Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 04, 20:40)
Nu as spiegt nespiegiu,bet tokiais tarpais kai uzeina durti sonus,tai nelabai malonu.Man dar kazkaip itarimas kyla del endo,cia negali kas but su ja susija?o del hiperstimuliacijos,tai kad ji man negrese,pas mane derlius mazas buvo  g.gif

Na bet daznai buna kad pamaudzia ir sonus ir pilva ir nugara tik pastojus, ne vienai mergaitei cia yra buve. Vienom silpniau, kitom stipriau. Galbut it nuo endo. Jeigu gyvent gali, tai ramiai prabuk ta laika iki pirmo skano tada ir suzinosi nuo ko gali skaudeti, na o jeigu skauda itartinai arba neistveriamai, tai bandyk eit anksciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 04, 20:23)
Edenute, sveikinu su kylanciu PRG.. thumbup.gif  Reiskia organizmas pats pereme jo gamyba anksciau negu 12 sv. As irgi vakar kai dariausi, jau buvo 4 diena kaip sumazinau savo piliuliu doze, o PRG ausktas pas mane kaip matei.. Na bet as vis dar po 1 naudosiu dar savaite, kaip daktare liepe.
4u.gif

Pas Tave tai nerealus PROG, geras ten piliules turit thumbup.gif nei badytis nereikia nei crinone nekrenta atgal , kazkas irgi pazangaus thumbup.gif as jauciu jau po 1 crinone vietoj 2 pradesiu deti kita savaite, nes 12 jau reikes kaip ir nutraukineti , pagaliau bus svara thumbup.gif kaip gerai ties 12 sav pasibaigs ir folis, nu man vakare ji su vandeniu isgert kazkoks siaubas pasidare, nesutasius neebeiseina, gerai teliko 2 savaiteles doh.gif Ryt vaikystes drauge atvaziuoja i svecius , tai jau pasakysiu naujiena, siurprizus darau gyvai noriu matyt reakcijas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 04, 21:41)
Pas Tave tai nerealus PROG, geras ten piliules turit  thumbup.gif  nei badytis nereikia nei crinone nekrenta atgal , kazkas irgi pazangaus  thumbup.gif  as jauciu jau po 1 crinone vietoj 2 pradesiu deti kita savaite, nes 12 jau reikes kaip ir nutraukineti , pagaliau bus svara  thumbup.gif kaip gerai ties 12 sav pasibaigs ir folis, nu man vakare ji su vandeniu isgert kazkoks siaubas pasidare, nesutasius neebeiseina, gerai teliko 2 savaiteles  doh.gif  Ryt vaikystes drauge atvaziuoja i svecius , tai jau pasakysiu naujiena, siurprizus darau gyvai noriu matyt reakcijas hihihi.gif

Aha labai idomu gyvai zmoniu veidus matyt drinks_cheers.gif

Ai zinai, su tom musu piliulem irgi siek tiek pasisalina, tai iklotelius irgi reikia naudot. As irgi dziaugiuosi kad jau svariau bus ax.gif

O del folio nezinojau kad po 12 sv reikia nutraukt. O kodel tave tampo; jus ta folbiol naudojat? Ten miltukai kokie?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 04, 21:52)
Aha labai idomu gyvai zmoniu veidus matyt  drinks_cheers.gif

Ai zinai, su tom musu piliulem irgi siek tiek pasisalina, tai iklotelius irgi reikia naudot. As irgi dziaugiuosi kad jau svariau bus  ax.gif

O del folio nezinojau kad po 12 sv reikia nutraukt. O kodel tave tampo; jus ta folbiol naudojat? Ten miltukai kokie?

folbiol taip, ten zinok tabletytes, bet man tas ryjimo procesas kazkodel doh.gif gal gerkle sudirgina ar velniai zino g.gif biggrin.gif as skaiciau kad 12 sav nutraukt, turkai dar nieko nerase bet turbut parasys kai sueis laikas 4u.gif as uzsipirkus turiu jo tai normaliai, visam nestumui turbut biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites,
siandien ziauriai daug darbo, tai trumpam pasilabinti tik uzbegau 4u.gif
Edena, as jau seniai po 1 crinone deduosi, kaip ir liepe turkai. Nusprendziau nebeissirasineti sau didesniu doziu ir klausyti daktaru blush2.gif Ir nieko blaugiau nejauciu, viskas po senovei ax.gif

Grazios dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 05 lapkričio 2014 - 09:41
Labas rytas 4u.gif 4u.gif

Na man LT gine liepe dar 2 palaikyt, bet jau mazinsiu jauciu ax.gif

oi as siandien pikta, atrodo puse pasaulio susimoke pries mane, na bet nieko sako kas nescias moteras pykdo tai peles namie isiveisia biggrin.gif
protest.gif
Gal hormonai isisiautejo bet laaabai asmeniskai viska priimt pradejau bendraudama su zmonem doh.gif doh.gif Zodziu kaip diena taip naujiena lotuliukas.gif Savijauta ok, vaziuosiu irgi tu suriu lazdeliu nusipirkt, Atisa gerai cia jas priminei ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 05, 10:31)
oi as siandien pikta, atrodo puse pasaulio susimoke pries mane

Bet gi kita pusė pasaulio su tavim wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 05, 11:36)
Bet gi kita pusė pasaulio su tavim wub.gif  biggrin.gif

kaip graziai parasei wub.gif wub.gif Tikrai, kita puse pasaulo po mano sirdele , su manim wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal dar kam nors bus įdomu - pasidalinu ką radau inete blush2.gif
http://www.neplanuot...iodas-iki-8-sav
Apačioje yra nuoroda, kurią paspaudus atsiverčia tolimesnis vystimasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 05, 14:14)
Gal dar kam nors bus įdomu - pasidalinu ką radau inete blush2.gif
http://www.neplanuot...iodas-iki-8-sav
Apačioje yra nuoroda, kurią paspaudus atsiverčia tolimesnis vystimasis smile.gif

Dieve kaip fainai kaip informatyviai viskas pateikta wub.gif Aciu Comma, greiciau lek jau pasiimt savo vaiku ir junkis i pasisektukes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 05, 13:28)
Dieve kaip fainai kaip informatyviai viskas pateikta  wub.gif  Aciu Comma, greiciau lek jau pasiimt savo vaiku ir junkis i pasisektukes  thumbup.gif

Nuo vakar jau pradėjau bijoti ne tik neigiamo rezultato, bet ir teigiamo doh.gif Tikrai greičiau jau viskas įvyktų, nes tas laukimas nežinia ko labai žudo blush2.gif
Nicai79 linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 05, 14:36)
Nuo vakar jau pradėjau bijoti ne tik neigiamo rezultato, bet ir teigiamo doh.gif Tikrai greičiau jau viskas įvyktų, nes tas laukimas nežinia ko labai žudo blush2.gif
Nicai79 linkėjimai 4u.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Comma pribaigsi mus ir save lotuliukas.gif nu greiciau tos dienos eitu tikrai nes dar velniai ka prisigalvosi doh.gif biggrin.gif na bet jau tuoj tuoj tuoj. pagaliau bus uraaa kai Comma isskris, niekur nebepabegsi ten hihihi.gif visos mintys isgaruos biggrin.gif
Atsakyti