Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXII

Vakar dienos korta istraukiau Mirties korta. Visa diena su baime laukiau kazko negero, deja diena atvirksciai buvo puiki blink.gif Kokia jusu patirtis su sia korta? O siandienos korta buvo NINE of CUPS bet atvirkscia. Diena buvo itempta, slogi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2015 07 01, 11:40)
Vakar dienos korta istraukiau Mirties korta. Visa diena su baime laukiau kazko negero, deja diena atvirksciai buvo puiki  blink.gif Kokia jusu patirtis su sia korta? O siandienos korta buvo NINE of CUPS bet atvirkscia. Diena buvo itempta, slogi  verysad.gif

nevisose kaladese buna ta balta korta. as pvz turiu viena taro kalade, kurioje nebuvo nei vienos baltos kortos. jeigu nera, tai vadinasi ir nereikia matyt biggrin.gif

Mirties kortos nereikia bijoti. smile.gif ji reiskia kazkokio dalyko, ivykio ar reiskinio galutine pabaiga arba transformacija. t.y. perejima is vieno etapo i kita. man kaip dienos korta, ji pasireiske, kad sena pinigine ir plauku sepeti ismeciau ir nusipirkau naujus. dar gali reiksti, kad uzbaigsi galutinai kazkokius darbus arba kazko atsisakysi. viena dalyka pakeisi kitu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 07 01, 20:06)
nevisose kaladese buna ta balta korta. as pvz turiu viena taro kalade, kurioje nebuvo nei vienos baltos kortos. jeigu nera, tai vadinasi ir nereikia matyt biggrin.gif

Mirties kortos nereikia bijoti. smile.gif ji reiskia kazkokio dalyko, ivykio ar reiskinio galutine pabaiga arba transformacija. t.y. perejima is vieno etapo i kita. man kaip dienos korta, ji pasireiske, kad sena pinigine ir plauku sepeti ismeciau ir nusipirkau naujus. dar gali reiksti, kad uzbaigsi galutinai kazkokius darbus arba kazko atsisakysi. viena dalyka pakeisi kitu ir pan.

Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi pradėjau traukti dienos kortas. Šiandien pas mane devynios taurės apverstos, tai jau dabar grynai pagal simbolius matau, kur šuo pakastas. Apsivertus kortai taurės apsiverčia, kas ten jose yra išsipila, o tas patenkintas vyriokas lekia tiesiai ant galvos. Tai čia mane taip karštis veikia- jaučiuosi kaip nusileidus ant galvos. Nei valgyt norisi, nei gert, nei kažką daryt- tiesiog pridaužta ir viskas. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 06 liepos 2015 - 11:11
gal yra norinciu pasipraktikuoti ir padelioti kortas viena kitai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 07 11, 23:17)
gal yra norinciu pasipraktikuoti ir padelioti kortas viena kitai? 4u.gif

Man praktika praverstų. 4u.gif
Atsakyti
Pavasario saule, gal galėtumete pasipraktikuojant pabandyti man atsakyti, į mane varginančia problemą, šiuo metu turiu vaikiną A, kartais jo nesuprantu, kartais atrodo kad aš jam ištikrųjų rupiu, kartais, kad jis mane apgaudinėja, tai norėčiau to Jūsų paklausti: kokie vaikino A tikslai mano atžvilgiu ?
Atsakyti
QUOTE(DMarija93 @ 2015 07 12, 19:13)
Pavasario saule,  gal galėtumete pasipraktikuojant pabandyti man atsakyti, į mane varginančia problemą, šiuo metu turiu vaikiną A, kartais jo nesuprantu, kartais atrodo kad aš jam ištikrųjų rupiu, kartais, kad jis mane apgaudinėja, tai norėčiau to Jūsų paklausti: kokie vaikino A tikslai mano atžvilgiu ?

As ne Pavasario Saule, bet jei uzduodate klausima, prasom rasyti ir kokias kortas istraukete pati bei kaip jas interpretuojate. Jei ateinate tik konsultacijos (neabejoju, kad taip ir yra), o pati su kortomis neturite nieko bendro - tam yra kita tema, konsultaciju.

Atsakyti
DMarija93, kaip jau rašė Ironyoffate, būkit gera, surašykit kortas, kokias pati išsitraukėte ir kaip susiinterpretavote. Aš tada praktikuodamasi galėsiu parašyti, kaip pati interpretuočiau jūsų kortas. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios norite pasipraktikuoti, galite ištraukti, kaip man praeis atostogos - trečiadienį išskrendame į Kretą. Ataskaitą duočiau po poros savaičių, na, o jei kas nors įvyktų, tai ir anksčiau.

6L / apv 7L / 6P / apv TP / 2P
Na, manau iš pradžių labai jau džiaugsiuos pagaliau turėdama galimybę pailsėti ir patinginiauti. Bet gali būt, kad dėl ko nors su vyru apsipyksim, gal tiksliau jis mane dėl ko nors užsipuls ar papriekaištaus ar kokią reakciną duos, kurios nesitikėčiau. Bet gali būt, kad ir iškils kokių nors nesusipratimų su transportu nuo oro uosto iki viešbučio. Tie 6P tai čia mes tikriausiai gerai pasveriantys kiekvieną išleidžiamą eurą, nes išlaidauti nenusiteikę. O gal ir dėl ten tvyrančios grynųjų pinigų atmosferos skaičiuojantys išlaidas. Toliau, manau, kad atostogoms koją pakišti gali moteriškasis ciklas, deja. O 2P net netraukiau papildomų, nes jau dabar svarstom ar imti ten vieną ekskursinę kelionę į kitą salą, ar ne - ir svarstom dėl to, kad ji gana nepigiai atsieitų...
Atsakyti
Sveikos, merginos. 4u.gif Šiandien pagaliau pasiryžau sau išsitraukti kortas santykių tema, to nedariau jau labai ilgą laiką... Todėl labai prašau pasidalinti savo įžvalgomis ir pastabomis. Visos iškritusios kortos buvo apverstos, kas iš tikrųjų pasunkino visą interpretaciją.

Pirmiausia klausiau, kokie yra T. jausmai man. Iškritusios kortos: Žvaigždė (apv.), Kalavijų karalienė (apv.) ir Taurių 5 (apv.)

Apversta kalavijų karalienė čia, manau, reiškia mano uždarumą, atsiskyrimą – jis ko gero net nėra tikras dėl mano simpatijos jo atžvilgiu, iš išorės atrodau šalta ir abejinga. Turbūt iš šalies atrodo, kad tokia pozicija man nėra nepatogi, priešingai, gal net atrodo, kad jokių santykių nenoriu vystyti ir jokios didesnės simpatijos jo atžvilgiu neturiu.

Taurių 5 (apv.) suprasčiau kaip atstumo tarp mudviejų didėjimą, bendravimo stoką ir vis didėjantį tarpą, atsiskyrimą. Galbūt net jei ir pačiam norėtųsi, darosi vis nepatogiau eiti į kontaktą, atotrūkis vis didėja, gal tuo pat metu blėsta ir susidomėjimas.

Sunkiai suprantu tik apverstą Žvaigždę. Ką ji galėtų simbolizuoti? Dužusias viltis, neišpildytus lūkesčius?

Ta pati korta (apversta Žvaigždė) iškrito paklausus ir ką aš pati galėčiau padaryti, kad paskatinčiau savo ir T. santykių vystymąsi. Vėlgi, ar šioje vietoje ji reiškia tą patį, ką ir praeito klausimo atsakyme..? Ar gali ji simbolizuoti ateities nebuvimą? O gal kaip tik – ateitis yra, tik ji slopinama abejonių ir baimių, dėl to dabar situacija atrodo tokia beviltiška ir be išeities?

Traukiant kortas sau labai sunku išvengti subjektyvumo... ax.gif Dėl to būčiau dėkinga, jei pasidalintumėt savo pastebėjimais.
Atsakyti
Sveikos. Mano klausimas netradicinis ir man reikia kokiu nors dar svetimu interpretaciju ar tai zvilgsnio is salies. Zo, as esu apsipykusi su Waitu. Dabar to paties Waito klausiu kokie musu santykiai ir jis man sako lazdu pazas apv. Nu tai sud su brunem man atrodo, nenori jis kalbet. Klausiu kodel, kur mano klaida? Jis sako: Vezimas, tauriu riteris ir 8 kardai. Tai jopstvairoges, a man meiles seiles trukdo, ar as kazko nematau akivaizdaus? ko tas Vezimas cia? Nu taip, emiau nebesuvaldyt elementariausio Waito, bet kame dalykas, as vistiek neissrisu. Jis ka, Krouliui pavydi? biggrin.gif Nejuokinga man, cia man reikalinga kalade. Kaip manot, paneles?
Atsakyti