tiesias, ir apverstas kortas? nes as naudoju tik tiesias.  blush2.gif kazkaip man tos apverstos nelabai, tik daugiau "makalynes"..  ax.gif

gal kuri bandet parsisiusti el knyga Teresos Michelsen anglu k.? nes as turiu tik rusu k. ir ji man labai sunkiai skaitosi..

Sorry, jeigu kvaili klausimai, bet esu naujoke.  ax.gif  4u.gif

Labas, tik nepagalvok, kad esu arogantiska arba siaip kokia nelaiminga feministe- bet matau, kad visu temu tikrai tikrai neskaitei iki galo, jei dar klausi klausimo ar naudojat apverstas kortas ar tiesias. Manau, didzioji dauguma cia bendraujanciu ziuri tiek tiesiom tiek ir apverstom. Bet aisku galioja isiimtis- jeigu tau kortos duoda teisingus atsakymus tiesia padetimi- tuomet saunu, tu ja ir naudok. bigsmile.gif

Viena forumo dalyve man rodos buvo kazkur numetusi Anglu kalbos knyga Terezos. Pasieskok nuorodos senesnese temose.

O siaip Tereza siulau vien tik neapsiriboti be jos yra dar ir kitu puikiu autoriu

Atsakyti
Matrica, seniai girdeta, sveika 4u.gif

Ten kur buvo linkas anglu kalba tera demo versija. Is pradziu atrodo tarsi visa knyga duoda, bet po to neberodo didziosios daugumos puslapiu.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 06 12, 12:17)
Labas, tik nepagalvok, kad esu arogantiska arba siaip kokia nelaiminga feministe- bet matau, kad visu temu tikrai tikrai neskaitei iki galo, jei dar klausi klausimo ar naudojat apverstas kortas ar tiesias.  Manau, didzioji dauguma cia bendraujanciu ziuri tiek tiesiom tiek ir apverstom. Bet aisku galioja isiimtis- jeigu tau kortos duoda teisingus atsakymus tiesia padetimi- tuomet saunu, tu ja ir naudok.  bigsmile.gif

Viena forumo dalyve man rodos buvo kazkur numetusi Anglu kalbos knyga Terezos. Pasieskok nuorodos senesnese temose.

O siaip Tereza siulau vien tik neapsiriboti be jos yra dar ir kitu puikiu autoriu

as turejau omeny ar yra merginu, kurios naudoja tik tiesias kortas. o temas tikrai perskaiciau. toks jausmas, kad visas jau seniai pazistu biggrin.gif

literaturos taro tema, tai as turiu. tik viskas rusu k. beje is lietuviu tarologu perskaiciau Azanovo knyga.

siandien kaip tik vaiksciodama po miesta uzejau i knygyna. ir nusipirkau Tarot de Marseille. kaip tik Jorodowskio knyga pas mane apie sita kalade jau seniai guli, tai siandien dar ir jo kalade radau smile.gif jau kelis kart as su sita kalade susiduriu. is pradziu nepatiko, o siandien nusprendziau nusipirkti. ziuresim kaip seksis su jom bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 06 12, 21:04)
as turejau omeny ar yra merginu, kurios naudoja tik tiesias kortas. o temas tikrai perskaiciau. toks jausmas, kad visas jau seniai pazistu biggrin.gif

literaturos taro tema, tai as turiu. tik viskas rusu k. beje is lietuviu tarologu perskaiciau Azanovo knyga.

siandien kaip tik vaiksciodama po miesta uzejau i knygyna. ir nusipirkau Tarot de Marseille. kaip tik Jorodowskio knyga pas mane apie sita kalade jau seniai guli, tai siandien dar ir jo kalade radau smile.gif jau kelis kart as su sita kalade susiduriu. is pradziu nepatiko, o siandien nusprendziau nusipirkti. ziuresim kaip seksis su jom bendrauti.

Labas Irony 4u.gif 100 metu

Hmz, as zinau dvi merginas kurios meta tik tiesiom kortomis. Jeigu tau kyla klausimu dar ar mesti tiesias ar ir apverstas - siulau paskaityti Geer knyga ,,Tarot Reversals,,

Kiek laiko jau esi su Taro?

Knygas skaitai rusu kalba- rusu autoriu? Nes as turiu daug Amerikos, Anglu autoriu knygu kurios yra tik isverstos i rusu.k

Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 06 13, 10:35)
Labas Irony  4u.gif 100 metu

Hmz, as zinau dvi merginas kurios meta tik tiesiom kortomis. Jeigu tau kyla klausimu dar ar mesti tiesias ar ir apverstas - siulau paskaityti Geer knyga ,,Tarot Reversals,,

Kiek laiko jau esi su Taro?

Knygas skaitai rusu kalba- rusu autoriu? Nes as turiu daug Amerikos, Anglu autoriu knygu kurios yra tik isverstos i rusu.k

gerai,ieskosim Greer knygos smile.gif Rusu autorius esu skaicius, o siaip pagrinde uzsienio taro knygos verstos i rusu k. nes anglisku versiju praktiskai nerandu, kad parsisiusti. nes man rusu letai ir sunkiai skaitosi.

su taro jau draugauju apie metus laiko. bet del nestumo esu sustabdzius kortu deliojimus. gal cia ir kvailas mitas, bet tiek to. dabar jau gimdymas "ant nosies", tai po jo zadu vel praktika uzsiimti. siaip nemazai per ta laika knygu perskaiciau, turiu nemazai delioniu, kurias naudoju. megstu isdestymus iki 10 kortu.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 06 13, 17:37)
gerai,ieskosim Greer knygos smile.gif Rusu autorius esu skaicius, o siaip pagrinde uzsienio taro knygos verstos i rusu k. nes anglisku versiju praktiskai nerandu, kad parsisiusti. nes man rusu letai ir sunkiai skaitosi.

su taro jau draugauju apie metus laiko. bet del nestumo esu sustabdzius kortu deliojimus. gal cia ir kvailas mitas, bet tiek to. dabar jau gimdymas "ant nosies", tai po jo zadu vel praktika uzsiimti. siaip nemazai per ta laika knygu perskaiciau, turiu nemazai delioniu, kurias naudoju. megstu isdestymus iki 10 kortu.

Jo- cia labai keistas ir kvailas mitas. Kaip ir tas pats mitas: ar galima nescioms moterims burtis? As manau, jog tikrai galima. Cia galeciau sita nesciu moteru mita prilyginti tarkim su tokiu mitu,, jeigu patrinsi krutine vilnone kojine, tai krutine didesne pasidarys lotuliukas.gif
Tikrai, gali burtis manau drasiai ir nieko nenutiks

As turiu ta knyga pas save pdf formatu. Jeigu nori galiu atsiusti pastu Matrica2taro@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 06 13, 11:44)
,, jeigu patrinsi krutine vilnone kojine, tai krutine didesne pasidarys  lotuliukas.gif
Tikrai, gali burtis manau drasiai ir nieko nenutiks
As turiu ta knyga pas save pdf formatu. Jeigu nori galiu atsiusti pastu Matrica2taro@gmail.com

lotuliukas.gif thumbup.gif geras..

uz knygute buciau dekinga 4u.gif mano pastas gabriellevia52@gmail.com

as turiu tokias pdf taro knygas:
rusu k.:

Hajo Banzhaf- keywords for the crowley tarot,
Hajo Banzjaf - taro. kliuchevoje ponetje
Silvia Abraham - kak gadat na kartax taro
Max Gugenhaim - vsio o kartax taro

anglu k.:

Alechandro Jodorowsky- the way of tarot
Ruth Ann and Wald Amberstone - the secret language of tarot
Mary Key Greer -21 way of tarot (neprisimenu tiksliai).

ir dar viena knyga 'astrologicheskoje tarot'.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2015 06 13, 17:44)

Labas, Matrica biggrin.gif Sita gi, gal gali ir man imesti sita knyga? Jeigu nesunku smile.gif Man atrodo, yra pas Tavi mano el pastas. saulevisada113@gmail.com

QUOTE(GabiVia52 @ 2015 06 13, 21:38)

Hajo Banzhaf- keywords for the crowley tarot,

ir dar viena knyga 'astrologicheskoje tarot'.

Ir situ dvieju kaip noreciau.... Jeigu nesunku butu ax.gif Sveika prisijungusi smile.gif As Kroulio neverciu. Is pradziu neverciau, paskui emiau verst, bet nepatiko, tai vel neverciu. Randu ten ir taip, ir anaip paziuret, njum bet as tarp kortu, kaip tarp eiluciu jau emiau skaityt biggrin.gif Waita tai verciu ir net nekvestionuoju to reikalo jo atveju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 15, 08:47)
Ir situ dvieju kaip noreciau.... Jeigu nesunku butu  ax.gif  Sveika prisijungusi smile.gif As Kroulio neverciu. Is pradziu neverciau, paskui emiau verst, bet nepatiko, tai vel neverciu. Randu ten ir taip, ir anaip paziuret, njum bet as tarp kortu, kaip tarp eiluciu jau emiau skaityt biggrin.gif Waita tai verciu ir net nekvestionuoju to reikalo jo atveju biggrin.gif

Labas, Amariliai. gerai, atsiusiu knygutes. jeigu atvirai, tai tavo tema jau senokai stebiu ax.gif na as iki Crowlio dar nepribrendau, man jis tokia "mistika".. o dar nepasiziurejau ar marselio taro verciasi ar nea. ir sunkoka man dar interpretuoti MA kai jie Marselio kaladej neiliustruoti. kokias tada taikyti reiksmes? is bendros patirties? g.gif
Atsakyti