QUOTE(radera @ 2014 11 07, 07:48)
Kada isaiskes kas su Banu atsitiko?
Jau neužilgo, po truputį paaiškės....
Ech Ali Ali!
"Pelenė"
Ach Ali Ali
O siaip labai supratau siandien Sami,tikras pasityciojimas tokiu metu sutarti pakisti,as jau galvojau,kad jis ten pirti jiem visiem uzkurs
jauciu butu galvoje,kad ne vien Banu turi problemu,nes jau kai jis pasiunta,tai namo stogas kilnojas
O siaip labai supratau siandien Sami,tikras pasityciojimas tokiu metu sutarti pakisti,as jau galvojau,kad jis ten pirti jiem visiem uzkurs
QUOTE(santa_ @ 2014 11 07, 15:41)
Bet man vistiek joks dar turku serialas neprilygo UM...
Man irgi
Man tai labai gaila sioje serijoje Banu paliko
zinokit galit ir pomidorais uzmetit, bet ir Gunejaus gaila
kaip ji skuduru padare, ne gana, kad Banu brolis izeidineja, dar tevas taip viska isreze i akis, suprantu kad tevas tiesa pasake, bet kazkaip man Gunejaus gaila, pagalvoju jei jo vietoj atsidurciau tai skradziai zeme noreciau ilyst
Ali tai saunuolis
tikras draugas
Milagra kur Kuziuka su buciniu padejot, labai truksta
Ali tai saunuolis
QUOTE(Agneškė @ 2014 11 07, 09:52)
kaip ji skuduru padare, ne gana, kad Banu brolis izeidineja, dar tevas taip viska isreze i akis, suprantu kad tevas tiesa pasake, bet kazkaip man Gunejaus gaila, pagalvoju jei jo vietoj atsidurciau tai skradziai zeme noreciau ilyst
Ali tai saunuolis
tikras draugas
Ali tai saunuolis
O kam čia tų pomidorų! Daugiau jo gailinčių yra, ir ne tik šioj situacijoj.... Nors Giunėjus puikiai žino, ką jis daro....
QUOTE(Agneškė @ 2014 11 07, 15:52)
As tai nemetysiu, man jo daznai gaila budavo
Gero po biski
QUOTE(Agneškė @ 2014 11 07, 17:52)
Ali tai saunuolis
tikras draugas
Ali tai saunuolis
Banu taip man irgi ziauriai gaila, net asara nubraukiau, kai jinai gulejo lovoje ir pamane kad Barisas jos tetis, apsikabino ji, uj kaip suspaude sirdi
QUOTE(Erijana @ 2014 11 07, 10:18)
Net nepergyveno del Banu
O ko jam dėl jos pergyventi, gi jos jis neylėjo ir toliau nemyli, ji tik jo plano dalis, kaip ir visi kiti..
O Giunėjaus gaila dėl pažeminimo, kad ir blogiausias žmogus, bet toks pažeminimas tikrai nereikalingas. Ir nors ir tėvas teisingai viską sakė, tačiau tikrai nemalonu tokius dalykus bet kam būtų girdėti ir patirti...
Jei jau žiūrėsim iš Banu pusės, kurios beje, man šiandien labiausiai gal gaila buvo, ji irgi žino ko siekia... Giunėjus jos plano dalis, tik skirtumas tas, kad tai planas nesurištas su pinigais, kad ji juo aklai pasitiki, ir tikrai įsiylėjus, priešingai negu Giunėjus...
Kažkas rašėt, kad rusai pakarpo serijas... įsitikinau ir aš . Kelias serijas į priekį žiūrėjau, tai per LNK tikrai pamačiau nematytų epizodų
Daug kam nepatinka Zeinep,jungiuosi i ju gretas. Pradzioj ji man visai nieko buvo,bet kuo toliau, tuo labiau nea
, ypac kai tycia daro uzuominas kokie jie laimingi kartu, nors aiskiai jaucia kad kuziejui dzemre patinka,o ne ji.
O kaip ji kuzieju i lova nusityse,tai man slykstu buvo ziureti,tiesiog pati isisiule, o paskui baisiai uzpyko ant dzemre kad is to guolio islipti teko
O kaip ji kuzieju i lova nusityse,tai man slykstu buvo ziureti,tiesiog pati isisiule, o paskui baisiai uzpyko ant dzemre kad is to guolio islipti teko