Sveikutes
Na,stai kaip dziugu kad visos susipazinome

O as nebuvau dar ilindusi i albumeli,nes paskutines dvi dienas migrena vel uzpuole

Kas del mano isvaizdos ir niko,nemazai kas sako kad atitinka,tik kad niekas nezino juk kaip tikroji Afrodite atrode
Edeniuk, as atsigulus nusifotkinau,nes seniau budavo stovint pilvukas matos o kai atsiguli jis sumazeja.Tai va daabr jau dzin ar stovi ar guli jis jau pupso

Beje,pasisveriau tai nuo 12 sav.iki 20 sav.priaugau 7.5 kg ir apimtis pilvo dabar jau 103 cm
O nestumo metu tikrai gelezis eina labai ir ginekologai vis tikrina juk gelezies kieki.Pas mane uzlepta anemija buvo, bet man itakojo tas genas prakeiktas,tai iki pastojimo jau buvau susitvarkiusi. Dabar geriu skysta gelezi profilaktiskai (kai nepamirstu)

O su A vitaminu ir man sake kad labai atsargiai.
Mergaites jus visas su savaitelemis,Edeniuka sveikinu su 200 dieneliu
Kas del metuku,tai man dabar 35 metai. Bet kazkaip as pati nesijuaciu kad man tiek ir nezinau,bet nekompleksuoju kazkaip del to.Jo,cia sakydavo kad jau viskas esi sena ir pan.O Turkijoje buvau dar young
Beje,mano vyras jau kelinta diena veda kalba kad po sio maziuko nores dar vieno

sakau kai gims sis gal ir noras praeis.
Edena, reiks mums kazkada prisesti prie skype nes mes turim dar foto ir su jumis

ir labai laukiam tavo naujienu is antradienio TA, pamatysi bus nereali echo apziura; maziukas bus didesnis,ir panasus jau i zmogiuka,o ir si echo labai svarbi. Nekantruju kaip laukiu ziniu
ok,einu ruostis nes teveliai ateina-brolis su zmona siuntinuka atsiunte man is Norvegijos,tai atnes man ir sakem pyraga suvlagysim,pasedesim.Ikiukas.