Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(Muselė73 @ 2014 12 24, 01:54)
Jeigu kas nors perskaitėte mano rašliavą iki galo, gal galite pasidalinti patirtimi, būčiau dėkinga smile.gif

Žiauru doh.gif . Po lazerinės operacijos jokių vaistų negėriau, nors buvo davę pora tablečių nuo skausmo. Kompresinę kojinę reikėjo nešioti 2 savaites - grįžus po operacijos reikėjo per naktį dėvėti, o paskui tik dienomis. Vieną savaitę nebuvo galima šlapinti kojos.
Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 26, 14:03)
Žiauru doh.gif . Po lazerinės operacijos jokių vaistų negėriau, nors buvo davę pora tablečių nuo skausmo.  Kompresinę kojinę reikėjo nešioti 2 savaites - grįžus po operacijos reikėjo per naktį dėvėti, o paskui tik dienomis. Vieną savaitę nebuvo galima šlapinti kojos.
Viskas.

Ačiū už atsakymą. Aš irgi vis tik susilaikiau nuo vaistų... Nusipirkau kompresines pėdkelnes ir patogiai nešioju, manau tikrai ne blogiau už elsatinį bintą smile.gif
Atsakyti
Ar yra atsiliepimų apie kraujagyslių chirurgę Aušrinę Navickienę?
Ji -viena iš trijų ,Antakalnyje operuojančių ir lazeriu.
Atsakyti
Laba diena visiems 4u.gif ,
Paskaitinėjau šiek tiek senos temos, viską iš naujų pasisakymų, bet labai mažai kas rašo ir komentuoja apie radiochirurginį venų operavimo būdą. Gal vistik atsiras tokių, kurie operavosi būtent šiuo metodu?.. 4u.gif Būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimų ir kiek šitas dalykas kainuoja, nes dalį išlaidų apmoka Ligonių kasos, bet nemaža dalis lieka pačiam pacientui (Northway medicinos centruose operuoja būtent šiuo būdu, kaina atminusavus TLK kompensaciją parašyta ~2200lt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 06 vasario 2015 - 11:58
vienu zodziu temos neskaiciau.
pas mane islindo vena per nestuma ant kojos kaip ir pas mama ant tos pacios kojos. vienu zodziu as jojios operacijos dar nedariau.man pries 1,5 men is rusijos atveze vaistus venarus http://irecommend.ru...gaet-ya-dovolna
ir jau 1,5 men geriu ir ka galiu pasakyti man padeda.vena jau tokia neissiputus. i darbo pabaiga koju neskauda, o svarbiausia ne tinsta. geriu po 1 tab. ryte ir vakare. temos neseku. paprasciausiai pamaciau temos pavadinima tai pagalvojau pasidalinsiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, na as ir laukiu savo lazerines operacijos darys tik blauzdoje, pas mane per kelio sulinkima labai issipletusi vena ,o sonuose ir " karoliai " jau matosi. Darys BMP klinikoje kaune, tai daktaras kaip paskaiciavo kaina tai gausis apie 2500lt. darys tik su vietisku nuskausminimu ir sake jog ta pacia diena galesiu vykti namo tik persiristi kita diena turesiu atvykti. Tai pat sake, jog reikes gerti vaistukus nuo trombu susidarymo. Tai dabar kaip paskaitineju jog kitose klinikose daug pigiau kainuoja, taip atrodo jog as gerokai permokesiu.
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2015 02 08, 13:41)
Laba diena, na as ir laukiu savo lazerines operacijos darys tik blauzdoje, pas mane per kelio sulinkima labai issipletusi vena ,o sonuose ir " karoliai " jau matosi. Darys BMP klinikoje kaune, tai daktaras kaip paskaiciavo kaina tai gausis apie 2500lt. darys tik su vietisku nuskausminimu ir sake jog ta pacia diena galesiu vykti namo tik persiristi kita diena turesiu atvykti. Tai pat sake, jog reikes gerti vaistukus nuo trombu susidarymo.  Tai dabar kaip paskaitineju jog kitose klinikose daug pigiau kainuoja, taip atrodo jog as gerokai permokesiu.


Sveiki,
Mano mama irgi galvoja apie baluzdų venų operaciją lazeriu būtent BMP klinikoje.
O jums tokią kainą paskaičiavo jau atminusavus TLK kompensuojamą sumą?.. Tada tikrai baisiai brangiai unsure.gif unsure.gif unsure.gif nes kiek supratau tik vienos kojos venas operuositės.
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2015 02 09, 15:58)
Sveiki,
Mano mama irgi galvoja apie baluzdų venų operaciją lazeriu būtent BMP klinikoje.
O jums tokią kainą paskaičiavo jau atminusavus TLK kompensuojamą sumą?.. Tada tikrai baisiai brangiai  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif nes kiek supratau tik vienos kojos venas operuositės.

Taip jau cia su TLK tokia suma, vien tik tas lazeris kainuoja 800lt pati operacija 1200lt + vietine nejautra, bei koines, bet as manu koines rasiu kur nors ir pigiau nusipirkti. Taip ir as manau kad ziauriai brangu, bet ka padarysi niekur nedingsiu jau nes pradini inasa jau padariau operacijai
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2015 02 06, 11:57)
Paskaitinėjau šiek tiek senos temos, viską iš naujų pasisakymų, bet labai mažai kas rašo ir komentuoja apie radiochirurginį venų operavimo būdą. Gal vistik atsiras tokių, kurie operavosi būtent šiuo metodu?..  4u.gif  Būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimų ir kiek šitas dalykas kainuoja, nes dalį išlaidų apmoka Ligonių kasos, bet nemaža dalis lieka pačiam pacientui (Northway medicinos centruose operuoja būtent šiuo būdu, kaina atminusavus TLK kompensaciją parašyta ~2200lt).

Vienai mano pažįstamai šiuo būdu buvo operuotos venos Northway klinikoje. Jos atsiliepimai labai geri. Mokėjo apie 2500 Lt, plius spec. kojinės kaina.
Norėjau paklausti, ar po venų operacijos lazeriu, duoda nedarbingumo pažymėjimą?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 02 12, 14:55)
Norėjau paklausti, ar po venų operacijos lazeriu, duoda nedarbingumo pažymėjimą?

Jei paprašytumėt, turbūt duotų, tačiau bent man poreikio jam nebuvo. Tiesą sakant, dirbau namų režimu tuo metu, bet jei būčiau dirbus ne namuose, kaži ar būčiau prašiusi unsure.gif . Žinoma, viskas dar priklauso nuo darbo pobūdžio.
Atsakyti
Sveikos,aš šiandien 10 dienų po operacijos,tik man operavo chirurginiu būdu,na pjūviai buvo,nes tipo nebegalėjo lazeriu verysad.gif . Buvo mazgelis blauzdoje, bet jau čiut čiut ir opelė pasidarius ir pakinklyje dar pjūvį darė. Paskaičiau viską nuo pradžių ir nusigandau, man per pirmą savaitę sušlapo koja,nes lindau maudytis apvyniojus koją maistine plėvele ir dar plėvele šiaip užrišus blush2.gif doh.gif , bet aišku prabėgo matyt. Kaži ar neprisidirbau taip darydama,ar nk neatsitiks? Šiandien jau išėmė siūlus,gyja neblogai. Ir šiandien chirurgas taip keistai atsakė,kai paklausiau ar ne geriau būtų kompres kojines mautis,sako kam leisti pinigus g.gif . Juk sakau liga progresuojanti, tai vis kažkiek apsaugos labiau. Sako vistiek dar bus operacijų,(kurių aš taip bijau ). Ar nešiojat kas tas kojines profilaktiškai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SesersSmilė @ 2015 02 13, 22:59)
Ar nešiojat kas tas kojines profilaktiškai? 4u.gif

Žinokit, nenešioju... na kartais užsimaunu unsure.gif . Gal todėl, kad kelios, kur turėjau suplyšo, dabar reikia naujas pirktis... bet esu prisipirkus paprastų, tai ir nustumiu tą reikalą blush2.gif . O nereikėtų nustumti... Mat dabar visai kojų neskauda. Dar prieš kokį gerą pusmetį buvo, kad pradėdavo skaudėti blauzdą ilgiau pasėdėjus, tai vis moviausi prieš sėsdama dirbti. Dabar nebeskauda, tad ir kompresinių pėdkelnių neskubu pirkti.
Tiesa, pas mane nebuvo sunki situacija. Šiaip aš tikiu kompresinių pėdkelnių nauda, o kad chirurgas taip pasakė, tiesą sakant truputį keista unsure.gif .
Atsakyti