Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

QUOTE(kristuska13 @ 2007 05 16, 16:08)
tokio vežimo nesu mačius, o apie lopšiuko dydį galiu pasakyti tiek, kad mūsų Navetta pakankamai didelė, vaiko nereikia prirengti daug žiemą nes jis yra labai šiltas, rengdavau su ilgom rankovėm bodžiuku ir į rudeninį kombinezoną, užklodavau pleduku, mano draugės būdavo nustebę, kad aš savo dukytę labai plonai rengdavau, o ji visad būdavo šiltutė, mums dabar jau 6,5mėnesiuko ir dar telpam į tą lopšį, bet jau norim važinėt su sportine dalimi, jei būtų šalta, pilnai naudočiau dar lopšiuką 4u.gif Dukrytės ūgis dabar 71cm ir 8kg 4u.gif

Na,man tas lopsys panasus i Navetta, bet pardaveja sake, kad jis didesnis. Pardaveja sake, kad cia kazkoks naujas modelis (gal naujas tik ju parduotuvej smile.gif )As irgi tik siandien pamaciau si modeli, bet sake, kad jis baisiai perkamas ir praktiskai visi atvezti vezimai parduoti... As labai noreciau vezimo su viena rankena, tai man jis ir patiko, bet remas labai panasus i pliko arba aria, tik ratukai daug didesni. Kadangi visi giria peg perego tiek pliko, tiek aria, tai pradejau dairytis ir as peg perego. Ir sitas man atrode tai, ko ir ieskau - ir lengvo, ir kompaktisko, ir manevringo, ir kad lopsys butu pakankamo dydzio (nes anksciau ziurejau i chicco), ir kad ratukai butu ne per mazi, ir kad rankena butu viena, ir kad sportine dalis turetu gulima padeti, o sitas kaip tik ir atitinka viska, ko noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuska13 @ 2007 05 16, 16:08)
tokio vežimo nesu mačius, o apie lopšiuko dydį galiu pasakyti tiek, kad mūsų Navetta pakankamai didelė, vaiko nereikia prirengti daug žiemą nes jis yra labai šiltas, rengdavau su ilgom rankovėm bodžiuku ir į rudeninį kombinezoną, užklodavau pleduku, mano draugės būdavo nustebę, kad aš savo dukytę labai plonai rengdavau, o ji visad būdavo šiltutė, mums dabar jau 6,5mėnesiuko ir dar telpam į tą lopšį, bet jau norim važinėt su sportine dalimi, jei būtų šalta, pilnai naudočiau dar lopšiuką 4u.gif Dukrytės ūgis dabar 71cm ir 8kg 4u.gif

Ar galėčiau sužinoti koks yra navetos lopšio ilgis vidinis. Jei neklysu kaip ir chicco apie 72-73cm.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 05 16, 16:54)
Ar galėčiau sužinoti koks yra navetos lopšio ilgis vidinis. Jei neklysu kaip ir chicco apie 72-73cm.

vidinis ilgis 76 cm, plotis 36cm 4u.gif
viena pažįstama turėjo chicco lopšiuką, tai buvau nustebus kai 3 mėnesių pasakė kad žiemą nebetelpa blink.gif dar kita draugė turėjo Quiny Windoo berods lopšį, tai mergytei ankštoka būdavo, bet todėl, kad daug prirenkdavo , storai apkamšyt reikėdavo, nes lopšiuke nebuvo mergytei šilta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kimisha @ 2007 05 16, 16:41)
Na,man tas lopsys panasus i Navetta, bet pardaveja sake, kad jis didesnis. Pardaveja sake, kad cia kazkoks naujas modelis (gal naujas tik ju parduotuvej  smile.gif )As irgi tik siandien pamaciau si modeli, bet sake, kad jis baisiai perkamas ir praktiskai visi atvezti vezimai parduoti... As labai noreciau vezimo su viena rankena, tai man jis ir patiko, bet remas labai panasus i pliko arba aria, tik ratukai daug didesni. Kadangi visi giria peg perego tiek pliko, tiek aria, tai pradejau dairytis ir as peg perego. Ir sitas man atrode tai, ko ir ieskau - ir lengvo, ir kompaktisko, ir manevringo, ir kad lopsys butu pakankamo dydzio (nes anksciau ziurejau i chicco), ir kad ratukai butu ne per mazi, ir kad rankena butu viena, ir kad sportine dalis turetu gulima padeti, o sitas kaip tik ir atitinka viska, ko noriu  bigsmile.gif

o kiek jis sveria? ir tik iš cekavumo klausiu kam tie dideli ratai? aš su savuoju visur puikiai pravažiuoju, daug lengviau stumiu nei tos, kurios turi su dideliai ratais vežimukus, nors jie ne Pegperego, tai šitas manau irgi lengvai stumsis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuska13: 16 gegužės 2007 - 16:30
Remas sveria 6,3 kg. O ratukai tenai irgi 8, bet jie siek tiek didesni nei pliko. O del didumo, tai ka as zinau, ivairiu mamu ivairios nuomones - vienos aiskina, kad pirk geriau tik kuo didesniais ratais, nes kratysis vaikas, o kitos sako, kad pilnai pravaziuoja ir su mazais ratukais. Kadangi man toks pirkinys pirmas, tai dabar ieskau tarpinio varianto ax.gif
Cia puslapis, kur tas vezimas parodytas... http://peg-perego.ru...howgood&num=194
Atsakyti
grazutis vezimukas ir ratai man neatrodo nuotraukoj dideli, lyg ir tokie patys. tik kiek tada lopsiukas sveria jei remas tik 6,3kg o viso svoris tam puslapyje parasyta 15,5kg? blink.gif 9,2kg? tada labai sunku bus, as nepamenu kiek Navetta sveria, lyg 4,3kg, tai dar vaika idejus pvz dabar 4,3+8, jau nemenkas svoris bet dar panesu, o kaip tuomet tame lopsiukyje nest?
O del ratu dydzio patariu neklausyt tu, kurios sako kad tik su dideliais ratais, dabar visos mano pazystamos dejuoja ir iesko mazais ratais vezimuku, nes tu su dideliai ratais nepanesa, o pravazumas nera geresnis nei su mazais ratais, bent jau pegperegu. Viena mano drauge su kuria vazinejam lauke, kaip tik jau nusipirko pegperega, o iki siol vazinejo su universalu dideliais ratais

atsiprasau, dabar atidziau zemiau paziurejau, tai kiek suprantu cia lygiai tas pats remas kaip ir Pliko, tik lopsys Culla, o jo matmenys kiek suprantu tie patys kaip Navetta
Navetta Panorama

* weight, bassinet unit 4,5 kg
* bassinet unit external dimensions L 84,5 H 64 W 43 (cm)
* internal dimensions L 76,5 W 37 (cm)
Atsakyti
As dabar skaitineju visur, tai ko gero caravel 22 vadinasi remas... Matyt, parduotuvej netiksliai man pasake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimisha @ 2007 05 16, 18:06)
As dabar skaitineju visur, tai ko gero caravel 22 vadinasi remas... Matyt, parduotuvej netiksliai man pasake  smile.gif

aha, rėmas, tik nesuprantu kuo jis skirias nuo pliko rėmo, Pliko svorį rašo 8kg, bet čia kaip suprantu su visais audiniais.
o pardavėja aiškiai nežino ką šneka dėl lopšių dydžių, arba čia internete netiksli info g.gif
Atsakyti
Tai pagaliau ir as issiskaiciau - remas caravel, o lopsys Culla, kuris praktiskai atitinka Navetta, tik zieminis variantas sunkesnis 1,5 kg (su visais pasiltinimais). O caravel remo ratukai siek tiek didesni nei pliko, bent jau man taip atrode, kai ziurinejau.
O as taip pat nelabai noriu pirkti vezimo su tais didziuliais ratais... schmoll.gif Bet kelios drauges vis itikineja, kad tikrai su mazais ratais uzpurtysiu vaika biggrin.gif Jau nuo to ieskojimo sunku ir uzmigti, nes sapnuojasi vezimai biggrin.gif
Aciu uz patarimus, nes labai jau sunku issirinkti... blush2.gif
Atsakyti
jei Kaune gyveni, galim susitikt ir pati pavaziuosi kur tik nori ir pamatysi kaip vaziuoja, o dar jei ir viena drauge prisijungs su dideliais ratais pati palyginsi abu variantus 4u.gif tai gal tas caravel remas yra visai naujas g.gif
dar del lopsiu silumos, na nezinau ar bereikia siltesnio nei navetta, as jau rasiau kaip rengiau savo mazyte, nors si ziema silta buvo g.gif kita vertus, leliuku i lauka lyg negalima vezt kai daugiau nei -10, o mes vaziavom ir prie -10, buvo liuks, visad siltute. Tu dar pagalvok, kaip pvz. nesi ta Culla lopsi, ar ji reikia nesti su visu remu, ar atskirai ji viena galima nesti...Navetta turi rankena uz kurios paemus vien lopsiuka gali nesti, man buvo liuks 4u.gif Na nezinau ar reikia cia tau visu tu patarimu, bet zinau ka reiskia rinkis, as ir naktim jau nemiegojau ir vyrui nervus gadinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuska13 @ 2007 05 16, 18:09)
aha, rėmas, tik nesuprantu kuo jis skirias nuo pliko rėmo, Pliko svorį rašo 8kg, bet čia kaip suprantu su visais audiniais.
o pardavėja aiškiai nežino ką šneka dėl lopšių dydžių, arba čia internete netiksli info g.gif

Kaip mano durna galva supranta, tai skiriasi ratuku dydis (nes tikrai jie buvo siek tiek didesni, nei pliko. Panasiai kaip bebe confort trophy remo), rankena viena, o ne dvi, prie tos rankenos yra padekliukas buteliukui ar kam tenai pasideti ir atseit lengvesnis remas. Na, manau, kad as dar karta nuvaziuosiu iki parduotuves ir persitikslinsiu, kas ir kaip, nes kai pirma karta ziuri, tai pamirsti viska normaliai issiklausineti smile.gif
Atsakyti
Ratukai tikrai didesni. PPPP3 ratukai - 16,5 - 17 cm, o šito - 19,7. Lopšys sveria ne 9, o 6,3 kg. O ten svoris parašytas klasikinio varianto, su dideliai ratais, kurių skersmuo - 30 cm (Class4) 4u.gif
Ir normaliai tas Culla nešis, nes tikrai turi rankenas. Manau, kad Peg Peregas tikrai negamins lopšio, uždedamo ant važiuoklės, be rankenų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 16 gegužės 2007 - 17:34
QUOTE(Kimisha @ 2007 05 16, 18:28)
Kaip mano durna galva supranta, tai skiriasi ratuku dydis (nes tikrai jie buvo siek tiek didesni, nei pliko. Panasiai kaip bebe confort trophy remo), rankena viena, o ne dvi, prie tos rankenos yra padekliukas buteliukui ar kam tenai pasideti ir atseit lengvesnis remas. Na, manau, kad as dar karta nuvaziuosiu iki parduotuves ir persitikslinsiu, kas ir kaip, nes kai pirma karta ziuri, tai pamirsti viska normaliai issiklausineti  smile.gif

tai ir mano durna galva, juk ir rankena visai kita doh.gif tada labai liuks turetu but tas remas, nes labai lengvas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2007 05 16, 18:31)
Ratukai tikrai didesni. PPPP3 ratukai - 16,5 - 17 cm, o šito - 19,7. Lopšys sveria ne 9, o 6,3 kg. O ten svoris parašytas klasikinio varianto, su dideliai ratais, kurių skersmuo - 30 cm (Class4) 4u.gif
Ir normaliai tas Culla nešis, nes tikrai turi rankenas. Manau, kad Peg Peregas tikrai negamins lopšio, uždedamo ant važiuoklės, be rankenų mirksiukas.gif  4u.gif

as cullos nesirinkciau del svorio, nes brangus kiekvienas kg, bet cia gal tik man mirksiukas.gif
Atsakyti