Sveikos, merginos.

Šiandien pagaliau pasiryžau sau išsitraukti kortas santykių tema, to nedariau jau labai ilgą laiką... Todėl labai prašau pasidalinti savo įžvalgomis ir pastabomis. Visos iškritusios kortos buvo apverstos, kas iš tikrųjų pasunkino visą interpretaciją.
Pirmiausia klausiau, kokie yra T. jausmai man. Iškritusios kortos: Žvaigždė (apv.), Kalavijų karalienė (apv.) ir Taurių 5 (apv.)
Apversta kalavijų karalienė čia, manau, reiškia mano uždarumą, atsiskyrimą jis ko gero net nėra tikras dėl mano simpatijos jo atžvilgiu, iš išorės atrodau šalta ir abejinga. Turbūt iš šalies atrodo, kad tokia pozicija man nėra nepatogi, priešingai, gal net atrodo, kad jokių santykių nenoriu vystyti ir jokios didesnės simpatijos jo atžvilgiu neturiu.
Taurių 5 (apv.) suprasčiau kaip atstumo tarp mudviejų didėjimą, bendravimo stoką ir vis didėjantį tarpą, atsiskyrimą. Galbūt net jei ir pačiam norėtųsi, darosi vis nepatogiau eiti į kontaktą, atotrūkis vis didėja, gal tuo pat metu blėsta ir susidomėjimas.
Sunkiai suprantu tik apverstą Žvaigždę. Ką ji galėtų simbolizuoti? Dužusias viltis, neišpildytus lūkesčius?
Ta pati korta (apversta Žvaigždė) iškrito paklausus ir ką aš pati galėčiau padaryti, kad paskatinčiau savo ir T. santykių vystymąsi. Vėlgi, ar šioje vietoje ji reiškia tą patį, ką ir praeito klausimo atsakyme..? Ar gali ji simbolizuoti ateities nebuvimą? O gal kaip tik ateitis yra, tik ji slopinama abejonių ir baimių, dėl to dabar situacija atrodo tokia beviltiška ir be išeities?
Traukiant kortas sau labai sunku išvengti subjektyvumo...

Dėl to būčiau dėkinga, jei pasidalintumėt savo pastebėjimais.