Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(-Gyte- @ 2014 11 02, 19:00)
Nesuprantu šios diskusijos esmės, tipo jau tos, kurios lygina, tai didelės didvyrės, o tos kurios moka naudotis šiolaikine tchnika ir nelygina tai tinginės nesurūpinančios kaip atrodo pačios ir šeimos nariai?  biggrin.gif Aš tai nematau esmės lygint rūbų, kurie ir taip lygūs iš džiovyklės būna. Marškinius ir aš lyginu kai reikia, nors jeigu iškart ant pakabos kabini, tai tik perbraukt prieš išeinant reikia vietom, tikrai ne tas pats kas paprastai džiuvę, nors mes nelabai nešiojam marškinių. Man džiovyklė labai pasiteisinęs pirkinys, neįisivaizduoju kaip be jos išsiverst reiktų dabar

sios diskusijos pradzia buvo, kaip naudoti purskala, skirta kasmyriniams megztiniams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir uzsivede damos, kiekviena su savo gyvenimiska patirtimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 18:03)
sios diskusijos pradzia buvo, kaip naudoti purskala, skirta kasmyriniams megztiniams lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir uzsivede damos, kiekviena su savo gyvenimiska patirtimi doh.gif

Ai tiksliai, bet tai kaip iki džiovyklių išsivystė, nes realiai džiovyklėj nesuka gi nei viena megztukų manau biggrin.gif nors aš džiovinu, bet tame "drying basket", kuris nesisuka, ten ir batus džiovinu ir panašius dalykus
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 02, 18:03)
sios diskusijos pradzia buvo, kaip naudoti purskala, skirta kasmyriniams megztiniams lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir uzsivede damos, kiekviena su savo gyvenimiska patirtimi doh.gif

pamirstat!!!!
gyvenam laisvoj Lietuvoj, turim demokratija ir zodzio laisve. Taip kad pasisakyt gali visos bile nori biggrin.gif

zodziu, evameda, nusipirk pigesni megztini ir prasuk su skalbenke wink.gif jei susitrauks, nebus gaila, jei viskas bus gerai, to znacit galesi atsiprasyt skalbenkes ir varyt visus megztinius wink.gif
Atsakyti
Siulau kelias per mergytes pirktas prekytes 4u.gif

Nauji, supakuoti Carters triusikeliai, rasomas dydis 6-7, bet manau bus labiau 5-6 metams.28 lt su siuntimu

user posted image

Naujos, supakuotos Carters treningines kelnytes (french terry pants), dydis 5T, spalva NAVY ir CHARCOAL. Abejos uz 55 lt su reg. siuntimu
.
user posted image
user posted image
Bankas seb 4u.gif

Atsakyti
Sugundet noriu tos dziovykles biggrin.gif ax.gif Gal galite imesti nuoroda jau tikrai geros. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 02, 19:23)
pamirstat!!!!
gyvenam laisvoj Lietuvoj, turim demokratija ir zodzio laisve. Taip kad pasisakyt gali visos bile nori biggrin.gif

zodziu, evameda, nusipirk pigesni megztini ir prasuk su skalbenke wink.gif jei susitrauks, nebus gaila, jei viskas bus gerai, to znacit galesi atsiprasyt skalbenkes ir varyt visus megztinius wink.gif

vaiku pigesnius skalbiu su skalbenke skalbimo rankomis programa smile.gif o saviskius pasaugosiu, beje veliasi jie minimaliai, taip, kad ner tiek to vargo kaip atrodo lotuliukas.gif o tu mezgei ta megztini, kur as foto tau kazkada siunciau? g.gif
Atsakyti
Bandziau, bet zinok nieko negavos. Zinai kodel? Nes jis pirmiausia gaunasi labai storas del tu nuolat peryempinejamu siulu, siulu iseiga ziauri, antra yra tiek tu kamuoliuku, kad numirt galima, pamezgiau ir spjoviau. Jis tikrai neskirtas virbalams sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2014 11 02, 17:30)
Sugundet noriu tos dziovykles  biggrin.gif  ax.gif  Gal galite imesti nuoroda jau tikrai geros.  ax.gif

Ir mane sugundėt, ieškau jau, kokią pirkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Prašyčiau nuorodos ir aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 02, 19:47)
Bandziau, bet zinok nieko negavos. Zinai kodel? Nes jis pirmiausia gaunasi labai storas del tu nuolat peryempinejamu siulu, siulu iseiga ziauri, antra yra tiek tu kamuoliuku, kad numirt galima, pamezgiau ir spjoviau. Jis tikrai neskirtas virbalams sad.gif

drinks_cheers.gif taip ir galvojau, kad neverta knistis ten...palyginti kiek vargo tektu ideti, tikrai neapsimoka schmoll.gif
Atsakyti
gal kuri esat pirkusi Badgley Mischka kazka is rubu? idomu kaip kokybe, ziuriu paltuka, kaina tai nemaza bent pradine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sina @ 2014 11 02, 18:51)
Ir mane sugundėt, ieškau jau, kokią pirkt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Prašyčiau nuorodos ir aš  blush2.gif

Sedesim, kaip ponios ant sofkutes, o rubai patys skalbsis lyginsis biggrin.gif butu dar gerai, kad ir i lentynas nueitu biggrin.gif

Laukiam nuorodos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kokius RL vyriskus chalatus pirkot?

Kada geriausios Ugg nuolaidos?

Kur converse galeciau rast?

Aciu smile.gif
Atsakyti