QUOTE(Ditele @ 2014 11 02, 21:21)
Aš tai Mielikėm iš naujos W1/T1 serijos nearsidžiaugiu po remonto-neįsivaizduoju, kaip be džiovyklės iki šiol gyvenau-va, kad ir šiąnakt mažių supykino, tai iš ryto viens du čiužinio užvalkalą, antklodę, pagalvę ir visus užvalkalus į skalbyklę, paskui į džiovyklę ir po 4-5 valandų jau vėl atgal viską kloju jam

Brangios jos, bet kol kas negaila nė vieno lito išleisto

Beje, ir labai ekonomiškos-skalbiu, džiovinu daug tikrai kone kas antrą dieną, o savaitgalį ir keliskart dienoj, o sąskaita už elektrą ir vandenį faktiškai iš esmės nepakito

nu, gryna aš - tinginės mudvi tokios, žiūriu
Tai jau taip ir as supratau
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 21:22)
idomiai su tom valyklom, jei tik koks sudetingesnis rubas, man vis pakisa toki lapeli pasirasyt, tipo jei kas nutiks jie natsako

sugadine nieko nera, bet stresa vistiek varo
Zinok,Jogle paprastai,bent Vilniuje gerai viska isvalo ,kad ir be garantiju ..

bent kol kas
Tai jei nesudaro problemu ,susipirkus priemones,ipratus,vistiek retai plaut reikia tuos megztukus ,
tai kaip pati tvarkeisi taip ir toliau daryk,nesuk sau galvos ... Kiekvienas kaip jam patogiau taip ir daro ,as paprasciausiai kantrybes ziauriai neturiu ..
Be dziovykles,kaip indaploves sunkiai jau savo buiti isivaizduoju

Nereikia dziaustyt tu rubu visur ,dulkiu maxiau namuose.ranksluoscius ispurena ,plius viskas greitai,skalbi krauni ,issdziovina ir i spinta

Maniske ant skalbykles pritaisyta .