Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

QUOTE(Aluuogė @ 2007 04 30, 23:00)
Taip, man irgi tai svarbu g.gif Kol kas lopsiniame ismiega 4- 4,5 val. pasivaiksiojimo metu thumbup.gif Ar patogu Tavo mazylei miegoti Pliko?

Maniškė kuo puikiausiai miega PP3,gulima padėtis thumbup.gif .Na ir iš trečio aukšto kuo puikiausiai nusinešu mirksiukas.gif .O su sulankstymu,tai man dar sunkiai sekasi irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aluuogė @ 2007 04 30, 22:34)
Niekaip neapsisprendziu ar pirkti Pliko ar Aria. Kaina man nesvarbi. Esminis klausimas -  ar imanoma Pliko viena ranka isskleisti ir suskleisti, vaikuti laikant kitoje rankoje? Isskleisto su visu vaiku nusinesti ir uzsinesti i 3 auksta nepajegsiu... Kitas variantas - ar patogu nesti nesuskleista Pliko? Siaip labiau prie jo linkstu, nes erdvesnis manau ir patogesnis mazyliui, bet patogumas man irgi svarbus ax.gif

Aš tai visai nesunkiai išsiskleidžiu pliko p 3 vežimuką viena ranka, kitoj laikydama savo mažę : pirma atitraukiu vieną rankeną, po to kitą, o paskiau paėmus už vienos rankenos pakeliu į viršų ir vežimėlis išsiskleidžia, tik kai sunkiau pradeda skleistis, tai sutepu visas judančias dalis su tokiu purškiamu VD 40 tepalu.Panašiai viena ranka ir suskleidžiu. Aš gyvenu 5 aukšte tai būna ,jei dukrytė miega, su visu vežimuku tempiu į viršų, vežimuką apkabinu per viršų, rankom paimu už rėmo, ten kažkur po ranktūriais, prisiglaudžiu prie šono ir pūškuoju į viršų .Nėr čia taip labai sunku, dar pas mane dažnai ir krepšys būna prikrautas arba kuprinė ant kupros. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lela @ 2007 05 01, 18:55)
Aš tai visai nesunkiai išsiskleidžiu pliko p 3 vežimuką viena ranka, kitoj laikydama savo mažę : pirma atitraukiu vieną rankeną, po to kitą, o paskiau paėmus už vienos rankenos pakeliu į viršų ir vežimėlis išsiskleidžia, tik kai sunkiau pradeda skleistis, tai sutepu visas judančias dalis su tokiu purškiamu VD 40 tepalu.Panašiai viena ranka ir suskleidžiu. Aš gyvenu 5 aukšte tai būna ,jei dukrytė miega, su visu vežimuku tempiu į viršų, vežimuką apkabinu per viršų, rankom paimu už rėmo, ten kažkur po ranktūriais, prisiglaudžiu prie šono ir pūškuoju į viršų .Nėr čia taip labai sunku, dar pas mane dažnai ir krepšys būna prikrautas arba kuprinė ant kupros. mirksiukas.gif

Na, rytoj atves, tai ir pati pabandysiu. Nors Kotrynoje man aiskino, kad viena ranka niekaip g.gif Aciu, kad pasidalinote savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Buvau sestadieni kotrynoje ar matet pegperego venezia, viskas kaip pliko P3 bet rankena keliasi i abi puses, yra visi uzklotai ir leliukui miegoti super nes medziagos taip susisega kaip lopsiukas pasidaro. Na tik lankstosi ne i sketuka o svoris panasus. Teko atsisakyti uno, parsitempem venezia smile.gif Faina, ir vezant mazge matau, jei pucia ar saule rankena permetu ir viskas, liuksiskas. Na pegperego yra pegperego. Prisegciau nuotrauka bet nelabai as cia moku g.gif O pliko turejau pirmai mergytei, super vezimas, tik antroji dar labai maza tai norejau kad galeciau vezioti is priekio. Sekmes renkantis tongue.gif as pagaliai issirinkau ir nusipirkau, nes jau visi pavargo nuo mano gal ta o gal ana... tongue.gif

Papildyta:
Tiesa pas mama turiu palikus lietuviska vezimaiti kad nereiketu veziotis, betjau taip traska visas, gal mane isgelbetu tas purskiamas tepalas irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aluuogė @ 2007 05 01, 02:53)
bigsmile.gif na, vilties vadinasi yra. Reiks pameginti, kai atves paziurejimui. Rezidente, gal galesi pasidalinti ispudziais, kai pabandysi 4u.gif

Sveikos
Kaip ir rase mamytes, galima isskleist traukiant pirma viena rankena, paskui kita ir nera labai sunku, pabandziau vakar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rezidente @ 2007 05 02, 10:00)
Sveikos
Kaip ir rase mamytes, galima isskleist traukiant pirma viena rankena, paskui kita ir nera labai sunku, pabandziau vakar  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
o kiek tas Venezia kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aluuogė @ 2007 05 01, 20:52)
Na, rytoj atves, tai ir pati pabandysiu. Nors Kotrynoje man aiskino, kad viena ranka niekaip g.gif Aciu, kad pasidalinote savo patirtimi 4u.gif

Apie kauno kotrynos personalo aptarnavima ir zinias tai zmones net i skundus.lt raso.
Atsakyti
mes vazinejames su pp3 jau beveik metai,galiu pasakyti tik tiek thumbup.gif thumbup.gif vezimelis.tiesiog isimylejom ji mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .
Aš tai pat vežioju savo mažuosius peg perego sportiniame vežimėlyje.Pasaka , o ne vežimėlis thumbup.gif .Nors ir dvivietis , bet mes puikiai telpam pro visas buto duris ir puikiai nusileidžiam laiptais į lauką.(Gyvenam pirmam aukšte).Išsilanksto - susilanksto labai lengvai ir dar kas man aktauliausia , kad labai lengvas thumbup.gif .Vien žo , kas negaili pinigų tokiam daiktui , tikrai siūlau tik tos firmos , nes prieš tai turėjau lenkišką tai košmaras kažkoks doh.gif .Nei pakelsi , nei pasuksi normalei , sunkus be galo doh.gif .Tikrai, turi vieną minusiuką , kad nepersikelia rankena .Tai truputį nepatogumas kai saulė šviečia , ar vėjas pučia iš priekio.Bet greičiausia , kad taip yra tik saportiniams vežimėliams g.gif .
Atsakyti
Na, o as pagaliau apsisprendziau ir pirkau ne Pliko P3, bet Centro completo. Man pasirode patogesnis. Ziuresiu, akip cia naudosim. Beje - labai lengvai isskleidzia ir susiskleidzia vienos rankos pagalba, siek tiek padedant koja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 05 04, 22:09)
Sveikos  4u.gif .
Aš tai pat vežioju savo mažuosius peg perego sportiniame vežimėlyje.Pasaka , o ne vežimėlis  thumbup.gif .Nors ir dvivietis , bet mes puikiai telpam pro visas buto duris ir puikiai nusileidžiam laiptais į lauką.(Gyvenam  pirmam aukšte).Išsilanksto - susilanksto labai lengvai ir dar kas man aktauliausia , kad labai lengvas  thumbup.gif .Vien žo , kas negaili pinigų tokiam daiktui , tikrai siūlau tik tos firmos , nes prieš tai turėjau lenkišką tai košmaras kažkoks  doh.gif .Nei pakelsi , nei pasuksi normalei , sunkus be galo  doh.gif .Tikrai, turi vieną minusiuką , kad nepersikelia rankena .Tai truputį nepatogumas kai saulė šviečia , ar vėjas pučia iš priekio.Bet greičiausia , kad taip yra tik saportiniams vežimėliams  g.gif .

Mes irgi pliko fanai thumbup.gif -stažas -4 mtai. Nuo saulės vasarai įsigijau skėtį, kuris tvirtinasi prie, turbūt, visų vežimų. Tai saulės nebijom schmoll.gif . Pirkau ne LT'e, bet gal jau ir čia atsirado bigsmile.gif
Atsakyti