Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Atisa @ 2014 11 15, 15:57)
Edena, su 200 dienu jubiliejum tave  thumbup.gif

O as blondine, burbuliacija -gerai atspejai, tikiuosi ne is kalbu  lotuliukas.gif  ikeliau keleta fotkiu ir as  ax.gif

Labai malonu buvo su visomis susipazinti  drinks_cheers.gif

Oo kaip faina Atisa, o as va zinok kazkaip panasiai tave ir isivaizdavau drinks_cheers.gif Prie manekeniu irgi laisvai isipaisai mirksiukas.gif

Tai kai jus sakydavot TR temoj kad jus ten maiso su Edena nes esat labai panasios, todel ir galvojau kad ir Edena sviesi. Bet kad jus visai nepanasios g.gif

Kodel kazin mane tamsia isivaizdavot g.gif

O kaciukai kokie ispudingi thumbup.gif

Nu smagu pasiziuret i visas, bus dar smagiau kai jau pilvukai prades lyst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 15, 18:29)
Kodel kazin mane tamsia isivaizdavot  g.gif

Net nezinau g.gif tiesiog kai bendrauji, kazkoki vaizda turi, tai tavo vaizdas mano samonej buvo tamsiaplaukis biggrin.gif o dabar kaip faina, isivaizduoti nebereiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 14, 19:02)
Marselle, sveika prisijungusi  drinks_cheers.gif  kur dareisi IVF? Abu kartai is pirmo karto pavyko?

Pavyko pirmas ir trecias ivf, dariausi LT VK.
Ziuriu apie gimdymus statistika zurinejat. Man dare CP, nes turiu maksties pertvara,dviguba gimda ir uzsisukusi kakleli. Bet po nestumo kazkaip stebuklingai kaklelis issitiesino,pertvara pasislinko,tai dabar galvoju kad gal reiktu paciai gimdyt jei leistu. Nes tas atsigavimas po CP tikrai ne gelytes

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 14, 20:02)

Sveikutes,

Jeee penktadienis  clap.gif  assa.gif  assa.gif

Oi, siandien mano sirdy svente- savijauta daaaug geresne nei pastaraja savaite, kelios tik bangelis pykinimo buvo per visa diena, visai buvo imanoma siandien gyvent.. Labai tikiuosi kad ir savaitgali bus panasiai, nes as jau 2 savaitgalius is eiles turejau pragulet lovoj, o praeitas 'savaitgalis' buvo net 5iu dienu  doh.gif

Marsele, welcome  4u.gif ir sveikinu su taskiuko vaizdu  wub.gif

Na galiu nudziugint, pas mus irgi salta ir lyja  biggrin.gif

Beje,rytoj prasideda 10a savaite, tai galvoji ta proga imesiu kelias nuotraukas pilvuziuku albumely, susipazinimui. Atisiuk, gal ir tu prisijungtum?  ax.gif

Ir as noriu ta albumeli pamatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 11 15, 20:09)
Nes tas atsigavimas po CP tikrai ne gelytes

Matai, cia labai individualiai - vyro sesuo turejo 2 CP, mano drauge - ir cp, ir natur, abiems viskas puikiai sekesi, be jokio streso, sugijo irgi labai greitai thumbup.gif Na, gimdymas tai jau irgi ne gelytes, net ne spygliukai blink.gif Atsiprasau, kalbu TIK is savo patirties - yra daugyve moteru, kurios gimdo pacios ir tuo dziaugiasi, ir viskas yra istveriama, tikrai 4u.gif Tik cia jau kiekvienos pasirinkimas 4u.gif
As ko labiausiai bijau, tai kad nerasiu su kuo susitarti verysad.gif kazi, tartis neuztenka gi su savo gine? Turbut rekia ligoninej rasti, kas sutiks cp padaryt, o pazistamu neturiu verysad.gif tai cia mano didziausia baime unsure.gif Dar toli, aisku, bet jau pagalvoju karts nuo karto blush2.gif

Grazaus vakarelio visoms 4u.gif

P.S. reikia kraustytis po truputuka is sios temutes, bet dar noriu palaukt, kol nauju mergyciu prisipildys, laukiu, kol is TR nestukiu kruva parskris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 15, 15:00)
Mergaites, testukai apgavo. Taip kad planai TR galioja toliau smile.gif

jatau, kaip gaila doh.gif doh.gif nu bet koks ryškus testas.... verysad.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 15, 15:08)
Oi pas mus lyja jau beveik visa savaite be sustojimo, pila kaip is kibiro. Sustoja kokiom 5 minute ir vel.. Bet kazkaip man visai patinka toks oras ( kolkas  biggrin.gif )  vistiek nesites cia ilgai  ax.gif

tai čia turbūt tie lietūs, kur ir Italijoj varo, mačiau Roma skęsta... verysad.gif o iki mūsų niekas nedaeina rolleyes.gif

QUOTE(Edena @ 2014 11 15, 15:20)
Tiesa, Afrodite ir Tino palaiko bruneciu puse  thumbup.gif

vieną vakarą buvau užklydus, apžiūrėjau visas, bet jau nebespėjau savo įkelt. ir tokia sena pasijutau verysad.gif šiandien ir aš bent kelias nuotraukytes įdėsiu. ką jau padarysi, kad aš viską gyvenime darau vėliau nei kiti rolleyes.gif
teip teip, aš iš tų natūralių juodaplaukių, tik dažų pagalba esu brunetė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 15, 22:25)
vieną vakarą buvau užklydus, apžiūrėjau visas, bet jau nebespėjau savo įkelt. ir tokia sena pasijutau  verysad.gif šiandien ir aš bent kelias nuotraukytes įdėsiu. ką jau padarysi, kad aš viską gyvenime darau vėliau nei kiti  rolleyes.gif
teip teip, aš iš tų natūralių juodaplaukių, tik dažų pagalba esu brunetė  lotuliukas.gif

Tino, Galiu nuramint, cia FR 35eriu tik pradeda 'galvoti ' apie vaikus. Lt mane irgi jau per sena pastojimui pavadino viena gyditoja doh.gif , man 33 tada buvo biggrin.gif
LT gal sunkiau truputi del tos kritikos, bet svarbiausia kad pati gerai jautiesi. As tai labai gerai jauciuosi del to kad gimdysiu veliau negu anksciau. As visa laika save isivaizdavau kad jei busiu mama tai tik vyresniame amziuj. Kiekvienam savo mirksiukas.gif

Atisa, aha greit jau persikraustysim. Bet galim padabot dar sia temute kol naujokes parskris drinks_cheers.gif

Tino, pas tave rodo kad yra papke, bet nuotraukos tai ne vienos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 15 lapkričio 2014 - 22:43
su Atisa Elis sake energija , amzium, ugiu mes panasios ir manierom, man atrodo man ir sake kad ji blond hair, kad as is kazkur zinau:)
Tinuk matau foto bet ne i savo papke ikelei o man rodo tame skyrelyje "your bucket" anea? lyg ten tu, su akiniais juodais tai tiksliai nematau biggrin.gif

oi Atisiukas kokiu grozybiu isprgi prikele 4u.gif wub.gif
reiks ir man jau atsinaujint albumiuka as ten su savo moliugeliu tik sedziu biggrin.gif

super dienele, draugei pasisakiau tai kaip apsidziauge, ir man smagu buvo kad ji dziauges, zodziu emociskai pakyleta diena thumbup.gif sulciu prisipaudziau visokiu, kelsim hemoglobina su morkytem ir grikiais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 15 lapkričio 2014 - 23:02
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 15, 23:37)
Tino, Galiu nuramint, cia FR 35eriu tik pradeda 'galvoti ' apie vaikus. Lt mane irgi jau per sena pastojimui pavadino viena gyditoja  doh.gif , man 33 tada buvo  biggrin.gif 
LT gal sunkiau truputi del tos kritikos,  bet svarbiausia kad pati gerai jautiesi. As tai labai gerai jauciuosi del to kad gimdysiu veliau negu anksciau. As visa laika save isivaizdavau kad jei busiu mama tai tik vyresniame amziuj. Kiekvienam savo  mirksiukas.gif

QUOTE(Edena @ 2014 11 16, 00:00)
Tinuk matau foto bet ne i savo papke ikelei o man rodo tame skyrelyje "your bucket" anea? lyg ten tu, su akiniais juodais tai tiksliai nematau  biggrin.gif

na va, sukėliau Stambulo epizodus kelis biggrin.gif dar šiandienos pilvo einu traukt iš telefo.

aš pati tai liuks jaučiuosi dėl amžiaus. tik Jūs visos tokios jaunos ir gražios, kad susikuklinau blush2.gif apie daktarus LT tai net nekalbu doh.gif kita vertus, su vaikais nebūčiau pasiekus tiek darbe. dabar tikrai pasimėgavau visokia įmanoma šlove ir nuopelnais - buvo saldu, tad galbūt neverta graužtis, kad ateina ir kitas gyvenimo etapas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 15, 23:14)
na va, sukėliau Stambulo epizodus kelis biggrin.gif dar šiandienos pilvo einu traukt iš telefo.

einu ir as kokiu sauletu nuotrauku pasikuisti lens.gif biggrin.gif

Beziurdama TR nuotraukytes Afrodite radau as nufotkinus kaip Memorial abieju musu vyrai sedi laukia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 15 lapkričio 2014 - 23:25
ech, per didelė nuotrauka doh.gif ryt vyro paprašysiu, kad sumažintų, taigi teks palaukti rytdienos biggrin.gif nes jau einu miegot.
labanaktis visoms ir gero sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 15, 23:14)

aš pati tai liuks jaučiuosi dėl amžiaus. tik Jūs visos tokios jaunos ir gražios, kad susikuklinau  blush2.gif apie daktarus LT tai net nekalbu  doh.gif kita vertus, su vaikais nebūčiau pasiekus tiek darbe. dabar tikrai pasimėgavau visokia įmanoma šlove ir nuopelnais - buvo saldu, tad galbūt neverta graužtis, kad ateina ir kitas gyvenimo etapas  biggrin.gif

Aha, matau jau nuotraukytes, nu tokia delavaja atrodai, kaip ir is kalbos mirksiukas.gif thumbup.gif Ir gerai kad profesinej srity kalnai nuversti ir pasiektos aukstumos, dabar ramiai galesi megautis motinyste nesukdama galvos kad dar reikia speti ir karjiera pasiekti 4u.gif
Idomu pamatyt ir to Stambulo fragmentus, nes as sekdavau jusu TR tema, tai dabar smagu ir vaizdus paziuret.

Edena mesk mesk jei ka turi smile.gif

Del to kraujo, tai cia skaitos anemija pas tave ar ne?
***** pas mane irgi kraujas daznai ant ribos budavo, o dabar per nestuma manau ji reikia ypac stebeti.. Ka tau gyditoja sake, ar kanors minejo kokia itaka leliaus vystimuisi turi zemas hemaglobinas? Tavo tos sultytes ir grikiai skamba taip skaniai rolleyes.gif Sulciu gal dar prisispausciau bet grikiu pas mus nera doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Prabudau ir niekaip nebesimiega doh.gif valgyt noriu, MB, kuris sekmadieniais man blynus kepa, miega kaip užmuštas. Tai ką čia dabar daryt... g.gif
O kaip man pusė nosies viduj herpesu apaugo doh.gif visa visa.taip būna po geros slogos, o čia šiaip sau be niekur nieko....
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 16, 00:37)
Aha, matau jau nuotraukytes, nu tokia delavaja atrodai, kaip ir is kalbos  mirksiukas.gif  thumbup.gif
Idomu pamatyt ir to Stambulo fragmentus, nes as sekdavau jusu TR tema, tai dabar smagu ir vaizdus paziuret.

Del to kraujo, tai cia skaitos anemija pas tave ? Tavo tos sultytes ir grikiai skamba taip skaniai  rolleyes.gif   Sulciu gal dar prisispausciau bet grikiu pas mus nera  doh.gif

Jūs su tom morkų sultim atsargiai. Jų negalima daug-per savaitę kokį puodelį ir užtenka. Žinot, kad morkose daug vitamino A, o jo juk nėščiom daug negalima. Tad lieka grikiai, burokai, jautiena, granatai ir kt.

Burbuliacija, dėl Tavęs įdėsiu kokį grožį iš P FR. Man ten neapsakomas grožis. Tik kaip pastebėjot, man griuvėsiai labiau patinka biggrin.gif

hihihi.gif sakai delovaja? Nu jo, net kelionėse nepasislėpsiu jau. Įaugo į kraują. Bet kad Tu šviesi, tai niekaip neįsivaizdavau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 16 lapkričio 2014 - 09:19