Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimaičiai

QUOTE(berry @ 2007 07 03, 19:50)
Mes ir norejome pirkti lopšį, kadangi mūsų berniukas gime rugsėjį. Tačiau nepatarė, nes jo uztenka kokiem 4mėn. Beje gerai, kad ir nepirkom, nes sūnutis labai sparčiai augo. Žiemai nusipirkom šiltą kombinzoną ir vokelį. Beje prie vežimo dar buvo šiltas uždangalas. Gulimoje padėtyje išvežiojau iki pavasario, o sportinuką pasidarėm, kai atšilo ir jau sedėjom.

Mes vis tiek pirksim nors ir trumpam. Nes iš pradžių keliaujant mašina nenoriu jo sodinti į automobilinę kėdę, plius man bus patogu jame sūnelį balkone migdyt. Kai išaugs užteks ir to lopšio kur vežime yra. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na as svartaus tris variantu tai Bebe Car Peg Perego ir BBC, buten del lopsiu, siaip didziausias yra Bebe Car, net 88 cm ilgio, bet nelabai patiko kaip lankstosi, o Peg Perego tai 76,5 nemanau kad leliukui iki 4 men. manau kad drasiai iki puses metų. Jūs nemanot taip? Nes mano leliukas taip pat bus rugsejo pradzioj, tai noriu visa ziema su tuo lopsiuku isbut ir manau, kad iseis, nes jis nera mazas, va Chicco tai maziukas, bet Peg Perego didesnis, o sakykim BBC tai nemazas, bet nezinau jis man ne toks jau patikimas ir nera galimyhbes tvirtinti masinoj, bei nesisiupuoja ir galvyte nepasikelia, cia as as Preliuda.
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2007 07 05, 17:15)
Sveikos smile.gif na as svartaus tris variantu tai Bebe Car Peg Perego ir BBC, buten del lopsiu, siaip didziausias yra Bebe Car, net 88 cm ilgio, bet nelabai patiko kaip lankstosi, o Peg Perego tai 76,5 nemanau kad leliukui iki 4 men. manau kad drasiai iki puses metų. Jūs nemanot taip? Nes mano leliukas taip pat bus rugsejo pradzioj, tai noriu visa ziema su tuo lopsiuku isbut ir manau, kad iseis, nes jis nera mazas, va Chicco tai maziukas, bet Peg Perego didesnis, o sakykim BBC tai nemazas, bet nezinau jis man ne toks jau patikimas ir nera galimyhbes tvirtinti masinoj, bei nesisiupuoja ir galvyte nepasikelia, cia as as Preliuda.

Nesu gal labai objektyvi
siuo klausimu(esu pegperegu fane biggrin.gif ), bet tavo rugsejinukui pirkciau Pegperega. Savo mazei , kuri beje gime irgi rugseji naudojom pegperega Culla - tai kelis menesius vezimelyje ir nakti migdziau . O ziema tai tikrai nepamainomas dalykas, nemanau, kad uztenka tik sportinuko ir silto vokelio schmoll.gif . Lopsys tikrai thumbup.gif , galima ir nuemus nuo vaziuokles statyti - ir supti, ir fiksuoti ant specialiu uzlenkiamu kojeliu.
Atsakyti
O gal kas matet jau gyvai nauja peg-perego centro completo, kur cia internete siulo, kaip naujiena g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 07 05, 22:59)
O gal kas  matet jau gyvai nauja peg-perego centro completo, kur cia internete siulo, kaip naujiena g.gif

netokia jau ir naujiena, vazinejam nuo praeito pavasario. nieko vezimukas, vistiek didokas sulankscius, na bet po tureto AT4 tai skirtumas yra del lengvumo. Abu vezimeliai puikus, gerai vaziuoja. Buvom isvyke pusmeciui is lietuvos, tai nesivezem ne vieno vezimo, viski papildomas bagazas, sulankscius didokas iseina, tad nuvyke pirkom Peg perego venecija. va cia tai super vezimukas, gal ne naujagimiui, bet paaugus kazkur nuo pusmecio idealiai (manau kad leliukas visgi turi normaliam lopsi gulet), na kito ir nepirkciau, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 07 05, 20:59)
O gal kas  matet jau gyvai nauja peg-perego centro completo, kur cia internete siulo, kaip naujiena g.gif

Turiu toki. Jei nori - gali uzsukti paziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aluuogė @ 2007 07 06, 11:55)

Aciu 4u.gif Parasiau a.z. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mazyte @ 2007 07 06, 07:18)
netokia jau ir naujiena, vazinejam nuo praeito pavasario. nieko vezimukas, vistiek didokas sulankscius, na bet po tureto AT4 tai skirtumas yra del lengvumo. Abu vezimeliai puikus, gerai vaziuoja. Buvom isvyke pusmeciui is lietuvos, tai nesivezem ne vieno vezimo, viski papildomas bagazas, sulankscius didokas iseina, tad nuvyke pirkom Peg perego venecija. va cia tai super vezimukas, gal ne naujagimiui, bet paaugus kazkur nuo pusmecio idealiai (manau kad leliukas visgi turi normaliam lopsi gulet), na kito ir nepirkciau, super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man dydis tik privalumas yra, ypac jei ratai siek tiek didesni, negu mano chicco, man aktualu stambesnis vezimas, bet visai didziuliais ratais nenoriu verysad.gif O at 4 negaunu niekut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2007 07 06, 19:37)
Papildyta:
Man dydis tik privalumas yra, ypac jei ratai siek tiek didesni, negu mano chicco, man aktualu stambesnis vezimas, bet visai didziuliais ratais nenoriu verysad.gif O at 4 negaunu niekut verysad.gif

tuomet zinoma AT4, vaziuoja minkstai, ir prie juros, ir miske, ir per smeli, o Centro completo jau daugiau barska, Venecija irgi grubiau vaziuoja, trata kazkaip jie idomiai.
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2007 07 06, 23:08)
tuomet zinoma AT4, vaziuoja minkstai, ir prie juros, ir miske, ir per smeli, o Centro completo jau daugiau barska, Venecija irgi grubiau vaziuoja, trata kazkaip jie idomiai.

Tai cia turbut visi mazais ratais vezimai taip vaziuoja g.gif , chicco irgi smile.gif
Atsakyti
Tai cia turbut visi mazais ratais vezimai taip vaziuoja g.gif , chicco irgi smile.gif
[/quote]

ne visi. siu metu modelio Peg=perego Aria netrata nors tu ka. Kazkokie ratukai su izoliuotu garsu thumbup.gif , o va chicco ct. 0.5 tai neimanoma veziot, trata bet kur, isskyrus kambari biggrin.gif
Kai pirkom Aria, tai konsultantas sake, kad butent siu ir praeitu metu modeliai ir skiriasi ratukais, praeitu ten su pilku kazkas, o siumetiniai visi juodi, nezinau, gal visos aria netrata, bet tos su juodais ratukais tai tikrai tikrai. Super sitas vezimukas, neatsidziaugiu vis dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 07 liepos 2007 - 07:43
QUOTE(meduliukas @ 2007 07 06, 18:37)
Papildyta:

Pasiziurek www.skelbiu.lt ten tirai AT4 pardavineja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 07 05, 20:05)
Nesu gal labai objektyvi
siuo klausimu(esu pegperegu fane biggrin.gif ), bet tavo rugsejinukui pirkciau Pegperega. Savo mazei , kuri beje gime irgi rugseji naudojom pegperega Culla - tai kelis menesius vezimelyje ir nakti migdziau . O ziema tai tikrai nepamainomas dalykas, nemanau, kad uztenka tik sportinuko ir silto vokelio schmoll.gif . Lopsys tikrai thumbup.gif , galima ir nuemus nuo vaziuokles statyti - ir supti, ir fiksuoti ant specialiu uzlenkiamu kojeliu.

QUOTE(Aluuogė @ 2007 07 06, 13:55)

Na as jau lyg ir apsiprendusi dėl Peg Perego kompletėlio. Bet kaip matau pirkot Culla lopselį. Tai jis jis didesnis už Naveta? O pas mus lietuvoj atskirai pardavinėja sportinuka, auto kėdutę ir lopšį? O jei Naveta lopšelio sako neatvežiossiu puse metų? Neižinau, mėtausi, nes kaina nemaža, tiesiog norim lengvo vežimėlio, kokybiško. Tai kaip su tais ratukais? Na kaip mani MB sako kokį benusipikrsi bus gerai, nes idealių variantų nėra. Nebežinau ka daryti smile.gif
Atsakyti