Įkraunama...
Įkraunama...

Individualiu namu projektai

Neskaičiuokim svetimų pinigų geriau smile.gif Kitas dalykas, tai tokio ploto vieno aukšto namas atrodo daugiau kaip viešbutis, nei gyvenamasis namas...
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 05 14, 15:21)
Neskaičiuokim svetimų pinigų geriau smile.gif Kitas dalykas, tai tokio ploto vieno aukšto namas atrodo daugiau kaip viešbutis, nei gyvenamasis namas...

O ką turite priėjimą prie Empatique sąskaitos smile.gif
Atsakyti
O man nereikia priėjimo prie jo/jos sąskaitos, nes ne aš jų namą statysiu. Manau kiekvienas bent kiek mąstantis žmogus iš pradžių įsivertina savo galimybes, o tada imasi projekto. Todėl kai neklausia, ar už X eurų pasistatysiu namą pagal Y projektą - nereikia pinigų temos liesti išvis.
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 05 14, 16:21)

Tai vat ir norisi kad butu namas, o ne viesbutukas smile.gif
Yra 2 vaikai,kurie bent 15 metu tikrai gyvens kartu, garaze vyras planuoja meistrauti, tad nori didesnio. Dvieju aukstu namo nesvarstom del laiptu (turim sode, tai jau visi kritom, kai kurie ir kryzkauli susilauze sad.gif ) ir vaikai mazi, vis tiek didziausias veiksmas svetaineje vyksta, tai zaislus tampyti nesinori is antro auksto ir atgal. Kvadratura iki 180-200kv.m. Nei didelis nei mazas mirksiukas.gif
Pazistami toki turi
My Webpage
tai tuksta skalbyklos, sandeliuko prie virtuves (jie savo panaikino ir padidino virtuve).
Atsakyti
QUOTE(Empatique @ 2015 05 14, 16:36)
Yra 2 vaikai,kurie bent 15 metu tikrai gyvens kartu, garaze vyras planuoja meistrauti, tad nori didesnio. Dvieju aukstu namo nesvarstom del laiptu (turim sode, tai jau visi kritom, kai kurie ir kryzkauli susilauze sad.gif ) ir vaikai mazi, vis tiek didziausias veiksmas svetaineje vyksta, tai zaislus tampyti nesinori is antro auksto ir atgal. Kvadratura iki 180-200kv.m. Nei didelis nei mazas  mirksiukas.gif
Pazistami toki turi
My Webpage
tai tuksta skalbyklos, sandeliuko prie virtuves (jie savo panaikino ir padidino virtuve).

Pažįstamų gerai sudėliotas. Jūsiškiame kliūna trapecijos formos patalpos. PVZ., jei norėsite kampinės vonios, bus sunku jai surasti kampą. Smailame kampe netiks niekas standartinio, reikės pagal užsakymą daryti arba palikti dulkėms, nes siurblys robotas nesugebės išsiurbti.
Baldai dabar bet kaip išdėlioti. Net neabejoju, kad tėvų miegamojo lovą geriau sukti taip, kad išlipus iš lovos nereikėtų aplink visą ją apeiti, einant į wc. Bet ta siena netinkama lovos galvūgaliui, nes per siaura ir pasukta? blush2.gif
Gal atsispirkite nuo pažįstamų projekto (jei tinka šiaurės kryptis, įvažiavimas), ir paprašykite, kad padidintų virtuvę, numatytų skalbyklą, sandėliuką, pakeistų išorę.
Atsakyti
QUOTE(Empatique @ 2015 05 14, 16:36)
Yra 2 vaikai,kurie bent 15 metu tikrai gyvens kartu, garaze vyras planuoja meistrauti, tad nori didesnio. Dvieju aukstu namo nesvarstom del laiptu (turim sode, tai jau visi kritom, kai kurie ir kryzkauli susilauze sad.gif ) ir vaikai mazi, vis tiek didziausias veiksmas svetaineje vyksta, tai zaislus tampyti nesinori is antro auksto ir atgal. Kvadratura iki 180-200kv.m. Nei didelis nei mazas  mirksiukas.gif
Pazistami toki turi
My Webpage

Sodnamiuose dažniausiai būna ekonominiai ankšti ir statūs laiptai, todėl ir griūva vaikai.
Kiek suprantu raudona linija yra sklypo ribos, tai pastačius jūsū planuojamą namą, vietos darželiui ar kokei daržovių lysvei kaip ir nebeliks.
Bet svarbiausia, kad namo biudžete bene brangiausios dalys yra pamatai ir stogas, o jis pas jus yra labai didelis.

Nemanau kad turėti atskirą skalbyklą taip svarbu, nebent su Jogle konkuruoti ruošiatės. Naujos statybos name kiekvienas 1m2 kainuoja apie 700.-EUR.

Sandėliukas prie virtuvės puikiai tinka po laiptais.
Atsakyti
QUOTE(remiga @ 2015 05 14, 21:21)
Sodnamiuose dažniausiai būna ekonominiai ankšti ir statūs laiptai, todėl ir griūva vaikai.
Kiek suprantu raudona linija yra sklypo ribos, tai pastačius jūsū planuojamą namą, vietos darželiui ar kokei daržovių lysvei kaip ir nebeliks.
Bet svarbiausia, kad namo biudžete bene brangiausios dalys yra pamatai ir stogas, o jis pas jus yra labai didelis.

Nemanau kad turėti atskirą skalbyklą taip svarbu, nebent su Jogle konkuruoti ruošiatės. Naujos statybos name kiekvienas 1m2 kainuoja apie 700.-EUR.

Sandėliukas prie virtuvės puikiai tinka po laiptais.

nesutikčiau - esu girdėjus atvirkščiai, kad nuo stačių siaurų laiptų sunkiau nukrist, nes laikaisi visada lipdamas. ir įprastiniai laiptai pavojingi, prisiminkim Kauno merą verysad.gif
skalbykla name yra puikus dalykas, daugiau tvarkos. kur džiovinti skalbinius galų gale? net turint džiovyklę vis tiek reiks kažką išdžiaustyt, o ir ekonomiškiau džiaut, o ne džiovint. aš savo jaukioje vonioje visiškai nenorėčiau prikabinėtų skalbinių. o skalbykloje galima ir rūbus pasikabint pravėdint ir lygint, ir tt ir pan. verta tokį buitinių darbų kambariuką turėt.

grįžtant prie Empatique namo projekto, tai man asmeniškai jis labai nepatiko, būtent tos trapecijos visos. teisingai sakė Juozelija. žinoma, statotės sau, bet aš ieškodama namo skelbimuose iškart atmesdavau tuos, kurių bent viena siena ne stati. kažkoks labai nemalonus pojūtis, erzinantis, o ir visas interjeras kažkaip išsikreipia nestilingai rolleyes.gif . bet kaip sakiau - čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
o man atrodo, kad statytis nama ir nepasidaryti skalbyklos yra daugiau nei kvaila. nebent statotes ekonomini/minimalu namuka. uztenka bute tureti vonia/tulika/skalbykla viename doh.gif nebent kazkam labai grazu stovas su skalbiniais svetaineje, vonioje ar garaze kaip teko matyti blink.gif
Papildyta:
tiesa del laiptu.. jiems yra minimalus reikalavimai. situ skaiciuku as jau nebeprisimenu, bet normalus laiptininkas jums pasakys. laipiojam savais jau kelis metus ir viskas gerai, o vat kaimyne skundesi, kad per tiek pat laiko nusirideno periodiskai visa seima jau kelis kart. taigi darau isvada, kad ten tiesiog padaryti nepatogus- per siaura pakopa, per aukstas/zemas tarpas tarp laiptu ir pan. tiesa suapvalinti, uzsisuke ir pan taip pat nepatogus, nes viena puse gaunasi siauresne pakopa ir ciuozi ant ruros nori nenori smile.gif
o del dvieju aukstu... senatveje gal nepatogumas. gal yra tiesos, kad daug paprasciau vieno auksto. bet as siuo metu labai dziaugiuosi, kad turime 2, nes antras yra musu seimos tvirtove ir niekas I ja nesiverzia: esu rami, kad neziuri mano drabuzines, nevarsto spinteliu wc ar vonioj, nekvepina mano kvepalu ir neapziurineja kokia kosmetika dazausi, nepanikuoju, kad uzklupo netiketai ir nesutvarkyti kambariai ir pan. zodziu siuo metu kai viskas labia greitai sukasi ir mazi vaikai, tai man tai tik privalumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonyEx: 15 gegužės 2015 - 09:01
Aciu uz rekomendacijas 4u.gif
Buvo ir kitu variantu. Bet ne vienas kazkaip neprilimpa,zinot, kaipbuna - pamatai ir wub.gif
O cia lyg ir tinka pagal kambarius, bet ne limpa mums niekaip tie planai verysad.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Empatique @ 2015 05 15, 10:08)
Aciu uz rekomendacijas  4u.gif
Buvo ir kitu variantu. Bet ne vienas kazkaip neprilimpa,zinot, kaipbuna - pamatai ir  wub.gif
O cia lyg ir tinka pagal kambarius, bet ne limpa mums niekaip tie planai  verysad.gif

Idomus Jusu trapecinis namas 4u.gif Patinka netradiciniai sprendimai siuo atveju forma. Jeigu Jums limpa ir ikandama, tai super thumbup.gif Nesitikekite didelio palaikymo, nes lietuviams patinka tradiciniai namai, tradicines rudos palvos ir t.t. As kazkaip Vilniuje matau tik keistus namus lotuliukas.gif , visi kiti vienodi kaip daugiabuciai.

Bet dar pasideliokite, nes eiti i wc per drabuzine nepatogu, plius dregme ir kvapai doh.gif , nepriklausomai nuo to kad tai Jusu asmeninis wc. Mano supratimu, tai blogas sprendimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(BonyEx @ 2015 05 15, 09:59)
o man atrodo, kad statytis nama ir nepasidaryti skalbyklos yra daugiau nei kvaila. nebent statotes ekonomini/minimalu namuka. uztenka bute tureti vonia/tulika/skalbykla viename  doh.gif  nebent kazkam labai grazu stovas su skalbiniais svetaineje, vonioje ar garaze kaip teko matyti  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Empatique @ 2015 05 15, 10:08)
Aciu uz rekomendacijas  4u.gif
Buvo ir kitu variantu. Bet ne vienas kazkaip neprilimpa,zinot, kaipbuna - pamatai ir  wub.gif
O cia lyg ir tinka pagal kambarius, bet ne limpa mums niekaip tie planai  verysad.gif

Tiesiomis sienomis namas pigesnis ir baldu prasme funkcionalesnis. Antra varianta (cia mano asmenine nuomone) isvis neziureciau - pereinamas kambarys, virtuve uzkista.

dar ko pasigedau visuose Jusu variantuose, jei statote ne mini namuka, kodel sau numatete vonia, o vaikams bendra su sveciais? Mano vaiku vonioje dazniausia didziausia betvarke lotuliukas.gif Gerai, kad butu nedidukas wc sveciams.
Papildyta:
QUOTE(BonyEx @ 2015 05 15, 09:59)

o del dvieju aukstu... senatveje gal nepatogumas. gal yra tiesos, kad daug paprasciau vieno auksto. bet as siuo metu labai dziaugiuosi, kad turime 2, nes antras yra musu seimos tvirtove ir niekas I ja nesiverzia: esu rami, kad neziuri mano drabuzines, nevarsto spinteliu wc ar vonioj, nekvepina mano kvepalu ir neapziurineja kokia kosmetika dazausi, nepanikuoju, kad uzklupo netiketai ir nesutvarkyti kambariai ir pan. zodziu siuo metu kai viskas labia greitai sukasi ir mazi vaikai, tai man tai tik privalumas.

Visada svajojau apie vieno auksto nama, bet sklypas leido statyti tik du. Bet dabar labai dziaugiuosi, nes antras aukstas musu seimos kaip sakote tvirtove. Pirmame aukste turime sveciu kambariuka kabineta, todel sveciams nera reikalo niekada lipti i antra auksta, na isskyrus vaiku draugus, bet ir antra padalinome i dvi zonas: vaiku ir tevu.

O senatve ne beda, paliksim nama vaikams ir statysime maziuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 15 gegužės 2015 - 11:37
QUOTE(Kava&arbata @ 2015 05 15, 12:43)

Bet dar pasideliokite, nes eiti i wc per drabuzine nepatogu, plius dregme ir kvapai  doh.gif , nepriklausomai nuo to kad tai Jusu asmeninis wc. Mano supratimu, tai blogas sprendimas  4u.gif

Tai superinis sprendimas, vienas labiausiai vykusių, turint tik savo drabužinę ir tik savo vonią biggrin.gif
Atsakyti
Toks įspūdis, kad svečiai lankosi kone kasdien biggrin.gif ... Mes planuodami namą apie svečius mažiausia galvojom smile.gif, todėl vieno aukšto namas puikiai tinka mūsų poreikiams.

Kava&arbata, o Jūs esat tikri, kad užaugę vaikai norės gyventi Jūsų name? Gal jie norės savo būsto tongue.gif .
Atsakyti