Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

QUOTE(SuperBaba @ 2007 06 23, 11:41)
As vis gi isdaviau peg perego ir uzsisakiau kita biggrin.gif

Koki blush2.gif Smalsu ax.gif
Atsakyti
Merginos smile.gif norėčiau jūsų pagalbos smile.gif man įdomu kiek kainuoja visas Peg Perego komplektas: lopšys, auto kėdutė ir sportinė dalis? Ar ant visų sportinukų dedasi auto kėdutė ir lopšys ar ne? Aš tuose aprašymuose nelabai suprantu, nes susidomėjau tik prieš kelias dienas smile.gif buvau nusprendusi lyg ir BBC pirkt. Traukia ir emmaliunga, bet brangoki, tai man įdomu ar tie PP vežimėliai brangesni už BBC ar ne. Ir tas automobilinis padėklas įeiną į bendrą komplekto kainą, ir kiek jis kainuoja atskirai. Bus labai ačiū smile.gif
Atsakyti
Kazkaip neradau nuomoniu apie peg-perego AT4 g.gif , o visgi, gal kas turit g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 06 25, 08:20)
Kazkaip neradau nuomoniu apie peg-perego AT4 g.gif , o visgi, gal kas turit g.gif

Tikrai kazkas turi nes ir as domejaus apie ji. ax.gif Paskaityk tema turetum rast ax.gif Laukiu as jo nesulaukiu, man drauge ji JAV nupirko, rugpjucio pradzioj jau turesiu ir galesiu parasyt kaip jis mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, as irgi jo dairausi - noriu keisti Chicco c1 i at4, nes issikraustom greitai i nauja busta, o ten bekele doh.gif , chicco aisku kazkaip vaziuos, bet neverta jo lauzyt ir purtyt, nes kur statybos vyksta isivaizduojat kokie keliai, ypac rudeni doh.gif Tai ir dairausi nelabai griozdisko dzipuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aluuogė @ 2007 06 23, 22:51)
Koki blush2.gif Smalsu ax.gif

Jane Nomad ax.gif
QUOTE(shrekiuke @ 2007 06 24, 20:56)
Merginos smile.gif norėčiau jūsų pagalbos smile.gif man įdomu kiek kainuoja visas Peg Perego komplektas: lopšys, auto kėdutė ir sportinė dalis? Ar ant visų sportinukų dedasi auto kėdutė ir lopšys ar ne? Aš tuose aprašymuose nelabai suprantu, nes susidomėjau tik prieš kelias dienas smile.gif buvau nusprendusi lyg ir BBC pirkt. Traukia ir emmaliunga, bet brangoki, tai man įdomu ar tie PP vežimėliai brangesni už BBC ar ne. Ir tas automobilinis padėklas įeiną į bendrą komplekto kainą, ir kiek jis kainuoja atskirai. Bus labai ačiū smile.gif

Kaina 2760Lt, Padeklas ieina i kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 06 25, 10:45)
Nu va, as irgi jo dairausi - noriu keisti Chicco c1 i at4, nes issikraustom greitai i nauja busta, o ten bekele doh.gif , chicco aisku kazkaip vaziuos, bet neverta jo lauzyt ir purtyt, nes kur statybos vyksta isivaizduojat kokie keliai, ypac rudeni doh.gif Tai ir dairausi nelabai griozdisko dzipuko smile.gif

Mes turim, tuoj bus metai kaip naudojam. Labai patogi plati sedima dalis, stogas irgi super sugalvotas - ir ziema ir vasara - kai karsta galimos ivairios moduliacijos - vazinejam misko keliais be problemu. Stabilus. Kiek zinau, tai erdviausia sedima dalis - kadangi lietuviukai gana dideli, tai ir leme pasirenkant.
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 06 26, 14:01)
Mes turim, tuoj bus metai kaip naudojam. Labai patogi plati sedima dalis, stogas irgi super sugalvotas - ir ziema ir vasara - kai karsta galimos ivairios moduliacijos - vazinejam misko keliais  be problemu. Stabilus. Kiek zinau, tai erdviausia sedima dalis - kadangi lietuviukai gana dideli, tai ir leme pasirenkant.

Geikutux 2007 04 19, 17:44 Paskelbta: #446

2007 04 19, 17:44
Turim ir mes Culla tikrai visiems sezonams tinka
2007 05 05, 09:07
Mes irgi pliko fanai -stažas -4 mtai. Nuo saulės vasarai įsigijau skėtį, kuris tvirtinasi prie, turbūt, visų vežimų. Tai saulės nebijom . Pirkau ne LT'e, bet gal jau ir čia atsirado
2007 06 08, 19:23
Atsakymo nesulaukiau. Siandien tapom ir mes maclaren "klubo" nariais. Pirkau nauja techno classic. Ispudzius parasysiu veliau, dar 'trasoje' neisbandem , bet labai tikiu , kad bus
Labai gerai būtų, kad visos mamytės tiek vežimukų pirktų lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes dabar vazinejam su Peg-perego Aria siu metu modeliu. Kadangi anksciau naudojom chicco ct.0.5 tai po jo, galiu isvardint labai daug aria privalumu:
1. yra buomelis
2. vezimukas platus
3. lengvesnis
5. patogiau susiskleidzia (bent jau man)
6. netarska.
esminis trukumas, kuris trukumu tampa tik vaikiui uzmigus, tai kad nepasikelia atramele kojom, bet paciam vaikui tai pastebejau netrukdo, tik gal man atrodo kad pakeltos kojos butu patogiau. O siaip tikrai labai super vezimukas. Labai patogiai vaziuoja, netarska ratukai kas man labai svarbu po chicco smile.gif viena ranka puikiausiai valdosi. Didelis pirkiniu krepsys. Kaina nehumaniska - kotrynoj mokejom 639 lt. bet vezimukas tikrai liux.
Atsakyti
Pliko Pramette vezimelis yra pats idealiausias variantas koki isivaizduoju savo vaikui. Mes ji parsivezem is UK ir tikrai nesigailim. Aisku Lietuvoje ju kainos gerokai didesnes.
Atsakyti
QUOTE(berry @ 2007 07 03, 12:16)
Pliko Pramette vezimelis yra pats idealiausias variantas koki isivaizduoju savo vaikui. Mes ji parsivezem is UK ir tikrai nesigailim. Aisku Lietuvoje ju kainos gerokai didesnes.

Mes irgi tokį pirksim savo bernužėliui drinks_cheers.gif Tik dar papildomai pirksim Navetta lopšį pirmam pusmečiui, kad vaikiuką saugiai galėtųme vežti automobilyje ir kad žiemą būtų šilčiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimutė: 03 liepos 2007 - 13:28
QUOTE(Eimutė @ 2007 07 03, 14:27)
Mes irgi tokį pirksim savo bernužėliui  drinks_cheers.gif Tik dar papildomai pirksim Navetta lopšį pirmam pusmečiui, kad vaikiuką saugiai galėtųme vežti automobilyje ir kad žiemą būtų šilčiau  thumbup.gif

Mes ir norejome pirkti lopšį, kadangi mūsų berniukas gime rugsėjį. Tačiau nepatarė, nes jo uztenka kokiem 4mėn. Beje gerai, kad ir nepirkom, nes sūnutis labai sparčiai augo. Žiemai nusipirkom šiltą kombinzoną ir vokelį. Beje prie vežimo dar buvo šiltas uždangalas. Gulimoje padėtyje išvežiojau iki pavasario, o sportinuką pasidarėm, kai atšilo ir jau sedėjom.
Atsakyti