Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

Ar būna peg peregų keturračių, su dideliais pripučiamais ratukais? Gal žinot, kas LT prekiauja? reikia naujo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdolas: 07 liepos 2007 - 17:02
QUOTE(Birutka @ 2007 07 07, 12:26)
Pasiziurek www.skelbiu.lt ten tirai AT4 pardavineja mirksiukas.gif

Teiravausi - 1450lt devetas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2007 07 07, 15:08)
Na as jau lyg ir apsiprendusi dėl Peg Perego kompletėlio. Bet kaip matau pirkot Culla lopselį. Tai jis jis didesnis už Naveta? O pas mus lietuvoj atskirai pardavinėja sportinuka, auto kėdutę ir lopšį? O jei Naveta lopšelio sako neatvežiossiu puse  metų? Neižinau, mėtausi, nes kaina nemaža, tiesiog norim lengvo vežimėlio, kokybiško. Tai kaip su tais ratukais? Na kaip mani MB sako kokį benusipikrsi bus  gerai, nes idealių variantų nėra. Nebežinau ka daryti smile.gif

Taip Culla didesnis. Jei turi galimybe pirkti su dideliais ratais vaziuokle - tai manau pasirinkimas aiskus smile.gif Galimybe, turiu omeny , kad nereikes tysti aukstyn. Nors su pirmu tai uzsinesdavau i antra auksta - pirma lopsi su vaiku, po to vaziuokle. Uz tat "kaifavau", kad nereikia kratyti vaiko su sportinuku. Antra vezima pirkom vel lopsini pradziai smile.gif . Aisku idealaus varianto nera. Bandziau rasti toki, bet verysad.gif Kad butu ir lengvas ir pan. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 07 09, 13:39)
. Antra vezima  pirkom vel lopsini pradziai smile.gif . Aisku idealaus varianto nera. Bandziau rasti toki, bet verysad.gif Kad butu ir lengvas ir pan. ir t.t.

Na ilindau dar paskaitineti, nes pati turiu 2 peg peregus ir negaliu atsidziaugti thumbup.gif
Del idealaus, tai parashysiu dar karteli, nes rashaiu jau kelis kartus blush2.gif
Man idealus senesnio modelio Peg Peregas lopshinis thumbup.gif Vienintielis jo minusas- nelabai moderni ishvaizda verysad.gif Nors musishkis labai grazus wub.gif , bet kiek teko matyti buna arba labai nudeveti arba labai jau linksmos spalvytes biggrin.gif
Tai va, senesnio modelio shie vezimeliai labai lengvi, musu lopshys su vaziuokle sveria tik 10 kg thumbup.gif O visi kiti privalumai yra: ir didelis ratai ir didelis lopshys, minkshtas ir patogus visom prasmem thumbup.gif Svarbiausia kad lengvas, tampiau kartu su vaiku ir pirmyn ir atgal thumbup.gif na tikrai sakyciau kad idealus leliukui ir mamai wub.gif

O sportinuka turim plico 3 su juodais ratukais ( 2007 m), tai patenkinta ir pamiegoti vaikui patogu ir lengvas , ir tikrai krato maziau negu su paprastais ratais, bet nepalyginti su lopshiniu schmoll.gif
Atsakyti
Help 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Reikia nuomones - juk AT4 ratai priekiniai sukasi, ar ne, likau visai sudurninta blink.gif g.gif Pasiskambinau del sio vezimo ir man pareiske, kad sito modelio ratai nesisuka ir niekada nesisuko ir t.t.Tai kelintu metu ia tada modeli parduoda, gal kas zino g.gif Ten tikrai peg-peregas, pati is nuotrauku maciau, ir labai grazus, bet uz deveta 900lt ar ne per daug ir dar ratai nemanevringi g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 07 09, 12:39)
Taip Culla didesnis. Jei turi galimybe pirkti su dideliais ratais vaziuokle  - tai manau pasirinkimas aiskus smile.gif Galimybe, turiu omeny , kad nereikes tysti aukstyn. Nors su pirmu tai uzsinesdavau i antra auksta - pirma lopsi su vaiku, po to vaziuokle. Uz tat "kaifavau", kad nereikia kratyti vaiko su sportinuku. Antra vezima  pirkom vel lopsini pradziai smile.gif . Aisku idealaus varianto nera. Bandziau rasti toki, bet verysad.gif Kad butu ir lengvas ir pan. ir t.t.

pritariu!!! turim Culla ir iki siol vienintelis trukumas - svoris. Bet jei yra liftas, tai maziui sitas vezimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 07 10, 14:29)
Help 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Reikia nuomones - juk AT4 ratai priekiniai sukasi, ar ne, likau visai sudurninta blink.gif  g.gif Pasiskambinau del sio vezimo ir man pareiske, kad sito modelio ratai nesisuka ir niekada nesisuko ir t.t.Tai kelintu metu ia tada modeli parduoda, gal kas zino g.gif Ten tikrai peg-peregas, pati is nuotrauku maciau, ir labai grazus, bet uz deveta 900lt ar ne per daug ir dar ratai nemanevringi g.gif  g.gif

Su kazkuom per Az snekejau kas AT 4 turi tai sake kad 2005m nesisuka o 2006 jau sukasi.Man nupirko 2005m, gaila bet naujesniu nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 07 10, 14:29)
Help 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Reikia nuomones - juk AT4 ratai priekiniai sukasi, ar ne, likau visai sudurninta blink.gif  g.gif Pasiskambinau del sio vezimo ir man pareiske, kad sito modelio ratai nesisuka ir niekada nesisuko ir t.t.Tai kelintu metu ia tada modeli parduoda, gal kas zino g.gif Ten tikrai peg-peregas, pati is nuotrauku maciau, ir labai grazus, bet uz deveta 900lt ar ne per daug ir dar ratai nemanevringi g.gif  g.gif

Ratai priekiniai sukasi. Gali buti fiksuojami, tada nesisuka. Na, nebent jei sugadinti - tai gal nesisuka. Na kaina g.gif , devetas devetam nelygus. Kaip sios markes ir modelio vezimui, tai kaina normali. Naujas dvigubai brangesnis.
Papildyta:
Beje, musu yra 2006 metu.
Atsakyti
Jūs vis apie AT4 diskutuojat, bet kiek supratau 2007 m. kolekcijoj tokio modelio jau išvis nėra g.gif Tai naują nebent kokį užsilikusį ir neparduotą nuo 2006 m. kolekcijos gali nusipirkti..... O 900 lt už dėvėtą, tai manau, kad nemaža kaina. Nors neaišku kokia komplektacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2007 07 10, 19:27)
Jūs vis apie AT4 diskutuojat, bet kiek supratau 2007 m. kolekcijoj tokio modelio jau išvis nėra  g.gif Tai naują nebent kokį užsilikusį ir neparduotą nuo 2006 m. kolekcijos gali nusipirkti..... O 900 lt už dėvėtą, tai manau, kad nemaža kaina. Nors neaišku kokia komplektacija  g.gif

Jau apziurejua as ta vezima - sazines neturi, nudrengtais ratais, rankena nutrinta, kaip "simboliskai naudota" parduoda, plius ratai nemanevruoja, velnia zino kokiu metu modelis blink.gif doh.gif Nesiseka....
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 07 11, 08:27)
Jau apziurejua as ta vezima - sazines neturi, nudrengtais ratais, rankena nutrinta, kaip "simboliskai naudota" parduoda, plius ratai nemanevruoja, velnia zino kokiu metu modelis blink.gif  doh.gif Nesiseka....

blink.gif blink.gif blink.gif nu jo doh.gif . Tai gal iš užsienio koks parveštas ir bando prastumt. O kokiuose Gariūnuose Peg peregais prekiauja g.gif
Atsakyti
Domejausi Peg Pereg'ais kur inete prekiauja, tai nepasimoka man pikrti, nes pas juos man pigiau tik ant 50 lt, nes kadangi turim pirmo apsipirkimo nuolaida 15%, tai neapsimoka, nes kotrynoj dar pirksim tada lovyte rubeliu dar kokiu niekuciu ir gausis ta pati kaina uz kokia jie siulo 2300, as tikiu, kad tiems kuriems nera tokios nuolaidos, tai gal ir apsimoka, bet siaip man net neapsimoka.. Gaila kad nenuleidzia sad.gif is vis pasimeciau.. Noreciau to viso komplektuko PLIKO P3 MODULAR SYSTEM TOP, bet pradėjau bijot, kad ar sumokėjus tokius pinigus gausiu tokią pat kokybę, ar ratukai nepradės dardėti, ar tikrai jo tokia gera kokybė, kaip su tom dviejomn atskirom rankenom, nesukčiau sau taip galvos, jei būtų pigesnis, bet kai tokia kina.. Man dar patinka BebeCar, nes jų lopšys labai fainas, didelis labai, pats didžiausias jaučiu iš visų lietuvoj siūlomų ir sportinuko dalis nereali, tokia na man patiko, nemažas, gražios spalvos, sukasi į abi puses, minusas dižiausia, kad nerealiai sunkus sad.gif lopšys su ratais 15kg, o sportinukas 14 kg, na ten labai lengvai išsimontuoja, jei butu na nors porą kilų lengvesni jaučiu nesukčiau sau galvos ir imčiau BebeCar, nes kaina ta pati gaunasi, o dabar sad.gif net nežinau. Ar geriausia pirkt koki X-landeri, pasivažineti žiemą, o paskui nuspikrti kokį lengva sportinuką ar skėtuką ir bus rami galva, bet tik kad tas x-landeris ir sunkus. Nežinau mergaitės kaip jūs sprendžiat, ar jums drąsiai išeina vežimėlius už tokią kainą pirkti ir nesukat per daug sau gavos. Nes man jau reikia greit pasiprės, nes vežimuko reix rugpjūčio pabaigoj, rugsėjo pradžioj, o jei nebus tokios spalvos ar dar ką, jei nutempsiu, tai po to ir nebegausiu, kai užsakinėsiu likos kelioms savaitėms smile.gif
Atsakyti