Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusija apie auklėtus/neauklėtus vaikus

QUOTE(adrija @ 2014 11 03, 12:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir reziume?

Reziume, kad oponentes niekaip nenorejo pripazinti, kad nezindytas kudikis isauga zmogumi, o ne versiuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 03, 12:47)
Reziume, kad oponentes niekaip nenorejo pripazinti, kad nezindytas kudikis isauga zmogumi, o ne versiuku biggrin.gif

O nutrauktas motinos pienas ,girdomas is buteliuko, zindymu nesiskaito?Nes kaip ir ne is kruties,bet maisto sudetis sudetis motiniska.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 03, 12:31)
Nu jau taip parasei, kad as pati issigandau saves kaip monstro lotuliukas.gif

P.s. Aimeja, kazkada seniai diskutavom apie paaugliu rukyma. Praejo va kiek metu, mano vyresnelis jau mete. Tuo metu diskutavom apie vaiku pasitikejima tevais, as gyriausi, jog sunus nebijojo prisipazinti man, kad pabande rukyti nuo 13 metu ir aiskino, jog absoliuciai visi klasiokai, net mergaites, visi iki vieno bande rukyti. Idomu, o kaip taviskis? Tada sakei, kad jis ne nebande, o as uzgincijau, jog tiesiog nepasigyre ar nepagavai biggrin.gif

Nebijok, viskas su tavim gerai. biggrin.gif

Dabar atsakysiu į klausimą. Ale ir atmintis tavo. biggrin.gif Šiandien galiu drąsiai pasakyti, kad nei rūkė, nei rūko, kaip bus ateityje nežinau. Bet iki šiol nebuvo nei mažiausios abejonės. Supranti jo ir draugai nerūko, jie sportuojantys, vyras nerūko, kažkaip pas mus tas rūkymas toks tolimas, jam smirda sako.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 11 03, 12:53)
O nutrauktas motinos pienas ,girdomas is buteliuko, zindymu nesiskaito?Nes kaip ir ne is kruties,bet maisto sudetis sudetis motiniska.

Nesiskaito cool.gif Neduodi kruties-nera akiu kontakto, nebus artimo rysio schmoll.gif Isaugs toks vaikas banditas ir lodarius.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 03, 12:46)

Spėju ne LT gyvenat?  g.gif

O kodel jus jos taip klausiat?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 11 03, 12:54)
O kodel jus jos taip klausiat?

Nes tik užsienyje teko matyti tiek daug aukštą ir pozityvią savivertę turinčius vaikus ir suaugusius. 4u.gif O, jos postas būtent apie tai ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 03, 12:58)
Nes tik užsienyje teko matyti tiek daug aukštą ir pozityvią savivertę turinčius vaikus ir suaugusius.  4u.gif O, jos postas būtent apie tai ir yra.

a.
nu tai mes gi europejam,uzsienietiskejam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 03, 12:46)
Spėju ne LT gyvenat?  g.gif

LT, bet teko matyti kaip vaikai mylimi kitose šalyse ax.gif , laikome žmonėmis, o ne nuosavu daiktu, norėčiau, kad ir pas mus taip būtų ax.gif . NO įstatymai man atrodo siekiamybė, nors daug kas mato ten vaikų atiminėjimą už pliaukštelėjimą ar už šiukšlių išnešimą ir pardavinėjimą gėjams ax.gif .
Aš savo mažylį iki 3 metų maitinau lotuliukas.gif , didįjį 1 mėnesį ir galiu pasakyt, kad mažasis daug švelnesnis, dažniau apsikabina, bučiuoja be priežasties. Nebūtinai tai taisyklė, jokiu būdu, bet tokia mano patirtis ax.gif .
Atsakyti
Apsaugok die nuo karo maro bado ir visu isigimusiu siaurieciu .

As nelabai uztikrintai,bet dasidedu prie tu,kurios mano,kad maitinant rysis buna stipresnis.Gal tik sutapimas ,nezinau.Bet versiukais tikrai neuzauga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 11 03, 13:03)
a.
nu tai mes gi europejam,uzsienietiskejam biggrin.gif

Tai labai smagu wub.gif

QUOTE(Maja Di @ 2014 11 03, 13:05)
LT, bet teko matyti kaip vaikai mylimi kitose šalyse ax.gif , laikome žmonėmis, o ne nuosavu daiktu, norėčiau, kad ir pas mus taip būtų ax.gif . NO įstatymai man atrodo siekiamybė, nors daug kas mato ten vaikų atiminėjimą už pliaukštelėjimą ar už šiukšlių išnešimą ir pardavinėjimą gėjams ax.gif .

Iš tiesų smagu. Kartais kai skaitai, tai tikrai atrodo, kad ta Lietuva kažkokia tamsybių tamsybė. Kas biški, tuoj ekonominės sąlygos prikišamos, žmonės pikti ir t.t. ir pan. Reiškiasi nėra taip. Kas nori ir tokioj tamsybėje randa išeitį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 03, 13:27)

Iš tiesų smagu. Kartais kai skaitai, tai tikrai atrodo, kad ta Lietuva kažkokia tamsybių tamsybė. Kas biški, tuoj ekonominės sąlygos prikišamos, žmonės pikti ir t.t. ir pan. Reiškiasi nėra taip. Kas nori ir tokioj tamsybėje randa išeitį.  4u.gif

Sviesa tunelio gale lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 03, 11:46)
Labai teisingai atsakėt. Kai paklausi tėvų, kas jums svarbiausia, visi alei vieno atsakys: vaikai. O, pažiūrėkit, kaip sudėliota kasdienybė: darbas- namai-vaikai.. Vaikai yra paskutinėje vietoje, ir tikrai dauguma būtent taip ir gyvena.  rolleyes.gif

Labai greitai šiuolaikiniai vaikai išsižadės tėvų, kurie jiems bablių neatneš biggrin.gif Kaip toje Norveijoje, gauna bananų ir iPadą ir nieko nebereik cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2014 11 03, 12:27)
Tai labai smagu  wub.gif
Iš tiesų smagu. Kartais kai skaitai, tai tikrai atrodo, kad ta Lietuva kažkokia tamsybių tamsybė. Kas biški, tuoj ekonominės sąlygos prikišamos, žmonės pikti ir t.t. ir pan. Reiškiasi nėra taip. Kas nori ir tokioj tamsybėje randa išeitį.  4u.gif

Tai pala, ne visi gi ant minimumo ir 650 lt pensijų. Yra kas ir 2 nuliovus džipus turi biggrin.gif
Esmė tik kaip gyvena dauguma, tiek ir šypsenų aplink yra biggrin.gif
Atsakyti