Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

Edenute, laukiam nesulaukiam ziniu is taves gathering.gif:
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
O as jau suspejau kraujuka siandien nuleisti tai lauksiu dabar atsakymu. Dar speju kad kita savaite reiks priduoti kraujuka-ech kaip baisu priduot ta kraujuka kai venu nebera doh.gif
Pavalgiau- pries nestuma nevalgydavau iki 16-18 val.Nenorejau,o dabar pabandyk nepavalgyt,net ryte kartais prabundu nuo nemalonaus skrandzio maudimo. blush2.gif
Edeniuk,labai laukiam tavo pasakojimo ir nuostabaus pasimatymo su savo leliuku-jsi tikrai bus fainas thumbup.gif wub.gif
Violeta Olivka labai mazai mergaiciu yra kam NT nerodo. As esu viena is tu.Man su dukra nerode Rapipreg ir su siuo nestumu kai dariausi NT buvo vaiduokliukas nors skaiciai HCG buvo jau virs 400. Palinkesiu stebuklo,gal ir tu esi tiesiog ta is nedaugelio kuriai tiesiog nerodo NT. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Burbuliacija aciu, prisijungiau prie albumo, susipazinau bigsmile.gif labai smagu, visos labai grazios merginos ax.gif
As irgi idejau kelias foto, viena is ju vestuviu ryta pries 2 metus, norejau ir daugiau vestuviu imesti, bet net nezinau, gal cia ne i tema, man dar neisblese geros tos dienos emocijos biggrin.gif blush2.gif vasara gimus leliukui jau bus kitas etapas wub.gif

Oi kaip laukiu Edenos 4u.gif

Visoms linkejimai, grazios dienos mergaites 4u.gif
Papildyta:
oi, man siandien suejo lygiai 10 savaiciu, keliausiu jau i vienuolikta rolleyes.gif po visu tu genetiniu ir visu tyrimu jauciu laikas prades eiti greiciau 4u.gif
Bet man vistiek neramu, mane turbut tikrai sius daryti ta VVT , vakar su vyru apkalbejom, kad jei ta Natera tai jau praktiskai galetume pasidaryti ir butu ramu, bet aisku ta kaina stabdo doh.gif nebezinau, esu akligatvy unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 18 lapkričio 2014 - 14:20
QUOTE(Armante @ 2014 11 18, 16:20)
Bet man vistiek neramu, mane turbut tikrai sius daryti ta VVT , vakar su vyru apkalbejom, kad jei ta Natera tai jau praktiskai galetume pasidaryti ir butu ramu, bet aisku ta kaina stabdo  doh.gif nebezinau, esu akligatvy  unsure.gif

Armante, o tai PRISCA jus daret, ar isvis nedarysit? As jei teisingai supratau is Afrodites, tai tas Natera tyrimas brangus, bet labai geras, BET jei paistvirtina kazkokie negerumai ir jums reikia daryti valyma, tai vistiek ta VVT reikia daryt g.gif Tai nesamone gaunas, sumoki tokias sumas ir tada vistiek reikia ji darytis g.gif Ar ne geriau pirma pasidaryt PRISCA ir jei kazkas negerai, tik tada NATERA darytis? g.gif

Kazi, kelinta siandien Edena eina? ax.gif Beje, as irgi uzsirasiau pas ta pacia gydytoja 12.12. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 18, 16:14)
Armante, o tai PRISCA jus daret, ar isvis nedarysit? As jei teisingai supratau is Afrodites, tai tas Natera tyrimas brangus, bet labai geras, BET jei paistvirtina kazkokie negerumai ir jums reikia daryti valyma, tai vistiek ta VVT reikia daryt  g.gif  Tai nesamone gaunas, sumoki tokias sumas ir tada vistiek reikia ji darytis  g.gif  Ar ne geriau pirma pasidaryt PRISCA ir jei kazkas negerai, tik tada NATERA darytis?  g.gif

Kazi, kelinta siandien Edena eina?  ax.gif  Beje, as irgi uzsirasiau pas ta pacia gydytoja 12.12.  ax.gif

Nea, Prisca dar nedariau, bet vakar paskaiciau temoj genetiniu, kad jei yra giminej, o tuo labiau seimoj tai tikrai siuncia VVT g.gif bet tiek to, islauksiu dabar pirmiausia genetikos tyrimu, o tada ziuresiu, kad nereiktu nervuotis pries laika 4u.gif

Labai labai laukiu Edenos ir as, jei viskas patiko, meginsiu patekt i Santariskes, jei nepavyks, tada vaziuosiu kaip ir suplanavus i ta genetikos klinika Vilniuj.
Vyras manes nesupranta kodel trenkiames i Vilniu, o nepasidomim kaip Kaune, bet as nezinau, kazkaip gydytoja rekomendavo vaziuot i Vilniu ir kitu galimybiu nei nesvarsciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 18 lapkričio 2014 - 15:28
Sveikutes, nu Santariskes tai siaip superines, kazkaip buvau neturejus as ten reikalu thumbup.gif thumbup.gif

Ir ka jus manot, turiu besikalanciu kiausiuku nuotrauka rankose, pedutes ir du rutuliukai , sake genetike kad berniukas bus, ir visgi pabure ir kadangi mano nuojauta kad 95 % bus berniukas tai visai patikejau as jau tuo jos spejimu, ir nuotraukoj is uzpakailiuko, pedutes sonuose ir du balsteleje burbuliukai toki biggrin.gif wub.gif
Nu mazasis matosi tai super, pagaliau ir as asarele nubraukiau , jau taip matosi aiskiai viskas, super, dydis 5,1 mm tai pagal dydi 12s2d didesnis hihihi.gif
Viskas vietose, raukslyte normoje , nosis yra , pajudino su echoskopu tai pasimakalavo, nuslydo is savo pozos ir vel taip juokingai pasitaise vel i virsu pasislinko ir vel atsigule biggrin.gif Nes toks ramiakas buvo tai turejo pajudint kad kakliuko raukslyte apsisviestu biggrin.gif
Nu bet verta tai tikrai, PRISCA irgi paeme rytoj bus atsakymas, tai jeigu butu kazkas ne taip tai tada natera reiketu, nes istiria ji tai lygiai ta pati tik tikslumas skiriasi 4u.gif tai dabar nemokamai ziuresim ka pRISCA zades, bet grazuolis musu su kiausinukais atrodo kad stipruolis auga wub.gif 4u.gif

Kai tuos musu 2 TOP kokybes atskyre, tai vyrui sakiau, kad ryskiai jie mato kad abu bernai( jie pagal lasteles juk ten jau gali pasakyt kazkaip), ir kaip pirmam nestumui turbut nutare kad geriau po viena tie berniukai butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 18 lapkričio 2014 - 15:55
QUOTE(Edena @ 2014 11 18, 16:48)
Sveikutes, nu Santariskes tai siaip superines, kazkaip buvau neturejus as ten reikalu  thumbup.gif  thumbup.gif

wow wub.gif sveikinu su gražiais vaizdais ir netgi lyties sužinojimu taip anksti wub.gif
faina, kad kelionė atsipirko thumbup.gif
Atsakyti
Labutis nestukem smile.gif Mano pulvukui jau be dvieju dienu 6 sav nestuke.gif ir baigiasi progesteronas.Dbr galvoju kaip daryti,gal vaziuot pas gydytoja ir issirasyt iki 12 nestumo savaites,ar jau nutraukt g.gif kaip jus darot?
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 11 18, 16:48)
Sveikutes, nu Santariskes tai siaip superines, kazkaip buvau neturejus as ten reikalu  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir ka jus manot, turiu besikalanciu kiausiuku nuotrauka rankose, pedutes ir du rutuliukai , sake genetike kad berniukas bus, ir visgi pabure ir kadangi mano nuojauta kad 95 % bus berniukas tai visai patikejau as jau tuo jos spejimu, ir nuotraukoj is uzpakailiuko, pedutes sonuose ir du balsteleje burbuliukai toki  biggrin.gif  wub.gif
Nu mazasis matosi tai super, pagaliau ir as asarele nubraukiau ,  jau taip matosi aiskiai viskas, super, dydis 5,1 mm tai pagal dydi 12s2d  didesnis hihihi.gif
Viskas vietose, raukslyte normoje , nosis yra , pajudino su echoskopu tai pasimakalavo, nuslydo is savo pozos ir vel taip juokingai pasitaise vel i virsu pasislinko ir vel atsigule  biggrin.gif  Nes toks ramiakas buvo tai turejo pajudint kad kakliuko raukslyte apsisviestu  biggrin.gif
Nu bet verta tai tikrai, PRISCA irgi paeme rytoj bus atsakymas, tai jeigu butu kazkas ne taip tai tada natera reiketu, nes istiria ji tai lygiai ta pati tik tikslumas skiriasi  4u.gif  tai dabar nemokamai ziuresim ka pRISCA zades, bet grazuolis musu su kiausinukais atrodo kad stipruolis auga  wub.gif  4u.gif

Kai tuos musu 2 TOP kokybes atskyre, tai vyrui sakiau, kad ryskiai jie mato kad abu bernai( jie pagal lasteles juk ten jau gali pasakyt kazkaip), ir kaip pirmam nestumui turbut nutare  kad geriau po viena tie berniukai butu  biggrin.gif

Sveikinimai 4u.gif itariu koks fainas jaudinantis jausmas.Ar pas genetikus kitoks ehoskopas ar kaip,kad jie ta lyti taip aiskiai mato? Kas ten kitaip nei pas ginekologus?
Atsakyti
Edena, nu super naujienos thumbup.gif thumbup.gif Nezinau, kodel, bet ir as galvojau, kad berniukas pas tave bus wub.gif Jei butu reikeje lazintis, buciau staciusi uz bachuriuka biggrin.gif Bet tai kaip anksti pasake lyti, geras bigsmile.gif ir as kaip laukiu, greiciau tas gruodis ateitu wub.gif Gal mums dar lyties ir nesimatys, bet vistiek labai faina wub.gif

Klausyk, o per vidu ziuri, ar per pilva? blush2.gif Galvoju, vyra vestis, ar ne? Man gedytis pries ji aisku ir taip nera ko, bet man moraliskai tas sedejimas kaip kepamos vistos ant kedes, nu negaliu doh.gif Kuo maziau zmoniu, tuo geriau blush2.gif

Oho, ir koks didelis jau - na tikras vyras thumbup.gif Net ir lengia dydziu pagal savo amziu, saunuolis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 18, 17:59)
Dbr galvoju kaip daryti,gal vaziuot pas gydytoja ir issirasyt iki 12 nestumo savaites,ar jau nutraukt   g.gif  kaip jus darot?

Ne!!!!! jokiu budu negalima nutraukti progesterono 4u.gif juk tai vienas is svarbiausiu nestumo palaikymo hormonu 4u.gif

Labai sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 18 lapkričio 2014 - 16:06
QUOTE(Atisa @ 2014 11 18, 16:14)
Armante, o tai PRISCA jus daret, ar isvis nedarysit? As jei teisingai supratau is Afrodites, tai tas Natera tyrimas brangus, bet labai geras, BET jei paistvirtina kazkokie negerumai ir jums reikia daryti valyma, tai vistiek ta VVT reikia daryt  g.gif  Tai nesamone gaunas, sumoki tokias sumas ir tada vistiek reikia ji darytis  g.gif  Ar ne geriau pirma pasidaryt PRISCA ir jei kazkas negerai, tik tada NATERA darytis?  g.gif

Truputi gal ne taip supratai mirksiukas.gif Natera tikslus tyrimas pasak genetiko atitinkantis VVT genetinius atsakymus-nes buvo jeli atvejai kai atejo NATERA tyrimas blogas, seima daresi vistiek VVT kad isitikint kad tikrai negerai.
O siaip patys ginekologai ir genetikai pripazista si tyrima kaip lygiaverti VVT tyrimams. Bet Lietuvos sveikatos ministerija nepripazinusi yra sio tyrimo, tai reiskia jei vaikeliui kazkas negerai butu tai nebutu galima nutraukti nestumo remiantis NATERA.Del to daro ta VVT.
Beje,Vilniuje praso busimu mamyciu kurios priduoda VVT praso tuo paciu priduoti krauja nes dabar ir musu lietuviu mokslininkai nori ismokti atlikti ta tyrima kad maziau reiktu darytu to VVT.
Edeniuk, na nerealu tikrai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Sveikinimai didziausi ir sakiau kad sis echo bus ispudingas mirksiukas.gif O vyras ar kartu buvo? Na bet kaip faina,viskas gerai, ir raukslyte gera-labai dziugu uz jusu seima wub.gif As kaip ir Atisiukas kazkaip turejau nuojauta kad tu laukies berniuko blush2.gif Ir vyrui sakiau,kartu ten buvom ziurek abi ir berniukus parsivezem tongue.gif Na labai dziugi naujiena thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Edena bigsmile.gif wub.gif sveikinimai didziausi, oi kaip smagu skaityt tokias naujienas wub.gif PASAKA, tikiu, kad jausmas nerealus, tikrai, o buvot kartu su vyru? Na labai labai dziaugiuos uz Jusu seima rolleyes.gif

As siandien irgi gavai siuntima i Santariskes, jei nepavyks reikiamu laiku uzsirasyti, bandysiu per drauges ta pazistama.
Net lyti jau nuspejo, oi fainai fainai clap.gif
Atsakyti
As buvau pas gydytoja, dar savaite pabusiu namuciuose wub.gif

Edena, o jau tas serialas Isdavyste bigsmile.gif taip patiko, is reklamu maciau, kad bus fainas, bet vakar visai apie ji pamirsau, siandien paziurejau, nu nerealus 4u.gif ir aktoriai man labai labai wub.gif

PO gydytojos nulekiua i parde, tai nusipirkau pistaciju, taip skaniai sukirtau cool.gif dar nusipirkau giros, nu noras buvo begalinis, tai ismaukiau visa ta puse litro,tikiuos gira mums galima unsure.gif 4u.gif
Sedziu apsipatenkinus rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 18 lapkričio 2014 - 17:47