Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(spinde @ 2014 11 12, 16:51)
Labas merginos. Esu tylusis skaitytojas, bet dabar pagalbos saukiuosi visur. Mano situacija priverte parasyti cia.

o tai kada paskutini karta ziurejote , kiek HCG buvo ? gal jau senokai ziurejo gine ar cia ka tik ( siandien, vakar)...?
Atsakyti

As su dziugiom zinom is echoskopo wub.gif jetus, koks jis jau didelis bigsmile.gif wub.gif jau pluduriuoja, juda, rankytem mosikuojasi ir vis pirstuka i burnyte kisa wub.gif tobulai jauciuosi, anksciau budavo matau ten taskiuka, sirdute tuksi ir viskas, o siandien, jau leliukas visas rolleyes.gif 24mm pagal echoskopa man 9 savaites ir viena diena smile.gif

Negalejau nepasidziaugti su Jumis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 12 lapkričio 2014 - 19:09
QUOTE(Edena @ 2014 11 12, 20:05)
o tai kada paskutini karta ziurejote , kiek HCG buvo ? gal jau senokai ziurejo gine ar cia ka tik ( siandien, vakar)...?

Paskutinis HCG yra vakarykstis
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2014 11 12, 19:08)
Paskutinis HCG yra vakarykstis

O tai ir gine ziurejo vakar??? Per vidu ziurejo ar is isores ( is pilvo puses ar per maksti)
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 12, 20:16)
O tai ir gine ziurejo vakar??? Per vidu ziurejo ar is isores ( is pilvo puses ar per maksti)

Per vidu
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 11 12, 19:08)
As su dziugiom zinom is echoskopo  wub.gif jetus, koks jis jau didelis  bigsmile.gif  wub.gif jau pluduriuoja, juda, rankytem mosikuojasi ir vis pirstuka i burnyte kisa  wub.gif tobulai jauciuosi, anksciau budavo matau ten taskiuka, sirdute tuksi ir  viskas, o siandien, jau leliukas visas  rolleyes.gif 24mm pagal echoskopa man 9 savaites ir viena diena  smile.gif

Negalejau nepasidziaugti su Jumis  wub.gif

Smagumelis Armante thumbup.gif skamba nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 11 12, 19:08)
As su dziugiom zinom is echoskopo  wub.gif jetus, koks jis jau didelis  bigsmile.gif  wub.gif jau pluduriuoja, juda, rankytem mosikuojasi ir vis pirstuka i burnyte kisa  wub.gif tobulai jauciuosi, anksciau budavo matau ten taskiuka, sirdute tuksi ir  viskas, o siandien, jau leliukas visas  rolleyes.gif 24mm pagal echoskopa man 9 savaites ir viena diena  smile.gif

Negalejau nepasidziaugti su Jumis  wub.gif

Armante nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif kaip nerealuuuuu, bet tai jauciu pas gine koks fainas echoskopas , pas maniske itariu taip nesimatytu...jetus tai kaip mano kruopyte atrodo bigsmile.gif bigsmile.gif maciau paskutini karta 8 savaiteliu :lens
Antradieni pamatysiu pas genetikus clap.gif

spinde, ta jeigu vakar ziurejo, ir per vidu, tai tikrai mazai vilciu, na dar bandyt paziuret uz keliu dieneliu... bet per virsu buna nesimato kokiu 6 savaiciu, bet jei per vidu, ir jau 8 sav nuo paskutiniu mm, tai turi tikrai matytis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 11 12, 20:08)

super thumbup.gif džiaugiuosi už Tave - malonūs potyriai wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos wub.gif

Edena, jau antradieni bigsmile.gif kaip laukiu naujienu, papasakosi ar tikrai ten viskas taip tobulai matosi bigsmile.gif .

O as siandien pirma karta asaryte isspaudziau wub.gif MB dar visai nemates, tai po nepilno menesiuko ir mums vizitas pas genetikus, tai bus nerealus jausmas abiems kartu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2014 11 12, 20:02)
Manau dabar svarbiausia sulaukti, kad iskraujuociau, nes as irgi manau, kad nieko gero nebebus. Ziauriai liudna

Sveikutes 4u.gif
SPINDE,sunku is tikruju kazka pasakyti,juk pasaulyje buna visokiu stebuklu.Taciau jei jau tau 8 sav. nestuke.gif tu net ir pati jau turejai matyt savo maziuka su sirdute plakancia. As puikiai zinau kaip skaudu,nes pati pries du metus turejau tokia pat situacija ;viena puslyte buvo tuscia,kitose buvo maziukas bet nebeuzplake sirdutes. Sunku,stengiausi iki pat galo tiketis kad ivyks stebuklas bet... todel puikiai suvokiu kaip tau dabar sunku,kaip slysti zeme is po koju...stiprybes.labai ziauru ir be proto graudu.
Wunder su dviem sirdutem,va cia tai naujiena thumbup.gif wub.gif
Armantele,kaip faina-matai viskas gerai ir tavo maziukas vietoj ir einasi puikiai.Taip kad panos ir toliau spauskit asaras bet tik IS DIDELES LAIMES. wub.gif
Aciu labai Tino ir ypac aciu Edeniukui kas parekomendavo picerija PAS PAOLO :super Kaip skaniai pavalgem su vyru,nu nerealiai wub.gif Dar ir dabar soti jauciuos tiek privalgius lotuliukas.gif
Matau apie isejima is cvia kalbate,tai as patylesiu-nes as cia visai kaip sakant OFF TOPIC poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 12, 20:33)
Aciu labai Tino ir ypac aciu Edeniukui kas parekomendavo picerija PAS PAOLO :super Kaip skaniai pavalgem su vyru,nu nerealiai wub.gif Dar ir dabar soti jauciuos tiek privalgius lotuliukas.gif

kaip smagu kad patiko thumbup.gif svarbiausia kad radot, nes pas mus ten ne viena ta Paolo tai gerai kad i ta pataiket thumbup.gif ar su kremu spurgytes ragavot ax.gif

Armantele tikrai papasakosiu, su vyru leksim pagaliau ir jis pamatys wub.gif wub.gif bet jeigu jau 9 sav. jis toks aktyvus, tai jau tikrai beveik 12 bus dickis wub.gif

siandinien gaudziau dopleriu, tai tik prauzia man jis ir dingsta, vien kuitimasis kazkoks girdejosi, neisivaizduoju jis ten taip plaukioja kazin g.gif nes auksciau pilvu pavedi tai tylu, nu ties gimda tai diskanas doh.gif neina net sirdutes ritmingai paklausyt, aisku labai nespaudinejau as jo ten
Atsakyti
Man zinok Edeniuk irgi taip pat girdedavosi,tik aparatukas fiksuodavo sirdies duzius,o maziukas dazniau girdedavau kaip suspurda,praplaukia pro sali wub.gif dabar tai jau svelniai jau baksnoja man wub.gif bet vis tiek su dopleriuku dar paklausau 4u.gif
Mes buvom nueje i ta Pas Paolo kur su pavesine,zmones dar tam siltanmyje sedejo.O mes kavinukej pacioj.Spurgu negavome-atnese sausainiuku pradzioje,o paskui pavaisino labai skaniu pyrago gabaleliu,bet tokiu nei per saldziu ir lengvuciu plius ten truputi grietineles sone buvo wub.gif
Buvom uzvaziave dar su vyru pasidairyt Kaune i vaiku parduotuve Baby City. Pasirinkimas ka tu,nepalyginsi su Siauliais.Pamaigem vezimelius,turim dabar kita savaite issirink is dvieju prioritetu tai jei parodoj issirinksim tai gali but kad jau kita savaitgali turesim vezimeli thumbup.gif O vyras apziurejes visas lovytes,ilgiausiai pradiskutaves su konsultatu,apziurejes lovytes is visu pusiu pasake kad rimciausia yra TROLL lovyte. Tai ir del lovytes jau nusprendem thumbup.gif Tik galvoju ka tas konsultantas pagalvojo apie maniski lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk neprieisi ir nepasakys kad mano vyras pats dirba prie medienos, prie baldu gamybos ir zino aibe niuansu.Na bet gryzom is Kauno juodai isvarge, bet gana geros nuotaikos. ax.gif
Jei nebutu gydytoja uzsiminusi per echo del maziuko sirdutes voztuvo darbelio visai butume pasisokineje is laimes iseje,o dabar truputi nerimo pasejo.
Atsakyti