Įkraunama...
Įkraunama...

Individualiu namu projektai

QUOTE(Juodai @ 2015 05 15, 13:19)
Toks įspūdis, kad svečiai lankosi kone kasdien  biggrin.gif ... Mes planuodami namą apie svečius mažiausia galvojom smile.gif, todėl vieno aukšto namas puikiai tinka mūsų poreikiams.

Kava&arbata, o Jūs esat tikri, kad užaugę vaikai norės gyventi Jūsų name? Gal jie norės savo būsto  tongue.gif .

g.gif lankosi ir daznai. Bet kaip ir sakiau vieno auksto namas - mano svajoniu namas lotuliukas.gif Nes ir ji galima susiprijektuoti taip, kad turetum savo zona.

Nenores - parduosim lotuliukas.gif Neprisirisu, tai maziausia beda. Bet faktas, kad ir as pasenus jame negyvensiu, nes man bus per didelis. O vaikai su tevais irgi nenori gyventi, bet kol kas nieko nezinau kaip bus, kaip pasisuks viskas.
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 05 15, 13:17)
Tai superinis sprendimas, vienas labiausiai vykusių, turint tik savo drabužinę ir tik savo vonią  biggrin.gif

Nu man tai pats durniausiais, kai i wc reikia eiti per kita patalpa doh.gif Cia labai individualu, del to ir sakau - man nepatinka. O Jums superinis. O kiti gali pamastyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 15 gegužės 2015 - 13:08
QUOTE(Kava&arbata @ 2015 05 15, 14:11)
Nu man tai pats durniausiais, kai i wc reikia eiti per kita patalpa   doh.gif

drinks_cheers.gif
Nu tikrai nėr kvailiau, kai į WC reikia kažkur per aplinkui vaikščiot. Įsivaizduokit, jei tas vaikų/svečių WC užimtas, o reikalas prispyrė, tai mink dabar per miegamąjį ir dar drabužinę doh.gif. Mums pavyko šitą momentą gana patogiai išsispręst - vaikų vonia yra prieš pat jų kambarius (aišku, skiria kridorius smile.gif ), o mūsų vonia gaunas koridoriaus gale, prieš jį dar yra durys skiriančios mūsų miegamojo-vonios-drabužinės namo dalį, nors jos būna nuolat atidarytos biggrin.gif . Taigi išeina, kad wc/vonia priekyje, pasukus dešinėn - miegamasis, o kairėn - drabužinė. Patinka tai, kad vonios/wc durys nesimato miegamajam, nors patalpos yra visai šalia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 gegužės 2015 - 13:25
QUOTE(Juodai @ 2015 05 15, 14:23)
drinks_cheers.gif
Nu tikrai nėr kvailiau, kai į WC reikia kažkur per aplinkui vaikščiot. Įsivaizduokit, jei tas vaikų/svečių WC užimtas, o reikalas prispyrė, tai mink dabar per miegamąjį ir dar drabužinę  doh.gif. Mums pavyko šitą momentą gana patogiai išsispręst - vaikų vonia yra prieš pat jų kambarius (aišku, skiria kridorius smile.gif ), o mūsų vonia gaunas koridoriaus gale, prieš jį dar yra durys skiriančios mūsų miegamojo-vonios-drabužinės namo dalį, nors jos būna nuolat atidarytos  biggrin.gif . Taigi išeina, kad wc/vonia priekyje, pasukus dešinėn - miegamasis, o kairėn - drabužinė. Patinka tai, kad vonios/wc durys nesimato miegamajam, nors patalpos yra visai šalia.

nu ir gastroliuojat ryte vakare šiuo bermudų trikampiu biggrin.gif
o kai vonia yra už drabužinės, tai maršrutas toks - atsikėlei, eini į vonią, atlieki visus rytinius reikalus, grįždama apsirengei ir išėjai savais reikalais. o jei dažnai prispiria, tai gal ir išeidama iš namų rūpinatės kažkuriuo atsarginiu variantu - vdrug prispirs, tai pampersą užsidėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šv. Barbora: 17 gegužės 2015 - 21:54
QUOTE(Šv. Barbora @ 2015 05 17, 22:53)
tai gal ir išeidama iš namų rūpinatės kažkuriuo atsarginiu variantu - vdrug prispirs, tai pampersą užsidėsiu

doh.gif nu ir nusisneka suauge zmones.

Atsakyti
QUOTE(Šv. Barbora @ 2015 05 17, 22:53)
o jei dažnai prispiria, tai gal ir išeidama iš namų rūpinatės kažkuriuo atsarginiu variantu - vdrug prispirs, tai pampersą užsidėsiu

Na ir kam šitaip svaigti? g.gif
Žinoma, galima turėti WC už drabužinės, jeigu namuose yra dar bent du WC patogiai pasiekiami iš bendros erdvės. Tai jau būtų toks visai asmeninis, jau prabanga, tuo pačiu ir valymo daugiau smile.gif . Galima ir prie kiekvieno kambario atskirai turėti po WC, na kaip ligoninėse būna biggrin.gif (čia leidžiu sau į kraštutinumą pasvaigti irgi, kad jau kiti gali lotuliukas.gif ).
O konkrečiu atveju ėjo kalba tik apie du WC name, kur vienas iš jų iš bendros erdvės pasiekiamas visai nepatogiai. Na, nebent žmonės gyvena griežtai pagal grafiką ir į WC dažniausiai reikia kaip tik tuo metu, kai užeina į miegamąjį biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 05 18, 10:05)
O konkrečiu atveju ėjo kalba tik apie du WC name, kur vienas iš jų iš bendros erdvės pasiekiamas visai nepatogiai. Na, nebent žmonės gyvena griežtai pagal grafiką ir į WC dažniausiai reikia kaip tik tuo metu, kai užeina į miegamąjį  biggrin.gif .

namas su vienu san.mazgu jau sunkiai įsivaizduojamas.
o tas už drabužinės yra asmeninė erdvė, kaip ir miegamasis, kaip ir drabužinė. Kam man į jį dieną vaikščioti? Asmeninė higiena ryte ir vakare, tik šeimininkų erdvėje. jei dieną darbingas žmogus ir būna kažkiek namie, užtenka bendro tualeto. Tas san. mazgas apskritai tabu svetimam, tai intymu, kam ten kažkam lankytis g.gif

Bet tikriausiai neverta labai griežtai atsiliepti apie kitų poreikius.
Man reikia asmeninės erdvės, į kurią nieko nenoriu įsileisti, kitam nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 18 gegužės 2015 - 09:58
QUOTE(Paladė @ 2015 05 18, 10:42)
Man reikia asmeninės erdvės, į kurią nieko nenoriu įsileisti, kitam nereikia

O vyrą bent įleisit? biggrin.gif
Jūs turbūt nesuprantat, apie ką aš. Aš kalbu ne apie svetimus žmonės, o apie tuos, kurie gyvena ten. Sakykim tradicinė 4 asmenų šeima, 2 WC, tačiau vienas jų yra už tėvų miegamojo ir dar drabužinės. Savaitgalis. Visi šeimos nariai namuose. Vat darbuojatės sau virtuvėje, na ir prireikia į WC, o vaikų tuo metu užimtas - gal kas irgi sėdi ant puodo, gal paauglė dukra sugalvojo dušu/vonia (greičiausiai jis kartu su WC) pasilepint, tai ir minat per visus savo buduarus tą reikaliuką atsilikt smile.gif. Nesakau, kad čia pasaulio pabaiga, galima prikurti dar visokių istorijų, kai abu WC užimti ir t.t. ir pan., tik norėjau pasakyti, kad sprendimas WC daryti už tiek durų yra nepatogu.
Pas mus irgi kartais būna svečių, tad jiems paprasčiausia nurodau, kur yra WC - tą kuris ne prie mūsų miegamojo, patys juk neina ir neieško. Todel mano nuomone visai nebūtina slėpti asmenino higienos kambaro. O "nagli" svečiai ras ir paslėptą biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 05 18, 12:11)
O vyrą bent įleisit?  biggrin.gif
Jūs turbūt nesuprantat, apie ką aš. Aš kalbu ne apie svetimus žmonės, o apie tuos, kurie gyvena ten. Sakykim tradicinė 4 asmenų šeima, 2 WC, tačiau vienas jų yra už tėvų miegamojo ir dar drabužinės. Savaitgalis. Visi šeimos nariai namuose. Vat darbuojatės sau virtuvėje, na ir prireikia į WC, o vaikų tuo metu užimtas - gal kas irgi sėdi ant puodo, gal paauglė dukra sugalvojo dušu/vonia (greičiausiai jis kartu su WC) pasilepint, tai ir minat per visus savo buduarus tą reikaliuką atsilikt smile.gif. Nesakau, kad čia pasaulio pabaiga, galima prikurti dar visokių istorijų, kai abu WC užimti ir t.t. ir pan., tik norėjau pasakyti, kad sprendimas WC daryti už tiek durų yra nepatogu.
Pas mus irgi kartais būna svečių, tad jiems paprasčiausia nurodau, kur yra WC - tą kuris ne prie mūsų miegamojo, patys juk neina ir neieško. Todel mano nuomone visai nebūtina slėpti asmenino higienos kambaro. O "nagli" svečiai ras ir paslėptą  biggrin.gif .

na ir aš sakau, kiekvienam savo biggrin.gif
ne visi turi mažų vaikų, ir ne amžinai jie būna maži.
kada nors pagaliau įgyji teisę į asmeninę erdvę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 18, 13:22)
na ir aš sakau, kiekvienam savo  biggrin.gif

Be jokio abejo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tik noriu pasakyt, kad galima turėt savo asmeninę erdvę jos neslepiant taip, tuo pačiu ir patogiau pasiekiamą sau iš kitų namo erdvių 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 05 18, 12:11)
O vyrą bent įleisit?  biggrin.gif
Pas mus irgi kartais būna svečių, tad jiems paprasčiausia nurodau, kur yra WC - tą kuris ne prie mūsų miegamojo, patys juk neina ir neieško. Todel mano nuomone visai nebūtina slėpti asmenino higienos kambaro. O "nagli" svečiai ras ir paslėptą  biggrin.gif .

drinks_cheers.gif mano didysis kai nueina i vonia, tai ilgai krapstyti reikia lotuliukas.gif , tai mazisis i mano eina, kad nelipti i pirmo auksto. Musu miegamasis, wc ir drabuzine - visas turinys turi papildomas duris, tai tas asmeniskumas niekur nedigsta, bet reikalui esant nereikia niekam per drabuzine i wc eiti.
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 05 18, 13:22)
na ir aš sakau, kiekvienam savo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tai vienam gali buti vienas patogu, kitam kitas - del to ir issakom savo nuomones, o kas svarsto gali pritaikyti sau pliusus ir minusus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galite kas pakomentuoti namu projekta Darius? O gal jau kazkas ji pasirinko?
http://www.namoproje...rojektai/?id=46
Atsakyti
sveiki, noreciau nuomones ir minusu apie si projekta My Webpage
Atsakyti