Įkraunama...
Įkraunama...

Individualiu namu projektai

o tokiai kvadraturai kiek daug tokia sistema atsistotu?
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2015 06 04, 20:28)
o tokiai kvadraturai kiek daug tokia sistema atsistotu?

pats silumo siurblys su vandens talpa nuo 9000lt iki 13000 lt., priklausomai kinietis ar koks zinomos firmos irenginys.
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2015 06 04, 20:23)
miegamieji ir panasiai apgalvoti, tik va del vonios ar patogu kai iejimas  ja tik is miegamojo?

cia turiu omeny darant dvi vonias, viena vonia miegamajam tik (privati zona), kitas san mazgas su dusu bendras vaikams, sveciam ir t.t. smile.gif
as pats taip pasidariau... manau patiks man kai pradesim kazkada gyvent blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2015 06 04, 20:23)
apie katilines didinima panasiai pagalvoaju ir as "katiline, gal ja daryciau vietoj virtuvinio sandeliuko ir praejimo i virtuve iki pat svetaines"

miegamieji ir panasiai apgalvoti, tik va del vonios ar patogu kai iejimas  ja tik is miegamojo?

Jei antra vonia lieka tokia miniatiūrinė, tai nebus patogu, kad normali vonia tik iš jūsų miegamojo. Jei praplečiant mini wc iki bent jau tokio, kuris turi dušą, tada jau galima galvoti. Juk sūnūs tai norės kažkur praustis, tiesa? biggrin.gif Per tėvų kambarį vaikščiot į vonią nei šis, nei tas.

Pas mane GKK - viskas puikiai telpa ir 5kv.m. Aišku kvadratai kvadratam nelygūs. Bet ir šiaip KKK atgyvenęs reikalas naujam šiltam namui... be akumuliacinės neapsieisit, o su ja jau ir 5kv.m. neužteks.
Atsakyti
rtas GKK jei gerai supratau tai granulinis katilas? o tai jam akumuliacines sistemos nereikia?
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2015 06 04, 20:43)
rtas GKK jei gerai supratau tai granulinis katilas? o tai jam akumuliacines sistemos nereikia?

Taip. tai granulinis.
Granulinis automatiskai uzsikuria ir uzsigesina kambariuose pasiekus uzduota temperatura, tad akumuliacines talpos nereikia smile.gif o kieto kuro katilo deja taip neuzgesinesi kai pilna malku busi primetes smile.gif
Atsakyti
Tarp kitko, siūlau iš anksto sugalvoti, kuo šildysitės. Tiksliai tai žinant, galima daug efektyviau suplanuoti katilinę. Gal jum net kamino nereiks? O gal jį reiks statyt į tam tikrą katilinės vietą, kad erdvė išnaudota būtų idealiai ir t.t.
Atsakyti
sveiki kokia nuomone ir svrabiausia man minusai tokio projektukoMy Webpage

sildymo sistema yra svrastoma oras-vanduo.
Atsakyti
Šitas visa galva aukščiau už paskutinį, bent jau man. Tik tas stogas... mano galva bereikalo išbrangintas savo forma ir aukščiu (nebent patinka keturšlaičiai ir norisi turėt kažkokią alia palėpę viršuje).
Atsakyti
Gal zinote kur stovi jau pastatytas namo projektas Darius Vilniuje? Mastome apie ji , bet noretusi pamatyti gyvai kaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2015 06 11, 13:50)

dvi atskiros vonios kam? tada ta kur salia tevu miegamojo daryciau privacia
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2015 06 11, 12:50)

1. Dušinės duris padaryčiau iš tėvų miegmajo.
2. Neatskirinėčiau sandėliuko šalia virtuvės. Vietoj jo pratęsčiau virtuvę ir palei visą sieną sustatyčiau virtuvines spintas. Turėsit erdvesnę virtuvę, o vietos susidėjimui realiai liks tiek pat.
Atsakyti