Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

Tino,na tavo kolegos ir darbas tas tai superiniai doh.gif jau net man pikta bash.gif bash.gif bash.gif
O diena siandien tikrai sh... mane irgi visi is visu galu nervuoja,drasko ir t.t.tikiuos ryt grazesne diena bus,nes mums nestukems reikia geru emociju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 17, 23:56)
Tino,na tavo kolegos ir darbas tas tai superiniai doh.gif jau net man pikta bash.gif  bash.gif  bash.gif
O diena siandien tikrai sh... mane irgi visi is visu galu nervuoja,drasko ir t.t.tikiuos ryt grazesne diena bus,nes mums nestukems reikia geru emociju wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o mane tai jau daugiau juokas ima nei nervina lotuliukas.gif
nu kai nėra žmonių, o darbą pradėjau aš, tai ir toliau prašo padėti. dar jeigu praeis šis pristatymas teigiamai, tai bus labai įdomu, kas toliau tai darys, ar tik neteks man ir toliau viską tęst - pasakėles rašinėt doh.gif doh.gif na, bet jau bandysiu atsifutbolint. jau ir taip svajoju pasidaryt vieną didelį darbelį iki gimdymo.
vat taip aš ir dirbau už visą kolektyvą visus metus lotuliukas.gif biggrin.gif bet geras buvo užsimiršimas nuo nepastojimo problemos, žinokit - gyvenau jau su mintim, kad viskas; nebeturėsiu vaikų šiame gyvenime... verysad.gif o va, kaip viskas pasisuko, kokius stebuklus turkai išdarinėja. šiandien žinokit girdėjau iš visai mažai pažįstamų žmonių šnekas apie tai, kad jei nesiseka pastot, tai reikia negaišt laiko Lietuvoj, o važiuot į Turkiją lotuliukas.gif likau maloniai nustebina- žinia jau pasklido biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, geros atostogos pas tave, Tino doh.gif kai i dekreta iseisi turbut irgi ramybes nebus. Gal vertetu pasikeits tel. nr g.gif biggrin.gif

Nu ziuriu visoms cia ne kas siandien, gal isties kazkas ore tvyro. Tikekimes greit prasisklaidys ax.gif

Na jo, o Turkai tai nenustoja stebine. Saunu thumbup.gif Kiek daugeliui zmoniu kurie jau viltis prarade buvo, dovanoja stebuklus, kazkas neitiketino wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif zinau kad kiekviena jau ansciau rasete kada pamatete II bruksniukus, bet noriu jusu vel uzklausti kada jau pamatete tuos bruksnius... Siandien man 14 DPI, testas rodo riebu I verysad.gif jokiu pms ir nestumo pozymiu visai nera, ar man jau reiketu nusiminti, ar dar galiu tureti vilties..?
Atsakyti
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 11 18, 10:29)
Sveikos merginos  4u.gif zinau kad kiekviena jau ansciau rasete kada pamatete II bruksniukus, bet noriu jusu vel uzklausti kada jau pamatete tuos bruksnius... Siandien man 14 DPI, testas rodo riebu I  verysad.gif  jokiu pms ir nestumo pozymiu visai nera, ar man jau reiketu nusiminti, ar dar galiu tureti vilties..?

Labukas, o ka tau sodino?
Man sodino blastutes, tai II vaiduokliuka pamaciau 7 dpi, Edena man rodos isvis ar tik ne kokia 4 dpi g.gif Bet tai tikrai dar nieko nereiskia!! Zinau aibe istoriju, kai testas vaiduokliuot isvis tik po teigiamo HCG pradejo mirksiukas.gif Ir dar nuo testo labai priklauso 4u.gif Nors man tai vaiduokliavo testas su 2 metus pasibaigusiu galiojimu lotuliukas.gif
O kada tau HCG?
Atsakyti
Man dare IUI.. o HCG tureciau pasidaryti rytoj. Gal is tikruju tas testas s... mala. Kaip noreciau tiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 11 18, 10:06)
Man dare IUI.. o HCG tureciau pasidaryti rytoj. Gal is tikruju tas testas s... mala. Kaip noreciau tiketi smile.gif

Gal ir mala, visko gali būti. Kokį pasidarei?
Atsakyti
Labas rytas visoms sunglasses2.gif

Violeta olivka - gal tikrai kokie netike testukai… HCG pasidaryk 4u.gif

Atisiuk man irgi net 2 testai buvo uzvaiduokliave po TR ta cikla kuri nieko nereikejo daryt ir 40 cd. tik mm atejo blink.gif bet aisku hCG 0 buvo, matyt, kad dar kartais i koki hormona sureaguoja g.gif
Aha, bet kai 4 DPI ( 9 DPO) buvo vaiduoklis tai kazkaip abejoniu nebebuvo biggrin.gif

vakar matau buvo bloga dienele daug kam.. na svarbiausia kad ne visos dienos vienodos, ir tikiuosi siandien visi aplinkiniai bus taikesni thumbup.gif Man vakar visai nebloga dienele, patobuliniau profesines zinias seminare, zodziu viskas normoje thumbup.gif
Tik velai nuejau miegot, nerealus serialas "Isdavyste" ten tik 13 seriju, as jau visa ji macius, bet dabar per TV3 pradejo rodyt bet 23 val doh.gif tai vistiek antra karta paziurejau pirmaja serija vakar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 18, 10:10)
Gal ir mala, visko gali būti. Kokį pasidarei?

Pirkau Rapipreg. Sedziu dabar nenustygstu vietoje, turbut tuoj leksiu pasidaryti HCG tyrimo.. tok jaudulys, kad turbut negalesiu dirbti visa diena smile.gif
Atsakyti
labukas,
QUOTE(Atisa @ 2014 11 18, 09:42)
Nors man tai vaiduokliavo testas su 2 metus pasibaigusiu galiojimu  lotuliukas.gif

ir mano buvo 2 metai kaip pasibaigęs galiojimo laikas, bet rodė tai geriau nei švieži iš vaistinės lotuliukas.gif rodė 9DPO, o sodino 2dienų embrioną.

geriausia HCG daryt, jei nori žinot, ar bent kiek kibo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 18 lapkričio 2014 - 10:24
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 11 18, 11:14)
Pirkau Rapipreg. Sedziu dabar nenustygstu vietoje, turbut tuoj leksiu pasidaryti HCG tyrimo.. tok jaudulys, kad turbut negalesiu dirbti visa diena smile.gif

Zinoma, tai geriausiai parodys rezultata ir isblaskys visas abejones 4u.gif
Prasinesk, labai lauskim ziniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta Olivka @ 2014 11 18, 09:14)

Sveikute, man irgi rode anksti. Bet kadangi as buvau susileidus HCG injekcija papildoma, tai sunku buvo atskirt kur antras bruksnelis nuo jos o kur del nestumo. Bet sviesiausias antras bruksnelis buvo kazkur 6-7 dpi, o po to jau pradejo rysketi. Man dejo 2 dvieju dienu embrionus.
Jeigu riebus 1 14 DPI, nu labai daug vilciu nesudek.. Nors rasydavo merginos cia kad kraujos rodydavo o testai ne arba vos vos ir 14 ar 16 dpi.. As kazkaip visa laika tikedavau kad jeigu jau pastojai tai kazkokia kad ir nelabai ryski antra juostele vistiek jau tokiu laiku duri buti.. Bet pasidaryk kraujuka, aisku, niekada negali zinoti 4u.gif

Edena, siandien tau didzioji diena ane? bigsmile.gif

Atsakyti