Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 03, 20:21)
O tavo kokteiliukas labai jau patraukliai atrodo, net nesupykino beziurint  biggrin.gif
Tikiuosi jis tau suveiks kaip vaistas nuo galvos skausmu mirksiukas.gif
4u.gif

nu va ir as aciu D staigiai ji sugalvojau, ir banAna ir braskiu ir piena ir ledu iplakiau, tai dar ir naudingas. na isgeriau kol kas norma, tik galva nusiimt norisi
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 03, 20:51)
ka su galvos skausmu darydavai:))))? Justmomies man siandien rase : Warm or cold compresses may help with headaches. is kur jie zino  doh.gif  biggrin.gif

Edeniuk, ne tik darydavau bet ir darau- nieko verysad.gif Kankinuosi iki dabar su galvos skausmais,tik stiprus skausmai buna per savaite pora trejeta kartu,bet tokiu kad net verkiu is bejegiskumo ir dazniausiai man prasideda daabr antroj dienos pusej,labai jau retai dabar nuo ryto ji plysta iki vemimo.
O darau tai deduos salta kompresiuka ant galvos, stengiuos gulet lovytej ir tamsiam kambaryje,isgeriu paracetamoli,daug skysciu,vedinu namus aisku..o siaip kaukiu is skausmo ir bunu bjauri ir man niekas neidomi ir nieko nenoriu.Bet eina ir praeina tas skausmas.Realiai kad labai kazkas padetu tikrai nera dar. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 03, 21:21)
Aha, as irgi labai laukiu to palaiminto antro trimestro  notworthy.gif

O tavo kokteiliukas labai jau patraukliai atrodo, net nesupykino beziurint  biggrin.gif
Tikiuosi jis tau suveiks kaip vaistas nuo galvos skausmu mirksiukas.gif
4u.gif

oh kaip noreciau toooooookio kokteiliukoo wub.gif wub.gif wub.gif jauciu reiks pasidaryt tik be ledu gausis blush2.gif
O del antro trimestro- savi "smagumai". Man galva kaip skaudejo taip ir skauda iki dabar,nors rytoj jau eis 20 nestuke.gif savaite. Miegoti nebepatogu, valgau daznai ir i wc lakstymai padaznejo kazko, skauda kirksni kad net nepatogu eiti, vakare einu kaip antis ir prasiskietusi net, eit greit negaliu pradedu dust, susoka pulsas iskart ir galva tada svaigsta,nuovargis tikrai niekur nedingo.O vakare tai visi smagumai biggrin.gif
Aisku siaip pati jauciuos energingesne bet tikrai asmeniskai man su siuo nestumu tikrai nera taip kad antram trimestre jausciausi geriau zyyyymia. mirksiukas.gif
Atsakyti

aciu Afrodite, baisiai paguodei lotuliukas.gif lotuliukas.gif einu darytis kompreso doh.gif
Atsakyti
Aha, tikrai kad paguodei, Afrodite blink.gif
Mes cia taip norim tiketi kad bus kazkada lengviau, o cia se kad nori doh.gif biggrin.gif

Nu bet vistiek kiekvienai skirtingai ax.gif bent jau tikejimo reik neprarast rolleyes.gif

Vakar paziurejau ta filma 'what to expect when you're expecting' nebuvau dar macius, tai negi tikrai ant galo visos sauksim - pregnancy *** doh.gif (pyrst) biggrin.gif

O, gavau savo rezultatus bigsmile.gif

PRG 296.16 ng/ml arba 941.79nmol/l,

TSH 2.32 mui/L

Ir Toxsoplasmoze dar tyre- neigiama

Manau viskas ciki piki ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 03 lapkričio 2014 - 21:42
mergaites,as jusu negazdinu mirksiukas.gif Duok dieve,kad viskas butu ciki piki jums antram trimestre. Man su dukrele tikrai buvo geriau antram trimestre,o su siuo nestumu kas diena vis naujiena ir nesvarbu jau kad antras trimestras. Malonu tik kad nebera pykinimu ir jauciu maziuko judesiukus wub.gif wub.gif
Be to,man labai issoko pilvukas. Tai jums gali juk ir kitaip buti nebutinai kaip man. Pas mus kovinukese yra mergaiciu kurios super jauciasi, viena is ju netgi dvynukiu laukias tai pilvuko beveik kaip nera nors jau 5 men. nestuke.gif ir t.t. o kitom yra visokiu malonumu.
As tik pasakiau teisybe.Vis pamirstu kad kiti zmones ne kaip as biggrin.gif Nes man labai nepatinka kai man meluoja, kai nepasako teisybes,nutyli ir taip leidzia man isivaizduoti kad viskas super duper grazu arba baisu ar pan.Man patinka kad galiu zinot realiai situacija ir bandyt jai nusiteikt,pagaliau tam tikrai atvejais suvokti kad taip turi buti ir tai nesivengiama ir pan.
Ok,einu ilsetis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 03, 21:23)
Vakar paziurejau ta filma 'what to expect when you're expecting' nebuvau dar macius, tai negi tikrai ant galo visos sauksim - pregnancy ***  doh.gif  (pyrst) biggrin.gif
O, gavau savo rezultatus  bigsmile.gif

PRG 296.16 ng/ml arba 941.79nmol/l,

TSH 2.32 mui/

tikrai super skaiciukai thumbup.gif thumbup.gif ir gerai kad priminei si filma, reiks ir man dar karta pasiziuret, kai seniau kine ziurejau tai nebuvo taip aktualu biggrin.gif

saldziu sapnu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 03, 21:24)
nu va ir as aciu D staigiai ji sugalvojau, ir banAna ir braskiu ir piena ir ledu iplakiau, tai dar ir naudingas. na isgeriau kol kas norma, tik galva nusiimt norisi

biggrin.gif kaip sutapo, ir aš grįžus po darbo tokį patį pasidariau, tik be ledų ir su serbentais vietoj braškių biggrin.gif

oi, žinokit, ir aš noriu pasiguost, nes vakare jau visai liūdnai jaučiuosi. nuo ilgo kalbėjimo visai pridusau. man kažko tas dusulys labai kankina, nu sunku kažkaip įkvėpt. knygose rašo, kad taip būna, man buvo rugsėjį ir dabar vėl. ginė sakė, kad gimda dar tik iki bambos, tai neturėtų spaust plaučių, kelt diafragmos, tai neturėtų dusint, nusiuntė pas šeimos gydytoją, bet pas tą prieisiu tik po savaitės doh.gif užkniso. tik pastebėjau, kad dusina, kai daugiau nervų būna. beje, pernai tuo pačiu metu buvo man panašiai, tai lėkiau tikrintis širdies, bet kad viskas gerai doh.gif čia normalu kažin g.gif

ir šiaip viskas nervuoja, nebetelpu į drabužius, nėštukiškas kelnes užsidėjus, bet jos man veržia, jei pasidarau dar mažesnį pilvą, o jei atsileidžiu, tai atsistojus visai smunka. doh.gif atsisėdus veržia. ginė sakė, neveržt pilvo, bet tai kad viskas veržia verysad.gif jau dabar... o tai kas bus paskui, kai tas pilvas išdidės. aš neįsivaizduoju, kaip aš tuos du išnešiosiu doh.gif o ir gali niežtėt tą pilvą nuo augimo ?
jaučiu, kitą savaitę kur privačiai pasidarysiu skaną, neišlauksiu.

ai, nieko nebenoriu. schmoll.gif blyn, dar taip skaudu: dirbau dirbau, sutvarkiau visą kolektyvo darbą per metus, o dabar išeinu ir visas mano įdirbis nuplauks šuniui ant uodegos verysad.gif niekas nieko vėl nebedarys... atsiprašau, už off opic.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 03 lapkričio 2014 - 22:02
Gal kas turite gonal likuti parduoti?truksta 75.Skubiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 11 03, 22:11)
Gal kas turite gonal likuti parduoti?truksta 75.Skubiai unsure.gif

Galeciau padovanoti, turiu nemazai likusio, tik kad as ne lt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 03, 23:19)
Galeciau padovanoti, turiu nemazai likusio, tik kad as ne lt  sad.gif

Ach labai gaila,klinika apsiskaiciavo ir per mazai vaistu dave,o kelione iki klinikos 2,5val...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 03, 22:01)
biggrin.gif kaip sutapo, ir aš grįžus po darbo tokį patį pasidariau, tik be ledų ir su serbentais vietoj braškių  biggrin.gif

oi, žinokit, ir aš noriu pasiguost, nes vakare jau visai liūdnai jaučiuosi. nuo ilgo kalbėjimo visai pridusau. man kažko tas dusulys labai kankina, nu sunku kažkaip įkvėpt. knygose rašo, kad taip

O kokios astmos uzsleptos neturi kartais? g.gif Man tai kolkas jokiu dusinimu ar bedu su kvepavimu nera. Bet dar anksti turbut.

Del rubu tai tiesiog reikia susirasti ir isigyti patogiu. Jeigu verzia, tai ziauriai nuotaika gadina. As niekada nemegdavau kad man kas kur nors verztu, o tuo labiau kai nescia, tai dar labiau nervuotu, juk viskas sujautreje..
Nezinau gal tau pagal darba reikia kokius tai kostiumelius nesioti ar pan, bet man tai visa laika sukneles patogiausia budavo arba sijonai. Kelnes mane nervina, as niekada patogiu nerandu. Nebent kokios tympos ant kuriu tunika gali uzsimest. Reik butinai atsikratyt nepatogiu drabuziu, pasijauti visai kitokiu zmogumi kai patogiai apsirengi mirksiukas.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Justuteee @ 2014 11 03, 22:26)
Ach labai gaila,klinika apsiskaiciavo ir per mazai vaistu dave,o kelione iki klinikos 2,5val...

Rasyk per visas temutes, turetu atsirasti kasnors. IVF temutej daug mergaiciu katik gavusios HCG, gal pas jas kazkas liko.. Sekmes Justuteee 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 03, 23:28)
O kokios astmos uzsleptos neturi kartais?  g.gif  Man tai kolkas jokiu dusinimu ar bedu su kvepavimu nera. Bet dar anksti turbut.

Del rubu tai tiesiog reikia susirasti ir isigyti patogiu. Jeigu verzia, tai ziauriai nuotaika gadina. As niekada nemegdavau kad man kas kur nors verztu, o tuo labiau kai nescia, tai dar labiau nervuotu, juk viskas sujautreje..
Nezinau gal tau pagal darba reikia kokius tai kostiumelius nesioti ar pan, bet man tai visa laika sukneles patogiausia budavo arba sijonai. Kelnes mane nervina, as niekada patogiu nerandu. Nebent kokios tympos ant kuriu tunika gali uzsimest. Reik butinai atsikratyt nepatogiu drabuziu, pasijauti visai kitokiu zmogumi kai patogiai apsirengi  mirksiukas.gif
4u.gif
Papildyta:
Rasyk per visas temutes, turetu atsirasti kasnors. IVF temutej daug mergaiciu katik gavusios HCG, gal pas jas kazkas liko.. Sekmes Justuteee  4u.gif

Dekui jau sturmuoju visas temutes ax.gif
Atsakyti