Labas rytas

ačiū visoms už mintis
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 03, 23:28)
O kokios astmos uzsleptos neturi kartais?

Man tai kolkas jokiu dusinimu ar bedu su kvepavimu nera. Bet dar anksti turbut.
Nezinau gal tau pagal darba reikia kokius tai kostiumelius nesioti ar pan, bet man tai visa laika sukneles patogiausia budavo arba sijonai. Kelnes mane nervina, as niekada patogiu nerandu. Nebent kokios tympos ant kuriu tunika gali uzsimest.
neturiu nei astmos, nei kokių alergijų, šioj srity visiškai sveika esu.
iš principo reiktų į darbą klasikiniu stilium, bet kiek jo jau čia beliko, tai spjoviau ir einu paprastai. mat, timpų tai jau aš iš principo nenešioju, o suknelės žiemą irgi labia neįprastos
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 04, 01:15)
Tino,man dusimas smarkus buvo kaip tik va tuo paciu laiku kaip ir tau ir tesesi kazkur apie pora savaiciu. ...Ir is tikruju, ejo ir praejo.Bus gerai ir tau.
O del rubu, tai man idealus variantas timpos ir kokia palaidine ar tunika. Dzinsai nestukiniai pas mane tai man irgi pats tas.Susiverziu ta guma kuri eina juk per skranduka ir vaikstau.Nekenciau ir as kai spaudzia. Laikykis.
Beje,savo postu nenoriu nieko gazdint.parasiau tik Tino.
o tai ta guma, kur kelnėse tikrai eina per pilvo virus - skrandį. tai ten gali vadinasi veržt ? tada gerai. nu kaip nors, surasiu, bus daugiau laiko, tai paieškosiu.
ačiū,
Afrodite, aš irgi mėgstu teisybę, o ne rožinį pozityvumą. tam čia ir susirenkam, kad baimes ir nepatogumus išsklaidytume, o ne tik džiaugtumėmės

labia ir laukiau būtent Tavo atsakymo, nes Tu jau toliausia pažengus iš mūsų visų.
QUOTE(Armante @ 2014 11 04, 09:23)
Sutikciau pabuti ant biuletenio, bet mano ginekologe VK manes nesupranta
nu bet klausyk, kas jau kas, bet VK ginė tai turėtų suprasti mus geriau nei mes pačios

maniškė nei pusės žodžio nepasakė prieš. ot gydytojai...
QUOTE(Atisa @ 2014 11 04, 09:26)
Ir siandien ryte kaip susinervinau, atsikeliau, nulipu i apacia, o ant stalo - pjaustymo lentute, salia trupiniai, peilis nenuplautas, kavos puodelis su tirsciais

*****, kaip nervas sueme

ir aš jeigu anksčiau tokius dalykus ramiai nieko nesakius sutvarkydavau, tai dabar žviegiu. kartais pagalvoju, vargšas MB, kiek jis tvers

bet tveria, nes laimingas pagaliau - laukia savo vaikučių išsvajotų.
aš šiandien iki vakaro namie, o po to paskutinį kartą dirbt. gal išeisiu pasivaikščiot - toks gražus oras