QUOTE(Edena @ 2014 11 03, 21:24)
nu va ir as aciu D staigiai ji sugalvojau, ir banAna ir braskiu ir piena ir ledu iplakiau, tai dar ir naudingas. na isgeriau kol kas norma, tik galva nusiimt norisi

kaip sutapo, ir aš grįžus po darbo tokį patį pasidariau, tik be ledų ir su serbentais vietoj braškių
oi, žinokit, ir aš noriu pasiguost, nes vakare jau visai liūdnai jaučiuosi. nuo ilgo kalbėjimo visai pridusau. man kažko tas dusulys labai kankina, nu sunku kažkaip įkvėpt. knygose rašo, kad taip būna, man buvo rugsėjį ir dabar vėl. ginė sakė, kad gimda dar tik iki bambos, tai neturėtų spaust plaučių, kelt diafragmos, tai neturėtų dusint, nusiuntė pas šeimos gydytoją, bet pas tą prieisiu tik po savaitės

užkniso. tik pastebėjau, kad dusina, kai daugiau nervų būna. beje, pernai tuo pačiu metu buvo man panašiai, tai lėkiau tikrintis širdies, bet kad viskas gerai

čia normalu kažin
ir šiaip viskas nervuoja, nebetelpu į drabužius, nėštukiškas kelnes užsidėjus, bet jos man veržia, jei pasidarau dar mažesnį pilvą, o jei atsileidžiu, tai atsistojus visai smunka.

atsisėdus veržia. ginė sakė, neveržt pilvo, bet tai kad viskas veržia

jau dabar... o tai kas bus paskui, kai tas pilvas išdidės. aš neįsivaizduoju, kaip aš tuos du išnešiosiu

o ir gali niežtėt tą pilvą nuo augimo ?
jaučiu, kitą savaitę kur privačiai pasidarysiu skaną, neišlauksiu.
ai, nieko nebenoriu.

blyn, dar taip skaudu: dirbau dirbau, sutvarkiau visą kolektyvo darbą per metus, o dabar išeinu ir visas mano įdirbis nuplauks šuniui ant uodegos

niekas nieko vėl nebedarys... atsiprašau, už off opic.