Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

Sveikutes 4u.gif siandien kaip i darba nereikejo, tai ryte nemiga buvo uzejusi cool.gif , bet poto vyrui isejus i darba dar nusnudau.

Nezinau, darbe tikrai gal lengviau, tik tiek, kad tas mano darbas su klientais , o ir tokia itampa sklando, kad norejos atsiriboti nuo to darbo 4u.gif

Siandien buvo drauge su dukryte, tai iskepiau amerikietisku blynu, labai skaniai pasivaisinom, pasiplepejom, tik man tokia sunkoka nuotaika, rodos dar tik atsikeliau, o jau pavargau biggrin.gif doh.gif

Atisiuk, lauksim vakare ziniu bigsmile.gif

Edena, o tu i Vilniu vaziuosim i santariskes ar i ta genetikos klinika?
nes drauge buvo genetikos centre santariskese, tai jai ten viska nustate, as kazkaip i privacia uzsirasiau, bet dabar suabejojau ar cia verta tiek moketi unsure.gif
Papildyta:
Afrodite, paskaiciau pilvinuku temoj apie apsilankyma pas gyd. 4u.gif smagu, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 11 13, 15:11)
Nezinau, darbe tikrai gal lengviau, tik tiek, kad tas mano darbas su klientais , o ir tokia itampa sklando, kad norejos atsiriboti nuo to darbo  4u.gif

rodos dar tik atsikeliau, o jau pavargau  biggrin.gif  doh.gif

jo, ir mano darbas tieisoginis su klientas, nekenciu as ju siuo metu biggrin.gif
O del savijautos kaip suprantu, nes mano lygiai tokia pati buna drinks_cheers.gif Tik atsikeliu, ir jau jauciuosi kaip bulviu lauka nukasus biggrin.gif doh.gif
Na, stiprybes, kaip nors istversim karsta.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 12, 10:54)
  biggrin.gif  kai tik grisiu, iskart prisiduosiu, butinai  wub.gif

ok, laukiam wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 11 13, 14:11)
Nezinau, darbe tikrai gal lengviau, tik tiek, kad tas mano darbas su klientais , o ir tokia itampa sklando, kad norejos atsiriboti nuo to darbo  4u.gif

Siandien buvo drauge su dukryte, tai iskepiau amerikietisku blynu, labai skaniai pasivaisinom, pasiplepejom, tik man tokia sunkoka nuotaika, rodos dar tik atsikeliau, o jau pavargau  biggrin.gif  doh.gif

nes drauge buvo genetikos centre santariskese, tai jai ten viska nustate, as kazkaip i privacia uzsirasiau, bet dabar suabejojau ar cia verta tiek moketi  unsure.gif

ir gerai, kad paėmei laisvų - būna tie klientai tokie bjaurūs. doh.gif išvis darbas su žmonėm savotiškas... šiandien kolegė bendravo su išsikalinėjančia moteriške, o aš klausiau ir džiaugiausi, kad man to nereikia. man tai vienas darbas su žmonėm, o kitas su popieriais, tai pailsiu. dabar likau tik su popieriais thumbup.gif

o kokie yra amerikietiški blynai? blink.gif o aš prisipirkau visko pyragui su maskarponės sūriu, ryt kepsiu.

mes į santariškes važiuojam. aš jaučiuosi jau tiek visur visko sumokėjus daktaram, kad dar pas genetikus mokėt gražių sumų jau nebenoriu rolleyes.gif su siuntimu nuvažiavau ir pažiūrėjo. ir dar pažiūrės.

QUOTE(Atisa @ 2014 11 13, 14:35)
O del savijautos kaip suprantu, nes mano lygiai tokia pati buna  drinks_cheers.gif  Tik atsikeliu, ir jau jauciuosi kaip bulviu lauka nukasus  biggrin.gif  doh.gif
Na, stiprybes, kaip nors istversim karsta.gif  ax.gif

o aš pažiūrėjau - koks mano didelis pilvas jau blink.gif kaip aš jį panešiu, kai bus užaugęs iki galo g.gif
klausykit, o jums neslenka plaukai? man kažko rudeninis slinkimas nenustoja, nors jau turėtų baigtis. eina kuokštais. aš ne iš tų, kad pergyvenčiau, kad nupliksiu, jų tikrai liks, bet šiaip neramu - gal ko trūksta organizme g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 11 13, 13:11)

As i Santariskiu genetikos centra lekiu, uzsirasius as ten 4u.gif 4u.gif Tai ten pat ir Tu uzsirasei pas E.B. ar ne 4u.gif ? As i Santariskes minu, ten ir isgirtasis tas echoskopas thumbup.gif

Drauges, kaip pasikelti kazin ERITROCITUS g.gif tik pirmadieni pas seimos gydytoja, bet kraujuky pakrites HCT Hematokritas zemiau normos, RBC ( raudonieji kuneliai)ir MCV , bet jis irgi prie eritrocitu… Hemoglibinas 128 tai kaip ir norma bet tie eritrocitai pirma karta mazoki doh.gif kazi kaip pasikelti…

O PROG 102 nmol jau, nors Crinone jau tik 1 dedu thumbup.gif Tai kaip suprantu, placenta jau gaminasi gal g.gif ?!
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 13, 00:46)
Atisiuk,man reikia tavo pagalbos. Esme tokia.Is mano mazyliai vyro puskes maziukui norejau nupirkt kaledini kostiuma. Susisiekiau su pardaveja. ir man ji raso kad uz siuntima tiek ir kadangi pas mane kitas bankas tai dar uz banko paslaugas kai turiu sumoketi 1.40 nes pas ja SEB.
Susiduriau pirma kart su tokia situacija.Nenoriu neteisingai uzpulti zmogu. Bet man pasirode kazkaip keista. jei as moku is savo saskaitos tai mano bankas man nuskaiciuoja uz pinigu pervedima,tai negi nuskaiciuoja ir tam zmogui kuriam nueina pinigai g.gif
Kazkaip logikos tada nematau... nes reiskia bankas pasiima is taves jei tu darai pinigines perlaidas ir jei kazkas siuncia pinigus tau.
nezinau man absurdiskai skamba.Bet idomu butu vistiek profesionalo nuomone siuo klausimu.
Aciu.

Afrodite, tikrai nuskaito, jei tavo sąskaita kitame banke (šiuo atvekju kitame nei SEB) 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos. Na ir vel as cia. Siryt paskambino is klinikos ir pasake, kad mano HCG buvo padarytas kazkaip ne taip, todel parodymai buvo netikslus. Jis nuo 8621 paaugo 13759. Nu tokiam laikui tai per mazai, bet..... Siandien dar buvau pas kita gine, kuri lyg kazka ir mate puslyteje, bet aisku ne taip kaip turetusi matytis esant 8 savaiciu nestumui. I savo privacia klinika vaziuoju antradieni, nes ir gydytoja pati nesupranta kas su manim dedasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 13, 16:15)
As i Santariskiu genetikos centra lekiu, uzsirasius as ten  4u.gif  4u.gif  Tai ten pat ir Tu uzsirasei pas E.B. ar ne  4u.gif ? As i Santariskes minu, ten ir isgirtasis tas echoskopas  thumbup.gif

Oi *****, o as i genetikos klinika uzsirasiau, ten kainos didokos doh.gif pas Egle Beniusiene, bet siandien drauge buvo atvaziavus, sake ji Santariskese buvo, pas lyg pas Krasovskaja. Todel iskart pamasciau, kad as cia ne ten uzsirasiau, uztai ir eiliu nebuvo, bandysiu ryt skambintis, jei nebus vietu drauges broliene gal pabandys dar pas ta pacia uzrasyt. unsure.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,
Taigi viskas su mumis gerai wub.gif Auga mazas zmogeliukas su kojytem, rankytem ir greitai plakancia sirdele wub.gif jau visi 1.83 cm wub.gif

Gydytojas iskart uzsimine apie genetinius, kad po IVf rekomenduoja visiems pasidaryti, net jei nera seimoje genetiniu ligu, amziaus ar kitu riziku. Na ir paminejo PRISCA. O jus labai daug kalbejot apie tuos tyrimus, tik nepamenu, kurioj temoj, nes man neaktualu buvo doh.gif Zinau, kad saket, Prisca netikslus yra, bet juk tas kitas, kur Afrodite daresi, labai brangus, taip? Ar verta isvis ta PRISCA darytis? Atsiprasau, tikrai kartojuosi, gal nukreipsit bent i temute, kurioj plepejot doh.gif

Spinde, labai linkiu, kad viskas butu gerai ir jus aplankytu maloni staigmena wub.gif Gal maziukas tieisog siek tiek leciau vystosi.. labai linkiu, kad kita savaitele jis jus nustebintu ir butu sveikas ir didelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 13 lapkričio 2014 - 19:33
Atisiukai wub.gif labai dziugios zinios bigsmile.gif 4u.gif

Spinde, as apie HCG mazai nusimanau, tikiuosi viskas bus gerai, labai to linkiu 4u.gif
Atsakyti
Atisa, na va ir ramybe pagaliau wub.gif Sveikinu su ja 4u.gif

Nuotraukyte gavai? bigsmile.gif

Edena, as kazkur cia nesenai skaiciau, kad placenta pakankamai susiformavusi kad aprupinti vaisiu reikiamu PRG kiekiu, jau nuo 8 savaites 4u.gif

Tai sakot genetikai reikalingi ypac po IVF g.gif Amerikoj tai jau niekas tos priscos beveik ir nebedaro, tas tyrimas kur Afrodite dares, labai populiareja. Nors dar brangus ir ten, bet moterys geriau renkasi pamoketi pinigelius bet saugiai, negu valstybes remiamos- rizikuoti...

As tai ziuresiu ka man mano daktariukstis sakys ( nemegstu jo ) Tai prisca su dviem beibiais tai tik paskutiniu atveju daryciaus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 13 lapkričio 2014 - 20:00
QUOTE(Atisa @ 2014 11 13, 20:33)
Labas vakarelis,
Taigi viskas su mumis gerai  wub.gif  Auga mazas zmogeliukas su kojytem, rankytem ir greitai plakancia sirdele  wub.gif  jau visi 1.83 cm  wub.gif 

Labas vakarelis!

Atisiuk - Tu matai, vis del to vienas buvo g.gif bigsmile.gif Sveikinu sveikinu - kad jau visas 1.83 ir sirdute plakancia smile.gif 4u.gif
O pas Tino dar neaisku?..As dabar TR sedziu, tai tas wifi streikuoja, tai ne viska galiu paskaityti..
Visos aukingit savo pilvukus ir toliau sekmingai ir kad "nebutu nervuotu klientu" cool.gif
Atsakyti