Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(nerimana @ 2014 11 02, 20:07)
Sveikos, kokius RL vyriskus chalatus pirkot?

Kada geriausios Ugg nuolaidos?

Kur converse galeciau rast?

Aciu smile.gif

5 eurai avansu ir viska pasakom biggrin.gif
Atsakyti
10 duodu biggrin.gif
QUOTE(JMD @ 2014 11 02, 19:14)
5 eurai avansu ir viska pasakom biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 17:18)
Jottauute, o i skalbimo masina kisi ir kasmyrinius megztinius? unsure.gif  nu ka as zinau, bet sumokejus uz megztini pvz 800 litu, nu nekyla man ranka ji i skalbimo masina kisti doh.gif dabar galvoju, gal be reikalo biggrin.gif bet, kad net ant prieziuros etikeciu uzrasyta hand wash, dry flat unsure.gif

Neaaa schmoll.gif net nebandziau.
Zinok,nešu kaip Ditele rase i valykla ir viskas,aplamai tempiu viska ,ka tingiu lygint ,skalbt rankom reikia ,pvz kokius placius su klostem rubus,silkinius ir megztukus gerus ,plaut rankom tingiu ,ten ir kukulius nurankioja .
Atsakyti
kieno MB turi Sorel boots prasau pakomentuokit dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2014 11 02, 21:04)
kieno MB turi Sorel boots prasau pakomentuokit dydi  4u.gif

turim šiuos
nesiojam euro 43,5, pirkom 10, tinka
http://www.sierratra...or-men~p~4788y/
Atsakyti

QUOTE(Sina @ 2014 11 02, 17:51)
Ir mane sugundėt, ieškau jau, kokią pirkt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Prašyčiau nuorodos ir aš  blush2.gif

QUOTE(ineciuxxx @ 2014 11 02, 18:34)
Laukiam nuorodos  ax.gif  4u.gif

Aš tai Mielikėm iš naujos W1/T1 serijos nearsidžiaugiu po remonto-neįsivaizduoju, kaip be džiovyklės iki šiol gyvenau-va, kad ir šiąnakt mažių supykino, tai iš ryto viens du čiužinio užvalkalą, antklodę, pagalvę ir visus užvalkalus į skalbyklę, paskui į džiovyklę ir po 4-5 valandų jau vėl atgal viską kloju jam thumbup.gif Brangios jos, bet kol kas negaila nė vieno lito išleisto ax.gif Beje, ir labai ekonomiškos-skalbiu, džiovinu daug tikrai kone kas antrą dieną, o savaitgalį ir keliskart dienoj, o sąskaita už elektrą ir vandenį faktiškai iš esmės nepakito thumbup.gif

QUOTE(jottauute @ 2014 11 02, 20:03)
Neaaa  schmoll.gif net nebandziau.
Zinok,nešu kaip Ditele rase i valykla ir viskas,aplamai tempiu viska ,ka tingiu lygint ,skalbt rankom reikia ,pvz kokius placius su klostem rubus,silkinius ir megztukus gerus ,plaut rankom tingiu ,ten ir kukulius nurankioja .

bigsmile.gif nu, gryna aš - tinginės mudvi tokios, žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 11 02, 22:03)
Neaaa  schmoll.gif net nebandziau.

idomiai su tom valyklom, jei tik koks sudetingesnis rubas, man vis pakisa toki lapeli pasirasyt, tipo jei kas nutiks jie natsako doh.gif sugadine nieko nera, bet stresa vistiek varo unsure.gif
Papildyta:
o del dziovykles, tai ikalbejot, reik jauciu jos ir man laugh.gif tik vieta reikia atrasti jai vonioj, nes erdve uzima...vadinasi nusipirkau purskala megztiniams ir dar dziovykle prie to pacio prigriebsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Miele, sakot, neblogos...einu skaityt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 11 02, 21:21)
Aš tai Mielikėm iš naujos W1/T1 serijos nearsidžiaugiu po remonto-neįsivaizduoju, kaip be džiovyklės iki šiol gyvenau-va, kad ir šiąnakt mažių supykino, tai iš ryto viens du čiužinio užvalkalą, antklodę, pagalvę ir visus užvalkalus į skalbyklę, paskui į džiovyklę ir po 4-5 valandų jau vėl atgal viską kloju jam  thumbup.gif Brangios jos, bet kol kas negaila nė vieno lito išleisto ax.gif Beje, ir labai ekonomiškos-skalbiu, džiovinu daug tikrai kone kas antrą dieną, o savaitgalį ir keliskart dienoj, o sąskaita už elektrą ir vandenį faktiškai iš esmės nepakito  thumbup.gif
bigsmile.gif nu, gryna aš - tinginės mudvi tokios, žiūriu  biggrin.gif

Tai jau taip ir as supratau biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 21:22)
idomiai su tom valyklom, jei tik koks sudetingesnis rubas, man vis pakisa toki lapeli pasirasyt, tipo jei kas nutiks jie natsako doh.gif sugadine nieko nera, bet stresa vistiek varo unsure.gif

Zinok,Jogle paprastai,bent Vilniuje gerai viska isvalo ,kad ir be garantiju .. g.gif bent kol kas
Tai jei nesudaro problemu ,susipirkus priemones,ipratus,vistiek retai plaut reikia tuos megztukus ,
tai kaip pati tvarkeisi taip ir toliau daryk,nesuk sau galvos ... Kiekvienas kaip jam patogiau taip ir daro ,as paprasciausiai kantrybes ziauriai neturiu ..

Be dziovykles,kaip indaploves sunkiai jau savo buiti isivaizduoju drinks_cheers.gif Nereikia dziaustyt tu rubu visur ,dulkiu maxiau namuose.ranksluoscius ispurena ,plius viskas greitai,skalbi krauni ,issdziovina ir i spinta biggrin.gif Maniske ant skalbykles pritaisyta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 02 lapkričio 2014 - 20:50
QUOTE(jottauute @ 2014 11 02, 22:46)
Tai jau taip ir as supratau  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Zinok,Jogle paprastai,bent Vilniuje gerai viska isvalo ,kad ir be garantiju .. g.gif bent kol kas
Tai jei nesudaro problemu ,susipirkus priemones,ipratus,vistiek retai plaut reikia tuos megztukus ,
tai kaip pati tvarkeisi taip ir toliau daryk,nesuk sau galvos ... Kiekvienas kaip jam patogiau taip ir daro ,as paprasciausiai kantrybes ziauriai neturiu ..

del megztiniu, tai man ne problema isskalbti rankomis, tuo labiau, kad skalauti kisu i masina be grezimo funkcijos...bet va del kitu rubu lyginimo, tai dziovykle gal butu palengvinimas , jei praktiskai lygint nereikia g.gif ...vyro rubu as nelyginu, jis pats ta daro blush2.gif bet 3 vaikai, plius mano dar, tai susidaro kruvele doh.gif ziuriu buna net skalbykle - dziovykle viename...
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 11 02, 20:21)
Aš tai Mielikėm iš naujos W1/T1 serijos nearsidžiaugiu po remonto-neįsivaizduoju, kaip be džiovyklės iki šiol gyvenau-va, kad ir šiąnakt mažių supykino, tai iš ryto viens du čiužinio užvalkalą, antklodę, pagalvę ir visus užvalkalus į skalbyklę, paskui į džiovyklę ir po 4-5 valandų jau vėl atgal viską kloju jam  thumbup.gif Brangios jos, bet kol kas negaila nė vieno lito išleisto ax.gif Beje, ir labai ekonomiškos-skalbiu, džiovinu daug tikrai kone kas antrą dieną, o savaitgalį ir keliskart dienoj, o sąskaita už elektrą ir vandenį faktiškai iš esmės nepakito  thumbup.gif
bigsmile.gif nu, gryna aš - tinginės mudvi tokios, žiūriu  biggrin.gif

man irgi taip pat, nors džiovyklės atrodo ir imlios elektrai, bet lygintuvai matyt dar daugiau išeikvoja.
Ir dar aš kartais taikau, kad į naktinį tarifą įsipaišyt, o naktį lygint nelabai jau norisi
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 11 02, 22:46)

Be dziovykles,kaip indaploves sunkiai jau savo buiti isivaizduoju  drinks_cheers.gif Nereikia dziaustyt tu rubu visur ,dulkiu maxiau namuose.ranksluoscius ispurena ,plius viskas greitai,skalbi krauni ,issdziovina ir i spinta  biggrin.gif Maniske ant skalbykles pritaisyta .

perskaiciau vyrui tavo posta garsiai ... jau nuspresta, reik ir mums jos biggrin.gif dekui, mergaites, kad taip pareklamavot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2014 11 02, 20:04)
kieno MB turi Sorel boots prasau pakomentuokit dydi  4u.gif

42 atitiko 9
Atsakyti