Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Comma @ 2014 11 05, 15:36)
Nuo vakar jau pradėjau bijoti ne tik neigiamo rezultato, bet ir teigiamo doh.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lyg apie mane rašytum lotuliukas.gif kažkurią čia dieną aš nuo teigiamo rezultato svaigau unsure.gif

P.S. einu šaltienos virt - taip išskydau, kai pamačiau kojytes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 05 lapkričio 2014 - 15:13
QUOTE(Tino @ 2014 11 05, 17:11)
P.S. einu šaltienos virt - taip išskydau, kai pamačiau kojytes  blush2.gif

Su karstom bulvem ir majonezu wub.gif essen.gif net seile nutyyso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 05, 16:37)
Su karstom bulvem ir majonezu  wub.gif essen.gif net seile nutyyso  bigsmile.gif

oi, aš iki priedų net nepasvajojau. bijau, kad kojas sukirsiu iki kol jos sustings lotuliukas.gif man tai krienai vietoj majonezo geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 05, 16:14)
Gal dar kam nors bus įdomu - pasidalinu ką radau inete blush2.gif
http://www.neplanuot...iodas-iki-8-sav
Apačioje yra nuoroda, kurią paspaudus atsiverčia tolimesnis vystimasis smile.gif

Aciu 4u.gif , man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 05, 15:14)
Gal dar kam nors bus įdomu - pasidalinu ką radau inete blush2.gif
http://www.neplanuot...iodas-iki-8-sav

Sveikutes, labai patiko nuoroda rolleyes.gif

Oi as atsilikusi nuo jusu merginos, bet nelabai turiu jegu doh.gif ypac vakarais, uzvakar tai kaip Edena buvau visa pikta, o vakar darbe buvo toks jegu antpludis, darbinga diena, bet vakaras doh.gif guliu paslika.

Be proto laukiu savaitgalio, visa sestadieni nieko neveiksiu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, sveikutes 4u.gif 4u.gif

aha, cia uzvakar gal kokia pilnatis prasidejo kad mes jautresnes tokios buvom doh.gif

as irgi vakar baisiai darbinga ir siandien atrodo judu liuks negerumu nera, tik tempia pilvuka siandien, bet gal kad auga kruopius ( tikiuosi) . Na atrodo dar viena savaite istveriau be skano biggrin.gif liko lygiai 2 iki planuojamo skano pas gine , dar reikes nemazai kantrybes biggrin.gif Doplerio dar nera ir dar jauciu kokia savaite tikrai nebus doh.gif laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 06, 10:43)
Labas rytas, sveikutes  4u.gif  4u.gif

aha, cia uzvakar gal kokia pilnatis prasidejo kad mes jautresnes tokios buvom  doh.gif

as irgi vakar baisiai darbinga ir siandien atrodo judu liuks negerumu nera, tik tempia pilvuka siandien, bet gal kad auga kruopius ( tikiuosi) . Na atrodo dar viena savaite istveriau be skano  biggrin.gif  liko lygiai 2 iki planuojamo skano pas gine , dar reikes nemazai kantrybes  biggrin.gif Doplerio dar nera ir dar jauciu kokia savaite tikrai nebus  doh.gif laukiu nesulaukiu  ax.gif

Man ateinanti treciadieni irgi VK paskutinis susitikimas, jei viskas gerai kaip ji sake, tada israsys visa mano istorija ir atsisveikinsim, dar aptarsim del Crinono gal jau uzbaigt ir viskas.

O paskui bus man galvos skausmas kur prisiregistruot, o ir pas gines tikrai nebus tokie dazni apsilankymai planuojami kai mums dabar dar cia po prieziurai buvo g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
O man lygiai uz savaites pirmas normalus scanas bigsmile.gif Ir as laukiu nesulaukiu, po scano jau ir dukrytei naujienas pranesime bigsmile.gif Bus dziaugsmo sesei clap.gif
Edenut, tikiesi taip greit is kinieciu gauti? ax.gif Kad is ju kokias 3-4 savaites tai minimum eina prekes doh.gif
Burbuliacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 06 lapkričio 2014 - 09:58
QUOTE(Atisa @ 2014 11 06, 10:57)
Labas rytas,
O man lygiai uz savaites pirmas normalus scanas  bigsmile.gif Ir as laukiu nesulaukiu, po scano jau ir dukrytei naujienas pranesime  bigsmile.gif Bus dziaugsmo sesei clap.gif
Edenut, tikiesi taip greit is kinieciu gauti?  ax.gif  Kad is ju kokias 3-4 savaites tai minimum eina prekes  doh.gif
Burbuliacija  4u.gif

Nu joa, bet tave ir iskankino doh.gif 4u.gif bet, kantrybe dorybe biggrin.gif
as tai kaip pagalvoju jau 4 turejau blush2.gif doh.gif per savo baimes dar du buvo
Atsakyti
Aha Atisiukas su istempta kantrybe tikrai, pagaliau pamatys savo grazuoli ar grazuolius wub.gif wub.gif

as Armantele jau irgi 3 turejau, uztai dabar ale kantriai laukiu doh.gif
O is Kinijos as optimistiskai galvojau 3 savaites kokias, na bet taip, gali ir iki 4 uztrukti doh.gif ir tai dar jeigu muitinej neuzklius. Na ugdausi ta kantrybe-dorybe ir as dabar biggrin.gif gal iki kaledu bent gausiu lotuliukas.gif Uzisakiau dar per ebay tokias fainas kaledines lemputes - baltus bubulus buna tokie filmuose grazus, sakiau kazkur namuose puosiu, gal lauke ar kazka panasaus wub.gif nerealiai jau laukiu Kaledu wub.gif

Burbuliacija prapala g.gif 4u.gif

Tino saunuole saltiena kad darai thumbup.gif as po darbo griztu ir nieko jau, vakar tik plova greit sumeciau kad maisto butu, o siaip tai vakar net Mcdonalde teko pavalgyt doh.gif nes vazinejau su reikalais ir taip supykino turejau zutbut suvalgyt kazka - ir tikrai sukimsau bulvytes ir kaip praejo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na jau tikrai, istampe man kantrybe, bet kaip sako - suo ir kariamas pripranta, tai dabar kazkaip laikas greiciau eina, nei ejo iki tol ax.gif Bet jau tikrai labai laukiu, noriu, kad pasakytu, jog viskas gerai bigsmile.gif

Edena, na, pareklamuok savo burbulus, gal ir as tokius uzsisakysiu bigsmile.gif Kaip tik ana savaite ieskojau girliandos ebejuj ax.gif

As irgi zinok valgyt nieko nebedarau, neturiu visai jegu doh.gif O iki tol buvau labai seimininke ax.gif Dabar arba greit kazka surezgu (ir tai tk del vaiko darau ax.gif ), arba pas mama jei vaziuojam, pavakarieniaujam ax.gif Isvis kazkokia apatija viskam, jei galeciau, visa diena guleciau lovoj doh.gif Tik aciu Dievui, pati savijauta geresne, nei cia buvo kelias dienas ax.gif

Jau kaip laukiu savaitgalio clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 06 lapkričio 2014 - 11:21
QUOTE(Atisa @ 2014 11 06, 11:21)
Na jau tikrai, istampe man kantrybe, bet kaip sako - suo ir kariamas pripranta, tai dabar kazkaip laikas greiciau eina, nei ejo iki tol  ax.gif  Bet jau tikrai labai laukiu, noriu, kad pasakytu, jog viskas gerai  bigsmile.gif

Edena, na, pareklamuok savo burbulus, gal ir as tokius uzsisakysiu  bigsmile.gif  Kaip tik ana savaite ieskojau girliandos ebejuj  ax.gif

va prasau biggrin.gif Burbulai

aisku as ju dar negavau, bet tikiu kad viskas ok bus su jais, nes paskui dar ir laiska parase kad jeigu netiktu, ar neveiktu ar kazkas ne taip butu kad rasyciau ir isspres, tai va laukiu ziuresiu kas cia per burbulai ateis clap.gif
Atsakyti