Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

QUOTE(GabiVia52 @ 2015 06 15, 15:42)
Labas, Amariliai. gerai, atsiusiu knygutes. jeigu atvirai, tai tavo tema jau senokai stebiu  ax.gif  na as iki Crowlio dar nepribrendau, man jis tokia "mistika".. o dar nepasiziurejau ar marselio taro verciasi ar nea. ir sunkoka man dar interpretuoti MA kai jie Marselio kaladej neiliustruoti. kokias tada taikyti reiksmes? is bendros patirties?  g.gif

Aciuks! smile.gif
As zinok esu ne kaip visos, nekolekcionuoju kaladziu, gerai zinau ko noriu, noriu to, ka naudoju (nors Crowlio zmonems beveik nededu, tik kolegems, retai ir spec klausimams, bet naudoju kitkam truputeli biggrin.gif), tai irgi ilgai laukiau, kol ateis laikas, as savikritiska ir nemanau, kad viens du trys ir bet kuo burt galiu. Kur nors turi but ir Marselio paaiskinimai, ne tik reiksmes, bet ir siaip apie ta kalade, nuo to pradet geriausia. Patikek, Kroulis nuo Waito skiriasi, negalima taip pat interpretuot. Tai ir su Marseliu taip bus. Pradziai ta Michelsen, pati pamastyk, ka Tau kokia korta sako ir pan. Nezinau, kaip jas jaukiniesi. Jei tikrai skaitei senas Taro temas, tai ten apsciai prirasyta apie tai. Issirink kas Tau tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 06 15, 10:21)
Aciuks! smile.gif
As zinok esu ne kaip visos, nekolekcionuoju kaladziu, gerai zinau ko noriu, noriu to, ka naudoju (nors Crowlio zmonems beveik  nededu, tik kolegems, retai ir spec klausimams, bet naudoju kitkam truputeli biggrin.gif), tai irgi ilgai laukiau, kol ateis laikas, as savikritiska ir nemanau, kad viens du trys ir bet kuo burt galiu. Kur nors turi but ir Marselio paaiskinimai, ne tik reiksmes, bet ir siaip apie ta kalade, nuo to pradet geriausia. Patikek, Kroulis nuo Waito skiriasi, negalima taip pat interpretuot. Tai ir su Marseliu taip bus. Pradziai ta Michelsen, pati pamastyk, ka Tau kokia korta sako ir pan. Nezinau, kaip jas jaukiniesi. Jei tikrai skaitei senas Taro temas, tai ten apsciai prirasyta apie tai. Issirink kas Tau tinka smile.gif

tai,kad ta mano kolekcija nera didele - is viso tik 4 kalades: Waitas,paskui Golden tarot (waito irvisconti mixas,isleista prancuzu, paskui Marselio ir dar laukiu kada Druidu kalade ateis. as istikruju nenoriu ju kolekcionuoti, tiesiog tureti pasikeitimui. man taip pat betkokios kalades netinka. esu labai daug perziurejus, bet tikvienakita uzkabino. esu dar dvi nusiziurejus, bet gal kada veliau jas isigysiu..

taip, sutinku,kad kiekviena taro kortu kaladeturi ir savo asmenines reiksmes, nes ir paveiksliukai skirtingi biggrin.gif blush2.gif o su reiksmem dirbsiu traukdama dienos kortas, deliodama. zodziu, viskas ateina per praktika..

knygutes issiustos! 4u.gif
Atsakyti
Knygas issiunciau smile.gif

Gal atsiras norinti kuri noretu mane paburti ir pasipraktikuoti santykiu tema? smile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif noreciau ir as pasijungti i jusu bureli, kelios jau mane mate nemokamu taro konsultaciju temoj, su kitom noreciau cia susipazint 4u.gif uzstrigus dar dabar esu jusu senose temose oj kiek daug visko idomaus ten, uzrasus veduos po biski net. esu naujoke tai viskas idomu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Esu naujoke, ar priimsite? Stengiusi paskaitineti jusu senas temas, deja tik laiko trukumas verysad.gif Pries kokius 7 metus o gal net ir daugiau Londono ezoterikos parduotuveleja pirkau taro kortas. Tiesa pasakius net nezinau ar jos tinkamos. Ant kortu paaiskinimo knygutes uzrasyta "Beginers guide to Tarot, Juliet Sharman-Bruke with cards illustrated by Giovanni Caselli". Ar jos tinkamos naudojimui? Labai ilga lika jas buvau padejusi i stalciu. Siuo metu yra sunkus laikotarpis tad vel jas prisiminiau ir issitraukiau:) Taciau nesu tikrai del reiksmiu. Ar galetu man kas padeti nusakyti triju istrauktu kortu reiksmes? Buciau labai jums dekinga blush2.gif
Atsakyti
Gizmo, Tavo minimos kortos labai geros. Be to, kad nepaprastai gražios, tai dar ir informatyvios, bei tikslios, taigi mokymuisi sunku ką geresnio ir patarti. Drąsiai su jomis pažindinkis. O dėl reikšmių, tai pradžiai bandyk pati įdėmiai įsižiūrėti į paveikslėlius, ką jie Tau sako? Ką primena? Kokias asociacijas sukelia? Kokius jausmus ir mintis iššaukia?
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2015 06 26, 17:40)
Gizmo, Tavo minimos kortos labai geros. Be to, kad nepaprastai gražios, tai dar ir informatyvios, bei tikslios, taigi mokymuisi sunku ką geresnio ir patarti. Drąsiai su jomis pažindinkis. O dėl reikšmių, tai pradžiai bandyk pati įdėmiai įsižiūrėti į paveikslėlius, ką jie Tau sako? Ką primena? Kokias asociacijas sukelia? Kokius jausmus ir mintis iššaukia?

Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif Tuomet stengsiuosi kuo artimiau su jomis susipazinti smile.gif Jos is tiesu labai dailios. Kiekviena diena traukiu dienos korta, tikiuosi jog tai paedes susidraugauti ax.gif Ar joms taip pat galioja apverstos kortos reiksmes, nes reiksmiu knygeleje nera apverstos kortos reksmes? Dar iskilo toks klausimas ax.gif Tarkim, kai uzduodi rupima klausima kortoms, jas belaikant rankose, maisant kelios kortos iskrenta is visos kalades ir apsivercia. Ar jas reiketu priimti kaip atsakyma ar tiesiog ideti kortas atgal i kalade ir tuomet traukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gizmo*: 26 birželio 2015 - 20:08
Taip, knygelėje nėra apverstų kortų reikšmių, tačiau tokios info galima rasti kitur. Čia tik viena iš daugelio kaladžių, kurios buvo sukurtos remiantis Vaito kortomis, o jis tikrai vartojo ir apverstų kortų reikšmes.
Į bemaišant iškritusias kortas būtinai atkreipk dėmesį, nes jos nurodo aplinką, kurioje vyksta nagrinėjama situacija, na, toks, tarsi fonas, bet pakankamai reikšmingas. O klausimui atsakyti išsitrauk kortas paprastai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2015 06 26, 18:38)
Taip, knygelėje nėra apverstų kortų reikšmių, tačiau tokios info galima rasti kitur. Čia tik viena iš daugelio kaladžių, kurios buvo sukurtos remiantis Vaito kortomis, o jis tikrai vartojo ir apverstų kortų reikšmes.
Į bemaišant iškritusias kortas būtinai atkreipk dėmesį, nes jos nurodo aplinką, kurioje vyksta nagrinėjama situacija, na, toks, tarsi fonas, bet pakankamai reikšmingas. O klausimui atsakyti išsitrauk kortas paprastai. 4u.gif

Supratau mirksiukas.gif Nes man jau ne pirmas kartas taip atsitinka ir nezinojau ar i tai riketu reaguoti ar ne. Pamaniau gal esu atgrubnage ir nesugebu sugraibyti kortu biggrin.gif
Kadangi, bijau buti neobjektyvi ir interpretuoti kortas taip kaip as noriu prasau jusu pagalbos, gal visgi padesite su istrauktu kortu reiksmemis 4u.gif
Klausimas buvo toks "Kas manes laukia jei liksiu su siuo zmogum?" Ir iskrito Qeen of Wands, apversta (pries tai bemaisant iskrito is ranku ir atsiverte apverta Nine of Wands ). Klausimui o kas manes laukia jei issiskirtumeme istraukiau "Nine of cups". Noreciau jusu nuomones ir palyginti savo interpretacijas su jusu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gizmo*: 26 birželio 2015 - 21:34
Jei labai trumpai, tai likusi su minėtu žmogumi, jausiesi įprastose vėžėse, kas, žinoma, suteikia tam tikro komforto žmonėms, kurie nemėgsta pokyčių. Šiaip tai nieko nesakau -visai nebloga korta ta Lazdų Karalienė, tik ji rodo į nusistovėjusius santykius, kuriuose daug maž viskas žinoma ir nors veiksmas vyksta, bet drugeliai po pilvą nebeskraido. Kad tai Tavęs nedžiugina, rodo Lazdų 9- tiesiog jau išsekimas, net nebe šiaip nuovargis. Įžvelgčiau pervargimą viskuo rūpintis ir būti santykiuose mama, o ne partnere.
Taurių 9- žymiai palankesnė korta šiuo atveju. Jei kortas būčiau traukusi aš, tai net neabejočiau, kad Tu jau turi kitą žmogų, su kuriuo užsimegs santykiai, vos tik padėsi tašką dabartiniuose santykiuose. Bet, matai, kortos su savo savininkėm kalba truputį skirtingai, todėl labai drąsiai to teigti negaliu. Galbūt devynios taurės Tau džiaugsmingai praneša apie pasinėrimą į širdžiai mielą veiklą, bendravimą su žmonėmis, su kuriais vienas malonumas būti.
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2015 06 26, 19:48)
Jei labai trumpai, tai likusi su minėtu žmogumi, jausiesi įprastose vėžėse, kas, žinoma, suteikia tam tikro komforto žmonėms, kurie nemėgsta pokyčių. Šiaip tai nieko nesakau -visai nebloga korta ta Lazdų Karalienė, tik ji rodo į nusistovėjusius santykius, kuriuose daug maž viskas žinoma ir nors veiksmas vyksta, bet drugeliai po pilvą nebeskraido. Kad tai Tavęs nedžiugina, rodo Lazdų 9- tiesiog jau išsekimas, net nebe šiaip nuovargis. Įžvelgčiau pervargimą viskuo rūpintis ir būti santykiuose mama, o ne partnere.
Taurių 9- žymiai palankesnė korta šiuo atveju. Jei kortas būčiau traukusi aš, tai net neabejočiau, kad Tu jau  turi kitą žmogų, su kuriuo užsimegs santykiai, vos tik padėsi tašką dabartiniuose santykiuose. Bet, matai, kortos su savo savininkėm kalba truputį skirtingai, todėl labai drąsiai to teigti negaliu. Galbūt devynios taurės  Tau džiaugsmingai praneša apie pasinėrimą į širdžiai mielą veiklą, bendravimą su žmonėmis, su kuriais vienas malonumas būti.

Na jokio kito zmogaus siuo metu tikrai nera. Tiesiog zmogus su kuriuo esu siuo metu mane siek tiek iskaudino ir nuvyle verysad.gif Kadangi kartu esame daug metu, nesinori visko taip nubraukti. Dar klausimas buvo ar jis manes vel taip pat neiskaudins ateityje, ar galiu juo pasitiketi? Istraukiau Saule. Zinau, jog klausimas nera konkretus bet gal galimas atsakymas i ji? Dekoju dar karta 4u.gif
Atsakyti
Gizmo, patarciau neklausti klausimo su "ar". geriau klausti "kokia tikimybe, kad galiu juo pasitiketi?" ir pan. nors klausimas nekonkretus, bet Saules korta interpretuociau, kad gali juo pasitiketi ir jo nesivarzyti. kita vertus Saule gali ir nudeginti jeigu ilgai jos spinduliuose busi. cia tinka rusu posakis "doverej, nu proverej" biggrin.gif "pasitikek, bet tikrink".

Matrica, aciu uz knygute. as galiu pasipraktikuoti, jei pasiulymas dar galioja. smile.gif

creda, sveika prisijungus. 4u.gif
Atsakyti