Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Tino @ 2014 11 03, 22:01)

Tino 4u.gif 4u.gif laikykis, kas cia per dienele mums siandien doh.gif
Del dusinimo su nervais susijusio- tikrai toks yra, man 2 menesius po vestuviu atsimenu baisiai dusino, baisus stresas liekamasis buvo, tai issityriau visas astmas viska- nieko. Bet paskui ejo ir praejo, supratau kad kai jautresne tada nuo nervu dusteliu, o dabar nestumo metu ir tas jautrumas, bet it fiziologiskai- juk plauciu turinys padideja nestumo metu

http://www.tobulamam...ndex.php?aid=83
Atsakyti
Tino,man dusimas smarkus buvo kaip tik va tuo paciu laiku kaip ir tau ir tesesi kazkur apie pora savaiciu. Budavo kalbi kalbi ir pradedi kvepuoti taip lyg butum skendusi ir ka tik gavusi ikvept oro. Mama mano buvo issigandusi kad man su sirdim kazkas negerai.. nes ir neujus negreit keleta zingsniu pagaudavau "pompa" doh.gif savijauta bjauri. Gydytojas mano paklause sirdi, pamatavo spaudima,kraujo tyrimus ir pasake kad viskas ok,kad organizmui didele apkrova ir dabar jis adaptuojasi,juk ir kraujo bei deguonies turis dideja.Ir is tikruju, ejo ir praejo.Bus gerai ir tau. 4u.gif
Tie simptomai uzeina is neaisku kur ir praeina... va tas dusimas man buvo, buvo niezejimas koju iki kraujo,pameni dar sakiau kad tikrino nuo nesciuju cholestazes mane.bet ejo ir praejo viskas.Matyt organizmas reaguoja taip i hormonus.
O del rubu, tai man idealus variantas timpos ir kokia palaidine ar tunika. Dzinsai nestukiniai pas mane tai man irgi pats tas.Susiverziu ta guma kuri eina juk per skranduka ir vaikstau.Nekenciau ir as kai spaudzia. Laikykis.
Beje,savo postu nenoriu nieko gazdint.parasiau tik Tino.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

as tai vis atsilieku nuo jusu pasnekesiu ir po paros parasau biggrin.gif, bet kas liecia papasakojima, mes irgi jau esam kaip kam pasake, bet taip tyliai, labai laukiu kol galesiu jau drasiau kalbeti ta tema wub.gif

OI mergaites man irgi bloga, vakare po darbo jau kamsti vos neuzmiegu, visai neturiu jegyciu verysad.gif

Sutikciau pabuti ant biuletenio, bet mano ginekologe VK manes nesupranta sad.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

Na, as irgi prisijungsiu prie jusu su savo savijauta doh.gif Tragiska verysad.gif Pykina nuo ryto iki vakaro (vemt tai nevemiu, bet jausmas visa para toks, kad nevirskina jokio maisto, dar ir skrandi isiskauda)..silpna, jegu neturiu niekam, ryte kai atsikeliu, tai net rankos dreba, kaip po kokiu pagiriu buciau biggrin.gif Po to issivaikstau ir nieko, galiu gyvent, bet kaip buvo su pirmu nestumu, nepalyginsi - ne veltui sako, kad negalima lyginti nestumu ax.gif

Nervas ima del visko, nors labai stengiuosi atsimint, kad viskas del nestuke.gif ir tylet, bet ne visada iseina rolleyes.gif Ir siandien ryte kaip susinervinau, atsikeliau, nulipu i apacia, o ant stalo - pjaustymo lentute, salia trupiniai, peilis nenuplautas, kavos puodelis su tirsciais ph34r.gif *****, kaip nervas sueme gun_bandana.gif

Edenut, labai apetitnas tavo kokteiliukas wub.gif

Grazios dieneles visoms, einu bandyt dirbt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 04 lapkričio 2014 - 08:28
Labas rytas 4u.gif

Armante as vakar irgi save pagavau kamsty kad uzmerkus akis sedziu tarpais biggrin.gif po darbo nuo kokiu 3-4 tai tas laikas jau viskas, labanakt biggrin.gif

Atisiuk biggrin.gif biggrin.gif o visada erzindavo ar taip nerasdavai ? nu blyn maniskis tai visada beveik palieka viska kaip bereguliuociau, nu turi sita mada ir viskas, retkarciais tik susitvarko doh.gif Bet dabar irgi pakencia nuo manes biggrin.gif Ir laukiu nesulaukiu kol ta dicke pagalve ateis per visa lova - visai nakciai atsiskirsiu lotuliukas.gif nes vis ridenasi ant manes, tai kvepuoja i ausi tai knarkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 04, 10:38)
Atisiuk  biggrin.gif  biggrin.gif  o visada erzindavo ar taip nerasdavai ? nu blyn maniskis tai visada beveik palieka viska kaip bereguliuociau, nu turi sita mada ir viskas, retkarciais tik susitvarko  doh.gif  Bet dabar irgi pakencia nuo manes biggrin.gif  Ir laukiu nesulaukiu kol ta dicke pagalve ateis per visa lova - visai nakciai atsiskirsiu  lotuliukas.gif  nes vis ridenasi ant manes, tai kvepuoja i ausi tai knarkia  doh.gif

Rasdavau visada ir visada erzindavo, bet kazkaip labiau pakest galedavau, turedavau daugiau kantrybes, kartais paburbedavau, kartais tiesiog sutvarkydavau nieko nesakius, o dabar tai siutas ima, norisi atvest uz ausies ir liept pasidet daiktus i vieta bash.gif biggrin.gif gaila, kad labai didelis, nepatempciau lotuliukas.gif Blogiausia, kad maniskis nepripazista, nes 1. jis nemato jokios betvarkes, viskas cia normaliai, nes viena lentute ir vienas puodelis nera betvarke blink.gif 2. Kai as palieku (!!), jis man nieko nesako (as arba niekada nepalieku, arba jei palieku, tai pati ir pasidedu, ko apie SV nepasakyciau doh.gif ). Ai, zodziu, kova su vejo malunais.. doh.gif biggrin.gif

Edenut, kokia ten pagalve uzsisakei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 04, 09:55)
Rasdavau visada ir visada erzindavo, bet kazkaip labiau pakest galedavau, turedavau daugiau kantrybes, kartais paburbedavau, kartais tiesiog sutvarkydavau nieko nesakius, o dabar tai siutas ima, norisi atvest uz ausies ir liept pasidet daiktus i vieta bash.gif  biggrin.gif  gaila, kad labai didelis, nepatempciau lotuliukas.gif Blogiausia, kad maniskis nepripazista, nes 1. jis nemato jokios betvarkes, viskas cia normaliai, nes viena lentute ir vienas puodelis nera betvarke  blink.gif  2. Kai as palieku (!!), jis man nieko nesako (as arba niekada nepalieku, arba jei palieku, tai pati ir pasidedu, ko apie SV nepasakyciau  doh.gif ). Ai, zodziu, kova su vejo malunais..  doh.gif  biggrin.gif

Edenut, kokia ten pagalve uzsisakei  ax.gif

lotuliukas.gif Oi prisijuokiau, atrodo grynai apie maniski rasyta butu, apie musu seima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 04, 08:55)
Rasdavau visada ir visada erzindavo, bet kazkaip labiau pakest galedavau, turedavau daugiau kantrybes, kartais paburbedavau, kartais tiesiog sutvarkydavau nieko nesakius, o dabar tai siutas ima, norisi atvest uz ausies ir liept pasidet daiktus i vieta bash.gif  biggrin.gif  gaila, kad labai didelis, nepatempciau lotuliukas.gif Blogiausia, kad maniskis nepripazista, nes 1. jis nemato jokios betvarkes, viskas cia normaliai, nes viena lentute ir vienas puodelis nera betvarke  blink.gif  2. Kai as palieku (!!), jis man nieko nesako (as arba niekada nepalieku, arba jei palieku, tai pati ir pasidedu, ko apie SV nepasakyciau  doh.gif ). Ai, zodziu, kova su vejo malunais..  doh.gif  biggrin.gif

Edenut, kokia ten pagalve uzsisakei  ax.gif

lotuliukas.gif oi prajuokinai, tie vejo malunai ir pas mus tulike , vakar puse 12 nakties rekavau lovoj kad wc aplasino nu blyn geda sakyt bet as tokia steriliste, tai uzsidejus pirstines blizginu vis kad man kvepetu wc o jis ten sklaidosi atsiprasant… taskosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu prisiminiau tai juokas paeme, bet vakar labai pikta buvau doh.gif Tai cia randam kas ka labiausiai erzina biggrin.gif

O pagalve is cia http://www.miegoharm...t/avyt279s.html ir dar papildoma uzvalkaliuka prie patalynes pasiemiau deranti hihihi.gif nezinau tos pagalves visos grikiu arba granuliu uzpildais, visur vienodos 170 cm ilgio , tai cia kazkaip visai patiko sitam psl pagalvytes wub.gif 4u.gif dar nereikia labai bet jau prireiks kazkada, visai nieko isivyniot i tokia butu hihihi.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Nu va, visos jau i blogumu kluba istojo, o man kaip tik truputi geriau rolleyes.gif Vakar visa diena normaliai pradirbau, tik vakare blogiau buvo, siryt ziuriu irgi visai nieko. Tik visa laika reikia kramsnot lengva maisteli. As vakar visa diena dar geriau karsta vandeni su citrina ir keliom imbiero skiltelem, plius dziuvesiai- ir visai gyvent galima.
O del skrandzio Atisiuk, tai zinau, man tas pats- paskauda man ji nakti, ir rimto maisto jokio i ji neikisciau. Tai nereik jo ir prievartaut, bet lengva maisteli reikia butinai po truputi valgyt.
O pirmas dvi dienas ir man buvo be galo silpna, irgi atrode rankos kojos dreba, vos paeit gali.
Laikykites mergytes, kaip Edena mane guode- ne visos dienos tokios baisios, ir ji buvo teisi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 04, 00:15)

Afrodite, gi viskas gerai mirksiukas.gif

Viska mes gi suprantam, negalvok kad dabar jau bijosim kiekvieno tavo posto biggrin.gif

Kiekviena raso savo patirti, vienom siek tiek sunkiau, kitoms truputi lengviau praeina tie nestumai, o visos tik tikimes geriausio, bet gerai yra zinoti ko galima tiketis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ačiū visoms už mintis aciuks.gif
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 03, 23:28)
O kokios astmos uzsleptos neturi kartais?  g.gif  Man tai kolkas jokiu dusinimu ar bedu su kvepavimu nera. Bet dar anksti turbut.

Nezinau gal tau pagal darba reikia kokius tai kostiumelius nesioti ar pan, bet man tai visa laika sukneles patogiausia budavo arba sijonai. Kelnes mane nervina, as niekada patogiu nerandu. Nebent kokios tympos ant kuriu tunika gali uzsimest.

neturiu nei astmos, nei kokių alergijų, šioj srity visiškai sveika esu.

iš principo reiktų į darbą klasikiniu stilium, bet kiek jo jau čia beliko, tai spjoviau ir einu paprastai. mat, timpų tai jau aš iš principo nenešioju, o suknelės žiemą irgi labia neįprastos ax.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 04, 01:15)
Tino,man dusimas smarkus buvo kaip tik va tuo paciu laiku kaip ir tau ir tesesi kazkur apie pora savaiciu. ...Ir is tikruju, ejo ir praejo.Bus gerai ir tau. 4u.gif

O del rubu, tai man idealus variantas timpos ir kokia palaidine ar tunika. Dzinsai nestukiniai pas mane tai man irgi pats tas.Susiverziu ta guma kuri eina juk per skranduka ir vaikstau.Nekenciau ir as kai spaudzia. Laikykis.

o tai ta guma, kur kelnėse tikrai eina per pilvo virus - skrandį. tai ten gali vadinasi veržt ? tada gerai. nu kaip nors, surasiu, bus daugiau laiko, tai paieškosiu.
ačiū, Afrodite, aš irgi mėgstu teisybę, o ne rožinį pozityvumą. tam čia ir susirenkam, kad baimes ir nepatogumus išsklaidytume, o ne tik džiaugtumėmės blush2.gif labia ir laukiau būtent Tavo atsakymo, nes Tu jau toliausia pažengus iš mūsų visų.

QUOTE(Armante @ 2014 11 04, 09:23)
Sutikciau pabuti ant biuletenio, bet mano ginekologe VK manes nesupranta sad.gif

nu bet klausyk, kas jau kas, bet VK ginė tai turėtų suprasti mus geriau nei mes pačios doh.gif maniškė nei pusės žodžio nepasakė prieš. ot gydytojai...

QUOTE(Atisa @ 2014 11 04, 09:26)
Ir siandien ryte kaip susinervinau, atsikeliau, nulipu i apacia, o ant stalo - pjaustymo lentute, salia trupiniai, peilis nenuplautas, kavos puodelis su tirsciais ph34r.gif *****, kaip nervas sueme gun_bandana.gif

lotuliukas.gif ir aš jeigu anksčiau tokius dalykus ramiai nieko nesakius sutvarkydavau, tai dabar žviegiu. kartais pagalvoju, vargšas MB, kiek jis tvers blush2.gif bet tveria, nes laimingas pagaliau - laukia savo vaikučių išsvajotų. bigsmile.gif

aš šiandien iki vakaro namie, o po to paskutinį kartą dirbt. gal išeisiu pasivaikščiot - toks gražus oras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 04, 11:58)
aš šiandien iki vakaro namie, o po to paskutinį kartą dirbt. gal išeisiu pasivaikščiot - toks gražus oras  bigsmile.gif

Kaip "paskutini karta" blink.gif Tu ka, jau atostogu iseini? bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 04 lapkričio 2014 - 10:50
QUOTE(Atisa @ 2014 11 04, 11:46)
Kaip "paskutini karta"  blink.gif  Tu ka, jau atostogu iseini? bijau.gif

aha - nuo kito pirmadienio išeinu paprastų atostogų kiek esu sukaupus, lieka kitas darbelis, bet tai ten malonumas ir nedaug. gal irgi pasiimsiu atostogų, nes daug prikaupta ax.gif pradėsiu mėgautis nestuke.gif jei pavyks, žinoma biggrin.gif
Atsakyti