Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

QUOTE(Geikutux @ 2007 05 05, 10:07)
Mes irgi pliko fanai thumbup.gif -stažas -4 mtai. Nuo saulės vasarai įsigijau skėtį, kuris tvirtinasi prie, turbūt, visų vežimų. Tai saulės nebijom schmoll.gif . Pirkau ne LT'e, bet gal jau ir čia atsirado bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif .
Labai šauni mintis dėl skėčio g.gif .Vasarai tikrai reikės jį įsigyti thumbup.gif .O mes pirkom čia , tik darėm individualų užsakymą .O šiaip parduotuvėse nemačiau niekur , nes jo kaina pakankamai nemaža.Na parduotuvėse man taip aiškindavo , todėl jų ir neveža.
Ai tiesa užmiršau paklausti , ar dvynukams pirkote vežimaitį ?
Atsakyti
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 05 05, 13:08)
Sveikos  4u.gif .
Labai šauni mintis dėl skėčio  g.gif .Vasarai tikrai reikės jį įsigyti  thumbup.gif .O mes pirkom čia , tik darėm individualų užsakymą .O šiaip parduotuvėse nemačiau niekur , nes jo kaina pakankamai nemaža.Na parduotuvėse man taip aiškindavo , todėl jų ir neveža.

Skėčių (tiesa, lenkiškų, bet gal jie ir PPPP3 tiktų) gana nemažai yra Klaipėdoje, už Megaplazos esančioje žaislų parduotuvėje 4u.gif Pelyte76, jums, berods, ne pertoliausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 05, 14:31)
Skėčių (tiesa, lenkiškų, bet gal jie ir PPPP3 tiktų) gana nemažai yra Klaipėdoje, už Megaplazos esančioje žaislų parduotuvėje 4u.gif Pelyte76, jums, berods, ne pertoliausiai  smile.gif

kažkaip nelabai žinau , kur Klaipėdoj Megaplaza yra g.gif .Dilma , gal su Bigu sumaišei g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 05 07, 22:59)
kažkaip nelabai žinau , kur Klaipėdoj Megaplaza yra  g.gif .Dilma , gal su Bigu  sumaišei  g.gif ?

Nea, nesumaišiau biggrin.gif. Megaplaza yra pačiamen centre, Manto - Daukanto gatvių kampe maždaug 4u.gif . O už jos - "stebuklinga" dėdės parduotuvė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 05 05, 13:08)
Sveikos  4u.gif .
Labai šauni mintis dėl skėčio  g.gif .Vasarai tikrai reikės jį įsigyti  thumbup.gif .O mes pirkom čia , tik darėm individualų užsakymą .O šiaip parduotuvėse nemačiau niekur , nes jo kaina pakankamai nemaža.Na parduotuvėse man taip aiškindavo , todėl jų ir neveža.

Geras paaiškinimas lotuliukas.gif Myliu aš tuos LT prekybininkus. Tai kodėl veža vežimus po 2000,-lt ir daugiau, pagal jų logiką, jie parduotuvėse turėtų surudyti, nes brangūs lotuliukas.gif Man skėtis kainavo apie 80,-lt, bet naudosiu kelis sezonus. Aišku jei vežimą perki už 100,-lt, tai...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 08, 01:35)
Nea, nesumaišiau biggrin.gif. Megaplaza yra pačiamen centre, Manto - Daukanto gatvių kampe maždaug 4u.gif . O už jos - "stebuklinga" dėdės parduotuvė biggrin.gif

Kokia gėda , kokia gėda blush2.gif blush2.gif blush2.gif .Atsiminiau vakar gulėdama lovoje bigsmile.gif .Ten būnų mažiausiai tris kartus per savaitę , o kai užklausia kas nors negali net pasakyti blush2.gif .Ir tą parduotuvę žinau , tik labai senai buvau užsukusi.Reikės užeiti kitą kartą , kai lauksiu vyresnio sūnaus ateinant iš baseino užsiėmimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelytė76: 08 gegužės 2007 - 13:53
Sveikos ,mamytes,
Norejau paklausti, kaip jums sekasi tvarkytis su vezimelio dirzais?mes turim PP Pliko P3, vezimelis tikrai puikus , bet man atrodo labai nesaugus dirzai.Kaip ten jie tvirtinasi prie nugareles, tik uzsikabina. Kol vaikas gulejo viskas gerai buvo, o kai pradejo sedeti...baisu, kad neisinertu dirzas is tos kilpeles.
Atsakyti
ta kilpelė padaryta, tik tam , kad lengviau galėtum diržus uždėti. Jie užsegus ir neturi ant tos kilpelės laikytis. Diržai reguliuojasi pagal vaikio sudėjimą, su jais jis gali ir į priekį palinkti, ant buomelio ta prasme pasiremti, o ne sedėti kaip priklatas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 05 09, 16:36)
ta kilpelė padaryta, tik tam , kad lengviau galėtum diržus uždėti. Jie užsegus ir neturi ant tos kilpelės laikytis. Diržai reguliuojasi pagal vaikio sudėjimą, su jais jis gali ir į priekį palinkti, ant buomelio ta prasme pasiremti, o ne sedėti kaip priklatas lotuliukas.gif

Taip taip teisingai pasakyta. Aš kaip tik, jeigu nemiega vaikai išimu iš kilpelės , kad jie galėtu laisvai judėti.O visumoj jie lieka prisekti ir manau tikrai saugūs thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 05 09, 19:10)
Taip taip teisingai pasakyta. Aš kaip tik, jeigu nemiega vaikai išimu iš kilpelės , kad jie galėtu laisvai judėti.O visumoj jie lieka prisekti ir manau tikrai saugūs  thumbup.gif .

drinks_cheers.gif Mes taip pat išsilaisvinam iš kilpelės.Suveržus gerai diržus,vaikiukai saugūs mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Siandien buvau Kotrynoje ir ziurejau Peg perego Karavel 22. Gal kuri turite si vezima ir k nors apie ji galite pasakyti? Jis siuo metu man pasirode toks, kokio man ir reiktu, o kadangi kaina tikrai nemaza, tai idomu butu isgirsti nuomone is tu, kurios toki naudoja ax.gif Mano maze turetu gimti liepos pabaigoje, tai ieskojau tokio, kuris turetu didesni lopsi, o sio vezimo lopsys tikrai didelis - tai kad ziema su rubeliais turetume tilpti smile.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Kimisha @ 2007 05 16, 15:24)
Sveikos, mamytes,

Siandien buvau Kotrynoje ir ziurejau Peg perego Karavel 22. Gal kuri turite si vezima ir k nors apie ji galite pasakyti? Jis siuo metu man pasirode toks, kokio man ir reiktu, o kadangi kaina tikrai nemaza, tai idomu butu isgirsti nuomone is tu, kurios toki naudoja  ax.gif  Mano maze turetu gimti liepos pabaigoje, tai ieskojau tokio, kuris turetu didesni lopsi, o sio vezimo lopsys tikrai didelis - tai kad ziema su rubeliais turetume tilpti  smile.gif  Aciu.

tokio vežimo nesu mačius, o apie lopšiuko dydį galiu pasakyti tiek, kad mūsų Navetta pakankamai didelė, vaiko nereikia prirengti daug žiemą nes jis yra labai šiltas, rengdavau su ilgom rankovėm bodžiuku ir į rudeninį kombinezoną, užklodavau pleduku, mano draugės būdavo nustebę, kad aš savo dukytę labai plonai rengdavau, o ji visad būdavo šiltutė, mums dabar jau 6,5mėnesiuko ir dar telpam į tą lopšį, bet jau norim važinėt su sportine dalimi, jei būtų šalta, pilnai naudočiau dar lopšiuką 4u.gif Dukrytės ūgis dabar 71cm ir 8kg 4u.gif
Atsakyti