Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 20, 12:53)
Labas rytas,

Wunder, malonu susipazinti  4u.gif  Dar viena margaite i bruneciu gretas  smile.gif  Tas albumelis dabar greiciau i miss grazuoliu atranka panasus negu i nestukiu biggrin.gif reik greiciau pilvukus auginti  biggrin.gif

Sveikos, gal man irgi butu galima gauti ta prisijungima ax.gif
Ir as noriu prie tu graziuoliu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Wunder @ 2014 11 20, 11:00)
Labutis,

Negaliu prisiskambinti, bandysiu vėliau  smile.gif  Apžiūrėjau visas.. kokios dailios moterys visos, tikrai  wub.gif  aš dar pilvuko neturiu, tai įkėliau kelias foto susipažinimui smile.gif

Pas mane, kazkodel, pilvukas issokes. Jauciuosi kaip 3 menesi (ypac ant vakaro). Atrodo, eini darbe ir tik i pilva visi ziuri. Kazi ar cia gerai, kartais pagalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 11 20, 16:21)
Merginos, pasidalinkit, kokias knygas skaitot?smile.gif

as dar neturiu niekaip laiko, po darbu visokius mokymus einu tai velai griztu, bet jau laukiu nesulaukiu kada skaityt galesiu smile.gif) tIK "Nesciosios knyga kiekvienai dienai" paskaitau bet ir tai dabar jau vos speju pagal savaites skaityt biggrin.gif
O jei apie kitokias knygas - paskutine skaiciau "Dingusi", idomi knyga kai po 5 metu santuokos (paslijusios) viena diena zmona dingsta, na ir ten rutuliojasi toliau... pagal ja dabar filmas pastatytas 4u.gif

Su wc - zinokit igudau gerti skycius tik iki 21.30 kazkur , tai tada tik 1 karta nueinu i wc nakti, bet jei daug ir iki kokiu 22.30-23 val gurksnoju nu tai viskas, 4 kartai garantuoti, zodziu i vakara pradedu skyscius mazinti, bet ir man iki dabar jie kankina biggrin.gif

Gallileja, zinok 3 menesy dar irgi niekas nelenda biggrin.gif kai pavalgai tik tas pats issoka ir taip buna, bet siaip tai neislindes dar visai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 20, 19:48)
as dar neturiu niekaip laiko, po darbu visokius mokymus einu tai velai griztu, bet jau laukiu nesulaukiu kada skaityt galesiu smile.gif) tIK "Nesciosios knyga kiekvienai dienai" paskaitau bet ir tai dabar jau vos speju pagal savaites skaityt  biggrin.gif
O jei apie kitokias knygas - paskutine skaiciau "Dingusi", idomi knyga kai po 5 metu santuokos (paslijusios) viena diena zmona dingsta, na ir ten rutuliojasi toliau... pagal ja dabar filmas pastatytas 4u.gif 

Su wc - zinokit igudau gerti skycius tik iki 21.30 kazkur , tai tada tik 1 karta nueinu i wc nakti, bet jei daug ir iki kokiu 22.30-23 val gurksnoju nu tai viskas, 4 kartai garantuoti, zodziu i vakara pradedu skyscius mazinti, bet ir man iki dabar jie kankina  biggrin.gif

Gallileja, zinok 3 menesy dar irgi niekas nelenda  biggrin.gif  kai pavalgai tik tas pats issoka ir taip buna, bet siaip tai neislindes dar visai hihihi.gif

Aha, parodyciau as nestuke.gif , ir jus sakytumrt, kad didelis rolleyes.gif , o ar greiciau pilvas dideja jeigu yra isodinti du (dar tiksliai neziau kiek prigijo)
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 11 20, 18:52)
Aha, parodyciau as  nestuke.gif , ir jus sakytumrt, kad didelis  rolleyes.gif , o ar greiciau pilvas dideja jeigu yra isodinti du (dar tiksliai neziau kiek prigijo)

nu po 12 sav tai jo biggrin.gif kai leliukai po 5 cm buna, o siaip tai iki tol tai , 6 sav net 1 cm nesiekia, 8 sav apie 1,5-2 cm tai dar nelabai kas lenda , viduj jie ten buna 4u.gif gal nuo putimo pilvo, baisiai pucia bent jau daugumai nestukiu nestuke.gif 4u.gif Nekalbu jau apie uzkietejusius... Magni ta geriu bet nuo uzkietejimo jis nebaisiai padeda, sake gine kad kazkiek padeti turi
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 11 20, 18:52)
Aha, parodyciau as  nestuke.gif , ir jus sakytumrt, kad didelis  rolleyes.gif , o ar greiciau pilvas dideja jeigu yra isodinti du (dar tiksliai neziau kiek prigijo)

Nu pas mane du bet nepasakyciau kad pilvas jau islindes, nors irgi jau i pabaiga trecio menesio einu. Man atrodo labiau priklauso nuo sudejimo, plius pilvo raumenu (preso buvimo arba ne) ir turbut ar pirmas nestumas ar ne. Pas tas kur jau gimde daznai pilvukai pasirodo anksciau.

Mergaites del to albumelio, tai siaip jis priklauso 'auginam pilvukus' skyreliui, mes issikaulijom tuos prisijungimus is tu mergaiciu nes jas senai pazystam ir mes jau viena koja toj temutej. O del davimo tu prisijungimu visom naujai prisijungusioms as tiesiog nezinau ar turiu tokia teise blush2.gif As pati tikrai nieko pries kad prisijungtu visos, bet kaip sakiau ne musu rankose tas autoritetas. Jeigu labai norit iskart prisijungti tai gal prasykit prisijungimu tu mergaiciu kurios aname skyrelyje. Jos kure ta albumeli todel manau ju ir reiketu prasyti blush2.gif
Atsakyti
Turejau omenyje nestukiu knygas, kitokiu netureciau laiko skaityti siuo metu blush2.gif
kas del pilvuko issokusio, tai musu kiausides uzpompintos ir pilvelis isiputes del ju, taip pat ir pilvo putimai, uzkietejimai isdidina pilvuka. As visada pilvuze buvau, tai nelabai jauciu skirtumo thumbup.gif albumeli paziurejau myliuku polveli, ohoho koks grozis, skaiciau, kad ir vaikuciai gime dideli, faina wub.gif as dar kolkas neprisistaciau pilvuku augintoju temoje, bet nekantrauju labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wunder: 20 lapkričio 2014 - 21:21
QUOTE(Galileja @ 2014 11 20, 19:33)
Sveikos, gal man irgi butu galima gauti ta prisijungima  ax.gif
Ir as noriu prie tu graziuoliu  bigsmile.gif
Papildyta:

Pas mane, kazkodel, pilvukas issokes. Jauciuosi kaip 3 menesi (ypac ant vakaro). Atrodo, eini darbe ir tik i pilva visi ziuri. Kazi ar cia gerai, kartais pagalvoju  g.gif

Viskas cia gerai nepergyvenk...pas mane tiek su pirmu tiek ca su antru nestumu pilvas us karto pasimate.Esu seip 60 kg ir 167cm.nesu stora,bet po ivf proceduros pilvas is karto matosi.....
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 20, 20:03)
Nu pas mane du  bet nepasakyciau kad pilvas jau islindes, nors irgi jau i pabaiga trecio menesio einu. Man atrodo labiau priklauso nuo sudejimo, plius pilvo raumenu (preso buvimo arba ne) ir turbut ar pirmas nestumas ar ne. Pas tas kur jau gimde daznai pilvukai pasirodo anksciau.

Mergaites del to albumelio, tai siaip jis priklauso 'auginam pilvukus' skyreliui, mes issikaulijom tuos prisijungimus is tu mergaiciu nes jas senai pazystam ir mes jau viena koja toj temutej. O del davimo tu prisijungimu visom naujai prisijungusioms as tiesiog nezinau ar turiu tokia teise  blush2.gif  As pati tikrai nieko pries kad prisijungtu visos, bet kaip sakiau ne musu rankose tas autoritetas. Jeigu labai norit iskart prisijungti tai gal prasykit prisijungimu tu mergaiciu kurios aname skyrelyje. Jos kure ta albumeli todel manau ju ir reiketu prasyti  blush2.gif

vat kokios jus unsure.gif vienom davet kitom ne.kaip man dabar prasyti tu mergaiciu jei as ju visai nepazystu,nei sis nei tas...Mes gi savaitem viena kita vejam,butu smagu matyti su kuo bendraujam...bet jei negalima,tai lauksim kol sueis tos 12sav ir tada paprasysim.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 20, 21:03)
Mergaites del to albumelio, tai siaip jis priklauso 'auginam pilvukus' skyreliui, mes issikaulijom tuos prisijungimus is tu mergaiciu nes jas senai pazystam ir mes jau viena koja toj temutej.

As ta pati pagalvojau, todel nedrisau nei vienai siusti drinks_cheers.gif Man visai negaila prisijungimu, tiesiog manau, kad teise juos dalinti priklauso ikurejoms 4u.gif nes sis albumiukas privatus, reikia atsiklausti merginu, ar jos sutinka, ar nori, kad visos is eiles dabar gautų juos, nes tam ir susikūrė, kad privačiai bendrautų g.gif Tik nieko nepagalvokit, man tikrai negaila, tiesiog manau, kad reikia atsiklausti ir tiek 4u.gif Nes ten nuotraukas talpino tik senbuvės, nei vienos naujokės kaip ir nebuvo. IVF toks labai jau subtilus procesas ir ne vienai porai cia yra viena is ju paslapciu, o sukelus fotkes savo gyvenima padedi ant lapo, ypac mes gi zinom, kokia LT maza.
Dar karta visu atsiprasau - cia tik mano mintys 4u.gif Vis tik puslapiukas priklauso ikurejoms, ir jei jos nieko pries - visada prasom, tik as vistiek manau, kad prisijungimus gali duoti senbuves, o ne mes, kurios ka tik juos pacios gavome 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas flirt.gif flirt.gif

merginos kokia as laiminga siandien, as taip laukiau sniegoooooo clap.gif: man taip grazu, net prasvito atrodo bis.gif Kaleeeeedoooos santa2.gif megalol.gif jau kaimynai vieni uzsikabino lemputes, as irgi tik sulaukiu Gruodzio 1 ir lekiu eglutes, kabinsiu lemputes zodziu puosiuosi wub.gif thumbup.gif

Vakar pasibaigiau vienus mokymus, pagaliau ramus vakarai bus namuose, nes dabar velai parsibelsdavau tai net katinas piktai i mane ziuri kad demesio visai neskiriu ir tik grizus iskart i lova einu doh.gif

Del prisijungimo as irgi neparasiau , bet mintis mano ta pati buvo kad mes gavom o dabar isplatinsim visoms ko net jos nezino ir nebendrauja, ir nelabai daznai cia pacios pasirodote, prasome jungtis aktyviau blush2.gif 4u.gif

Man tai ir po sodinimo atrodo labiau matosi nei dabar , kazkaip nuleido ta pilvuka, as galvoju gal pradzioj del hormonu pasikeitimo ir tikrai, visu putimu ir panasiai jis toks matomesnis.. Dabar vis dar vaikstau su kelnem kuriom iki nestumo vaiksciojau dar ziuriu nespaudzia hihihi.gif aisku siaip sukudau tai tas ant to turbut del ko as i jas visdar ilendu 4u.gif

O jus pas genetikus tikrai visos viena po kitos, tai bus karsta ir idomi savaitele :karsta as kita treciadieni pas savo gine zygiuoju pagaliau uzves nesciosios knygele ,ir privalumais galesiu naudotis ( kaip parkavimu tam tikrose vietose prie parduotuves biggrin.gif )

Na ka mergytes- dar be visa ko ir - PENKTAAAADIENIIIIIS !!!!

alc.gif bis.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 21 lapkričio 2014 - 09:13
QUOTE(Edena @ 2014 11 21, 10:13)
merginos kokia as laiminga siandien, as taip laukiau sniegoooooo  clap.gif: man taip grazu, net prasvito atrodo bis.gif Kaleeeeedoooos  santa2.gif megalol.gif jau kaimynai vieni uzsikabino lemputes, as irgi tik sulaukiu Gruodzio 1 ir lekiu eglutes, kabinsiu lemputes zodziu puosiuosi  wub.gif  thumbup.gif

pagaliau uzves nesciosios knygele ,ir privalumais galesiu naudotis ( kaip parkavimu tam tikrose vietose prie parduotuves biggrin.gif )

Na ka mergytes- dar be visa ko ir - PENKTAAAADIENIIIIIS !!!!

sveikos,
nu kaip smagu, kad tau smagu biggrin.gif man tai ta pliurza ne itin patiko verysad.gif

o tai kokios lengvatos nėščiosioms? papasakokit plačiau blink.gif

man šiandien ilga dienelė: anksti kėliausi, o vakare balius blush2.gif gersiu nealkoholinį alutį bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Man šiandien irgi nuotaika ypatinga, sniegutis, visai kaledom pakvipo wub.gif vyras visas surūgęs vaikšto, sakau žiūrėk kaip smagu, kalėdos tuoj, sniegas, o tas tik suburbėjo, kad masina reiks grandyti biggrin.gif

Edena, žinau koks akmuo nusirita, kai kažką baigi ir pagaliau gali džiaugtis ramybe thumbup.gif

Penktadienis, pagaliau darbai bus baigti ir poilsis, dar šiandien važiuojam į tėviškę aplankyti artimiausiųjų drinks_cheers.gif žožiu, džiaugsmo pilnos kelnės biggrin.gif

Atradau belvitos sausainius, yra įvairių skonių, neatsibosta taip greit, o ir nuo jų sotumas išlieka ilgam, tai kažkaip pilvukį kolkas ramybė bigsmile.gif Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti