QUOTE(Juodai @ 2015 05 18, 12:11)
O vyrą bent įleisit?
Jūs turbūt nesuprantat, apie ką aš. Aš kalbu ne apie svetimus žmonės, o apie tuos, kurie gyvena ten. Sakykim tradicinė 4 asmenų šeima, 2 WC, tačiau vienas jų yra už tėvų miegamojo ir dar drabužinės. Savaitgalis. Visi šeimos nariai namuose. Vat darbuojatės sau virtuvėje, na ir prireikia į WC, o vaikų tuo metu užimtas - gal kas irgi sėdi ant puodo, gal paauglė dukra sugalvojo dušu/vonia (greičiausiai jis kartu su WC) pasilepint, tai ir minat per visus savo buduarus tą reikaliuką atsilikt

. Nesakau, kad čia pasaulio pabaiga, galima prikurti dar visokių istorijų, kai abu WC užimti ir t.t. ir pan., tik norėjau pasakyti, kad sprendimas WC daryti už tiek durų yra nepatogu.
Pas mus irgi kartais būna svečių, tad jiems paprasčiausia nurodau, kur yra WC - tą kuris ne prie mūsų miegamojo, patys juk neina ir neieško. Todel mano nuomone visai nebūtina slėpti asmenino higienos kambaro. O "nagli" svečiai ras ir paslėptą

.

mano didysis kai nueina i vonia, tai ilgai krapstyti reikia

, tai mazisis i mano eina, kad nelipti i pirmo auksto. Musu miegamasis, wc ir drabuzine - visas turinys turi papildomas duris, tai tas asmeniskumas niekur nedigsta, bet reikalui esant nereikia niekam per drabuzine i wc eiti.
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 05 18, 13:22)
na ir aš sakau, kiekvienam savo

tai vienam gali buti vienas patogu, kitam kitas - del to ir issakom savo nuomones, o kas svarsto gali pritaikyti sau pliusus ir minusus